noutati/curiozitati
Bine ai venit d-ra Cristyna!
Salutari de la un stimabil.
Nu conteaza cine sunt, daca te vei documenta vei afla. Nu asta conteaza.
Pot sa iti spun ca ador si eu mult muzica Proconsul. Da, sunt intr-o relatie apropiata, etc...Nu conteaza prea mult. MA bucur ca ai venit printre noi.
Asta conteaza. Te astept sa participi la subiectul "Povestea mea". M-ar interesa anecdota ta. Dar de unde esti, poate ne spui cateva lucruri despre tine, care crezi tu ca-s mai relevante si neinavuabile.
Permite-mi sa iti fac o constatare. Chiar sau poate, buzele de pe Avatar sunt bestiale si strong voluptuase. Mi-ar face placere sa simt aroma eoliana ce strabate simtul meu olfactiv, si de ce nu palpabil. Ups...Nu o interpreta gresit.. Continua sa scri..Astept si o poza cu tine.Pana data viitoare iti doresc zile "dozate cu un sunshine, reflection and Love" Be you......
Mortale, bestiale, nici nu mai stiu ce epitete sa aloc.... Eu vin cu cireasa, ce zici?
DOAR_EL
Nu conteaza cine sunt, daca te vei documenta vei afla. Nu asta conteaza.
Pot sa iti spun ca ador si eu mult muzica Proconsul. Da, sunt intr-o relatie apropiata, etc...Nu conteaza prea mult. MA bucur ca ai venit printre noi.
Asta conteaza. Te astept sa participi la subiectul "Povestea mea". M-ar interesa anecdota ta. Dar de unde esti, poate ne spui cateva lucruri despre tine, care crezi tu ca-s mai relevante si neinavuabile.
Permite-mi sa iti fac o constatare. Chiar sau poate, buzele de pe Avatar sunt bestiale si strong voluptuase. Mi-ar face placere sa simt aroma eoliana ce strabate simtul meu olfactiv, si de ce nu palpabil. Ups...Nu o interpreta gresit.. Continua sa scri..Astept si o poza cu tine.Pana data viitoare iti doresc zile "dozate cu un sunshine, reflection and Love" Be you......
Mortale, bestiale, nici nu mai stiu ce epitete sa aloc.... Eu vin cu cireasa, ce zici?
DOAR_EL
- Fişiere ataşate
-
- Buze.gif (7.51 KiB) Vizualizat de 6017 ori
- Gigi0517
Salutare stimabile!! Bine te-am gasit!! Nu stiu ce sa zic despre mine...sunt din Buc am 18 ani..si sunt cam nebuna de fel....si ascult muzica Proconsul...Si eu iti doresc tie aceleasi zile "dozate cu un sunshine and love":) si ma bucur sa va cunosc pe voi toti... Pe curand!!
-
Cristyna - Junior Member
Altceva la Mamaia
Altceva la Mamaia
!!!!
Proconsul va sustine un recital la Festivalul de la Mamaia, nu uitati sa va uitati maine seara!!!
Dar...inainte de recital sa si votati piesa Altceva la sectiunea "slagare". Am inteles ca este singura sectiune unde se aplica televotingul. Asa ca...e o sansa mare de a fi pe bune
bafta!!!

Proconsul va sustine un recital la Festivalul de la Mamaia, nu uitati sa va uitati maine seara!!!
Dar...inainte de recital sa si votati piesa Altceva la sectiunea "slagare". Am inteles ca este singura sectiune unde se aplica televotingul. Asa ca...e o sansa mare de a fi pe bune

bafta!!!
-
totviva - Junior Member
He.. He
!!! si am vazut recitalul de la Mamaia. Mi-a placut tare
Pentru ca nu am fost acolo si nici la televizor nu i-am putut urmari, a trebuit sa ma multumesc cu o transmisiune live pe internet. Mai bine decat deloc
, nu?
Faina prestatie, Bodo! Ai reusit sa ii "contaminezi" pe toti din sala sa cante cu voi.
Felicitari!!!

Faina prestatie, Bodo! Ai reusit sa ii "contaminezi" pe toti din sala sa cante cu voi.
Felicitari!!!
-
totviva - Junior Member
De placut v-a placut! Da de votat ati votat? Eu da! In alta ordine de idei: cititi stire de Mediafax care maine va fi cu siguranta in presa:
"Presedintele Traian Basescu insotit de sotie si fiica cea mare, Ioana, s-au numarat sambata seara printre spectatorii celei de-a treia seri a Festivalului Mamaia 2005, dedicata slagarelor, unde a concurat si trupa Proconsul, condusa de ginerele sefului statului. (...)
Presedintele Traian Basescu a stat si la recitatul sustinut de trupa Proconsul in partea a doua a serii.
El si sotia lui au aplaudat si cantat impreuna cu fiica lor melodiile interpretate de trupa. La plecare seful statului a declarat ca va vota cu "Bodo". Acelasi raspuns l-a dat si Emil Boc."
Acu, "trupa Proconsul, condusa de ginerele sefului statului" suna tare aiurea. Adevarul este ca fiecare din trupa are partea lui de "condus". Cat despre voturi, era de asteptat. Dar important este ca Proconsul e o trupa de marca in peisajul rock romanesc, care se afla in primul flanc din '99 de cand au aparut. Si asta prin profesionalism si munca si talent cu caru!!! Si pentru asta i-am votat! Un singur concert live (daca e intr-un club cu atat mai bine) e destul ca sa te-ndragosesti de muzica lor, sa simti energia si bucuria cu care canta de fiecare data. Ok, mai scriu dupa gala. Haida pa!
"Presedintele Traian Basescu insotit de sotie si fiica cea mare, Ioana, s-au numarat sambata seara printre spectatorii celei de-a treia seri a Festivalului Mamaia 2005, dedicata slagarelor, unde a concurat si trupa Proconsul, condusa de ginerele sefului statului. (...)
Presedintele Traian Basescu a stat si la recitatul sustinut de trupa Proconsul in partea a doua a serii.
El si sotia lui au aplaudat si cantat impreuna cu fiica lor melodiile interpretate de trupa. La plecare seful statului a declarat ca va vota cu "Bodo". Acelasi raspuns l-a dat si Emil Boc."
Acu, "trupa Proconsul, condusa de ginerele sefului statului" suna tare aiurea. Adevarul este ca fiecare din trupa are partea lui de "condus". Cat despre voturi, era de asteptat. Dar important este ca Proconsul e o trupa de marca in peisajul rock romanesc, care se afla in primul flanc din '99 de cand au aparut. Si asta prin profesionalism si munca si talent cu caru!!! Si pentru asta i-am votat! Un singur concert live (daca e intr-un club cu atat mai bine) e destul ca sa te-ndragosesti de muzica lor, sa simti energia si bucuria cu care canta de fiecare data. Ok, mai scriu dupa gala. Haida pa!
-
camitza1 - Junior Member
Da, am vazut:). Mi-am tras recitalul pe video si calculator, sa pot sa-i vad cand am chef:). Le-am dat sms sa-i felicit, si eu ma asteptam sa cante, si am avut draci ca nu au facut-o:D. Felicitari inca o data!!!!!!:)
-
ursuletroz - Junior Member
Veridicitate
Buna dupa amiazia d-lor, d-relor si d-lor..bine v-am gasit la stirile de la ora 17:00 pe radio Gigifm (frecventa 1/1) unde aflati cele mai proaspete evenimente locale...Da,,,intr-adevar d-ra Camitza are dreptate. Am venit sa certific vorbele acesteia. Va confirm ca duminca, 04.09. Proconsul va concerta sub un cort (mare) pe platoul din fata Salii Sporturilor. Ora nu sestie exact, dar incepand cu ora 20:00 banuiesc. Asa se incep de obicei concertele...Deci, clujenii dragii mei va astept..la concert..daca aveti ceva intrebari, sugestii pt baieti trimiteti-mi-le pe forum, oricum am multe de discutat cu baierii.. MA bucur ca in sfarsit ajung si la Cluj..
Si ma bucur ca la Oradea nu mai ajung
tot asa............
Uuuuuuuu..jos cu Oradea
VA astept atunci!
Si ma bucur ca la Oradea nu mai ajung

Uuuuuuuu..jos cu Oradea

VA astept atunci!
- Gigi0517
daca nu certificai tu, sigur nu credea nimeni si nu mergea nimeni la concerte.
Ai tot pomenit de IN YOUR MIND. In your mind nu se ocupa de impresarierea trupei Proconsul, doar de booking, deci stiu cam 5 % din concerte (cele care vin de la ei). Restul... ce aflu direct de la sursa!

-
camitza1 - Junior Member
camitza ai mai auzit ceva de concertul din bucuresti? STIU! ar trebui sa imi fie rusine ca eu de aici te intreb pe tine din Oradea... dar cum ai spus si tu, afli direct de la sursa...
scuze din nou daca te deranjez. O zi buna!!!

-
popik - Junior Member
Gigi, deci pana la urma la ce ora ne intalnim duminica? Sper ca nu-mi tragi tzeapa si sa ma trezesc ca nu mi-i prezinti pe baieti! 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Gigi Vedeta:))
Salutari tuturor..Waw..am o veste f.mare pt voi dragii mei. LA care nici nu v-ati gandit sincer...Va aduceti voi aminte de sugestiile facute de mine in leg. cu fanii sa insoteasca trupa intr-un turneu si despre videoclip..? Ei..ia uite ca...O ziarista din Cluj a "auzit" despre acest proiect si..........Ieri mi-a s-a luat un interviu de la publicatia Monitorul de Cluj unde ..http://www.monitorulcj.ro/corp.php?AID=5094&CID=9..acesta linkul puteti citi tot interviul FELINELOR...
A fost si pt mine o surpriza placuta sincer sa va spun, chiar nu m-am dus la salina special pt asta. Sugestiile le=am facut duminica la baieti in clubul KArma..
Raspunsurile le puteti citi pe link..acolo, dupa cum spuneam aveti tot interviul. E si amuzant sa stiti. Va dati seama, cred ca sunt singurul. Gestul conteaza in sine ...Chiar daca nu va prinde contur aceasta idee..Important e ca cineva s-a gandit si la asta.. Oricum, cum spuneam, la fel si Robert, nu a mai facut nimeni in Romania. E si amuzant interviul, v-am spus ca sunteti feline, nu? Singurul mascul...
. Chiar aveti ocazia sa imi cititi si povestea mea (facuta publica) cum i-am cunoscut pe baieti..In fine..Sper sa va placa interviul...Si cum ziceam..Propunerile conteaza..
VA las si astept felicitarile voastre...
A fost si pt mine o surpriza placuta sincer sa va spun, chiar nu m-am dus la salina special pt asta. Sugestiile le=am facut duminica la baieti in clubul KArma..
Raspunsurile le puteti citi pe link..acolo, dupa cum spuneam aveti tot interviul. E si amuzant sa stiti. Va dati seama, cred ca sunt singurul. Gestul conteaza in sine ...Chiar daca nu va prinde contur aceasta idee..Important e ca cineva s-a gandit si la asta.. Oricum, cum spuneam, la fel si Robert, nu a mai facut nimeni in Romania. E si amuzant interviul, v-am spus ca sunteti feline, nu? Singurul mascul...

- Gigi0517
Ok, daca ai modificat tu, modific si eu, ca altfel nu mai intelege nimeni nimic. Foarte bine daca a scris. Numai ca tare mi-e ca va ramane la stadiul de idee. Iar chestia cu Fan club la Cluj, eu va doresc mult succes. De cel putin un an se tot incearca asta. Poate tu ai sa reusesti.
-
camitza1 - Junior Member
CAMItza si presa...
Du-te tu gaina...ca se dau graunte..Tu iti dai seama ce vb? Tu, cea nascuta intr--o provincie nesemnificativa, pierduta prin N=V Romaniei ( daca nu gresesc)..Un oras ca treci cu ochiul pe langa el..Tu lucrezi la un cotidian serios?
Ai de capu' tau draga mea.. TU in Oradea nici nu sti ce inseamna presa....TU vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.... Ai spus o prostie cat tine de mare..
habar nu ai aproape cu ce se mananca presa..Cotidian serios????????????????????????????????????? Un Cotidian regional facut de dragul oradenilor..Te rog, nu spune 2 vb, 3 prostii....SA nu comparam cotidianele din CLUJ-NAPOCA, CARE ESTE CAPITALA TRANSILVANIEI, FOST BUSSINES TOWN, loc unde are ANUAL FESTIVALUL DE FILM TRANSILVANIA INTERNATIONAL..oameni care eu pers. i-am intalnit tu la care nici n-ai visat..>>>si tu vb......in loc sa apreciez sugestiile care ar fi o premiera nationala si sa ma feliciti te dai mare. Gandeste-te ca nici o formatie n-a mai facut asta. "Nimic concret".>Pai, nu depinde de mine ...De-as avea bani, as da de la mine pt 5 oameni sa mergem..Depinde si de formatie daca doresc..Aici cred ca doresc daca am tintit bine, nu sunt sponsori...Asta ar fi o problema,.Si chiar daca m-as duce numai eu, care e problema ta?..
Poate timpul va rezolva...Chestia cu feline, mascul e chestie adiacenta, dar esenta , mesajul s-a inteles...NU vb...prostii..Habar nu ai de presa..Cotidian serios......te rog...lasa-te de meserie,.,,,sau nu vb fara sa sti...Nu analogia niciodata Clujul cu Oradea...da?
N-are rost..sa iti fie rusine..In loc sa fi alaturi, sa ma sustii tu te crezi mare si tare ca esti ziarista. Esti o nesimitita...sincer....Si sa nu imi spui ca tie nu ti-ar placea sa calatoresti cu ei..pt experienta ta, a lor, pt mesaj..Si ar fi ca o familie in fond ...pt ca o formatie adevarata se identifica cu "melomanii profunzi" si apropiati, nu ii respinge...EU nu i-am obligat sa accepte ideea...ci pur si simplu a fost o sugestie..Oricum, eu prezint si talente coregrafice, care baietii le=au vazut, nu mult, poate intr-o zi vor vedea ce inseamna "un dans bun"..N-am zis.f bun..dar bun in analogie cu f.f.f.multi .>Adica eu sunt original prin felul meu, nu stereotipie...
Cand vei ajunge la Evenimentul Zilei, Adevarul, etc, atunci discutam, da? SI cand vei ajunge sa cunosti pers. care le-am intalnit eu( desi nu e mare lucru) sau sa intervii cu sugestii palpabile. Cum de ex: au fost ale mele si au fost facute publice nesimtito..
Acum va las...Daca indraznesti sa stergi acest mesaj il voi posta de fiecare data, sa iti fie clar...
LA revedere impertinento!
Ai de capu' tau draga mea.. TU in Oradea nici nu sti ce inseamna presa....TU vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.... Ai spus o prostie cat tine de mare..
habar nu ai aproape cu ce se mananca presa..Cotidian serios????????????????????????????????????? Un Cotidian regional facut de dragul oradenilor..Te rog, nu spune 2 vb, 3 prostii....SA nu comparam cotidianele din CLUJ-NAPOCA, CARE ESTE CAPITALA TRANSILVANIEI, FOST BUSSINES TOWN, loc unde are ANUAL FESTIVALUL DE FILM TRANSILVANIA INTERNATIONAL..oameni care eu pers. i-am intalnit tu la care nici n-ai visat..>>>si tu vb......in loc sa apreciez sugestiile care ar fi o premiera nationala si sa ma feliciti te dai mare. Gandeste-te ca nici o formatie n-a mai facut asta. "Nimic concret".>Pai, nu depinde de mine ...De-as avea bani, as da de la mine pt 5 oameni sa mergem..Depinde si de formatie daca doresc..Aici cred ca doresc daca am tintit bine, nu sunt sponsori...Asta ar fi o problema,.Si chiar daca m-as duce numai eu, care e problema ta?..
Poate timpul va rezolva...Chestia cu feline, mascul e chestie adiacenta, dar esenta , mesajul s-a inteles...NU vb...prostii..Habar nu ai de presa..Cotidian serios......te rog...lasa-te de meserie,.,,,sau nu vb fara sa sti...Nu analogia niciodata Clujul cu Oradea...da?
