H.I.M.
offffffff hai sa terminam cu ville asta odata. a aparut (cred) ultimul album Dark Light si videoclipul la ala cu Butterfly Wings nush c...
astept sa iau albumul si dupa aia o sa imi exprim parerea, pana atunci rog ceilalti..
astept sa iau albumul si dupa aia o sa imi exprim parerea, pana atunci rog ceilalti..
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
nu a aparut inca "DARK LIGHT", apare pe 26 septembrie in Europa si pe 27 in U.K.si noul videocliP se numeste "WINGS OF A BUTTERFLY".am mai ascultat 2 piese de pe noul album "VAMPIRE HEART" si " KILLING LONELINESS" si vreau sa va spun ca sunt super tari!
-
ville_girl_666 - Junior Member
(sunklt beat) no ban dana pls..' : eu cre k albumu When dram and day unite e mult mai bun,, desi am vazut si buterfly wings..
-
dana, t rog sterge-mi postu asta impreuna cu aberatia mea de mai sus pls
-
him
thor scrie:Am si eu o curiozitate. Care este parerea voastra despre HIM?
Sincer, mie mi-au placut de cand au aparut.... problema acum este ca parca prea multa lume ii asculta... vreau sa spun, acum doi ani abia stiam cativa oameni carora la placea HIM, e drept ca erau si la inceput... iar acum vad tricouri cu Vallo peste tot. Acum mi se pare ca avea dreptate un prieten care spunea ca nu imprumuta cd-uri cu HIM pentru ca o sa devina prea comerciali....
Eu de abia i-am descoperit shi mi se par grozavi.Care este melodia ta preferata??
- iada
- Junior Member
thor scrie:Am si eu o curiozitate. Care este parerea voastra despre HIM?
Sincer, mie mi-au placut de cand au aparut.... problema acum este ca parca prea multa lume ii asculta... vreau sa spun, acum doi ani abia stiam cativa oameni carora la placea HIM, e drept ca erau si la inceput... iar acum vad tricouri cu Vallo peste tot. Acum mi se pare ca avea dreptate un prieten care spunea ca nu imprumuta cd-uri cu HIM pentru ca o sa devina prea comerciali....
sal! si mie-mi place HIM...imi plac melodiile, mor dupa vocea lui si-imi place de el ca barbat...e super( eu sunt fata)
- mow_ever
- Junior Member
muu-ever, mu. am bagat de seama ca muu-itzi place de muu-him muu ca e muu bartbat. curios la mine muu-sunt mu. aduce el muu-sandwichuri dimineatza la muu-pat, fute el pe la spate muu-haiduceshte sau o are o muuuuu-mUUUU. penca altfel, muu, eu nu muu-intzeleg ce treaba are muuu cu a'a'a'a'a'a'a'ah''h'h'h'h'h'h HIM....
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
barbat ? care barbat ? ce e super la el ca barbat ? look-ul de femeie ? freza de femeie ? ochii de caprioara ? corpul alb fara pic de par ? ma pis pe el si pe toata trupa aia infecta. Du-te si fute-l daca iti place asa de mult de el, si roaga-l sa iti cante Join Me in timpul actului.
-
whatever - Mesaje: 2848
amen, am aprins un betzishor parfumatu'
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
iada scrie:Da dar de data asta a intrat o "capritza"care se pricepe.
Şi la ce se pricepe căpriţa mă rog?

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
iada scrie:Bineinteles, la ROCK !!!
Unii ar considera că] Esti pe FUNCLUB FORUM ?! Am 13 ani,[/QUOTE]
Nu, io-s acasa

subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
fetele...hai sa suferim impreuna, ca il fute alta pe ville....dobitoaca de jonna, logodnica lui....
si nu va mai certati atata cui ii convine bine, cui nu, problema lui....orice ati spune ville e cel mai dragutz, cel mai finutz, are cea mai buna voce,e talentat,ochii albastrii verzi fermecatori...ce mai...e DIVIN intr-un cuvant.

-
ville_girl_666 - Junior Member
cred ca vroiai sa zici ca e DIVINA. asta pentru ca vili valo nu e barbat, si pentru ca e DI VINA ca exista atatea fane idioate care cred ca domnul intunecus e cavalerul care le va lua cu el pe un armasar alb cu o pata neagra in frunte, le va duce in mijlocul naturii intr-un luminis mai frumos ca si cel din povestirea despre Lizica si Patrocle, si le va fute cu pasiune si ardoare cantand hiturile sale mizerabile.
sa rectificam ceea ce ai zis : nu e draguTZ, nu e finuTZ, NU are voce, NU e talentat, ochi are inca, cat de fermecatori nu pot sa imi dau seama pentru ca sunt prea fascinat de cultul dragostei si al raului care curge din toata faptura sa incredibila.
mergi acasa si asculta-l cum boceste pe cd-urile sale infecte, si masturbeaza-te cu gandul la cosul de gunoi din fata casei. Pentru ca nu e nici o diferenta intre locul unde ar trebui sa ii arunci discurile si mirobolantul, fantasmagoricul si minunatul "lord byron" zis si ville valo.
sa rectificam ceea ce ai zis : nu e draguTZ, nu e finuTZ, NU are voce, NU e talentat, ochi are inca, cat de fermecatori nu pot sa imi dau seama pentru ca sunt prea fascinat de cultul dragostei si al raului care curge din toata faptura sa incredibila.
mergi acasa si asculta-l cum boceste pe cd-urile sale infecte, si masturbeaza-te cu gandul la cosul de gunoi din fata casei. Pentru ca nu e nici o diferenta intre locul unde ar trebui sa ii arunci discurile si mirobolantul, fantasmagoricul si minunatul "lord byron" zis si ville valo.
-
whatever - Mesaje: 2848
whatever, tuate k tuate da ce avuseshi cu byron? 
shi s-o intzelegem pe villa666, ia se intreaba shi daca are sau nu prietene animalics, probabil e la o varsta cand pana shi nenea ville asta pare fermecator...

shi s-o intzelegem pe villa666, ia se intreaba shi daca are sau nu prietene animalics, probabil e la o varsta cand pana shi nenea ville asta pare fermecator...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
atatea fane idioate care cred ca domnul intunecus e cavalerul care le va lua cu el pe un armasar alb cu o pata neagra in frunte
io nu am inteles cine e cu pata pe frunte

uatever, nu mai fi asa aspru si tu, ce vrei ca e himself ca e richi martin, pt asta castiga omu bani sa bage pustoaicele in boala, unu da din buci, unu arunca priviri ucigase, cum da shakira din buric ca sa scoata un ban iei n-are voie? raule :p
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
whatever scrie: exista atatea fane idioate care cred ca domnul intunecus e cavalerul care le va lua cu el pe un armasar alb cu o pata neagra in frunte, le va duce in mijlocul naturii intr-un luminis mai frumos ca si cel din povestirea despre Lizica si Patrocle, si le va fute cu pasiune si ardoare cantand hiturile sale mizerabile.

mama pai asta are harem asigurat in fiecare tara

-
iedule, nu vad legatura dintra postul lui stefan si postul tau....anyway, sa-ti dam test de cultura generala, sa vedem cat te pricepi la rock?
si ca sa fie mai fun, hai sa-l facem pe genuflexiuni

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Pinguinu sadic scrie:iedule, nu vad legatura dintra postul lui stefan si postul tau....anyway, sa-ti dam test de cultura generala, sa vedem cat te pricepi la rock?
induiosator salut d" bun venit".....

- iada
- Junior Member
" ma pricep la rock" este o kestie atat de generala incat poate nici la 40 de ani nu o s-a pot afirma despre mine, da poate esti tu geniu si ascultai metale inca de cand te jucai in tzarana. dar deocamdata nu ai aratat nici macar ca te pricepi la him si vile valea.....
si cu okazia asta salut postul meu cu NUMARUL 69, numar la care ma pricep

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Pinguinu sadic scrie:" ma pricep la rock" este o kestie atat de generala incat poate nici la 40 de ani nu o s-a pot afirma despre mine, da poate esti tu geniu si ascultai metale inca de cand te jucai in tzarana. dar deocamdata nu ai aratat nici macar ca te pricepi la him si vile valea.....si cu okazia asta salut postul meu cu NUMARUL 69, numar la care ma pricep
![]()
ma dau batuta...

- iada
- Junior Member
Pinguinu sadic scrie:" ma pricep la rock" este o kestie atat de generala incat poate nici la 40 de ani nu o s-a pot afirma despre mine, da poate esti tu geniu si ascultai metale inca de cand te jucai in tzarana. dar deocamdata nu ai aratat nici macar ca te pricepi la him si vile valea.....si cu okazia asta salut postul meu cu NUMARUL 69, numar la care ma pricep
![]()
shi cam cum vrei sa arat ca stiu....????O tura d olimpia ala care se joaca in nisip shi asculta metal...

- iada
- Junior Member