Ozzfest

ce-a fost pe Muzici o data

Ozzfest

Mesajde CoF » Joi Sep 08, 2005 12:21 am

Uitandu-am prin forum am observat ca nimeni nu a zis nimic de ce s-a intamplat la Ozzfestul de anul acesta. titanii de la Iron Maiden au intampinat probleme la Ozzfestul de anul acesta! Un fan a aruncat cu vreo 30 de oua in Bruce. Cauzele exacte nu sunt cunoscute dar sunt presupuse 3 variante:totul a inceput in timpul melodie The Trooper in care Bruce intotdeauna flutura steagul Marii Britanii lucru care i-ar fii deranjat pe patriotii fani americani.Alta varianta ar fii niste declaratii facute de Bruce in presa legate de fanii americani, dar totusi cea mai probabila varianta este dorinta de razbunare a lui Sharon Osbourne cu care Bruce a intrat in conflict.
Celor de la Maiden le-au fsot acordate doar 55 de minute de show iar Bruce nu a vrut sa iasa de pe scena el dorind sa faca un show complet de cel putin 60 de minute...In acel moment Sharon a oprit luminile si microfoanele, iar dupa iesirea celor de la Maiden din scena ea l-a numit pe Dickinson "a prick". Din declaratiile lui Sharon reiese faptul ca e razbunare ea sustinand ca Bruce si-a batut joc de Ozzy si Black Sabbath si asa ceva nu se face.
Pacat pacat ca o femeie atat de oarba isi bate joc de niste legende!Turneul lui Maiden s-a incheiat inainte de termen din cauza neintelegerilor Sabbath ramanand singuri, iar Bruce a declarat ca America nu va mai auzi muzica lor live la radio sau TV! IRON MAIDEN :rulz:!
Carpe Noctem!
CoF
Junior Member

Mesajde wednesday » Joi Sep 08, 2005 12:48 am

se zvoneste ca cei care au aruncat erau niste prieteni de-ai lui kelly...
oricum nu va drogati, sa nu ajunga copiii vostri ca ai lui ozzy :) niste progenituri mai nereusite n-am pomenit...numai in suturi i-as tine
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Înapoi la De pe muzica