N-are rost..sa iti fie rusine..In loc sa fi alaturi, sa ma sustii tu te crezi mare si tare ca esti ziarista. Esti o nesimitita...sincer....Si sa nu imi spui ca tie nu ti-ar placea sa calatoresti cu ei..pt experienta ta, a lor, pt mesaj..Si ar fi ca o familie in fond ...pt ca o formatie adevarata se identifica cu "melomanii profunzi" si apropiati, nu ii respinge...EU nu i-am obligat sa accepte ideea...ci pur si simplu a fost o sugestie..Oricum, eu prezint si talente coregrafice, care baietii le=au vazut, nu mult, poate intr-o zi vor vedea ce inseamna "un dans bun"..N-am zis.f bun..dar bun in analogie cu f.f.f.multi .>Adica eu sunt original prin felul meu, nu stereotipie...
Cand vei ajunge la Evenimentul Zilei, Adevarul, etc, atunci discutam, da? SI cand vei ajunge sa cunosti pers. care le-am intalnit eu( desi nu e mare lucru) sau sa intervii cu sugestii palpabile. Cum de ex: au fost ale mele si au fost facute publice nesimtito..
Acum va las...Daca indraznesti sa stergi acest mesaj il voi posta de fiecare data, sa iti fie clar...
LA revedere impertinento!
- Gigi0517
bravo bah.
acu ca esti la ziar: ai futut si tu vro fana...felina daia sau tot la stadiu de iubiti si cainii vagabonzi esti?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Laso
camitza1 scrie:Ok, daca ai modificat tu, modific si eu, ca altfel nu mai intelege nimeni nimic. Foarte bine daca a scris. Numai ca tare mi-e ca va ramane la stadiul de idee. Iar chestia cu Fan club la Cluj, eu va doresc mult succes. De cel putin un an se tot incearca asta. Poate tu ai sa reusesti.
vad ca nu ai fost puternica incat sa suporti "adevarul si opiniile mele". Ideea in sine, atentie , poate intr-o zi vei ajunge sa scri despre mine, daca ideea prinde contur.. Si ma duc in turneu ajung si acolo..In fine..oricum pe tine sunt suparat..
" Nimic concret..eu lucrez la un cotidian serios (Oradea)" Camizta spune asta..
DEci..dragii mei..in loc sa fiu sustinut primesc....Clujul si Oradea se pot compara, nici vb..Un centru universitar forte, evenimente internationale..in fine.
Oricum tot nesimtita ramai sa sti. NU se face asa asa ceva
- Gigi0517
auzi Camitza????chiar nu se stie de nici un concert Proconsul la iasi??????:D aseara am avut un vis naspa, adik cosmar: am visat ca aflasem ca cu o seara inainte baietii avusesera o cantare in iasi, si imi dadeam pumni, nu-mi explicam cum de eu nu stiam:((:(( imposibil sa mi se intample asa ceva in realitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de aia...cine stie agenda baietilor pana la sfarsitul anului, pls aruncati o privire mai atenta, si uitati-va daca iasul e pe lista lor, pls!!!!!!! multumesc muuuult!!!!
-
ursuletroz - Junior Member
Mai ursuletroz, tu stii ca eu daca aflu ceva scriu. Dar asa acum am mai anuntat, baietii sunt in vacanta. Abia in 16 septembrie vor avea iar concert dar inca nu stiu unde. Cum se intorc in capitala am sa ii chestionez si iti spun. Mai ai un pic de rabdare. Te tzuc, PA!
-
camitza1 - Junior Member
ursuletroz scrie:aseara am avut un vis naspa, adik cosmar: am visat ca aflasem ca cu o seara inainte baietii avusesera o cantare in iasi, si imi dadeam pumni!!!!
asa patesc si io cand au cantare la Cluj!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Un gest deplasat!
Gigi0517 scrie: VA las si astept felicitarile voastre...
Mi se pare total deplasat gestul tau de a povesti discutiile private pe care le-ai avut cu membrii formatiei. Si pentru ce? Pentru un moment de glorie? Daca ar fi destepti nu ti-ar mai adresa nici un cuvant.
- Juanita 1
- Junior Member