C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vali, sa inteleg ca "gabriel" ie numa dupa anumite momente de intimitate? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
incearca si cu orala, iti garantez ca vei sari direct la gabrielutzu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Pisha-m-ash pa ruginitura aia de joagar ca m-am speriat de m-a luat dreaq!Macar ascutzitzi-l sa taie mai repede!
io ce ziceam mai ... cum plm sa scot juagaru si supozitoru verde, na acu te-ai intzepat si tu.
deci cecule uichend la mare?
io ce ziceam mai ... cum plm sa scot juagaru si supozitoru verde, na acu te-ai intzepat si tu.
deci cecule uichend la mare?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
zoso scrie:am uitat cum am ajuns
pai probabil ca te-ai logat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
weed13 scrie:numai pt flafi!![]()
bine, mah, fericeshtele tu pe toate.

weed13 scrie:nu mai merje iahu tau ?
nu. iahu meu iarash nu merge. mai da shi tu un pemeu de control.
shi aditzional un uichend placut din partea casei.
-

nocturna - Mesaje: 8725
gamiash ca am vru sa va zic cum fu aseara in primu uichend in bukale si gresii tredu deci:
"dulceatza" combinata cu soia a fo bestiala ca sos extrem de iute la haloiu chinez de aseara ( adica: porc cu sos de stridie, pui cu susan, pui shanghai, coaste de porc cu sos de stridie, pulpitze hoisin, porc cu sos chinezesc si susan, chow mein cu fructe de mare, pastrav cu sos dulce acrisor si ciuperci, toate garnisite cu orez curry, nu dau retetele ca majoritatea au ingrediente de la taifun cam de negasit, singuru trish a fo borcu cu sos chinez care era unchiu ben).
da anu asta fura iuti ardeii si nu am respectat cantitiatile si tot iuti iesira.
vali, gara de nord, de est vest, nordnord est? sa stiu pe un so iau
alfel guzmorning si aipa
"dulceatza" combinata cu soia a fo bestiala ca sos extrem de iute la haloiu chinez de aseara ( adica: porc cu sos de stridie, pui cu susan, pui shanghai, coaste de porc cu sos de stridie, pulpitze hoisin, porc cu sos chinezesc si susan, chow mein cu fructe de mare, pastrav cu sos dulce acrisor si ciuperci, toate garnisite cu orez curry, nu dau retetele ca majoritatea au ingrediente de la taifun cam de negasit, singuru trish a fo borcu cu sos chinez care era unchiu ben).
da anu asta fura iuti ardeii si nu am respectat cantitiatile si tot iuti iesira.
vali, gara de nord, de est vest, nordnord est? sa stiu pe un so iau
alfel guzmorning si aipa

- gaga
lalei
aze luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuni
aze luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuni
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
luuuni tra la la totui naaajpaaaa tra la la
eo am vazut in uichend cel mai mijtoc foc de artificii, creca leau scapat aia din greseala suuuper. pacat ca dupe am ascultat proconsul laiv
zmornin si compu meu mere in reluare
eo am vazut in uichend cel mai mijtoc foc de artificii, creca leau scapat aia din greseala suuuper. pacat ca dupe am ascultat proconsul laiv
zmornin si compu meu mere in reluare
- gaga
TVA = tacsa pe valoare adaugata cumva?
la mine la munca e mai tare, adica azi io tre sa sun pe niste oameni ca sa ii urechez verbal, respectivii avand telefoane de firma adica platite de angajatori.
si sun io la unu din domni (ca la noi in teren is domni ca nu angajeaza gagici la noi in teren io am fo o esceptie la vremea mea
)
si raspunde o coce suava care-mi expliCA CAlm CA e sotia dansului si ca "telefonu asta mi la lasat mie ca e gratis"
io credeam ca numa neatza mai pateste deastea
la mine la munca e mai tare, adica azi io tre sa sun pe niste oameni ca sa ii urechez verbal, respectivii avand telefoane de firma adica platite de angajatori.
si sun io la unu din domni (ca la noi in teren is domni ca nu angajeaza gagici la noi in teren io am fo o esceptie la vremea mea
)
si raspunde o coce suava care-mi expliCA CAlm CA e sotia dansului si ca "telefonu asta mi la lasat mie ca e gratis"
io credeam ca numa neatza mai pateste deastea

- gaga
Da tu nu shtii ce colegi ai insuratzi shi ce nu?
Io de exemplu le shtiu pe toate care-s divortzate!Sunt doo!Da nu ma mira faptu ca s-au dizvortzat barbatzii de ele!E nemernice rau de tot!:D
Io de exemplu le shtiu pe toate care-s divortzate!Sunt doo!Da nu ma mira faptu ca s-au dizvortzat barbatzii de ele!E nemernice rau de tot!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Io nu stiu bre ce status au clientzii nostri ca nu m-am tras de sireturi cu toti si nici nu ma intereseaza ca mash duce cu capu. imi ajunge ca aud la bucatarie cand fumez toate vietile telenovelistice de la cate grame a avut copilu la nastere pana la cum au avut lactatia, ma leshi?
ce mi se pare mie ciudat ie ca astea cu bani multz se lauda ca nu stie sa gateasca ... io nu pot sa inteleg ce e asa de trandy in treaba asta.
urasc telefonu.
ce mi se pare mie ciudat ie ca astea cu bani multz se lauda ca nu stie sa gateasca ... io nu pot sa inteleg ce e asa de trandy in treaba asta.
urasc telefonu.
- gaga