Intamplari naspa cu parinti...
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Intamplari naspa cu parinti...
Ati avut vreodata neplaceri din cauza parintilor? V-au prins vreodata parintii cu prietenul/prietena.. in situatii jenante...
Daca da, astept sa-mi povestiti!
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Intamplari naspa cu parinti...
Initial trimis de WOLF
Ati avut vreodata neplaceri din cauza parintilor? V-au prins vreodata parintii cu prietenul/prietena.. in situatii jenante...
Pai si ce intelegi cu in situatii jenante..Adica lipit cu limba de caloriferul prietenii din cauza frigului..E destul de jenant asta ??
- tzucu
- Junior Member
O intamplare naspa a fost cand ,venind pe autostrada Bucuresti-acasa
cu babacii , le trasneste lor o idee cum ca " ia da sa auzim si noi cum canta Parazitii,caseta asta noua a ta" ... well ... au avut ce au dorit ... super momentul , pe cuvant 

-
Guppy - Mesaje: 414
jenant
pentru mine nu e jenant sa ma prinda parintii facand (doamne fereste) sex dar se mai intampla shi altceva: ma abureste pretena sa ma prezinte parintilor ei. eram putin baut shi hai ca merg! cand deschide usha, taica-su se uita la ea shi cand da cu ochii de mine...exact ca in filmele de groaza, s-a albit la fata shi ma mai ca vroia sa tzipe. tac-su nu imi ajungea nici la barbie, maica-sa la fel, parca eram in piticestii de vale.
jenant, nu?
jenant, nu?
- Vizitator
A venit o data bunica la scoala sa ma parasca ca sunt obraznica cu ea.Si cand a intrat in clasa toti erau cu un ccap mai mare decat ea.Si vin si eu incet.Si cand am ajuns in fata ei ea a inceput sa strige:"unde esti???te ascunzi??"La care toti au inceput sa rada.
Oare ce e penibil??Ca m-am inrosit sau ca au inceput aia sa rada de mine???:)))))))
Cred ca a fost tare faza fiindca colegii si acum imi amintesc de vremurile bune in care venea bunica sa ne amuze cu .....ea!
Oare ce e penibil??Ca m-am inrosit sau ca au inceput aia sa rada de mine???:)))))))
Cred ca a fost tare faza fiindca colegii si acum imi amintesc de vremurile bune in care venea bunica sa ne amuze cu .....ea!
- Angelove
- Junior Member
Re: he he he
Initial trimis de vali
se referea la faptul ca, pana acum, tu esti cea cu intamplarea cea mai inocenta, spre deosebire de noi, care suntem veterani
adevarul este ca a noastra copilarie ne marcheaza pe viata
Wow..inocenta???Doar asta cred ca este intamplare inocenta.
Se facea ca eram cu tata la masa si bunica povestea cum pe vremea ei secretarele se culcau cu sefii.La care eu am intrebat incet:"Tu de unde stii??Ai fost secretara??"
Iti dai seama ca tata a facut pe el de ras.Ea n-a auzit.Era cu .....secretarele:D:D:D
- Angelove
- Junior Member
Re: Hahaha
Initial trimis de Hack
ma ........dar ai idei nu Gluma![]()
Am si va dau si voua.Dar astea sunt din viata reala.Deci nu sunt idei ci sunt intamplari.Si mie mereu mi se intampla ceva haioz...

