)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

Daimon - Mesaje: 5074
a venit k@tzy in Timisoara ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu 
Migule, am renuntat sa ma mai "cert" cu tine... oricum eram super offtopic. daca tu esti mandru ca esti dinamovist desi FARUL e pe primul loc.. treaba ta...

Migule, am renuntat sa ma mai "cert" cu tine... oricum eram super offtopic. daca tu esti mandru ca esti dinamovist desi FARUL e pe primul loc.. treaba ta...
-

ba, sunte-ti ov topic, ca asta nue tredu de folbal intern.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bine bah, nu ie Faru:P was just trying to make a point:P
fair enough Migule, nu mai zic nimic, pe mine ma deranjeaza cand faci comentarii rautaciste, in rest nu ma leg de orientarile nimanui, Stelisti, Dinamovisti, Faristi, Petrolisti samd
btw mue gsp
fair enough Migule, nu mai zic nimic, pe mine ma deranjeaza cand faci comentarii rautaciste, in rest nu ma leg de orientarile nimanui, Stelisti, Dinamovisti, Faristi, Petrolisti samd
btw mue gsp
-

bine mah..., intre timp am citit si ce ai aberat pe "meciuri vazute la fata locului" impreuna cu pretenu stelist.
e evidenta chestia cu ideile fixe:D, n-are rost sa mai continuam discutia, ca voo degeaba vi se spun chestii evidente, o tineti pe a voastra.
cum zici tu, important e sa nu puna nimeni la inima;)
e evidenta chestia cu ideile fixe:D, n-are rost sa mai continuam discutia, ca voo degeaba vi se spun chestii evidente, o tineti pe a voastra.
cum zici tu, important e sa nu puna nimeni la inima;)
-

MiG29 scrie:pai comentarii rautaciste fac bre, ca deh am si io idei putine si fixe~p
totu ie sa nu puna nimeni la inima:D
da ce zic eu tu pui la inima! !!

///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
cine rade la urma e invingator !
maciuci la tava cu carne de mici: cine rade la urma a inteles poanta tarziu.
maciuci la tava cu carne de mici: cine rade la urma a inteles poanta tarziu.
ANTI
-

flufanelo, lasa tu berile si votcile ca am auzit ca de la o bere canti internationala pe doo voci 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
cu dedicatzie pt shaki
un om: http://www.fizz.ro
je:
un om: CEL MAI MARE BOU ALIVE
un om: SA CAUT SITE CU SHAKIRA
un om: POATE IL BATE
asta e un fel de jijicifre iote:
Este un film despre stilul meu de viatí£ din care nu lipsesc scenele fierbinti. Rolurile principale vor fi interpretate de mine si Mihaela Oprea, insotita de alte 4 modele ale agentiei FIZZ Models.
si inca un rautacizm de oe imeul meu:
je: nu mai scrie nime pe cm az
alt om: bago pe flufanela in cemeu si rezolvi problema
je:
je: duamne feerjte
je: sa se faca douaj de pagini pe secunda
je: mai bine il bag pe gigiel sa vb despre ciuperci
nu te supara da?
un om: http://www.fizz.ro
je:
un om: CEL MAI MARE BOU ALIVE
un om: SA CAUT SITE CU SHAKIRA
un om: POATE IL BATE
asta e un fel de jijicifre iote:
Este un film despre stilul meu de viatí£ din care nu lipsesc scenele fierbinti. Rolurile principale vor fi interpretate de mine si Mihaela Oprea, insotita de alte 4 modele ale agentiei FIZZ Models.
si inca un rautacizm de oe imeul meu:
je: nu mai scrie nime pe cm az
alt om: bago pe flufanela in cemeu si rezolvi problema
je:
je: duamne feerjte
je: sa se faca douaj de pagini pe secunda
je: mai bine il bag pe gigiel sa vb despre ciuperci
nu te supara da?

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eyewitness scrie:flufanelo, lasa tu berile si votcile ca am auzit ca de la o bere canti internationala pe doo voci
dac-as sti internationala, dac-as putea sa cant pe doo voci, de fapt dac-as putea sa cant at all
trust me, inca nu m-a auzit nimeni cantand (they're still alive, aren't they? ) asa ca nu mai pleca urechea la barfe de doi lei.
gagone, ne mai intalnim noi, pazea
deja ie a doa oara cand ma dai deoparte in favuarea lu gigiel, deci corazonu meu ranit si orgoliul asemenea vor razbunare 
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
lasa fluf nu dispera, odata si odata te razbuni tu.
acu vazui semnatura asta si mi-am amintit de jeniul baietului zis jijinistecifre
acu vazui semnatura asta si mi-am amintit de jeniul baietului zis jijinistecifre
"Aveam 17 ani cand pe net am cunoscut o tipa de 30 de ani, maritata cu o fetita." DA_CHIAR_EL
- gaga
o tipa de 30 de ani, maritata cu o fetita
macsxgzim doo, c matinalu (c aiu).
ANTI
-

baicsiniu glumetz ca intotdeauna. iote baicsiniu te-am barfit
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=420762#post420762
sfdasdf: shaki, nu mi-e frica mah de flufi, ce poa sa-mi faca, sa ma mujte?

- gaga
flufleable scrie: caut tzaran zdravan, sanatos si haios, cu ferma proprie, in vederea intemeierii unei familii traditionale
Baga PM!Ca io caut tzaranca zdravana(sau umpic mai ashea), sanatoasa, haioasa, sa aibe grija de ferma mea proprie .
Hah?Ce zici?Indeplineshti conditziile?Ca io-s cam p-acoleasha!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre io am o problema, uite si acu m-am intrerupt din partida de brici ... pardon, din munca, si am dat o raita pe tredu lu gigicifre, da pana nu-si schimba avataru nu pot citi mai mult de cateva minutele ca imi vine sa regurgitez, plm, asa ca ma limitez la citit semnaturi 

- gaga