Fericirea rationala vs Fericirea sentimentala
Privesc acesti doi termeni cu un oarecare entuziasm, dar totodata cu o oarecare reticenta despre a dezbate acest subiect. Un subiect controversat, delicat ce poate fi dezvoltat cu usurinta sau o dificultate incerta si ambigua. Ceea ce voi incerca in acest “item pt mineâ€Â
Fericirea rationala versus Fericirea sentimentala
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si cand te gandesti ca poate la un moment dat domnu' Gigi s-ar fi putut limita la un singur jurnal, inima-mi tresare de bucurie cand vad lirismul ce clocoteste intre cele doo tample geluite bine cu intelepciune.
gigi, iti multumim pentru ca vorbind despre fericire, ne fericesti.
si daca-mi permitetz o simpla intrebare: dumneavoastra vreti sa salvati lumea, nu-i asa?
gigi, iti multumim pentru ca vorbind despre fericire, ne fericesti.
si daca-mi permitetz o simpla intrebare: dumneavoastra vreti sa salvati lumea, nu-i asa?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Draga Domnule Gigi, ma bucur sa observ ca mica mea sugestie si-a lasat amprenta pe mesajele pe care cu atata generozitate le transmiteti celor dornici de a deveni mai buni. Ma bucura de asemenea si numarul in crestere al admiratorilor, care inainte poate nu erau capabili sa inteleaga ideile si conceptele care acum au devenit mult mai clare permitand, si celor mai putin inzestrati cu harul de a citi printre randuri, sa se bucure de intelepciunea si bogatia sfaturilor pe care le impartasiti. Daca umilul meu sfat a contribuit la cresterea numarului celor care va inteleg ideile ma simt magulit.
Caldura pe care o emanati prin substanta mesajelor si nivelul moral care va pun mai presus de micii chitibusari care incearca sa va distruga aura pe care o degajati, imi amintesc de un mare filozof si orator al secolului trecut.
Un idealist care transmitea lumii doua idealuri, pe care le deslusesc si in ideile pe care le sustineti. Acest geniu, originar din Austria, care de tanar a stiut sa vorbeasca multimilor, a reusit cu timpul sa acapareze masele tinand discursuri in fata a sute de mii de oameni care il aclamau. A ajuns ca un fel de Mesia.Si-a trimis apostolii in toata lumea ca sa deschida mintile oamenilor. Isteria pe care o declansau vorbele lui in multime depasea cu mult ceea ce acei artisti care sunt in ziua de azi in topul cu cea mai mare audienta la public au reusit sa faca. Adica Elvis Presley, Beatles, Mickel Jackson.
Idealurile lui au incalzit inimile oamenilor facand sa clocoteasca sangele in vene, au incins creierele a milioane de oameni pana la incandescenta. Numele lui era in toate ziarele cotidiene de pe planeta. El a marcat lumea cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana acum.
Din nefericire, intr-un moment de depresie, constatand ca mai exista si oameni rai pe fata pamantului, EL, fiind totusi un muritor, s-a hotarat sa-si puna capat zilelor dupa ce si-a luat ramas bun de la cei apropiati.
Idealurile sale insa au supravietuit si le vad sustinute de un tanar care si seamana un pic la frizura cu cel ce a fost omul secolului XX.
Aceste idealuri sunt :
PURITATEA si PACEA DE 1000 DE ANI
Heil Hitler
Ps. It is a joke:D
Caldura pe care o emanati prin substanta mesajelor si nivelul moral care va pun mai presus de micii chitibusari care incearca sa va distruga aura pe care o degajati, imi amintesc de un mare filozof si orator al secolului trecut.
Un idealist care transmitea lumii doua idealuri, pe care le deslusesc si in ideile pe care le sustineti. Acest geniu, originar din Austria, care de tanar a stiut sa vorbeasca multimilor, a reusit cu timpul sa acapareze masele tinand discursuri in fata a sute de mii de oameni care il aclamau. A ajuns ca un fel de Mesia.Si-a trimis apostolii in toata lumea ca sa deschida mintile oamenilor. Isteria pe care o declansau vorbele lui in multime depasea cu mult ceea ce acei artisti care sunt in ziua de azi in topul cu cea mai mare audienta la public au reusit sa faca. Adica Elvis Presley, Beatles, Mickel Jackson.
Idealurile lui au incalzit inimile oamenilor facand sa clocoteasca sangele in vene, au incins creierele a milioane de oameni pana la incandescenta. Numele lui era in toate ziarele cotidiene de pe planeta. El a marcat lumea cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana acum.
Din nefericire, intr-un moment de depresie, constatand ca mai exista si oameni rai pe fata pamantului, EL, fiind totusi un muritor, s-a hotarat sa-si puna capat zilelor dupa ce si-a luat ramas bun de la cei apropiati.
Idealurile sale insa au supravietuit si le vad sustinute de un tanar care si seamana un pic la frizura cu cel ce a fost omul secolului XX.

Aceste idealuri sunt :
PURITATEA si PACEA DE 1000 DE ANI
Heil Hitler

Ps. It is a joke:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
gigile, tu chiar crezi ca domnu gheorghe kalman are atata vreme la dispozitie incat sa-ti citeasca tie polologu' asta inutil? te rog, reforumuleaza si rezuma-ti asaltul de idei! nu esti singurul care asteapta un raspuns de la dansul de zile si zile si zile..
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
care ie problema si de ce teai suparat. mie mi s-a parut doar ca il iei peste picior pe gigielll si nu cred ca se cade. itzi permiti asta nuam ca tu ai atatea mesaje si el mai putine.
eu sunt OTILIAN din Mizil, nu sunt al nimanui. nici macar a lu mama sau a lu gagica mea.
si cum adica ma pocnesti. eu nu postez decat rar, nu stiu ce vrei de la mine:(
eu sunt OTILIAN din Mizil, nu sunt al nimanui. nici macar a lu mama sau a lu gagica mea.
si cum adica ma pocnesti. eu nu postez decat rar, nu stiu ce vrei de la mine:(
- OTILIAN
- Junior Member
gabuba scrie:gigile, tu chiar crezi ca ...... asteapta un raspuns de la .....
Domnu Cabuba, la scrisoarea mea de multumire catre dl gigi nu astept nici un raspuns, dar pentru tine am o vorba, pe care am auzit-o de curand(acu vreo 15-20 de ani), care ti se potriveste: nu-i spune prostului ca-i prost si desteptului ca-i destept. Primul nu te crede iar al doilea o stie deja.
Pace 1000 de ani:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
domnule mu(g)iell, daca tot ne bruscam in catabube
, faptul ca ma faci prost intr-un mod sinistru de direct nu este scuzat de pacea de 1000 de rotatii ale soarelui, cu care semnezi fiecare fitzuica cu pretentia de post pe acest 'ntelectual forum!
deci ideea e ca oricum nu te cred.

deci ideea e ca oricum nu te cred.

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii