C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vinon lacu tei ca iesi mai eftin
io maine iau drumu pripejiei spre casa si ma voi intuarce in urbea miguliana abea dupe 22 astfel voi avea ocazia sa licitez in voe 7 sanzatu cu homesicu
io maine iau drumu pripejiei spre casa si ma voi intuarce in urbea miguliana abea dupe 22 astfel voi avea ocazia sa licitez in voe 7 sanzatu cu homesicu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
vaz ca p'aciulea hale lucruri nu se schimba. Saltare la tuate vietatzile. Ne vedem in ianuarie
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bon dimine
iar suare, iar cald, iar plaja pe coverta, iar bere
azi ma reintorc in urbea natala
baics, la multzi ani !
iar suare, iar cald, iar plaja pe coverta, iar bere
azi ma reintorc in urbea natala
baics, la multzi ani !
-

lalei
mercic
ps: nici tu n-ai somn?
mercic
ps: nici tu n-ai somn?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
la multzi ani cui trebe si de ce trebe.
si guzmorning la omenire deci da, si azi munca, o pus stapanirea biciu pe oameni de o sa devenim chinejii europei, aceeasi bani mai multa munca.
compu mere la fel de najpa deci nici azi nu o sa ne prea vedem, da nu-i bai.
si un sofer de alba mo hotarat sa-mi repar clacsonu care nu functioneste de 4 ani si care mi-a dat o lectie de diagonala soldata cu frana care mi-a tocit placutzili pt cat pentru urmatoarea decada.
pies: atz vazut mesajele primite de jiji becali in iemisiunea de la oteve?
crezui ca s-a adunat toata scoala baicsiana in concurs de cratime 
si guzmorning la omenire deci da, si azi munca, o pus stapanirea biciu pe oameni de o sa devenim chinejii europei, aceeasi bani mai multa munca.
compu mere la fel de najpa deci nici azi nu o sa ne prea vedem, da nu-i bai.
si un sofer de alba mo hotarat sa-mi repar clacsonu care nu functioneste de 4 ani si care mi-a dat o lectie de diagonala soldata cu frana care mi-a tocit placutzili pt cat pentru urmatoarea decada.
pies: atz vazut mesajele primite de jiji becali in iemisiunea de la oteve?
crezui ca s-a adunat toata scoala baicsiana in concurs de cratime 
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
in caz ca var putea ineresa io plec spre port, in caz ca nu va intereseaza tot acolo plec si porma houm suiit houm
-

eyewitness scrie:in caz ca var putea ineresa io plec spre port, in caz ca nu va intereseaza tot acolo plec si porma houm suiit houm
te astept cu un buchet de trandafiri e o
am uitat: la multz ani Shaki

- gaga
aa phootooten tentacula de cand te astept satz zic ce aveau azi la pranz ca fu zi majoritar pescareasca. deci ce avea si nam halit era niste salate cu ton si chestii, supa crema de tzelina si ciorba de verishoare plus deshert papanasi si brownies.
ce am halit a fo: saramura de crap (mamaliga), surimi si calamari pane, orez cu niste trebi si fructe de mare, pastrav bun, merlucius cu curry si nu am luat nici cartofi la cuptor nici sote de morcovi cu broccoli :p
ni ni ni ni nii nii
ce am halit a fo: saramura de crap (mamaliga), surimi si calamari pane, orez cu niste trebi si fructe de mare, pastrav bun, merlucius cu curry si nu am luat nici cartofi la cuptor nici sote de morcovi cu broccoli :p
ni ni ni ni nii nii
- gaga
eyewitness scrie:(...) io plec spre port (...) si porma houm suiit houm
da portu ie in drum spre bucale? sau este varianta aiuuesciană la "ma duc in Giurgiu ca să ajung la aeroport"?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
spaima bucatariei romanesti scrie:ni ni ni ni nii nii
n-am timp sa citesc ce scrii:D
Da-tzi-mi domle shi mie o poza de J300i calumea pentrucasa o decupez shi s-o pun p-o pagina publicitara!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
O poza cu un Soni-Ericsson J300i.Shi sa aiba neaparat telefonu in ea!~p
Poa sa fie jpg,tiff,bmp,cdr,psd,ai sau mai shtiu io ce terminatzii d-astea bengoase... chiar shi gif.Da sa fie de calitate.Io am gasit, da e la calitate proasta.
Poa sa fie jpg,tiff,bmp,cdr,psd,ai sau mai shtiu io ce terminatzii d-astea bengoase... chiar shi gif.Da sa fie de calitate.Io am gasit, da e la calitate proasta.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

ciaulicutzicutzi a tutti
daba, io m-am straduit cu doo zile nainte sa plec napoi la munca, fiind inca acasa, pe malu dunarii albastre, sa maninc npreuna cu famelia o saramura de peste de care o vrea Domnu si bucataru. am incercat la 3 restorante de pe malu dunarii albastre si nu am reusit nici sa-i simt aroma. si tu maninci asea pus si sinplu la bukale si mai si ti se pare normal ce-ai facut. RUSINE !!!
daba, io m-am straduit cu doo zile nainte sa plec napoi la munca, fiind inca acasa, pe malu dunarii albastre, sa maninc npreuna cu famelia o saramura de peste de care o vrea Domnu si bucataru. am incercat la 3 restorante de pe malu dunarii albastre si nu am reusit nici sa-i simt aroma. si tu maninci asea pus si sinplu la bukale si mai si ti se pare normal ce-ai facut. RUSINE !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
http://www.mobil.sk/obrazky/16m/16756.jpg
http://www.newsmobile.it/telefoni/news/j300i.jpg
http://www.lohenette.fi/sonyericsson/images/sonyericsson_j300i_large.jpg
ie bine asa?
http://www.newsmobile.it/telefoni/news/j300i.jpg
http://www.lohenette.fi/sonyericsson/images/sonyericsson_j300i_large.jpg
ie bine asa?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
http://img.mysan.de/mymobiles/cebit_2005/sony_ericsson/j300/J300_ALL.jpg
genu asta? asta e cu search pe images pe cuvinte cheie sony+j300i
genu asta? asta e cu search pe images pe cuvinte cheie sony+j300i
- gaga
Bah Skollule, sa shtii ca tu ma enervezi cel mai rau!Ai inceput sa devii proape la fel de deshtept ca shi mine(aproape):D.Ma duc shi io pa concursu de genialitatzi(de fapt de fiecare data cand ma duc) shi ce vaz pe prima pagina?Memet Skoll.Io zic sa-tzi r3evizuieshti comportamentu ca deja ai luat-o pe urmele lu afex~p
Edit mercy!Da sunt prea mici!Le shtiam Cea mai mare are 32 K .Am gasit Pe siteul oficial a lu S-Ericsson una la fro 7 megi.
Edit mercy!Da sunt prea mici!Le shtiam Cea mai mare are 32 K .Am gasit Pe siteul oficial a lu S-Ericsson una la fro 7 megi.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Io zic sa-tzi r3evizuieshti comportamentu ca deja ai luat-o pe urmele lu afex
tu vazusi bah ce picioare are afex? poi pa urmele lui am loc io si inca trei alcoolisti.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
alalei panarame
deci sunt in bucale
deci baics da, din ctza pe mare cu slepu, agigea, canal, cernavoda , dunarea in amonte pan la jurjiu si de la jiurjiu la bucale iama nene
deja am o bae la activ sio bere si mai urmeaza din fiecare in numar nelimitat
deci sunt in bucale
deci baics da, din ctza pe mare cu slepu, agigea, canal, cernavoda , dunarea in amonte pan la jurjiu si de la jiurjiu la bucale iama nene
deja am o bae la activ sio bere si mai urmeaza din fiecare in numar nelimitat
-

memetule io tot nam inteles , cine suje ph00la la cine, ia la tine sau tu la ia? 

-

numa bre, cacate la olita, ce plm de subiect ie ala? SCABROS. nu mai ie fanclub ci scatoclub
-