C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Nae vezi mail!
Gagone, pt tine mai trimet odata ca-i pacat de melodie.
Bre ce de muzica e pan playlistu asta, m-a spart!: AC/DC,helloween,Accept,UDO,Sepultura,GammaRay,Apocaliptica,Nirvana,Deff Lepard,Judas Priest,Manowar,Reveiile,Nightwish,GuanoApes,Lacrimosa,BlackSabbath,Rhapsody,Buricu Pamantului,Rainbow,Gregorian,Richard Marx,Probot,Blind Guardian,Dream Theatre,,,,,Sa tot ascultzi!
Gagone, pt tine mai trimet odata ca-i pacat de melodie.
Bre ce de muzica e pan playlistu asta, m-a spart!: AC/DC,helloween,Accept,UDO,Sepultura,GammaRay,Apocaliptica,Nirvana,Deff Lepard,Judas Priest,Manowar,Reveiile,Nightwish,GuanoApes,Lacrimosa,BlackSabbath,Rhapsody,Buricu Pamantului,Rainbow,Gregorian,Richard Marx,Probot,Blind Guardian,Dream Theatre,,,,,Sa tot ascultzi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
cecule, multzam public!:)
daca vrei, ai timp shi chef (shi daca o fi de acord consuarta cu o pauza in ploejti), puate ne intalnim la un bergenbier fara alcool!:)
bineintzeles ca pt asta tre sa bagi un nr de tel, ceva!:)
daca vrei, ai timp shi chef (shi daca o fi de acord consuarta cu o pauza in ploejti), puate ne intalnim la un bergenbier fara alcool!:)
bineintzeles ca pt asta tre sa bagi un nr de tel, ceva!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
acestea ziind fise(copiraitu cui l-o inventat), io ma duc sa-mi fac bagajele!
ne vedem sabtamana viituare!
avetz de grija la capshuna aia, ca va da de lucru acasa!
cecule, ajtebt un mail cu un nr de tel shi dup-aia plec!
ne vedem sabtamana viituare!
avetz de grija la capshuna aia, ca va da de lucru acasa!
cecule, ajtebt un mail cu un nr de tel shi dup-aia plec!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
care este !
am revenit la urbea capitala, da nu stau mult. aveam nejte trebi de rezolvat la arhentin, atat cat sa nu-mi taie luna pe motiv de apsenteizm nemotivat.
deci ie bine. joi plec dinou, da nujtu unde.
am revenit la urbea capitala, da nu stau mult. aveam nejte trebi de rezolvat la arhentin, atat cat sa nu-mi taie luna pe motiv de apsenteizm nemotivat.
deci ie bine. joi plec dinou, da nujtu unde.
-

neatza - Mesaje: 5820
migu migulea pe kterinci mai deunazi
bah cecule numi mai trimite de doo ori, ca la mine intra mai greu ca ie tzava stramta
naie drum bun si bere rece daca apuci, daca nu, nu.
shaki da, da nush daca una sau mai multe inca, da' nu-i bai ca uite cine a aparut
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
gaga*, neatza
si arjentinu ie la un batz distantza asa ca berea e asigurata az
bah cecule numi mai trimite de doo ori, ca la mine intra mai greu ca ie tzava stramta
naie drum bun si bere rece daca apuci, daca nu, nu.
shaki da, da nush daca una sau mai multe inca, da' nu-i bai ca uite cine a aparut
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (3 membri si 2 vizitatori)
gaga*, neatza
si arjentinu ie la un batz distantza asa ca berea e asigurata az

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Imbarligate sunt caile mailului!...shi strimteeeeeeeeeeeeeeee~p
A venit neatzu!E clar!Iar va facetzi muci disear.Tre sa pitesc borcanele cu muraturi ca voi datzi iama in ele!
Imbarligate sunt caile mailului!...shi strimteeeeeeeeeeeeeeee~p
A venit neatzu!E clar!Iar va facetzi muci disear.Tre sa pitesc borcanele cu muraturi ca voi datzi iama in ele!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

deci unu la mana io nu ma fac muci, doi la mana, borcanele tre sa le dai oricum. si trei la mana am ramas numa in doo uischeane active, s-a dezactivat si gioni plinbaretzu, najpa.
- gaga
cecule, mai pastreaza bre niste muraturi si pentru mine ca poateajung si io in curind la capitala si sa stiu pe ce ma bazez.
naie, drum bun si vreme faina.
iete neatza ! saliu !
naie, drum bun si vreme faina.
iete neatza ! saliu !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
peste o ora si jumatate, cuplu inperial se urca in ozn ca sa vina spre mandrele palate inperiale de la capitala.
aiu v-a indus in oroare: la intreruperea partidei de table, scoru era 1569 la 1548 pentru preaiubita.
intrebare: da de ce daca radoi a marcat de doo ori iar iacob o data, steaua a perdut cu 3-2?
aiu v-a indus in oroare: la intreruperea partidei de table, scoru era 1569 la 1548 pentru preaiubita.
intrebare: da de ce daca radoi a marcat de doo ori iar iacob o data, steaua a perdut cu 3-2?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimine,
azi vedem ce surprize ne mai ofera folbalu romanesc
baics, bine tzai revenit
gagalino, cum stai cu ricochetu?
azi vedem ce surprize ne mai ofera folbalu romanesc
baics, bine tzai revenit
gagalino, cum stai cu ricochetu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
morning.
io asnuapte am vazut un gol fain de tot pe care l-a dat unu de la barcelona la aia de la juventus. treceam prin fata televizorului si atit am vazut. numa ca s-a nervat omu c-a pierdut faza. a vazut-o in reluare. da cica nu-i aceeasi chestie. se pierde din filing. da frumos gol !
io asnuapte am vazut un gol fain de tot pe care l-a dat unu de la barcelona la aia de la juventus. treceam prin fata televizorului si atit am vazut. numa ca s-a nervat omu c-a pierdut faza. a vazut-o in reluare. da cica nu-i aceeasi chestie. se pierde din filing. da frumos gol !
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
Neatza buna tutulor!
Tocma am scapat trenu spre mare, din cauza de munci idioate shi shefi care nu vrea sa-m dea conced.
De azi pana duminica sunt singur acasa.Venitzi dracului pe la mine ca ma mananca babau de unu singur.
Ce de treaba, ce de treaba!
Tocma am scapat trenu spre mare, din cauza de munci idioate shi shefi care nu vrea sa-m dea conced.
De azi pana duminica sunt singur acasa.Venitzi dracului pe la mine ca ma mananca babau de unu singur.
Ce de treaba, ce de treaba!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

bon dimine
azi ie vineri si nu mai ie baicsu sa ne spuna ce ie razpoimaine
sami bag p00la in stirile lor, fiecare buletin de jtiri incepe cu aventurile lu tyson de pe litoralu romanesc, tinp de 15 minute tresal vedem pe bagabondu ala.
azi ie vineri si nu mai ie baicsu sa ne spuna ce ie razpoimaine
sami bag p00la in stirile lor, fiecare buletin de jtiri incepe cu aventurile lu tyson de pe litoralu romanesc, tinp de 15 minute tresal vedem pe bagabondu ala.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bau bai bau. cecule io plec dupe munca la mare, nu venitz si matale? ca te las sa dormi langa pat cutzu cutzu.
iaodi mijtou articolu de la flufi care cica:
Pe platoul Jig-Vadoaia din Rosia Montana, zona de munte situata la aproximativ 1.000 de metri, buciumul va rasuna vineri seara, invitand oamenii la un eveniment ce propune experiente noi si inedite in acest an. Fan-jumping, tunuri cu apa, panouri artificiale de catarat, expozitii si concursuri de afise si graffiti, proiectii de filme cu tematica de mediu, prezentari si targul mestesugarilor vor imbina utilul cu placutul. Este o ocazie pentru fiecare de a participa activ la cea mai mare miscare de mediu din Romania: Campania "Salvati Rosia Montana".
dupe care artistii care te invita:
"Pune-te in miscare, vino in natura, traieste liber, vei vedea ca merita!! Miscare, Natura, Victorie, Viata!!!"
sau
Dumnezeu sa va dea multa putere de munca, ca sa puteti face curat in «Tara- casa noastra»!!"
bre suntem inconjuratzi de idiotzi sau aia se cred mai presus ca creeiru. cum plm natura, o fi in natura sa faci grafitti, or fi naturale panourile artificiale de catarat?????
cu ce plm sa faca curat cu tunurile de apa?
am belipoolah, chiar avem o sansa sa intram in iuropa, distrugetz bre si ce a mai ramas din rosia montana ca vama s-a dus pe copca de mult. mantreb daca-s fericitzi acu baietzii aia de la luna amara. gri dorian frate.
iaodi mijtou articolu de la flufi care cica:
Pe platoul Jig-Vadoaia din Rosia Montana, zona de munte situata la aproximativ 1.000 de metri, buciumul va rasuna vineri seara, invitand oamenii la un eveniment ce propune experiente noi si inedite in acest an. Fan-jumping, tunuri cu apa, panouri artificiale de catarat, expozitii si concursuri de afise si graffiti, proiectii de filme cu tematica de mediu, prezentari si targul mestesugarilor vor imbina utilul cu placutul. Este o ocazie pentru fiecare de a participa activ la cea mai mare miscare de mediu din Romania: Campania "Salvati Rosia Montana".
dupe care artistii care te invita:
"Pune-te in miscare, vino in natura, traieste liber, vei vedea ca merita!! Miscare, Natura, Victorie, Viata!!!"
sau
Dumnezeu sa va dea multa putere de munca, ca sa puteti face curat in «Tara- casa noastra»!!"
bre suntem inconjuratzi de idiotzi sau aia se cred mai presus ca creeiru. cum plm natura, o fi in natura sa faci grafitti, or fi naturale panourile artificiale de catarat?????
cu ce plm sa faca curat cu tunurile de apa?
am belipoolah, chiar avem o sansa sa intram in iuropa, distrugetz bre si ce a mai ramas din rosia montana ca vama s-a dus pe copca de mult. mantreb daca-s fericitzi acu baietzii aia de la luna amara. gri dorian frate.
- gaga
lalei
tzapa. deci RASPOIMAINE E aiu la ctza
.
eyewitness scrie:azi ie vineri si nu mai ie baicsu sa ne spuna ce ie razpoimaine
tzapa. deci RASPOIMAINE E aiu la ctza
.ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Am racit cobza!Mucii curg in voia lor, nestingheritzi, pe care trebe sa-i intampin cu antidotu, adica hartie igienica nefolosita.
Gagone, suna tentant, da azi creca ies pe la shapte.Daca-l vezi pa gigilica p-acolo, zi-i ca-l sparg shi sa nu-l mai scuipe pe Tyson ca ala e nebun shi-l pompeaza una - doua:D
Gagone, suna tentant, da azi creca ies pe la shapte.Daca-l vezi pa gigilica p-acolo, zi-i ca-l sparg shi sa nu-l mai scuipe pe Tyson ca ala e nebun shi-l pompeaza una - doua:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

baicsu abar nare, raspoimaine ie neco la bukale.
cecule uelcom tu za club ca io tot de aia am absentat ieri, daca vii intri in ctza si intrebi de aiu sau in euforie si intrebi de mine
io la 7 is cu o ora mai apruape de mare decat acum asa ca te pup la perciuni.
cecule uelcom tu za club ca io tot de aia am absentat ieri, daca vii intri in ctza si intrebi de aiu sau in euforie si intrebi de mine
io la 7 is cu o ora mai apruape de mare decat acum asa ca te pup la perciuni.
- gaga