Camuflaj - Din Suflet EP Promotional
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Camuflaj - Din Suflet EP Promotional
EP Promotional "Din Suflet" semnat Camuflaj online pe http://www.raparena.net ...asteptam pareri si critici pe forum
-
n3aGabitz - Junior Member
Am ascultat 3 piese : Din suflet, Fa ce simti feat. Personal si Lasa-ne (Injektah RMX)
Muzica - mediocru
Versuri - varza si f. varza
Originalitate - 0 (zero), banuiesc ca sunteti prieteni buni cu Skizzo Skills (am citit in Ziarul Clujeanului ca umblati pe la Timisoara).
"Lasa-ne" ie cat de cat acceptabila.
Muzica - mediocru
Versuri - varza si f. varza
Originalitate - 0 (zero), banuiesc ca sunteti prieteni buni cu Skizzo Skills (am citit in Ziarul Clujeanului ca umblati pe la Timisoara).
"Lasa-ne" ie cat de cat acceptabila.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
asta de la o pers. care e inscrisa la subiectele de metal si sex. intr-adevar iti multumim ptr expertiza ta in materie de hip hop si dancehall.
poate ai vreun concert "metal" de urmarit la tv, vreo emisiune cu teo despre sexul feminin, sau ceva pikachu pe cartoon network
ps: va rog frumos, daca nu aveti treaba cu muzica hip hop sau dancehall nu va impartasiti parerea cu noi. va iertam ptr ignoranta si asa crasa, si va uram un weekend dupa placul inimii voastre.
poate ai vreun concert "metal" de urmarit la tv, vreo emisiune cu teo despre sexul feminin, sau ceva pikachu pe cartoon network
ps: va rog frumos, daca nu aveti treaba cu muzica hip hop sau dancehall nu va impartasiti parerea cu noi. va iertam ptr ignoranta si asa crasa, si va uram un weekend dupa placul inimii voastre.
-
asteptam pareri si critici pe forum
data viitoare sa scrii "asteptam pareri de la cei care ne pupa-n cur, iar critici nu asteptam!"
Si, desteptul vietii, am ascultat si ascult si dancehall si hip hop. Numa ca , dc tot te-ai luat de mine, creca-s in asentimentul multora ca tu si codu penal si alti acoliti de doi lei sunteti varza murata!
Si ma faci metalar in plm? Vezi-ti de filmele tale in care tu esti eminem mioriticu si lasa lumea sa-si spuna parerea sau intreaba-i pe pm dc ti-e frica de critici!!!
data viitoare sa scrii "asteptam pareri de la cei care ne pupa-n cur, iar critici nu asteptam!"
Si, desteptul vietii, am ascultat si ascult si dancehall si hip hop. Numa ca , dc tot te-ai luat de mine, creca-s in asentimentul multora ca tu si codu penal si alti acoliti de doi lei sunteti varza murata!
Si ma faci metalar in plm? Vezi-ti de filmele tale in care tu esti eminem mioriticu si lasa lumea sa-si spuna parerea sau intreaba-i pe pm dc ti-e frica de critici!!!
-
piskeshu - banned
deci...neavand ce face la munca si vazand asteptam pareri si critici pe forum contrinuat de poate ai vreun concert "metal" de urmarit la tv, vreo emisiune cu teo despre sexul feminin, sau ceva pikachu pe cartoon network am zis sa vin si io cu pareri si critici.
incep prin al ruga pe gabitz sa nu dea iar cu mucii in fasole si sa accepte criticile asa cum is.
deci, pe scurt ca mi lene
versuri: varza ("de lanceput e duar un pas pana la final?" ce plm inseamna asta?)
voce: copii de 14-15 ani la inceput
concluzie: umfel de mafia si familia mult mai slabutzi (copirait pischesu).
deci, baietii mai au mult de muncit si sincer sa fiu, in momentul in care am inchis browserul urechile mele au revinit cu picioarele pe pamant.
incep prin al ruga pe gabitz sa nu dea iar cu mucii in fasole si sa accepte criticile asa cum is.
deci, pe scurt ca mi lene
versuri: varza ("de lanceput e duar un pas pana la final?" ce plm inseamna asta?)
voce: copii de 14-15 ani la inceput
concluzie: umfel de mafia si familia mult mai slabutzi (copirait pischesu).
deci, baietii mai au mult de muncit si sincer sa fiu, in momentul in care am inchis browserul urechile mele au revinit cu picioarele pe pamant.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
n-are rost sa imi pun iar mintea cu voi, indiferent cine are dreptate voi oricum o sa va duceti ca niste copii la vali sa va plangeti: "vali uite iar s-a luat gabi de noi..wuah wuah ...da-i ban pe fanclub"....
-
Ce avem noi de spus...
Pentru cei care au ascultat in totalitate ep-ul,vrem sa shtie ca le multzumim pt efort shi ca le respectam parerea...fie de bine ....fie de rau.Cand am inceput acest proiect nu am inceput cu gandul ca o sa multzumim pe toata lumea...sau pe majoritatea,am inceput cu gandul ca doi trei oameni cand o sa asculte ep-ul o sa simta ce am simtzit shi noi.Din fericire,in final acest proiect shi-a atins scopul shi mai mult de atat.Deci noi nu o sa acuzam pe nimeni ca nu ne "inghite" muzica.Exista oameni shi oameni care ne fac mandri ca am reusit sa ducem la final proiectul "Din Suflet.Acestia suntem noi shi aceasta e muzica noastra.
Peace & Luv
Peace & Luv
- Camuflaj
- Junior Member
Gabitzu mamii, te informez ca Vali ie ultimu la care m-as plange pe forumu asta.
Camuflaj, ma bucur ca, daca nu aveti mai mult talent, macar minte aveti mai multa decat gabitz. Bafta!
Camuflaj, ma bucur ca, daca nu aveti mai mult talent, macar minte aveti mai multa decat gabitz. Bafta!
-
piskeshu - banned
deci....da. mister P o zis-o frumos.
mesajul de la camuflaj e de bun simt... cu muzica puteti creste. deci multa bafta si sper ca urmatoru album sa sune mai bine.
negabitz...de la mneata aveam si io macar neste pretentii. daca tot team calcat pe bataturi puteai sa folosesti si tu un limbaj de om mai matur. nu wuah wuah. ce plm, am ajuns pe forumu animal pics? fii domle barbat si injurama. sau fii inteligent si acceptami critica.
mesajul de la camuflaj e de bun simt... cu muzica puteti creste. deci multa bafta si sper ca urmatoru album sa sune mai bine.
vali uite iar s-a luat gabi de noi..wuah wuah ...da-i ban pe fanclub..
negabitz...de la mneata aveam si io macar neste pretentii. daca tot team calcat pe bataturi puteai sa folosesti si tu un limbaj de om mai matur. nu wuah wuah. ce plm, am ajuns pe forumu animal pics? fii domle barbat si injurama. sau fii inteligent si acceptami critica.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
pe http://www.reggae-sound.tk pe forum la topicul trupe puteti sa va dati cu parerea despre E.P.-ul CAMUFLAJ-Din Suflet .Este facut si un chestionar despre acest subiect.
bless I
bless I
keep the reggae music alive !!!!!!
- selector
- Junior Member
12 zile de la lansare: 1270 de downloads!!!
multumim tuturor celor care au downloadat acest proiect ptr sustinere!
peace
multumim tuturor celor care au downloadat acest proiect ptr sustinere!
peace
-
Camuflaj..e..Camuflaj
Bine..asa baieti...Bravo
Albumul e excelent..
De la intro la outro eu pot intra in transa si ramin captivat.
In opinia mea...e marfa de marfa...pentru ca e marfa din aia la care nu trebuie sa treci peste melodii...nici nu mai vorbesc de sound..care am zis..imi place.
Singura problema este doar ca e prea scurt..dar asta se iarta pentru ca ...si aici aveti iar puncte pentru ca...l-ati anuntat...si l-ati si droped...rapid.
E scurt si ma oftic pentru ca Outro e Belea de Belea...
Sper ca la urmatorul sa incepeti tot cu beatul ala...
La treaba baietii...ca acum asteptam ..la greu..noul CAMUFLAJ...
Felicitari la totii cei ce au contribuit..la acest proiect.
Don GiZi
Albumul e excelent..
De la intro la outro eu pot intra in transa si ramin captivat.
In opinia mea...e marfa de marfa...pentru ca e marfa din aia la care nu trebuie sa treci peste melodii...nici nu mai vorbesc de sound..care am zis..imi place.
Singura problema este doar ca e prea scurt..dar asta se iarta pentru ca ...si aici aveti iar puncte pentru ca...l-ati anuntat...si l-ati si droped...rapid.
E scurt si ma oftic pentru ca Outro e Belea de Belea...
Sper ca la urmatorul sa incepeti tot cu beatul ala...
La treaba baietii...ca acum asteptam ..la greu..noul CAMUFLAJ...
Felicitari la totii cei ce au contribuit..la acest proiect.
Don GiZi
- Borsalino
- Junior Member
Am fost la lansarea ep-ului in Cluj la discoteca Wake-up. Parerea e tot cam aceeasi cu mentiunea ca tipii de la Camuflaj is ok, nu seamana deloc cu Gabitz, ceea ce nu poate fi decat un semn bun.
Concertu a fost ok (Taifun, Personal, Tao - in deschidere la Camuflaj) chiar daca am tot auzit versuri de genu "ca noi am fost uniti, nimeni nu ne-a despartit si pe noi nime nu ne bate... etc."
Din pacate n-a fost foarte multa lume si n-a iesit un party adevarat, desi Dj Injektah a pus muzica super beton.
In concluzie, a meritat 100 000, chiar si numai pt. ca eram curios.
Concertu a fost ok (Taifun, Personal, Tao - in deschidere la Camuflaj) chiar daca am tot auzit versuri de genu "ca noi am fost uniti, nimeni nu ne-a despartit si pe noi nime nu ne bate... etc."
Din pacate n-a fost foarte multa lume si n-a iesit un party adevarat, desi Dj Injektah a pus muzica super beton.
In concluzie, a meritat 100 000, chiar si numai pt. ca eram curios.

-
piskeshu - banned
piskeshu....nu stiam ca ai fost la ultimul concert al meu ....sau ca ne-am intalnit vreodata in persoana si ti-am lasat impresia de animal, dar ma rog...unii pur si simplu iau "viata de pe internet" prea in serios.
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1