Bai, fratilor, treziti-va!
Rusine sa-mi fie, pt ca-i ascult piesele, da' mi-e din ce in ce mai antipatica , ma enerveaza la culme atitudinea asta a ei. Face pe rockeritza, cand nici macar nu e; de fapt, inca n-am reusit sa-mi dau seama ce canta.Ce dracu' e? Rock nu e sigur, exceptand piesa"Unwanted", sa zicem. E ceva intre pop-grunge, punk si pop, cred.
In fine, nu asta era sub.
O IMITA PE AMY LEE din ce in ce mai tare, vizibil. Ce- i cu rochiile alea rupte si cu corsetele alea pe capu' ei? Nu ca nu i-ar fi permis sa poarte chestiile alea, dar atat vestimentatia, cat si make-up-ul sunt aproape identice cu ale lui Amy.Citez "Cool Girl":"Sa zicem c-au avut acelasi stylist".
Ca sa nu mai vorbim de noul ei stil de muzica, mult mai agresiv,parca.Deh, aici are o scuza:l-a avut pe Ben Moody colaborator si poate de-aici i se trage.Pana si atitudinea ei de pe scena s-a schimbat radical.Nu mai ia chitara in mana si nu-si mai tranteste microfonu' n fatza, a inceput si ea sa se miste! Probabil a luat lectii de prezentza scenica (de la Amy) http://www.fanclub.ro/newthread.php?do=newthread&f=243#.
Oricum, ar vrea ea sa fie ca Amy! Orice s-ar spune de Evanescence, ca's comeriali, bla..bla.., fata asta'i tare de tot si mi se pare mie ca a mai "colorat" un pic peisaju' in muzica asta tanara, care'i de kkt. In primu' rand, CANTA!!! Traieste muzica, traieste textul de parca ar fi pe o scena, la teatru.Si transmite si publicului aceeasi pasiune. Mie d'aia'mi place. O simt cand canta.
De ea potzi sa zici ca-i rockeritza. Uitatzi-va modu' cum se comporta pe scena. Si nu se raporteaza tot timpu' ba la unu', ba la altu', spre deos de Avril, care nu face altceva decat sa-i vb de nashpa pe aia pe care ea nu-i suporta-Brit, Christina,....Si Amy mai face chestia asta, da' cel putzin are o baza: canta bine, nu are atat de multe "falsuri" , ca Avril. Avril canta intr-un sictir de neimaginat, de parca ar fi rockeritza si-ar pune-o unu' sa cante o manea.Rau sa fii fan si sa te duci la un concert de-al ei, simtzi ca dai banii degeaba pe bilet. Plus k asculta numai kkt-uri :Blink 182, Sum 41,System Of A Down,LP. Bleah!! So, nu e rockeritza, sa mai lase dracu' atitudinea aia de" ca mine nu mai e nimeni" si, daca tot trage cu ochiu' la sora ei mai mare, sa ia si ea lucrurile cu adevarat interesante: sa-i urmareasca miscarile cu mai multa atentie, sa se mai duca pe la vreun cocert de-al ei, k fata aia canta pe bune, canta pt public, nu k sa-si ia cec-ul si sa se imbrace de nu stiu de unde.
Watch out, Avril! K-tzi pierzi fanii care si-asa nu mai sunt multzi.Hi,hi!!http://www.fanclub.ro/newthread.php?do=newthread&f=243#
O imita pe Amy (Lee)!!!
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1