LA MULTZI ANI, subpolar homesick fane !
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
LA MULTZI ANI, subpolar homesick fane !
stimabile, cu ocazia aniversarii a unei preafrumoase varste, va uram calduroasele (las', c-o sa ai tu nevoie de iele) urari de bine, sanatate, fericire, prosperitate, finlandeze, soare, umiditate redusa, temperaturi cu +, precum shi traditzionalul "datzi shi dvs o br cand revenitzi ?". multzi de Hyvaa syntymapaivaa (asha o fi ?), dar mai multzi de LA MULTZI ANI! 

-
nocturna - Mesaje: 8725
trrrraaalalala, partea opusa a disasporei precum shi un motan care intzelege a stranutat cu suptantzeles: la multzi ani shi-n cinstea ta am folosit shi nishte ghiatza in bautura...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
o gura de Prigat fara zahar cu portocale pentru fane de la mine si urarea de la multzi ani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mah, daca zice nocturna "stimabile" - merje, de acord; daca zice ca varsta-i ca fata cea una-la-parinti si cu ochii dupe stele - tre s-o crez, ca-i antipatica; allantetele (cu calduroase, cu "hyvaaaaa syntymaaapaaapaaiiiiiiiiiivaa"/ceva acolo, gheatza si prigatele) - stii mataluta mai bine. Sa ai parte de ce-ti doresti si sa abunde fanele lu matale ca sa nu te mai necajeasca dorul de acasa!
(asta daca-mi permiti sa te simpatizez)
(asta daca-mi permiti sa te simpatizez)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
la multi ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ma alatur calduroaselor urari demarate de nashica si preluate de antepostatori, poate reusim sa topim toata gheatza
La multi ani, Faneeeeeeee
iti urez s-ai munca ushoara, berea rece, patul cald si finlandezele frumoase
si pe langa astea, tot ce-ti mai doresti matale si n-ar fi teribil de ilegal de obtinut 

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
multzani fane, iubit sa fii ca de rest, gen: finlandia, bere, 7 sanzatu, flufanele etc ma ocup io 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
la multi ani!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
sa traiesti fane pentru varsta de 20 + un kussi (asa se scria oare, ca la un moment dat stiam si eu 52 de cuvinte in finlandeza)
toate cele bune, si ai grija la vodca aia criminala de la voi care iese din tara doar cu declaratie scrisa si responsabilitatea asumata pentru viitoarea coma in care intra cei ce o beau
toate cele bune, si ai grija la vodca aia criminala de la voi care iese din tara doar cu declaratie scrisa si responsabilitatea asumata pentru viitoarea coma in care intra cei ce o beau
-
whatever - Mesaje: 2848
Dragii mei, multumesc mult de urări, cu ceva intarziere. Şi, ca să personalizăm:
Nocti, kantemir, aşa se zice mă, numa ca e cu í¤í¤ mulţi in loc de a (Hyví¤í¤ Syntymí¤í¤pí¤iví¤í¤), deh, aşa e limba
.
Migule, unii ar lua prezenţa verbului "a te insura" intr-o urare (in special la varste fragede) ca pe o insultă
. Totuşi, azi sunt bine dispus, deci n-o să merg pe interpretarea respectivă.
Fluf, patul ţinut cald de finlandezele frumoase, nu? Sper c-am inţeles bine. Ce vag sună "teribil de ilegal", frumos nuanţat
.
ochilă, 7 sanzatu numa dacă e cu două depăşiri, da?
memet, anytime. Să mă invăţaţi cum e să caştig la diferenţă mai mică de 15 puncte, ok?
whatever, evident, e kuusi, dar cred că toţi fac confuzia asta. Vodca aia criminală adică () Koskenkorva sau cum ii zice? N-am incercat-o incă.
In rest,
.
Nocti, kantemir, aşa se zice mă, numa ca e cu í¤í¤ mulţi in loc de a (Hyví¤í¤ Syntymí¤í¤pí¤iví¤í¤), deh, aşa e limba

Migule, unii ar lua prezenţa verbului "a te insura" intr-o urare (in special la varste fragede) ca pe o insultă

Fluf, patul ţinut cald de finlandezele frumoase, nu? Sper c-am inţeles bine. Ce vag sună "teribil de ilegal", frumos nuanţat

ochilă, 7 sanzatu numa dacă e cu două depăşiri, da?
memet, anytime. Să mă invăţaţi cum e să caştig la diferenţă mai mică de 15 puncte, ok?

whatever, evident, e kuusi, dar cred că toţi fac confuzia asta. Vodca aia criminală adică () Koskenkorva sau cum ii zice? N-am incercat-o incă.
In rest,

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
si inca de la baiatu cu intarziere un lamultzean cu fericiri si sanatatzuri, + asteptat pe podu din manastur pt o eventuala bere in caz de cj.
-
weed13 - Mesaje: 1868
dapai daici din sud de la mine tocma n nord la tine e cale lunga. asa ca-ti trimit niste urari calde si bune si sper sa nu se raceasca pina ajung la tine.
La multi si super ani, Stefane !
La multi si super ani, Stefane !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii