Care e cel mai traznit lucru pe care l-ati facut?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Alienor » Vin Sep 09, 2005 3:44 pm

ce mica-i lumea.. uite-asa se-ntalnesc uamenii care fac lucruri traznite.. pe firul celor de mai sus, gaga cat p-aci sa se-ntalneasca cu ea insasi...
(duar negrul ala lipseste din tablou)
Alienor
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Sep 09, 2005 3:54 pm

si daca va mai spui ca aia care a stat la masa cu americanu care era evreu da nu ierea negru si a facut mancare pentru ala pe care il lua dracu daca mai ierea si negru a preparat in zioa aia dovlecei si spanac din care m-am infruptat si io, intelejeti acu ce lucru traznit am putut face si io la veatza mea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Sep 09, 2005 3:57 pm

deci de acu incolo pot sa zic ca cel mai traznit lucru pe care lam facut a fo sa incerc sa inteleg ce a zis ochila sus
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Vin Sep 09, 2005 3:58 pm

Neco a facut cele mai multe traznai ne pisha, iote ce apare in giosu paginii :D

Similar Threads

Diminetile unei profesoare stresate
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 3:58 pm

ai mancat dovleci? din familia dicotiledonatelor? waw...
............................
sin ella

Mesajde Alienor » Vin Sep 09, 2005 3:59 pm

stai asa, in care "ziua aia"? In ziua in care a dat mana cu cea care a baut cu cel care a mancat mancare facuta de una care a stat la masa cu un evreu american care bine ca nu era negru? sau in ziua in care a baut cu cel care a mancat mancare facuta de una care a stat la masa cu un evreu american care bine ca nu era negru?
(sa nu-mi zici ca era una si aceeasi zi in care te-ai infruptat cu dovlecei facuti de aia care a stat la masa cu americanu care era evreu da nu ierea negru si a facut mancare pentru ala pe care il lua dracu daca mai ierea si negru, ca atunci chiar e lucru traznit, soro!)
Alienor
Junior Member

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 4:03 pm

deci de acu incolo pot sa zic ca cel mai traznit lucru pe care lam facut a fo sa incerc sa inteleg ce a zis ochila sus

sa nu te puna michiduta sa incerci sa-ntelegi ce-o zis Alienor umpic mai sus ca ne iei pe toti ~p
sin ella

Mesajde Alienor » Vin Sep 09, 2005 4:05 pm

pe scurt, Alienor a zis defapt: in ziua "aia" niste oameni care fac lucruri traznite s-au intalnit, au dat mana, au stat la masa, au baut, au mancat. (astea pe rand, in diverse grupuri si conbinatii)
Alienor
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Sep 09, 2005 4:20 pm

io am incercat sa rostesc cu voce tare in biuro cuvantu dicotiledonat si in ciuda problemelor aparute tip dicolitedonat, dilocotedonat sau ditoledonat, am reusit, uite:

DICOTILEDONAT
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Necko » Vin Sep 09, 2005 4:37 pm

eu am citit, mai citesc inca si o sa citesc pina cind o sa inteleg ce mare lucru ca aia a sta la masa cu un evreu american care bine ca nu era negru ca altfel dracu il lua pe altu care... stai asa sa citesc mai departe

mie nu-mi plac dovleceii dar mai mult decit dovleceii nu-mi plac bamele si am gustat odata dintr-o mincare de bame fara sa stiu ca e de bame, dupa care, ca sa-mi treaca gustu de bame am fumat un carpati fara. a fost deadreptu divin !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 8:48 pm

am impresia ca ma paste pacatul depravarii: tocmai m-am intors de la :bere BERE!!!! am baut DOO. ok, una si doo treimi :zambet: ce de traznai fac in ultima vreme :rulz:
sin ella

Mesajde kant emir » Vin Sep 09, 2005 9:28 pm

ma paste pacatul - esti pascuta gata; cu confesiunile astea ejt buna de rug, nu mai spera la clementa!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Vin Sep 09, 2005 9:36 pm

abarnai, pacatul recunoscut e pe jumatate iertat, deci ca sa mi se ierte amandoua, tre doar sa mai marturisesc o data

care-i cel mai traznit lucru pe care l-ai facut? zi-ne si noua
sin ella

Mesajde nbm » Vin Sep 09, 2005 9:39 pm

bre creca cele mai traznit lucru pe care il faceti amindoi e ca va apropiati de postu sasesasesase :D atunci sa vezi pacate sinelo ~p
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Vin Sep 09, 2005 9:59 pm

sin ella scrie:ca sa mi se ierte amandoua, tre doar sa mai marturisesc o data

care-i cel mai traznit lucru pe care l-ai facut?

iaca iegzemplu de lojica centrilor lasatz slobozi, sa tzopaie pa unde li se pune lor!
pai daca mai marturisesti de fro cateva ori, deja acumulezi, faci rezerve de iertare si pentru "pacatele" care (deocamdata) nu-s decat sclipiri pofticiuase in ochii tai.
Trasnaile mele? Mear trebui un caet de pashopt de file, ca scriu maruntzel shar incapea. Ce satz spui? c-am fujit de-acasa (de fro doo-trei ori), c-am dat (intr-a noua sau a zecea) spaga maistrului cu care faceam practica o sticla de vin (ca sa ne lase - pe mine shanca alti doi derbedei - sa plecam de la "practica" atelieristica) si p'orma i-am furat-o sh-am beut-o pa gardul cimitirului? Ori ca m-am dat drept altu (care de fabt era alta, c-o chema Maria si io am zis ca-s io, si ca acolo scrie Mario, nu Maria), si cu alte ocazii (oficiale, de fro trei ori) m-am dat drept altii (nici macar nu era in avantaju meu! si creca era caz penal de tuate cele trei ori).Creca ejt prea inocenta (acordandu-ne dupe marturisirile tale) ca sa potz asculta ce-am faptuit io cand eram tanar si nelinijtit.
Ehehehehei, ce vremuri !
ienbi, ejt copil nevinovat!
kant emir

Mesajde Sică » Vin Sep 09, 2005 10:30 pm

kant_emir se pare ca avem ceva in comun nu ne-ar incapea intr-un caiet trasanaile, cand vad ca printre cele mai mari trasnai se numera un fumat dintr-o tigara carpati imi vine sa rad pai tigara aia carpati ar fi echivalnetul la iarba mea, iar acum sa zic ceva mai proaspat am alergat in curu gol pe afara cu niste tovarasi bineinteles dupa ce ne machelisem bine dar important este ca am alergat nu ;) oricum nu va imaginati ca a fost pe la 12 ziua a fost pe la 12 noaptea dar important e ca am alergat nu ;)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Sep 09, 2005 10:37 pm

Mar'usica, de obicei, daca nu pricepi, te mai gandesti o data ce a vrut ala/aia sa spuna. Daca da abort retry fail, dai retry. Daca tot nu merge, mai dai o data retry. Si daca nici de data asta, da-i nene abort. Adica taci.

Daca lucru trasnit e sa tragi dintr-un carpati, creca a trage dintr-o nationala e deja sport extrem. Tigari pentru dusmani.
indescifrabil
cubu

Mesajde Sică » Vin Sep 09, 2005 10:48 pm

lol cubu ca sport extrem ai putea sa tragi si frunze de nuc uscate cu patrunjel uscat la bidon ca mai stiu eu pe cineva care a facut din astea :) :blush:
Sică
Junior Member

Mesajde Crist1na » Sâm Sep 10, 2005 1:18 am

Am iesit afara complet dezbracata si am avut norocul sa nu ma prinda nimeni. Imi era frica doar de cei mici, sa nu ramana..cu sechele.
Crist1na
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Sep 10, 2005 1:38 am

un copil. mai am un pic si aflu daca intr-adevar asa e sau nu.
whatever

Mesajde maxx1nsane » Sâm Sep 10, 2005 10:47 am

pana la urma cu ce ar fi ramas? sechele? sau vise umede?:D:n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Catzelusha » Sâm Sep 10, 2005 11:31 am

Prin clasa a3a sau a4a,am avut o profa de engleza severa de tot.Punea note mici ,tzipa,te certa,chema parintii,in fine,si pentru ca prinsesem ciuda pe ea,cand am ajuns acasa am luat o coala de hartie si am inceput sa o desenez in fel si chip.Facusem un fel de benzi desenate,cu tot cu replici,unele porcoasele,altele nu si pentru ca imi era frica sa nu imi gaseasca ai mei ''opera'' ,am aprins o bricheta,am dat foc la hartii ,pe care le-am pus intr-o cutie din metal pe care am plasat-o sub dulap.La varsta aia,cu imaginatia stateam excelent,dar cu inteligenta nu prea.IN final,dulapul a ars doar pe o parte,si asta datorita lui maica-mea,care a oprit ''incendiul'' la timp.
Catzelusha

