)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
da-i dreaq de stelisti nenorocitzi ca au avut noroc, bag pl. tusieru de pe partea cu tribuna I cred ca avea diurna si de la ei. observ ca "marile canale" de televiziune nu dau fazele controversate. nici nu vreau sa aud ce zice ovi oitioaia la emisiunea lui. eh asta e, trebuia sa dam gol.
-

Daimon - Mesaje: 5074
d c mah? trebuia sa datzi voi gol!!
da cand a scapat bostina singur cu portaru si a dat pe langa ca bou ,ce mai zici!! ca trebuia sa mancatzi bataie !!! si coman ala trebuia sa ia rosu demult
da cand a scapat bostina singur cu portaru si a dat pe langa ca bou ,ce mai zici!! ca trebuia sa mancatzi bataie !!! si coman ala trebuia sa ia rosu demult
///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
cubu scrie:Mosule, tu cu cine mai tii?
cu Timisoara. Iar din Bucuresti cu FC National.
Dar cand e vorba de mers pe stadion...ma duc doar la Sportu Studentesc
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
deci sa nu ma oftic ca pana la urma n-am mai ajuns in vama ca m-au sechestrat constantenii mei la costinesti sa ma lupt cu stihiile de sanbata nuapte, valurile de duminica si ireprosabila terasa "Itzi bitzi srl"
la care inca ma gandesc daca sa-i bag cronica sau nu. Si nu de bine 
la care inca ma gandesc daca sa-i bag cronica sau nu. Si nu de bine sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
bre fluff, da' ce sa caute o fatuca asa finutza si stilata, ca tine, printre drogatii si alcoolicii din vama?:D
-

pai nu-i asa? asta-i forum de drogatz, alcoolici si satanisti! ca de-aia is si io pe aici. cand apare un om de bine, manelist s-alte de-astea, e clar ca nu e bine primit ca nu se incadreaza in peisaj!
-

deci tinand seama ca sunt pe forumu asta, rezulta ca m-as fi incadrat foarte bine printre iegzemplarele din vama
din motive pe care mi le-au expus cu claritate (si care seamana cu opiniile lui mig
), amicii au refuzat insa sa ma lase sa ma integrez intre acestia, in schimb m-au dus pe la misa p-acolo, poate-poate m-oi integra in absolut si or scapa de mine
fiind vorba de absolut si nu de Absolut (hic!), am refuzat sa ma integrez si uite-asa n-ati scapat nici voi de mine. 
din motive pe care mi le-au expus cu claritate (si care seamana cu opiniile lui mig
), amicii au refuzat insa sa ma lase sa ma integrez intre acestia, in schimb m-au dus pe la misa p-acolo, poate-poate m-oi integra in absolut si or scapa de mine
fiind vorba de absolut si nu de Absolut (hic!), am refuzat sa ma integrez si uite-asa n-ati scapat nici voi de mine. 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
fluf scrie:deci tinand seama ca sunt pe forumu asta, rezulta ca m-as fi incadrat foarte bine printre iegzemplarele din vama![]()
pai tu n-ai citit primul meu mesaj??? io cred ca n-ai nici o treaba cu chestiile astea. tu esti macsimum esceptia care confirma regula

-

fluf, da sanse sunt? Sa scapam de tine adica.
unde vad io ziua aia cand nu mi se mai deschide ym si diversi oameni trimit mesaj cam la fel "bah a stricat flufi si subiectu cu iodsfjidhfkjd"
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
...deci...spider-man ala ie cel putzin penal...sa moara bibi
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-

diablo_pECi - Junior Member