Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
buna dimineata pipal! mahmura... intr-un proces de lins ranile si provocat altele... AM NEVOIE de CAFEA!
in rest totul e perfect... sa aveti o zi minunata
in rest totul e perfect... sa aveti o zi minunata
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Deci. Vad ca esti din Bucuresti. Te duci pe Blanari, in centru. Acolo e o carciuma vis a vis de Club A, nu intri in ea ca-s numai roacheri jegosi satanisti. Treci mai departe. E o biserica p-acolo, treci si de ea si faci tu ce faci si ajungi la Universitate. De acolo iei metrou o statie pana la Unirii dar nu intri la magazinu mare. Treci pe langa el. Traversezi catre Casa Popoului, ajungi in Piata Prostitutiei si intreaba si tu pe acolo pe cineva, poate stie. Sper ca ti-am fost de ajutor. Cu placere.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bondimne. vreau somn. momental ma multumesc cu my shadow.. o metoda de trezire:D (bre, sa stii ca si io am gasit nejte posibile influente... destul de diverse dealtfel)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daimone, mai tata, tu cate ceasuri pe noapte dormi ? Ai vreo suparare, ceva ?
Buna dimineatza !

Buna dimineatza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna sa va fie dimineatza!
Si Buna dimineatza! Necko, oriunde te-ai afla(am cercetat eu forumu asta, dar n-am reusit sa aflu unde a plecat Necko......)
foarte bune indicatiile tale Cubu, cred ca o sa ajunga la fix. Dar mai bine o lasai sa ajunga in Argentin la rokeri jegosi si satanisti. oricum fizz e prieten cu pinguinu pt ca omoara ursi polari ca sa-si faca balana pentru el, si ursii polari sunt dusmani cu pinguinu!
Si Buna dimineatza! Necko, oriunde te-ai afla(am cercetat eu forumu asta, dar n-am reusit sa aflu unde a plecat Necko......)
foarte bune indicatiile tale Cubu, cred ca o sa ajunga la fix. Dar mai bine o lasai sa ajunga in Argentin la rokeri jegosi si satanisti. oricum fizz e prieten cu pinguinu pt ca omoara ursi polari ca sa-si faca balana pentru el, si ursii polari sunt dusmani cu pinguinu!
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Buna dimineatza, dragii Pinguinului!
vad ca suntetzi cam leneshi azi(si pe cei care inca dorm ii super-invidiez) asa cafac eu "deschiderea pe ziua de azi". f nefericit, dormit f prost, bine ca inca nu am de lucru....sper sa nu continue tot asa ziua de azi....din pacate e LUUUUUUNI
vad ca suntetzi cam leneshi azi(si pe cei care inca dorm ii super-invidiez) asa cafac eu "deschiderea pe ziua de azi". f nefericit, dormit f prost, bine ca inca nu am de lucru....sper sa nu continue tot asa ziua de azi....din pacate e LUUUUUUNI

In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
buna dimineatza. lene, ne lene lucru ie lucru... acestea fiind spuse ma indrept spre lacase de tortura:D
-
Daimon - Mesaje: 5074
Buna dimineatza copii!
e super-oferta, numai azi o sa mai fie buna dimineatza, ca maine probabil ca o sa am o febra musculara de moarte si o sa vreau sa killeresc pe cineva....
e super-oferta, numai azi o sa mai fie buna dimineatza, ca maine probabil ca o sa am o febra musculara de moarte si o sa vreau sa killeresc pe cineva....
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Buna dimineata, copii lenesi!
ai si lasati lenea la o parte si treceti la joaca. copiii cuco piii si uamenii mari la muncaca nu-i vreme de lenevit. pai se poa?
gata, v-am inboldit la treaba, acu pot sa shed si sa beau o cafeluta... de fumat nu fumez, da o birfa mica ar merge. deci. ce ziceati ca mai ie nou?
aaaaaaaaaaaaaaaa, v-am zis ca am net la buro? asa ca deacu s cu ochii pe voi
ai si lasati lenea la o parte si treceti la joaca. copiii cuco piii si uamenii mari la muncaca nu-i vreme de lenevit. pai se poa?
gata, v-am inboldit la treaba, acu pot sa shed si sa beau o cafeluta... de fumat nu fumez, da o birfa mica ar merge. deci. ce ziceati ca mai ie nou?
aaaaaaaaaaaaaaaa, v-am zis ca am net la buro? asa ca deacu s cu ochii pe voi

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma