comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
titino, nu te mai recunosc, pe ochii mei. unde sunt vremurile in care puneai poze e ţi se vedeau ţaţele in totalitate? ehe...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
titino, da ai tzatze misto, da' nu-ti mai suge atata burta.
asta da amenintare
pentru prima oara de cand va citesc, domnule gigi, mi-a venit la propriu sa plang.

zoso scrie:[B]URMĂ]
asta da amenintare

gigi scrie:Singurele poze mi-au placut cele postate de Titina..restu' cam obosite...se pare ca trebuie sa intervin eu din nou...Intr-o buna zi veti vedea ce inseamna arta de a poza........
pentru prima oara de cand va citesc, domnule gigi, mi-a venit la propriu sa plang.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
igale m-ai dezamagit conplect...nu te asortezi deloc...la imbracaminte asha bombastica itzi trebuia sa ai pielea nitzelush mai inchisa la culoare...io zic sa te duci la cateva shedintze de solar 

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
exact.Singura diferenta e ca,in pozele lui darky,spre deosebire de cele ale Titine,lipsesc topoarele.
- Catzelusha
gabuba scrie:io zic ca e mai mult decat evident ca darky o copiaza la greu pe titina!
ai ma gabubu, ce, tu n-ai avut idoli cand erai mic?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Eagle Raider scrie:vad ca ti-a muscat cainele jeansi
ce glume de manelist...huooo
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar .
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
darkshines scrie:ai ma gabubu, ce, tu n-ai avut idoli cand erai mic?
malitioasa ca-ntotdeauna

igale, tot nu mi-ai spus care este secretul reusitei tale.
gigi, asteptam lectiiiiile despre arta de a poza.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ma eu de mic am dat la sapa!
si pe camp iatalneai tot felul de oameni dejtepti ,care mai decare! unu era frizer,altu era doftor si tot asea
Cand am crescut mai mare ma dat mama la scoala de arte si meserii si am iesit futomodel si imi date aia cu tot felu de prostii de iesi un igal colorat

Cand am crescut mai mare ma dat mama la scoala de arte si meserii si am iesit futomodel si imi date aia cu tot felu de prostii de iesi un igal colorat
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma