)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
yey..o tipa de partea...binelui?! 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-

Red_Mustang - Mesaje: 979
-

Daimon - Mesaje: 5074
cine? cine? cine? (asta imi aminteste de alta melodie fascinanta~p~p~p ca tot ie trendi formatiile de genu')
-

va era dor de mine cumva?
niet, pana acu batui bucegii ca n-or fost cumintzi
(au, mujchii si likenii mei). De azi insa Ctza garantat, pazea ca nu scapi de mine nici cu acatiste la toate manastirile din dobruja
stefane, las' ca vii tu incoace...
ti-arat io sa-l mai ajutzi pe aiu sa se pazeasca de mine.
Deci da, continuati va rog
aiu scrie:bre, daca flufaneaua ie in conced inseamna ca ie la ctza
niet, pana acu batui bucegii ca n-or fost cumintzi
(au, mujchii si likenii mei). De azi insa Ctza garantat, pazea ca nu scapi de mine nici cu acatiste la toate manastirile din dobruja
stefane, las' ca vii tu incoace...
Deci da, continuati va rog

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
da, ne-a fost dor de tine foarte mult.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sarbatoritul scrie:sunt de parere ca alaturi de flaf te'ai incadrat minunat in peisagiu feminin elitist al feceului..
vezi, fluf, cu cine ai noroc?
te-ai fi gandit?
PS: vezi ca aiu se da la gagici in lipsa ta, dar ele nu si nu si nu si nu (ca observai ca vrei sa fii mintita
)............................
- sin ella
keshule lasa-le pe %^&%$ alea si hai pe ym cand ai timp, sa vedem cum facem in chestiunea de care am mai discutat;)
-

[quote]Leifs hefur á síí°ustu árum notií° sífellt meiri vií°urkenningar sem eitt athyglisverí°asta og frumlegasta tónskáld íslenskrar tónlistarsí¶gu. Hann var einn af frumkví¶í°lunum í íslenskum tónsmíí°um á fyrri hluta tuttugustu aldarinnar, og reyndi fyrstur íslenskra tónskálda aí° sameina í verkum sínum mií°-evrópska tónlistarhefí° og eiginleika íslenska í¾jóí°lagsins. Verk Jóns áttu litla samleií° meí° í¾eim straumum og stefnum sem ríktu í íslenskum tónsmíí°um á fyrri hluta aldarinnar, enda var verkum hans, einkum í¾eim stí¦rri, oft tekií° meí° fálí¦ti á í
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
acelasi suflet tanar, cald si plin de dorinturi, nelipsit de lipsuri... scrie:nici eu nu sunt lipsit de grijuri, lipsuri, dragoste...
am incercat sa postez chestia de mai sus si zice ca: 1. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

............................
- sin ella
iote, nocturnici. dar pe unde umblasi? n-am macelarit multe, c-am fost plecata, dar incerc sa recuperez azi si maine, c-apoi iara plec sa fac ce face migurila
fara Roxana, desigur
stefan, ce mai faci tu?
fara Roxana, desigur
stefan, ce mai faci tu?

............................
- sin ella
memetShol scrie:deci nici io nu puteam sa zic mai bine asa ceva.
Memetule, te dai pe islandeza? De limba laponilor ce zici?
[quote]
Siidda lotnaÅ¡uddi č]
later: sin patico, io numar zilele pana ma voi alatura unora de p-aci la mare, la soare
. Sau numa la bere, who carez?subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member