Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI
Moderator: anjin-san
Mesaj pt Paulo Coelho! (in trecut )
Buna ziua!
Nu stiu daca in fapt si pana la final acest mesaj va ajunge sa fie parcurs de privirea ochilor d-voastra prin ochii mei si "impulsurile electrice" se vor bucura sa "prezinte o tensiune mai ampla". Va scriu din Cluj-Napoca, un orasel din Romania cu 500.000 de minti. Am citit unele dintre cartile d-voastra, interesant la afirmatiile unora..Sunt comerciale..Cand un obiect se exprima si motiveaza prin placerea lui de-a fi "exploatat" si oranduit in ratiunea fiecaruia dintre noi nu stiu de ce se "arunca" cu asemenea exprimari.. Si Celine Dion este "comerciala" . Conotatia reala a cuvantului se afla in spatele lui. Oamenii te citesc Coelho pt ca se regasesc intr-un fel in acele ganduri transpuse intr-o insiruire de idei frumos ordonate si cu mesaje fructificate. Oamenii citesc cartile tale, cei mai multi din curiozitatea altora, a celui de langa mine."da Coelho scrie f.bine,e bun, incearca-l" dar din pacate multi nu sustrag un precept ca un imbold asupra sensului vietii. Caritle tale dau dovada de intelepciune, sublimitate, esteticism, limbaj accesibil dar ma intreb , oare cati dintre cei care te-au citit au ramas sub inconstientul lor sau constientul lor cu "o stea, o perla luminoasa in inima lor?" Daca ma pun pe mine ca si exemplu nu sunt cel care am dat o oarecare acceptiune mesajelor tale, o reala intelegere dar pot sa iti spun , eu (Gigi) caut acea intelepciune la ordinea zilei pt ca INTELEPCIUNEA ESTE UN IZVOR DIN CARE CU CAT BEI MAI MULT CU ATAT VA CURGE SI VA TASNI MAI PUTERNIC.
Am citit ultimul roman "11 Minute" si as putea spune ca i-am dat un alt titlu...11 MINUTE= TIMP METAMORFOZAT..11 minute care au devenit o infinitate de secunde parcurse prin Univers.
Intr-una din zile ma gandeam ce inseamna de fapt SEX, DRAGOSTE si am scris o scurta elaborare....
SEX= SARUTUL ORGANULUI GENITAL FEMININ CU CEL MASCULIN ( sau invers)
DRAGOSTE= Simlutaineitatea sarutului sufletelor direct proportionala cu simultaneitatea sarutului organelor genitale.
Element conector intercalat= iubirea
Rezulta ORGASMUL UNITAR ramificat in doua parti:
a) Orgasmul fiziologic
b) *Orgasmul inimii
* Orgasmul inimii= DESCARCARE SENTIMENTALA PURA DETERMINATA DE IMBOLDUL IUBIRII.
GHEORGHE KALMAN
Aceasta a fost o incursiune a cugentului meu intr-una din zilele trecute.
In speranta ca acest mesaj va ajunge la miscarea uniforma a privirii tale te salut si iti doresc aceleasi incursiuni, reflexii, maxima, iubire pe parcursul drumului tau.
Despre mine:....UN mister nedeslusit inca ...
Cu stima,
DOAR_EL
M-a intrebat cineva daca mi-a raspuns...Da, dar mi se pare ca e editorul lui..Un apropiat ..NU stiu sigur cine era........
Lectura placuta!
Nu stiu daca in fapt si pana la final acest mesaj va ajunge sa fie parcurs de privirea ochilor d-voastra prin ochii mei si "impulsurile electrice" se vor bucura sa "prezinte o tensiune mai ampla". Va scriu din Cluj-Napoca, un orasel din Romania cu 500.000 de minti. Am citit unele dintre cartile d-voastra, interesant la afirmatiile unora..Sunt comerciale..Cand un obiect se exprima si motiveaza prin placerea lui de-a fi "exploatat" si oranduit in ratiunea fiecaruia dintre noi nu stiu de ce se "arunca" cu asemenea exprimari.. Si Celine Dion este "comerciala" . Conotatia reala a cuvantului se afla in spatele lui. Oamenii te citesc Coelho pt ca se regasesc intr-un fel in acele ganduri transpuse intr-o insiruire de idei frumos ordonate si cu mesaje fructificate. Oamenii citesc cartile tale, cei mai multi din curiozitatea altora, a celui de langa mine."da Coelho scrie f.bine,e bun, incearca-l" dar din pacate multi nu sustrag un precept ca un imbold asupra sensului vietii. Caritle tale dau dovada de intelepciune, sublimitate, esteticism, limbaj accesibil dar ma intreb , oare cati dintre cei care te-au citit au ramas sub inconstientul lor sau constientul lor cu "o stea, o perla luminoasa in inima lor?" Daca ma pun pe mine ca si exemplu nu sunt cel care am dat o oarecare acceptiune mesajelor tale, o reala intelegere dar pot sa iti spun , eu (Gigi) caut acea intelepciune la ordinea zilei pt ca INTELEPCIUNEA ESTE UN IZVOR DIN CARE CU CAT BEI MAI MULT CU ATAT VA CURGE SI VA TASNI MAI PUTERNIC.
Am citit ultimul roman "11 Minute" si as putea spune ca i-am dat un alt titlu...11 MINUTE= TIMP METAMORFOZAT..11 minute care au devenit o infinitate de secunde parcurse prin Univers.
Intr-una din zile ma gandeam ce inseamna de fapt SEX, DRAGOSTE si am scris o scurta elaborare....
DRAGOSTE= Simlutaineitatea sarutului sufletelor direct proportionala cu simultaneitatea sarutului organelor genitale.
Element conector intercalat= iubirea
Rezulta ORGASMUL UNITAR ramificat in doua parti:
a) Orgasmul fiziologic
b) *Orgasmul inimii
* Orgasmul inimii= DESCARCARE SENTIMENTALA PURA DETERMINATA DE IMBOLDUL IUBIRII.
GHEORGHE KALMAN
Aceasta a fost o incursiune a cugentului meu intr-una din zilele trecute.
In speranta ca acest mesaj va ajunge la miscarea uniforma a privirii tale te salut si iti doresc aceleasi incursiuni, reflexii, maxima, iubire pe parcursul drumului tau.
Despre mine:....UN mister nedeslusit inca ...
Cu stima,
DOAR_EL
M-a intrebat cineva daca mi-a raspuns...Da, dar mi se pare ca e editorul lui..Un apropiat ..NU stiu sigur cine era........
Lectura placuta!
- Gigi0517
Gigi0517 scrie: Draga kant_emir. MA bucur ca ai un spirit de observatie poate un pic mai mult dezvoltat decat altii..
mersi si multumesc, un compliment de la tine are o valoare plina de conotatii.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Gheorghe, cine-a zis-o p-asta cu "Dragostea e o dorinta ce se ascunde in inima, dar nimeni nu stie.." , ca-mi place de mor, desi ai putea exclude ce-i dupa virgula, caci acu' am aflat cu totii ce-i dragostea.
Astept sa-mi spui autorul. Domnu' Poelho? nea Garquez?
Astept sa-mi spui autorul. Domnu' Poelho? nea Garquez?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
gigi, dupa cum bine stii am mai auzit asta de la tine (ia da-i o raita pe jurnalul meu) si atunci, ca si acum, nu pot sa nu ma intreb CE ESTE SARUTUL daca sexul este sarutul organelor genitale? In plus, ce fel de sarut? De ala frantuzesc, de ala de eschimosi, sec, umed, cu barba, fara barba?!
In plus, atunci cand doua femei fac sex cum se numeste? Pupic amical? Dar cand fac sex doi barbati?!
Sunt convinsa ca stii raspunsurile acestor intrebari... Te rog, nu te sfii...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
.........( si pt FEMEIIIIIIII)
Buna cititorilor..
