laudati-va cu pozitii !
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
laudati-va cu pozitii !
acest canal are putine sanse sa fie unul serios! parerea mea!
dar vreau sa stiu care a reusit cele mai multe numere si ce pozitie i-a placut cel mai mult!:N
dar vreau sa stiu care a reusit cele mai multe numere si ce pozitie i-a placut cel mai mult!:N
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: laudati-va!
Initial trimis de Joao
acest canal are putine sanse sa fie unul serios! parerea mea!
Canalul asta , sau forumul va fi unul serios, asta garantez eu, din moment ce eu is moderatorul

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
hmmmmmmm
pe langa glumele nevinovate,vor aparea laudarosii si inventatorii,parerea mea,d-aia zic ca nu va fi serios,nu ca se vor face glume stupide sau alte kkturi!:cool:
- Joao
- Junior Member
hai sa inceapa cineva discutia
Well....
Daca partenera e activa si participa cu atat sunt numerele mai multe. Ma rog, asta stiati dar asa ca sa avem un punct de plecare.
Cat despre pozitii... normal ca trebuie sa mai diversifici.
Pozitia misionarului, pe la spate, culcat pe o parte cand mai obosesti ( :p ). Astea ar fi cele de baza. De la ele se mai fac tot felul de combinatii... fel de fel.
Si mai e draguta pozitia cand gasesti prin casa vreo masa sau ceva care sa iti vina pana in dreptul taliei.
Hai mai zivceti si voi.
Daca partenera e activa si participa cu atat sunt numerele mai multe. Ma rog, asta stiati dar asa ca sa avem un punct de plecare.
Cat despre pozitii... normal ca trebuie sa mai diversifici.
Pozitia misionarului, pe la spate, culcat pe o parte cand mai obosesti ( :p ). Astea ar fi cele de baza. De la ele se mai fac tot felul de combinatii... fel de fel.
Si mai e draguta pozitia cand gasesti prin casa vreo masa sau ceva care sa iti vina pana in dreptul taliei.
Hai mai zivceti si voi.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
chiar asa,la discutzie!
mie cele mai tari pozitii,pt mine vorbesc(adica sa-mi placa mie cel mai mult in ele,cu putina considerarea pt ea,desi se spune ca si lor le-ar place asa) sunt:
ea sa stea cu fata in jos,intinsa,cu picioarele apropiate,e un loc mititel pe unde sa penetrezi-----super tare,mereu cand sunt obosit sau din alte motive nu prea reusesc sa termin, asta ma da gata mereu!
ea sa stea in genunchi,cu fundul pe calcaie,si tu,prin spate,gasesti doar un mic loc pe unde sa intri(va avertizez,ca daca o aveti super sculata,nu veti reusi,intrati cu ea umpic mai moale si intariti-o bine inauntru!)
ea sa stea cu fata in jos,intinsa,cu picioarele apropiate,e un loc mititel pe unde sa penetrezi-----super tare,mereu cand sunt obosit sau din alte motive nu prea reusesc sa termin, asta ma da gata mereu!
ea sa stea in genunchi,cu fundul pe calcaie,si tu,prin spate,gasesti doar un mic loc pe unde sa intri(va avertizez,ca daca o aveti super sculata,nu veti reusi,intrati cu ea umpic mai moale si intariti-o bine inauntru!)
- Joao
- Junior Member
puneti limita de varsta aici,va rog!
eu asa zic,copiii ar trebui sa se abtina aici, mi-a trecut vremea fanteziilor labariste!
- Joao
- Junior Member
Re: hai sa inceapa cineva discutia
Initial trimis de Aliosha
Bag piciorul... trebe sa imi iau o masa mai inalta... pacat ca nu am unde sa o tin :cry:
Joao - interesanta pozitie (din ceea ce ai zis prima data)... dar sunt niste chestii pe care nu le intzeleg... cum draq sta ea cu fundul pe genunchi... unde e locul ala mic?
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra tu tre sa-ti faci masa la comanda, ca altfel nu stiu unde gasesti
Ce-mi place mie e pozitia normala, a misionarului, aia cand sta tipa in genunchi si tu vii pe la spate si normal ca variatii a lu astea 2, acum nu mai am idei de altele.

Ce-mi place mie e pozitia normala, a misionarului, aia cand sta tipa in genunchi si tu vii pe la spate si normal ca variatii a lu astea 2, acum nu mai am idei de altele.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
sopra
deci eu am facut-o intr-o cabana la munte,care avea un stalp in mijloc,de care ea se sprijinea cu mainile(parca eram in filme playboy),a fost super(ideea ei) si mai intai nu era cu fundul pe genunchi,s-a lasat in timp ce eu eram intrat,oricum,mi-a placut enorm si nu prea m-am mai controlat...............;r
lui bobo: eu am incercat o groaza de pozitii(nici chiar asa),dar multe sunt variatii stupide,dar astea doua-s dupa mine cele mai tari.
mai e si pe scaun,dar tre' sa stie ea cum sa se miste,ca tu nu prea ai multe de miscat acolo.
lui bobo: eu am incercat o groaza de pozitii(nici chiar asa),dar multe sunt variatii stupide,dar astea doua-s dupa mine cele mai tari.
mai e si pe scaun,dar tre' sa stie ea cum sa se miste,ca tu nu prea ai multe de miscat acolo.
- Joao
- Junior Member
Re: sopra
Initial trimis de Joao
Da si dupa mien is cele mai tari doua pozitii...si aia cu scaunul ai perfecta dreptate, cu toate ca si aia e chiar intersanta...
Dar si aia cu masa imi place la nebunie...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
hmmmmmmmmm
deci cu masa stiu doau(4,dar doua importante)
eea pe masa---am incercat-o------------masa nu era la nivelul la care trebuia
amandoi pe masa------------am crezut ca se rupe cu noi.scartaia groaznic,iar la miscari mai ample am crezut ca o dezmembrez
eea pe masa---am incercat-o------------masa nu era la nivelul la care trebuia
amandoi pe masa------------am crezut ca se rupe cu noi.scartaia groaznic,iar la miscari mai ample am crezut ca o dezmembrez
- Joao
- Junior Member
Re: hmmmmmmmmm
Ea pe masa e misto, cealalta n-am incercat si nu cred ca voi incerca ca nu mi se pare cine stie ce...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
ca pozitie speciala nu va divulg ca eo kestie prea intima,dar pot sa zic ca maximum intr-o zi a fost de 7 ori,cu aceeasi femeie......
recordul absolut de care am auzit,cu aceeasi partenera apare in "Memoriile mandarinului valah" carte scrisa la batranete de Petre Pandrea si in care tipul povestrea de o zi speciala din viata lui:de 11 ori(nota bene!) cu o nemtoaica care era fata gazdei sale
recordul absolut de care am auzit,cu aceeasi partenera apare in "Memoriile mandarinului valah" carte scrisa la batranete de Petre Pandrea si in care tipul povestrea de o zi speciala din viata lui:de 11 ori(nota bene!) cu o nemtoaica care era fata gazdei sale
rau de gura!
- curly
- Junior Member
moaaaaa!!!!!!!!!
Initial trimis de curly
ca pozitie speciala nu va divulg ca eo kestie prea intima,dar pot sa zic ca maximum intr-o zi a fost de 7 ori,cu aceeasi femeie......
tu vorbesti intr-o partida,sau in 24h?
- Joao
- Junior Member
hmmmmm
Initial trimis de curly
in amandoua cazurile era vb de cca. 24h......sunt om obisnuit,ce dracu!
esti destul de obisnuit,chiar mediocru as spune!
daca erau intr-o partida,atunci moaaaaaaaaaaaaaa,erai ciumeg ciumeg!
- Joao
- Junior Member
bah da-o dreacu!
ce masca de chiuveta ai tu de o tine pe aia?
- Joao
- Junior Member
cu curaj frate...
deci daca cumva nu mai plina fata ta...ar trebuii sa o tina frate...la mine a mers cu 2! incearca ce ai de pierdut!
hai salut
hai salut
-
n3aGabitz - Junior Member
asta era intrebare doar pt baieti? oricum,subiectul e cam vechi si nu stiu daca imi va raspunde cineva,insa nu prea am mai avut timp sa intru pe aici.anyway,numere...in 24 h ,maxim au fost vreo 6,iar unul dupa altul,cred ca 3, nu mai retin.Iar ca pozitii,imi plac cele foarte ciudate, si sa stau cat mai incolacita,lol, poate avantajul meu e ca sunt si foarte flexibila.De exemplu,odata, am facut-o pe o scara ( nu de bloc)si trebuia sa stau cu picioarele suspendate in aer...cred ca mai mult a fost exercitiu de gym.
).Imi mai place imi piscina, pe sub apa.Eram odata la Herculane, si am facut-o intr-un rau, e o senzatie super,apa curgea f tare si era si cam rece, insa cel mai greu era ca trebuia sa stau mai mult in maini...!Si, din cele obisnuite imi place doggy style.Interesant subiect!

- Hera
- Junior Member
Cea mai misto pozitie care am probat-o cand tipa sta intinsa perfect pe burta si tu pe la spate.
Cea mai ciudata: eu pe spate cu picioarele ridicate, tipa pe curul meu avand pe umeri picioare mele. ceva asemanator cand iti pui picioarele femei pe umeri dar tu esti cel intins si tipa cu spatele la tine
Cea mai ciudata: eu pe spate cu picioarele ridicate, tipa pe curul meu avand pe umeri picioare mele. ceva asemanator cand iti pui picioarele femei pe umeri dar tu esti cel intins si tipa cu spatele la tine
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
cu strangere de inima trebuie sa recunosc faptul ca sunt "adepta " sexului mai salbatic
patul era pt parintii nostri. nu spun ca nu-mi place dar nu mai prezinta prea mult interes (pt mine)
toate pozitiile pot fi interesante daca te misti bine si esti flexibil
pozitia mea preferata este pe le spate, dar nu in picioare (inaltimea nu este chiar una din calitatile mele )
imi place si pe o parte
recomandari:
o pozitie pe care eu am gasit-o foarte interesanta ar fi tot pe la spate dar un pic diferita de cea clasica.
cum se face:
partenera se culca pe burta ( nu total ci un pic pe-o parte) , cu spatele la partener.
el ingenuncheaza langa ea si-si aseaza genunchiul mai apropiat intre coapsele ei. picioarele trebuie desfacute doar atat cat este suficient (cu cat sunt mai apropiate ( strase ) cu atat placerea este mai mare)
bonus (pt fete) :incercati sa contractati ritmic muschii pubo-coccigieni.
de ce-mi place ac. pozitie? eu de felul meu sunt mai dominatore si este super bine sa te simti din cand in cand si " sclava"
patul era pt parintii nostri. nu spun ca nu-mi place dar nu mai prezinta prea mult interes (pt mine)
toate pozitiile pot fi interesante daca te misti bine si esti flexibil
pozitia mea preferata este pe le spate, dar nu in picioare (inaltimea nu este chiar una din calitatile mele )
imi place si pe o parte
recomandari:
o pozitie pe care eu am gasit-o foarte interesanta ar fi tot pe la spate dar un pic diferita de cea clasica.
cum se face:
partenera se culca pe burta ( nu total ci un pic pe-o parte) , cu spatele la partener.
el ingenuncheaza langa ea si-si aseaza genunchiul mai apropiat intre coapsele ei. picioarele trebuie desfacute doar atat cat este suficient (cu cat sunt mai apropiate ( strase ) cu atat placerea este mai mare)
bonus (pt fete) :incercati sa contractati ritmic muschii pubo-coccigieni.
de ce-mi place ac. pozitie? eu de felul meu sunt mai dominatore si este super bine sa te simti din cand in cand si " sclava"
-
Superba Oana - Junior Member
Pufuletz, mama, ce ai vrut sa zici prin sex salbatic? preferi sa fi trasa de par, o palmuta la fund? daca cosnideri ca patul nu e un teren de joaca perfect, cauta-ma peste cateva zile (cand implinesti 18 ani). in pat ai cea mai mare libertate de miscare si cu cat e mai mare cu atat mai bine. lasa covorul ala in pace ca o sa faci si tu si el (mai ales) bataturi in genunchi
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
35 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la vechi: Totul despre Sex