parazitii de craciun
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
parazitii de craciun
Man-ilor...ce tare ar fi sa faca parazitii...cateva melodii de craciun...nu sa fie colinde...niste melodii care sa cuprinda si hip-hop si craciunu...creca ar iesi ceva tare... 

- yo0
- Junior Member
"merem cu colindu cu melodii parazitii...
)si cand termina...ne intreaba oamenii ce atzi cantat copii?:))si noi...parazitii man...
)" yo cred ca ar fi tare...ar face baietzii adevaratzi fericitzi de sarbatori...nu numa colindele...intram si noi in atmosfera de sarbatori...cum stim mai bine....prin hip-hop...ar iesi ceva de tare de tot...

- yo0
- Junior Member
Intr`un interviu Parazitii spuneau ca nu vor face niciodata melodii de sezon .... dar cine stie ... niciodata sa nu spui niciodata ...
- gexge
- Junior Member
super tare lolz
Bah in primu' rand vreau sa-l felicit pe yo0 pentru initziativa astah in plina vara:)(peh bune akuma shi fara mishtouri),e un subiect al naibii de simpatic shi ingenios,kiar imi place:).Din kauza lu Yo0 "mi-a sarit fisa":in urma cu ceva timp in plin sezon de iarna (nush ezac cat timp) s-a scos o melodie de genu astah prin care canta shi puya feat all stars(care cuprindea pe terminatzii aiah de la Valahia,Andrelele parca shi inca o mana de danceri va rog sa ma scuzatzi ca nu mai pot continua da' kiar ma pufneshte rasu:)))).Orikum daca ar face Parazitzii treaba astah nu cred ca s-ar strica in halu alah cum a facut Puya:)) shi sunt sigur de asta.Cel mai bine ar fii sa aiba o colaborare de Craciun cu VItza de Vie sau Zdob shi Zdub cu dj Vasile in centru:)),dar nush daca le-ar surade ideea:))
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
aberatie !!! ce va opreste sa ascultati parazitii de sarbatori. voi ascultati colinde de sarbatori ? doamneee n-am mai pomenit
) ar fi o tampenie sa vezi un album colinde in hh sa scrie asa mare PARAZITII - CRACIUN FERICIT
) io vreau sa ascult tot hh, ar fi marfa 2-3 mel caterinca gen "mos craciun exista hahahaha vine pe palier l-am demascat brutal pe tata cu un sut in coaie" 

- p1laf1or
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1