Imi cer scuze dar azi am venit doar sa imi verific posta si succint sa privesc forumul..VAd ca se posteaza destul de rar..Chiar m-am gandit in zilele acestea ca , desi exista cultura generala ( la unii ) totusi lipseste doza de intelepicune care determina ratiunea sa perceapa "extrasenzorial" cugetele mele..CHiar in ultimul timp ma cam plictisiti unii..In fine
Stiti ce ma-intreb? De ce sunt activi mai multi domnii decat femeile sau sunt nevoite sa stea la gratita> SAAAAUUUU le lipseste ceva (mai multe )..Oricum, voi face un raport datat viitoare sau cand am timp. Ii voi cere si un raport de forum la eyewithnnes. DIn 13470 de useri ( sau cati sunt) tare ma gandesc ca in majoritate sunt domni, as face si pariu cu mine..SI inca..CUm ziceam tot in majoritate sunt domnii care activeaza..Ce se intampla cu felinele mele de pe forum???Ceva se intampla si trebuie sa-mi gasesc explicatiile de ce femeile sunt active mai putin..Se spune ca femeia este mai inteligenta ca noi, de-acord sunt..dar care e explicatia...sau sunt nevoit sa discutam despre gastronomie ( cum se curata cartoful)>.In fine..
AM o intrebare pt femeile de pe forum..
CE INSEAMNA PT D-VOASTRA "BARBAT"..a FI BARBAT..ASTEPT RASPUNSURI..CRED CA PUTIN DE RESPECT SA LASATI CRATITA LA O PARTE PT ACEASTA INTREBARE...VOR URMA SI DOMNII.
O ZI BUNA SI IMI CER SCUZE PT IRASCIBILITATE..
p.S AMTERASUS..SARUTUL AR TREBUI SA-L INCERCI CU MINE CA SA DESCOPERI DEFINITIA ACESTUIA...UNEORI ANUMITI TERMENI NU II POT TRANSPUNE IN CUVINTE SAU SENTIMENTE....STII TU..( CAND UN BARBAT E INDRAGOSIT IL TREC FIORII PRIN STOMACEL, INIMIOARA..ETC ETC
PA ....ZEILOR..ZEITELOR...
Imi cer scuze dar azi am venit doar sa imi verific posta si succint sa privesc forumul..VAd ca se posteaza destul de rar..Chiar m-am gandit in zilele acestea ca , desi exista cultura generala ( la unii ) totusi lipseste doza de intelepicune care determina ratiunea sa perceapa "extrasenzorial" cugetele mele..CHiar in ultimul timp ma cam plictisiti unii..In fine
Stiti ce ma-intreb? De ce sunt activi mai multi domnii decat femeile sau sunt nevoite sa stea la gratita> SAAAAUUUU le lipseste ceva (mai multe )..Oricum, voi face un raport datat viitoare sau cand am timp. Ii voi cere si un raport de forum la eyewithnnes. DIn 13470 de useri ( sau cati sunt) tare ma gandesc ca in majoritate sunt domni, as face si pariu cu mine..SI inca..CUm ziceam tot in majoritate sunt domnii care activeaza..Ce se intampla cu felinele mele de pe forum???Ceva se intampla si trebuie sa-mi gasesc explicatiile de ce femeile sunt active mai putin..Se spune ca femeia este mai inteligenta ca noi, de-acord sunt..dar care e explicatia...sau sunt nevoit sa discutam despre gastronomie ( cum se curata cartoful)>.In fine..
AM o intrebare pt femeile de pe forum..
CE INSEAMNA PT D-VOASTRA "BARBAT"..a FI BARBAT..ASTEPT RASPUNSURI..CRED CA PUTIN DE RESPECT SA LASATI CRATITA LA O PARTE PT ACEASTA INTREBARE...VOR URMA SI DOMNII.
O ZI BUNA SI IMI CER SCUZE PT IRASCIBILITATE..
p.S AMTERASUS..SARUTUL AR TREBUI SA-L INCERCI CU MINE CA SA DESCOPERI DEFINITIA ACESTUIA...UNEORI ANUMITI TERMENI NU II POT TRANSPUNE IN CUVINTE SAU SENTIMENTE....STII TU..( CAND UN BARBAT E INDRAGOSIT IL TREC FIORII PRIN STOMACEL, INIMIOARA..ETC ETC
- Gigi0517
Gigi0517 scrie: p.S AMTERASUS..SARUTUL AR TREBUI SA-L INCERCI CU MINE CA SA DESCOPERI DEFINITIA ACESTUIA...UNEORI ANUMITI TERMENI NU II POT TRANSPUNE IN CUVINTE SAU SENTIMENTE....STII TU..( CAND UN BARBAT E INDRAGOSIT IL TREC FIORII PRIN STOMACEL, INIMIOARA..ETC ETC
Gigi nu ma pot abtine nicicum!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Salutari..
Buna cititorilor...si (lenesilor)
..
De cateva zile tot pe drumuri sunt...Imi depun acte, CV-uri trimise..si uite surpriza ca prind si un curs...din nou la "scoala".de operare-pc de 9 luni..sa am certificatul in mana si ma descurc eu de-acolo.. Azi am inceput un tratament de intarire a sistemului imunitar (pulmonar). MA duc la o salinta langa Cluj si inspir aer salin..Imi intareste plamanii...sa fiu mai "strong"...
Asta timp de 10 zile..cred ca din 12 incep cursul..Doamne da sa fie o d-ra tanara profesoara
...Asa mi-e de dor sa ma "joc cu o femeie profesoara, sa flirtez cu ea......" Mor............o fac din 5 cuvinte...daca e buna..se continua pana ma invita la o cafea...
...Sper sa invat lucruri utile, nu ca n-as sti eu sa lucrez pe computer , dar prinde bine programele auxiliare si certificatul...
Cu voi ce se intampla? Ati intrat in concediu?
Oricum, mi-am zis ca de-acum incolo nu voi maia borda subiecte profunde..Sunt prea strong pt multi dintre voi si nu faceti fata...asta ma plictiseste..Stiu ca multora le place sa citeasca ce scriu..Le ridica moralul..se simt ei insisi..Dar pur si simplu am ajuns sa constat ca vb singur..e frumos sa te asculte...si sper ca "interventia si culorile emanate de mine pe forum" sa ajute.....Am si obosit sincer sa vb singur..Fara cooperarea d-voastra..Si acum le-am intrebat pe d-re/d-ne..Despre orgasmul inimii..Cred ca sunt prea tari subiectele..........
Sunt oameni frumosi si culti pe acest forum, dar lipseste intelepciunea ( nu ca as detine eu o doza din ea)...Sunt prea "sus vad ca"..In fine.......
Voi face asa...eu voi intreba si voi raspundeti daca doriti, daca nu asta..e Sa fiti iubiti...!
Va las..
IUbiti-va mult...!

De cateva zile tot pe drumuri sunt...Imi depun acte, CV-uri trimise..si uite surpriza ca prind si un curs...din nou la "scoala".de operare-pc de 9 luni..sa am certificatul in mana si ma descurc eu de-acolo.. Azi am inceput un tratament de intarire a sistemului imunitar (pulmonar). MA duc la o salinta langa Cluj si inspir aer salin..Imi intareste plamanii...sa fiu mai "strong"...
Asta timp de 10 zile..cred ca din 12 incep cursul..Doamne da sa fie o d-ra tanara profesoara

Cu voi ce se intampla? Ati intrat in concediu?
Oricum, mi-am zis ca de-acum incolo nu voi maia borda subiecte profunde..Sunt prea strong pt multi dintre voi si nu faceti fata...asta ma plictiseste..Stiu ca multora le place sa citeasca ce scriu..Le ridica moralul..se simt ei insisi..Dar pur si simplu am ajuns sa constat ca vb singur..e frumos sa te asculte...si sper ca "interventia si culorile emanate de mine pe forum" sa ajute.....Am si obosit sincer sa vb singur..Fara cooperarea d-voastra..Si acum le-am intrebat pe d-re/d-ne..Despre orgasmul inimii..Cred ca sunt prea tari subiectele..........
Sunt oameni frumosi si culti pe acest forum, dar lipseste intelepciunea ( nu ca as detine eu o doza din ea)...Sunt prea "sus vad ca"..In fine.......
Voi face asa...eu voi intreba si voi raspundeti daca doriti, daca nu asta..e Sa fiti iubiti...!
Va las..
IUbiti-va mult...!
- Gigi0517
Anunt!
AM o rugaminte..Daca cineva are sau poate sa imi faca rost de piesele..
de la MEAT LOAF "I'T LIE FOR YOU", SI piesa "MISS you like craz" de Christina Milian..LE astept pe sarmantul2002@yahoo.com
Multumesc!
P.S. apropo, piesa de la MEat Loaf este bestiala.........ascultati-o..
de la MEAT LOAF "I'T LIE FOR YOU", SI piesa "MISS you like craz" de Christina Milian..LE astept pe sarmantul2002@yahoo.com
Multumesc!
P.S. apropo, piesa de la MEat Loaf este bestiala.........ascultati-o..
- Gigi0517
MEAT LOAF "I'T LIE FOR YOU"
si daca nu o gasiti trimteti i'd lie for u
gigi: de la mine ai versurile
I'd Lie For You (And That's The Truth)
I'd never tell you one lie.
I'd never let you down.
I'd never leave I'd be the one who'd always be around.
Baby give me a chance.
I'd pull the sun down from the sky.
To light your darkest night.
I wouldn't let one drop or rain fall down into your life.
Put your heart in my hands.
Baby believe me, I could never do you wrong.
And I would never paint your world blue.
And if sometimes it seems I must have lost my mind.
I might be crazy, but I'm crazy about you.
I'd lie for you and that's the truth.
Do anything you asked me to.
I'd even sell my soul for you.
I'd do it all for you.
If you'd just believe in me.
Just take a look in my eyes.
You'll see a love that's blind.
Just take a hold of my hand.
I'II take you to paradise.
Ain't a star that's too far.
Your every wish will be a wish.
That I will make come true.
And if you want the moon.
I swear I'll bring it down for you.
Let me into your heart.
Believe me baby.
Got your name carved on my soul.
'cause you're the only one that I'll give it too.
Go let'em say that I'm a fool to act this way
'cause if I'm crazy, I'm just crazy 'bout you.
I'd do it all for you.
Move mountains if you want me to.
I'd walk across the fire for you.
I'd walk on the wild for you.
And you will never see a day.
I'll ever break your heart.
You'll see the sky fall down.
Before it ever gets that far.
I'll show you heaven.
Every second that you're in my arms.
Baby I'm crazy, but I'm crazy 'bout you.
I'd do it all for you.
Move mountains if you want me to
I'd do it all for you.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Mah Gigi0517, da' noi n-am vrut sa te obosim/extenuam/stuarcem de tuate alea, doar ca tzi-am lasat spatiu sa te desfasori! Ce, un ziarist de succes are un dialog permanent cu cititorii lui? Mai schimba ei o impresie ("posta redactiei", de obicei, nu?), dar nu se poate sa vorbeasca intr-una si cu toti; tot asa si in cazul tau, ai cititori si cititoare, dar daca vrei sa ai colocutori si interlocutori cred ca ar trebui sa-ti cauti si sa-ti aduci pe FC pe cineva ca tine, care sa poata (realmente) sa-ti "ridice mingea la fileu", nu crezi? Sa vorbiti de la acelasi nivel (daca vrei schimb de idei, ca intrebari vezi catz pune toata lumea).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
:)
memetShol scrie:si daca nu o gasiti trimteti i'd lie for u
gigi: de la mine ai versurile
I'd Lie For You (And That's The Truth)
I'd never tell you one lie.
I'd never let you down.
I'd never leave I'd be the one who'd always be around.
Baby give me a chance.
I'd pull the sun down from the sky.
To light your darkest night.
I wouldn't let one drop or rain fall down into your life.
Put your heart in my hands.
Baby believe me, I could never do you wrong.
And I would never paint your world blue.
And if sometimes it seems I must have lost my mind.
I might be crazy, but I'm crazy about you.
I'd do it all for you.
Just take a look in my eyes.
You'll see a love that's blind.
Just take a hold of my hand.
I'II take you to paradise.
Ain't a star that's too far.
Your every wish will be a wish.
That I will make come true.
And if you want the moon.
I swear I'll bring it down for you.
Let me into your heart.
Believe me baby.
Got your name carved on my soul.
'cause you're the only one that I'll give it too.
Go let'em say that I'm a fool to act this way
'cause if I'm crazy, I'm just crazy 'bout you.
I'd do it all for you.
Move mountains if you want me to.
And you will never see a day.
I'll ever break your heart.
You'll see the sky fall down.
Before it ever gets that far.
I'll show you heaven.
Every second that you're in my arms.
Baby I'm crazy, but I'm crazy 'bout you.
I'd do it all for you.
I'd do it all for you.
Asa este, google este, iti multumesc oricum..De piese am nevoie sincer..le am pe caseta , dar pe Dcc nu le-am gasit...Sper sa imi sara inceva ( un cititor fidel sau nu numai).....Sa fiti iubiti..
Cum era......
And I'm crazy......(din piesa)..

- Gigi0517
gigi, mersi pt mp si pt lamuriri in ceea ce priveste dilema mea legata de purtatul sosetelor albe la pantofi negri. Scuza-mi tupeul, insa de ce postezi aiurea? Ce-i cu saruturile, melodia asta... pe un subiect de moda care odinioara salasluia pe forumul Proconsul? Scoate capu in lume
Si ce am mai observat ca zici mereu "o sa revin... acum nu am timp" Tu niciodata nu ai timp! Adica ne desconsideri sau ce? Ne faci sa credem ca nu meritam prea mult din timpul tau pretios! Ia vezi ca ne suparam. Se puate asa ceva?

- tzache
Va salut pe toti, in special pe tine, Gigi...cum am intrat aici pe forum mi-am indreptat atentia chiar spre posturile tale, si cred ca ma indragostesc...de modul tau de a gandi...de fiinta ta...imi tremura trupul cand citesc ce scrii... e cev suav, mirific... ireal...oh, Eminescul meu dintai... si ce sfaturi bune, ce gandire matura.
Eu zic sa ne combinam direct...oricum esti sexy...asta in caz ca iti plac fetele care poarta sosete la slapi...ce zici ma incadrez in norma?
PS: de abia astept sa mai postezi, te citesc cu mare interes
Semnat o felina, aka gigica ta
Eu zic sa ne combinam direct...oricum esti sexy...asta in caz ca iti plac fetele care poarta sosete la slapi...ce zici ma incadrez in norma?
PS: de abia astept sa mai postezi, te citesc cu mare interes
Semnat o felina, aka gigica ta

-
gigica - Junior Member
danina neshtecifre scrie:sal all....stie cineva unde pot gasi haine din colectia lui fizz?
zi-le domnu jiji zi-le domnu jiji
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Dar care este faza? Sweet Gigi este cumva un designer vestimentar?
Gigi nu-i asa ca ma iei si pe mine la o prezentare de moda?
Care sunt tendintele de toamna-iarna 2005? Pot sa port un pulover din par de camila? Matasea de la turci mai e la moda?
Gigi nu-i asa ca ma iei si pe mine la o prezentare de moda?
Care sunt tendintele de toamna-iarna 2005? Pot sa port un pulover din par de camila? Matasea de la turci mai e la moda?

-
gigica - Junior Member
gigi, te crezi mircea radu? doamne, eu in locul tau m-as baga cu capu in pamant si ash zice ca sunt strutz... sau mai simplu: nu as mai zice nimic niciodata... ma surprinde prostia ta, zau de nu...
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
buna...
Ramuna scrie:gigi, te crezi mircea radu? doamne, eu in locul tau m-as baga cu capu in pamant si ash zice ca sunt strutz... sau mai simplu: nu as mai zice nimic niciodata... ma surprinde prostia ta, zau de nu...
Draga Ramuna..Bine ai venit pe thread..Poftim un morcov din partea casei. Dupa cum mai spuneam, contine betacaroten si b-uri..Adica iti confera un libido mai intens...Poate te ajuta la ceva..Tie draga mea pt ca m-ai facut "prostut", oricum iti multumesc am sa iti raspund cu o maxima frumoasa ca tine a la Gigi&Voltaire, ce zici? Asa, sa te tai un pic..Cu asta precis cei care vor citi vor muri de ras..asa..fac aluzie la prostie..
" Se spune despre prosti ca asista la minuni"..Voltaire..(Sper ca te-ai prins, nu?) Mai permite-mi una singura..te rog frumos....cu asta chiar ca sunt un gentalman..
"Cel mai placut lucru pt un destept este ca, un prost sa-l numeasca prost pt ca atunci se vede diferenta dintre ei.":banana:
Felicitari, ai intrat la Universitatea 'Gheorghe Kalman", sectia inteligenta pe viata. Durata de curs pt tine 10 ani cu master si doctort adiacente. LA examene avem ca proba: Prezentarea la examen intr-o tinuta cat mai extravaganta (fusta, tocuri, parfum Chanel pt valoarea dumitale).
2. Dictie
3. Materia sexologie, bine pusa la punct (teorie)
4. Proba practica: Invitate in dormitor, preludiu, jocul erotic, rostogolirea prin asternuturi cu intromisiune si perioada de rezolutie.
Nota minima de absolvire este 8 pt toate examenele, exceptie cel practic la care este necesar 10, normal.
Ne vedem peste 5 ani la primele examene. Esti libera..
Buna seara tuturor. Va spun seara pt ca tocmai am venit de la concert Proconsul si este ora 22:20, imediat ma voi indrepta spre clubul KARMA pt ca vor sustine un recital si acolo. Mi-am solicitat un pic corzile vocale si am o faringita minora..

Am facut poze si am sa pun cateva dintre ele pe "cum arata.." sa vedet poze verosimile, nu obosite (din viata cotidiana a d-voastra). VA voi demontra ca si pana acum ( vedeti pozele expuse pe acelasi thread) cum te poti juca cu aparatul foto si nu el cu d-voastra. Cum se pozeaza incat sa denote o imagine (cat de cat ) artistica. Nici eu nu sunt profesionist, dar pozez de ceva timp.
Asa, vad ca nu mai prea este activitate, este si normal intr-un fel daca eu nu sunt aici si va ofer un imbold. Adevarul este ca, am obosit dragii mei ca tot eu sa va expun subiecte. Asa mi se intampla si in viata cotidiana sa intalnesc pers. mai putin sociabile si sa le bine dispun. Sa socializez, sa imi expun simtul umorului, etc. Obosesti de la un timp sa fi stand by. De fapt, o pers. cu sarm si carisma trebuie sa fie (on-line). Sa stiti ca sunt bine intr-o oarecare masura, chiar azi eram in salina si aflat jos la o adancime de 40 metri unde se face "tratamentul" stateam pe banca. AM stat intins pe banca, si ascultam muzica. Eram doar eu cu Aerosmith (Crazy), Vama Veche, etc si priveam in sus. Stiti ce senzatie placuta iti ofera muzica lenta.
Parca ai atinge cu varful degetelor bolta cerului si esti una cu ea. Simteam ca nici nu mai simt nevoia sa ma duc la Proconsul sa-i ascult, sa nu mai fac nimic. Ci pur si simplu sa zbor. A trecut. Am venit si la Proconsul,ma duc si acum, ma simt bine as putea zice. Port si tricoul pe mine..VA voi povesti despre cum a fost..Asa sa revenim la noi.
Draga MIG29, (nu am timp, revin). NU vreau sa simtiti ca va neglijez, dar sti care este adevarul. Voi ma neglijati pe mine. Cate subiecte am avut pt voi si sunteti pasivi. Raspunsurile le gasesti si in penultimul post al meu. Nu vreau sa intelegi gresit. Stiu ca unii dintre useri, guest ma citesc cu placere si asteapta cu rasuflarea la buze sa-mi simta parfumul si esenta cuvintelor dolce transpuse de cugetul meu. Stiu ca sunt care imi adreseaza apelative neortodoxe, ma fac prost, s.a.m.d. Fiecare are dreptul la opinie.
Am vazut ca avem un nou user si anume "gigica". Bine ati venit, saru'mana.
Nu stiu ce sa cred, intr-un fel ma gandesc ca sunt vorbe aruncate si nu sunt expuse cu o onestitate. Nu doresc sa ma judecati gresit, ci doar sa priviti adanc posturile mele. Sunt sexy, poate felul meu de-a fi da..LA exterior sunt un slabut de ma sufla vantul. Dar pt o femeie cu intelepciune nu va conta asta pt a ma avea. Ci va culege si fructifica valorile mele.
Ma bucur ca ma cititi, este ca un fel de revista si pe care o asteptati cu nerasuflare, dar aici e o diferenta. O subiectivitate calda si cu un mesaj bine intentionat.
Pulover din par de camila:). NU sunt chiar designer vestimentar.Am multe de invatat, intentionez sa nu devenim ca americanii la vestimentatie, intelegi, care nu dau importanta. D-nele plinute poarta pantaloni mulati sa-si arate coapsele volptuoase, etc. Consulta si tu reviste de moda pt toamna-iarna:) Inca mai poti purta fusta. E. f. important ca, atunci cand doresti sa pleci din casa sa "testezi" temperatura de-afara. Pt ca multi se uita pe cer si vad un nor si au impresia ca este frig. Si ii vad cu pulovere si eu tricou, se mira unii. Intelegi?
Asa, MIG29 cu sortimentele de vin ti-am ramas dator:). Aici depinde. Ce papa ai la masa;). DAca ai peste se serveste vin alb demi-sec. Daca ai paste, carne, vin rosu si dulce, demi-sec. Sunt multe, uita-te si tu intr-o vinoteca..
Draga k@tzy. Sa fim noi buni, da? Asta e important, mereu vor fi impedimente sociale.. Tu ce mai faci draguto, ce face Cubu (fratiorul). L-am tot intrebat si nu mi-a zis formatia la care canta. Hi...hi..hi... s-a oferit ca primesc un CD;) asa sa fie:).
Draga diablo,,,,,,,,peci...(imi..cer..scuze..dar..s-a..stricat,,space-ul,..

- Gigi0517
gigi, eu cred ca am cantat intr-un concert (din tineretea mea zbuciumata) cu dreadurile vopsite verzi si atarnand pana sub fund, cu piercing in buza, cu palarie de chinez pe cap si cu putza scoasa din boxeri si stand teapana afara.
intrebarea mea e asta : se poate considera palaria un accesoriu vestimentar potrivit pentru restul tinutei abordate de mine ? Si te rog, tine cont de faptul ca sunt si circumcis, dar totusi, nu sunt evreu.
astept raspuns cat de curand, nu de alta, dar vreau sa stiu daca mai are rost sa tin palaria aia sau nu.
intrebarea mea e asta : se poate considera palaria un accesoriu vestimentar potrivit pentru restul tinutei abordate de mine ? Si te rog, tine cont de faptul ca sunt si circumcis, dar totusi, nu sunt evreu.
astept raspuns cat de curand, nu de alta, dar vreau sa stiu daca mai are rost sa tin palaria aia sau nu.
-
whatever - Mesaje: 2848
putza scoasa din boxeri si stand teapana afara
purta sau nu purta prezervativ. daca da, ala trebuia sa nu-l arunci.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
putza nu purta atunci prezervativ, dar tot a fost ok pana la urma. Inca nu am primit vestea nasterii copilului, asa ca ma gandesc ca totul e bine.
ah, si gigi, tu stiai cumva ca nu se zice blug ? cuvantul nu exista. Si termenul de blugi daca te intereseaza e preluat de la tiganii care stalceau cuvintele si incercau sa isi vanda marfa in piata strigand : "luati blugii (BLUE JEANS) de aicia, luati blugii ! "
ah, si gigi, tu stiai cumva ca nu se zice blug ? cuvantul nu exista. Si termenul de blugi daca te intereseaza e preluat de la tiganii care stalceau cuvintele si incercau sa isi vanda marfa in piata strigand : "luati blugii (BLUE JEANS) de aicia, luati blugii ! "
-
whatever - Mesaje: 2848
whatever pe mine m-ar interesa cu ce tzi-ai vopsit dreadurile, daca ai dat cu rimel de-ala colorat de par sau cu altceva
chiar domnule jiji cu ce putem sa ne facem shuvitze colorate?

chiar domnule jiji cu ce putem sa ne facem shuvitze colorate?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma