zoso, vaz ca este al doilea an cand imi deschizi topic de multzeantraiasca. multzam!
multumesc, gabriele.
aiu, care esteti dvs. cu multumirile de rigoare.
shaki, pai da, multzam, deci oricand cand faci cinste ai nr. meu
sa fie multi da buni, keshule!
lauri-k, merci si multumesc.
cec, uiti ca-n avataru' de la tine eram si..aaah....inger (uitasem cum se numeste)
cubu, n-am eo traba cu satanistii,da' cand ureaza de bine le multumesc
dia, este? un patratel, doo patratele... (mai tii minte?)
katzy, fosta ta muza-n extaz, pe baricadele succesului, iti spune ca oricat de muza ar ajunge n-o sa uite acele poezii sublime , magnifice, citite pe scara blocului tau impreuna cu oligofrenu' - care inca mai doreste ca-n lume sa biruiasca iubirea - si misha.
cristi, razorel, old lord - simplu si concis si clasic. multumesc
multzume, fluflanelo si sa te bagi in continuare-n seamna pe toate topicurile, cum numai tu si decat tu o poti face cu atat sharm ; stii doar zilele cand iti scriam fara nici un motiv, apreciindu-ti sincer vigilenta si perseverenta
decretel, iubesti sa ma prostdispui de ziua mea?

lasa, asta e pretextu'. zi sincer, ce ti-am zis de ziua ta de ti-am compromis in asa mare fel sarbatoarea?:D ca nu mai tin minte, am zis de atunci atatea
multumesc, frate, plag, pana mea, nici acum nu-ti pot scrie nicku asta prea lung, prea inutil, prea intortocheat, dar te iubesc oricum
necko, stii ca intotdeauna ce spui tu are o insemnatate aparte pentru mine. din pacate, acum, aici, nu-ti pot adresa mai mult decat un multumesc ; dar stiu ca stii ca nu e doar atat.
ce mesaj lung