Cei mai buni chitaristi in opinia mea sunt: ....
cei mai buni chitaristi
ok!am vazut ca despre asta nu se prea vorbeste si m-am gandit ca ar trebui!
ce ziceti de yngwie malmsteen, jimi hendrix, joe satriani si petrucci ok si kirk hammett!!sau de ce nu paul gilbert sau gary moore!
ce ziceti de yngwie malmsteen, jimi hendrix, joe satriani si petrucci ok si kirk hammett!!sau de ce nu paul gilbert sau gary moore!
- NOREMORSE
- Junior Member
cred ca nu te-ai uitat tu cu atentie:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1075&highlight=chitaristi
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1075&highlight=chitaristi
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
mi-am adus aminte de buckethead , foarte interesant baiatul , pacat ca e greu de facut rost de material cu el . si billy corgan imi place mult , mai ales la nivel de compozitie . si de aici trec la partea a doua a postului ->
a ascultat careva vreun album solo al lui James Iha ? daca da , cum vi s-a parut ? si de unde as putea face rost ? vreun magazin prin orasul vostru , ceva ?
a ascultat careva vreun album solo al lui James Iha ? daca da , cum vi s-a parut ? si de unde as putea face rost ? vreun magazin prin orasul vostru , ceva ?
-
screenager - Junior Member
Este un subiect complicat."Chitaristi in top"...asa ceva nu exista!!!
A fii bun e relativ...E altceva daca ar fii categorizat subiectul ca si chitaristi virtuozi si asa mai departe.
Dar totusi in topul meu de chitaristi: Wes Borland (limp bizkit),
Mike Einziger (incubus),
Head (koRn),
Joe Satriani,
John Petrucci (dream theatre), dar pe langa astea sunt o groaza de chitaristi care sunt buni technic si ca imaginatie.
Peace
A fii bun e relativ...E altceva daca ar fii categorizat subiectul ca si chitaristi virtuozi si asa mai departe.
Dar totusi in topul meu de chitaristi: Wes Borland (limp bizkit),
Mike Einziger (incubus),
Head (koRn),
Joe Satriani,
John Petrucci (dream theatre), dar pe langa astea sunt o groaza de chitaristi care sunt buni technic si ca imaginatie.
Peace
mail:icory_theband@yahoo.com
iSITE
iSITE
-
Frankie - Junior Member
am uitat sa-l mentionez pe johnny greenwood de la radiohead,imi place mult cum canta la chitara,si imi plac mult efectele lui,mai ales ala care face chitara sa sune ca un modem stricat 

-
screenager - Junior Member
Cei mai buni chitaristi inopinia mea sunt: ....
salut oamenilor am venit cu un thread pe care sa votati cine credeti voi ca este cel mai bun chitarist al tuturor timpurilor
punks not dead!
-
jei ar - Junior Member
sau malmsteen...vai...sau un tovarash care suferea pe seven nation army:)
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
tot din subiectivism...brian may.....nu numai un bun chitarist..cat si vocalist, songwriter...uneori chiar clapar....
si tot meritul pt. ca , la 16 ani, impreuna cu tatal sau si-a construit propria chiatara electrica....cunoscuta sub numele de red special....
si tot meritul pt. ca , la 16 ani, impreuna cu tatal sau si-a construit propria chiatara electrica....cunoscuta sub numele de red special....
" ...when i grow older....I will be there at your side ...to remind you...how I still love you..." Q.
-
a kind of me - Junior Member
Eddy van Halen-Van Halen
Slash!-Guns n' roses
numele astora e scris gresit
James Hetfield-Metallica
Mick Mars-Motley Crue
Richie Sambora-Bon Jovi
Steve Morse-Deep purple
astia nu stiu ce cauta aici
Edge-U2
astia nu mai fac rock de 10 ani.
am votat cu Blackmore
Slash!-Guns n' roses
numele astora e scris gresit
James Hetfield-Metallica
Mick Mars-Motley Crue
Richie Sambora-Bon Jovi
Steve Morse-Deep purple
astia nu stiu ce cauta aici
Edge-U2
astia nu mai fac rock de 10 ani.
am votat cu Blackmore
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Marii uitati!
Inainte de toate,felicitari pentru idee,poate incerci si cu basisti,percutionisti,clapari si vocalisti,ca merita! Uite si citiva "uitati" importanti:Steve Vai,Joe Satriani,Steve Howe(yes),Peter Green(Fleetwood Mac),Alex Lifeson(Rush),Frank Zappa,Al Di Meola,John Mc Laughlin,BB King,Albert King,Albert Collins,John Petrucci(Dream Theater),Yngwie Malmsteen,Gary Moore,Robin Trower,Robert Fripp(King Crimson),Fred Frith(Henry Cow),Steve Hackett(Genesis),Alvin Lee(Ten Years After),Johnny Winter,Chris De Garmo(Queensryche),Leslie West(Mountain),Uli Jon Roth(Scorpions),Eric Johnson.
- sp59
- Junior Member
printre cei mai buni din lume cu siguranta va ramane si : dan andrei aldea
sa fie sanatos si fericit acolo unde traieste ca pe multi uameni i-a fericit cu muzica lui
sa fie sanatos si fericit acolo unde traieste ca pe multi uameni i-a fericit cu muzica lui
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Omar Lopez-Rodriguez, The Mars Volta 

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
bai va rog nu va certati: pentru zoso, am vrut doar sa pun cei care sunt (cred eu) ca sunt mai buni si ca au avut mai mult succes
oricum am mai vrut sa pun vreo 10 da poll-u are doar 20 de optiuni. Am votat cu Jimmy Page.
oricum am mai vrut sa pun vreo 10 da poll-u are doar 20 de optiuni. Am votat cu Jimmy Page.
punks not dead!
-
jei ar - Junior Member
eu nu sunt fan metallica,asa ca imi asum riscul:
nu ma injura da in sunete scrie clar:James Hetfield, considerat de multi a fi unul din cei mai buni chitaristi ritmici de speed metal; plus ca nu moare nimeni daca mai e unu.
nu ma injura da in sunete scrie clar:James Hetfield, considerat de multi a fi unul din cei mai buni chitaristi ritmici de speed metal; plus ca nu moare nimeni daca mai e unu.
punks not dead!
-
jei ar - Junior Member
oricum dupa cum am zis, nu stiu prea multe despre metallica, da am acuma siteu oficial in fata si scrie ca e la chitara(bine recunosc Hammett e lead guitar) da cred ca e mai greu sa canti si sa mai si dai la chitara(in acelasi timp) si asta te face clar mai bun. oricum nu pot sa schimb:D
punks not dead!
-
jei ar - Junior Member
cred ca e mai greu sa canti si sa mai si dai la chitara(in acelasi timp)
pai unde e bre hoisan atunci? ca il sparge pe hetfield
nu ma injura da in sunete scrie clar:James Hetfield, considerat de multi a fi unul din cei mai buni chitaristi ritmici de speed metal
si ce e sunete bre, fun dictionar rock recunoscut?
adevaru' e ca in 92 cand a fost tallica votata cea mai tare trupa (dupa albumul 91 fireste), in toate topurile in care vota toata pustimea era number one hetfield pe voce si chitara, ulrich la tobe (nu ca nu ar fi bun), newstead la bass, las-o-n plm.
cel mai bun chitarist e Jeniffer Batten

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
in primul rand metallica nu e speed metal. e o combinatzie de genuri cam greu de definit, da nu speed(mai degraba thrash)...
kirk hammet e chitaristu lor de baza, hetfield e varza....
sondaju asta e prea subiectiv pentru a putea fi corect..ar fi trebuit sa nu faci poll pe asta
as vota pentru chitaristul de la RATM (acum in Audioslave), Tom Morello . E super tare. De asemene ambii chitaristi de la Priest sunt buni
si mai e cineva: THE GREAT KAT!
kirk hammet e chitaristu lor de baza, hetfield e varza....
sondaju asta e prea subiectiv pentru a putea fi corect..ar fi trebuit sa nu faci poll pe asta
as vota pentru chitaristul de la RATM (acum in Audioslave), Tom Morello . E super tare. De asemene ambii chitaristi de la Priest sunt buni
si mai e cineva: THE GREAT KAT!
-
Pinguinu - Junior Member
bre, am si io o intrebare merluciana, care dintre voi jtie sa cante la chitara si sa jtie bine, nu zdranganeala de 2 lei? pentru ca daca nu aveti abar atunci discutia si "votu" sunt mai mult decat aberante. nu poti spune, daca esti paralel cu arhitectura sau medicina, ca ala ie mai bun arhitect dacat alalt sau ala e cel mai tare medic. ie greu sa spui ca picasso a fost mai bun ca dali sau invers.
daca ne bazam ierarhia pe ideea gadilatului urechii io creca ar trebui sa numim tredu "ce chitarist va place cel mai mult si de ce?" ar fi mult mai realist, pana atunci ie un fel de "hai sa ne aratam mujchii in cati chitarijti jtim noi"
daca ne bazam ierarhia pe ideea gadilatului urechii io creca ar trebui sa numim tredu "ce chitarist va place cel mai mult si de ce?" ar fi mult mai realist, pana atunci ie un fel de "hai sa ne aratam mujchii in cati chitarijti jtim noi"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pai asta nu ar fi trebuit sa fie un topic subiectiv?...adik sa arate ce prefea majoritatea care posteaza aici....?
" ...when i grow older....I will be there at your side ...to remind you...how I still love you..." Q.
-
a kind of me - Junior Member
bine bine i give up
ok i give up... o sa inchid pollu asta. nu poti sa te dai mare ca stii multi chitaristi, subiectul e doar ca cine iti place mai mult sau cine CREDETI ca e mai bun. O sa pun un alt sondaj tot cu chitaristi(tot sunt curios sa stiu) da nu o sa pot sa-i pun pe toti cei enumerati aici. Trebuie doar sa votati cei mai buni dintre cei afisati(asa o sa pun intrebarea.) sper ca nu am ofensat pe cei care au zis ca prea subiectiv etc. inchid si gata goodnight!:)
punks not dead!
-
jei ar - Junior Member