- Angelove
- Junior Member
pai sa vezi duma,vine intr-o seara prietenul meu la mine(eram cu parintii acasa)si ne ducem la mine in camera.Ai mei se uitau la televizor prin sufragerie.Bun,si cum ne vedem cam rar am profitat de faptul ca eram impreuna
)))))Sper sa n-o dau in perversitati lol.Asa si la un moment dat intra maica-mea si ma vede deasupra lui sarutandu-l de zor.(wa,acu nu va ganditi prea departe).Si iti dai seama cum am reactionat toti 3...ei,da` i-a trecut

in unele momente,viata e plictisitoare,in altele e extrem de dura,dar daca poate fi RoZ depinde numai de mine
- kry$
- Junior Member
- Localitate: cu sufletul sunt alaturi de toti cei care au nevoie de mine!
1345
Cand eram mic nu prea ma intelegeam cu parintii. De aceea, ma pedepseau in mai multe moduri:
1. ma legau cu lantul de calorifer
2. ma legau de lustra, ar cu picioarele in sus si ma tineau asa cateva zile in sir, fara sa imi dea sa mamanc sau sa beau apa
3. ma legau cu mainile la spate, ma puneau cu fata in sus si deasupra capului atarnau un ceainic din care curgea apa (adica aplicau metoda "picaturii chinezesti"). Stateam asa pana cand spuneam de ce nu am papat tot la masa
4. ma legau la ochi si ma puneau sa ma plimb dintr-o camera in alta, dar inainte de asta schimbau mobilierul in camera. Orice cazatura de-a mea era "penalizata" cu inca o tura prin casa
1. ma legau cu lantul de calorifer
2. ma legau de lustra, ar cu picioarele in sus si ma tineau asa cateva zile in sir, fara sa imi dea sa mamanc sau sa beau apa
3. ma legau cu mainile la spate, ma puneau cu fata in sus si deasupra capului atarnau un ceainic din care curgea apa (adica aplicau metoda "picaturii chinezesti"). Stateam asa pana cand spuneam de ce nu am papat tot la masa
4. ma legau la ochi si ma puneau sa ma plimb dintr-o camera in alta, dar inainte de asta schimbau mobilierul in camera. Orice cazatura de-a mea era "penalizata" cu inca o tura prin casa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mda ... subiectele astea sunt de pe vremea cand fanclub nu avea inca 500 de posturi ... :p ... iar membrii aia nu au mai dat de ceva vreme pe aici ... unii ... anyway ... in sfarsit ajunge si asta la locu potrivit ... 

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Intamplari jenante?Mai mult enervante.Da, atunci cand m-au prins parintii fumand in baie cu sora mea mai mica si m-au pedepsit, punandu-ma sa stau toata ziua in caldura sa prasesc gradina, sa plivesc, sa plantez copaci si morala in fiecare seara mult timp de atunci....
Mamica-mia m-a trimis chiar si la preot sa ma spovedesc...Acum crezut ca mor atunci de rusine.Venea noaptea pe ascuns la noi in camera ca sa ne prinda daca fumam pe balcon.Eu o vedeam si ma prefaceam ca dorm,dar nu am mai fumat.
Mamica-mia m-a trimis chiar si la preot sa ma spovedesc...Acum crezut ca mor atunci de rusine.Venea noaptea pe ascuns la noi in camera ca sa ne prinda daca fumam pe balcon.Eu o vedeam si ma prefaceam ca dorm,dar nu am mai fumat.
Noaptea este salvarea sufletului!
- Delphi
- Junior Member
Jenante? Nu prea. Dar nashpa am avut destule.
Semestrul trecut am avut cateva note mai micute (1, 2,3) pentru suflat si normal ca nu am spus de ele. Le spuneam bunicilor mei ca am numai note de 9 si 10. Intr-o zi a venit bunica mea la scoala si a intrebat si de note. Cand s-a uitat in catalog a ramas blocata. Cand s-a intors acasa mi-a facut capul calendar cu atatea predici.....
Semestrul trecut am avut cateva note mai micute (1, 2,3) pentru suflat si normal ca nu am spus de ele. Le spuneam bunicilor mei ca am numai note de 9 si 10. Intr-o zi a venit bunica mea la scoala si a intrebat si de note. Cand s-a uitat in catalog a ramas blocata. Cand s-a intors acasa mi-a facut capul calendar cu atatea predici.....
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii