Nu cred ca sentimentele omenesti cele mai durabile sunt prietenia si ura, poate in multe cazuri,dar totusi ura...? nu accept , nici chiar asa!

) si nu cred c-as rezista eu ...eventual cu despartiri de cateva saptamani ...tot aasa ...ce prostii vorbesc...in fine ...poate ar trebui sa ma mai maturizez.

Problema mea este ca sunt prea pasnic si multe lucruri neplacute s-au intamplat din cauza asta... Oricum, zicalele mai sus citate pot fi interpretate si oarecum metaforic (am vazut doar de atatea ori femei care stateau cu barbati care se purtau marlaneste cu ele, fara sa le bata neaparat; deci "batutul" poate avea multe intelesuri).
,

alice scrie:Multe fete/femei se simt atrase de barbati si cand zic barbati , pun accent pe "ba",
asa cum voua poate nu v-ar placea sa stati cu o boxeritza sau o fata care toata ziua bate mingea , injura ,acuipa etc , asa nici unora dintre noi nu ne plac baitezii prea finuti , gen filfizoni , care petrec prea mult timp in oglinda, sunt atat de delicati si se comporta la fel ,adica sunt draguti pt moment , dar ..what the fuck?
Imi place analogia ta, poate fi un bun punct de plecare in incercarea zadarnica de a intelege ce gandesc femeile...
, ci pentru ca efectiv mi-a placut analogia aia. 
..mda...asa...sa va spun c cred eu...nu am nevoie de un baiat care sa se poartre cu mine ca si cum as fi sacul lui de box :box(daca vreau sa fiu plina de negrituri,ma dau singura cu capu' de perete):bash:..mi se pare degradant sa te bata un baiat si mai ales sa-ti vorbeasca urat..sa accepti o astfel de relatie inseamna sa-ti pierzi respectul de sine..bine..asta cred eu,am si prietene care persista in prostie si accepta sa fie calcate in picioare de niste baieti pe care eu personal nu dau doi bani,desi sunt ei mari si tari...
..oricum..sunt pierdute...
...cum ar fi prietenii......prietenele....

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori