io n-am prins niciodata najpa najpa, odata a fo ceva ce nu mia placut ca nu s-a pupat cu gusturile mele (oaia tushin), iar acum de exemplu crevetzii aia cica prajitz erau, nu najpa, da' superbanali si mai mult inabushitz si mai mult castravete decat crevete, da' per total + chelneri + atmosfera ie bine de bine.
+ ca daca te deranjeaza muzica a descoperit meseanu unde ie bagata bocsa de calculator de unde vine si poti da mai incet

=========
uitai de deturul facut de la bagaje la crajma ca aveam chef de niste hamsii in anticipescu litoral. si asa m-am dus tinta la Nicoresti, acelasi local care sper sa nu se schimbe nici o data. Ca si la shorley sunt feluri (numeroase chiar) de mancare, ce vor ramane mereu bune sau foarte bune, chiar daca mai gafeaza la una alta, in special la alcoale unde e un barman mai jmeker, dar stii precis ca poti manca bine.
cel mai mult imi place la locanta prima pagina care se schimba mereu in functie de aprovizionare sau anotimp, de aceasta data aveau mancaruri cu bame, dovlecei cu usturoi, ratza in diverse feluri, chefal si scrumbie, diverse ciorbite necuprinse in meniu.
recomand cu caldura salata de vinete care a fost intotdeauna un deliciu, ca si acum, am mai luat o salata de vinete absolut banala deci buna, scumbiile crocante muiate in mujdei, muschiul de vita la gratar cam prea bine facut (eram sigura, chelnerita nu a intrebat clientul cum il doreste si clientul nu s-a exprimat asa ca a fost servit in consecinta), tocanita de ciuperci foarte buna.
daca adaugam ca berea, indiferent de marca solicitata "este toata foarte rece" (ne-a zis chelnerita), ca picolitele schimba scrumierele si ca esti bagat in seama exact cat tebuie pt gabaritul localului, Nicoresti ramane in continoare pe lista deschisa.