Mesajde Titina » Sâm Sep 10, 2005 11:42 am

hm...sunt multe...da cred ca majoritatea lucrurilor traznite ce le-am facut,au fost knd eram mik,....aku fac in fiekre secunde lucruri mai traznite :D deci nu mai e ceva asha ieshit din comun ptr mine.
So...knd aveam vreo 2-3 ani dadusem foc la toata buktaria...iar eu stateam in ea,nu eram destul de inteligenta,inkt sa-mi dau seama k o sa ard cu buktarie cu tot :) pana la urma am fost salvata,da buktaria nu prea...apoi....doar dupa kteva zile dupa faza asta am inundat casa de la Arad (pe atunci locuiam akolo)...apoi,pe la 5 ani park mi-am omorat hamsterul,fara sa vreau...pur shi simplu il iubeam prea mult shi l-am strangulat...se facuse mov shi io nu credeam k e mort,ii tot dadeams huturi in kur,sa se mishte ~p

Sa ma mai gandesc....lucruri traznite...nu prea-mi vin in kp,fiindk nu le mai consider lucruri traznite,ci f normale deja : vacantza asta,knd am fost in Grecia,deh,nu mai aveam ce sa mai facem shi jucam cu unii Poruncile (lol) si trebuia sa duc in mare 3 shezlonguri ... le-am dus in larg shi le-am lasat akolo...
Apoi a mai fost o porunk,fiind in mare(prin larg),sa-mi dau jos sutienul shi sa-l arunk pe plaja...bine k vorbisem cu o prietena sa il prinda ea shi sa mi-l arunce apoi inapoi :D k altfel...
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 10, 2005 1:18 pm

aveam vreo 2-3 ani dadusem foc la toata buktaria...iar eu stateam in ea,nu eram destul de inteligenta

situatia nu s-a ameliorat nici acu, insa nu-ti fa probleme si n-o loa ca pe un handicap, intotdeauna se va gasi un fraier sa aprecieze mai mult o tzatza bine conturata si un cur bonbat ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Sică » Sâm Sep 10, 2005 3:55 pm

lol eye..........ce draptate ai =))
Sică
Junior Member

Mesajde sin ella » Dum Sep 11, 2005 9:07 am

kant_emir se pare ca avem ceva in comun

dada, sigul :zambet:

cand vad ca printre cele mai mari trasnai se numera un fumat dintr-o tigara carpati imi vine sa rad

mai, tu ai vazut cati anisoli am io?

am alergat in curu gol pe afara

io numa in culu gol alelg pe-afala... si daca tot mi-am amintit, anu asta la male am stlopit un nenea cu nisip si mi-am facut poze cu lebadoiul si cu maimutica A-)
sin ella

Mesajde Sică » Dum Sep 11, 2005 10:50 am

:)) lol sin_ella pai in cazul asta imi cer scuze nu am vazut cati anisori ai, peste 13 ani sa ma chemi pe la tine ca sa mai fac o trasnaie :D
Sică
Junior Member

Mesajde sin ella » Dum Sep 11, 2005 10:58 pm

kant emir scrie:Creca ejt prea inocenta......

e adevarat: sin ella = sin ocenta A-)
sin ella

Mesajde kant emir » Lun Sep 12, 2005 3:48 am

s'inocenta (printre alte calitati) scrie:e adevarat

poi d'aia ma apttin de la confesiuni mai ample
sin codata mai spui io: ehehehehehei, ce vremuri!
kant emir

Mesajde sin ella » Lun Sep 12, 2005 11:34 am

poi d'aia ma apttin de la confesiuni mai ample

hehe, de-ai sti tu cate au vazut urechile mele :zambet:
ehehehehehei, ce vremuri!

asa vorbeste omu asta de zici c-ar fi c-un picior in groapa deja. da' pe threadul cu virginele e primul :zambet: ntz ntz (c.A.)
sin ella

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma