Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
si mai urasc liceul meu....de ce?pt k sunt in clasa cu niste manelisti..nu am cu cine sa vb aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
RallyShady - Junior Member
mai scrie in cartea aia tehnica si altceva decat ca trebuie sa spele:D?pacha scrie:Pe mine ma enerveaza o curva de masina de spalat care nu vrea sa functioneze dupa cum scrie in cartea tehnica.
pe mine ma irita ca nu ie discernamant intre albnegru si color, rai si raiu pe pamant, iad si iadu pe pamant, multi da prosti si prosti da multi, a zambi si a ranji, a plange si a te smiorcai, a face sex oral si a lua ...ue, a te justifica pt a trai si a trai pentru a te justifica, a fi sau... o fi fost.........
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
simt ca mor.. tre sa stau azi in casa pana pe la 2 la pranz si sa nu fac nimic pt ca schimba parbrizu la jafu meu:( la tv is numa filme de prin 1900:(
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
rallyshady - avertisment pentru posturi consecutive in mai putin de 3 ore. citeste regulamentul forumului inainte de a posta
multumesc
continuati
multumesc
continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
Daimon - Mesaje: 5074
sclavii de colegi de clasa.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
sin patico, deja m-am udat
migule, paradoxal, pe mircea la mine rds duduie

migule, paradoxal, pe mircea la mine rds duduie
-
sin pateco, pentru tine as manca si-un shatobrian , un creierash pane, o maduviouara si as bea si-un don perinion din 68 si un gioni blu lebel. chiar mi-as da si p00la pe gura ramunei pt tine. orice sacrificiu ca acesta mi s-ar parea infim ca sa-ti pot intra in gratzii 

-
iar am vazut un tzaran. shi ce sa vezi?....manelee....geamurile lasate la blana, shi cu muzica...pardon...shit-u ala de zgomot in defezoare....
..acu intrebare...
e multzi proshti?:bash:
..acu intrebare...
e multzi proshti?:bash:
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
-
Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie:eu pe mine ma..
Idem.... hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Nu-s in stare sa-mi pun o demisie de cateva saptaluni:(:(:(:(!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
persoanele care-l urasc pe doctoru cristian andrei care este shi care vindeca suflete
pies...shi ca n-am dat noroc cu nenea mircea hardu...asta o sa ma chinuie toate vietzile d-acu incolo

pies...shi ca n-am dat noroc cu nenea mircea hardu...asta o sa ma chinuie toate vietzile d-acu incolo
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
ma enerveaza cumplit mister andrei doctoru' de minti si inimi, sau ce naiba face el acolo la teve.. ma fac si mai verde cand il vad.. gata nu mai vb despre el ca ma doare capul..
ma mai enerveaza, cafeaua cu zahar.. cu lapte, mai merge, dar cu zahar mi se pare oribila.. nu-mi plac nici tigarile tigarile alea subtirele..
pt ucigasul tantarilor, nici mie nu-mi plac tantarii.. tu cum ii "ucizi"? finut si inteligent cu vreun aparat special sau brutal si nervos cu pliciu'/palma etc..
ma mai enerveaza, cafeaua cu zahar.. cu lapte, mai merge, dar cu zahar mi se pare oribila.. nu-mi plac nici tigarile tigarile alea subtirele..
pt ucigasul tantarilor, nici mie nu-mi plac tantarii.. tu cum ii "ucizi"? finut si inteligent cu vreun aparat special sau brutal si nervos cu pliciu'/palma etc..
You're perfect yes, it's true
But without me you're only you
Your menstruating heart
It ain't bleedin' enough for two..
But without me you're only you
Your menstruating heart
It ain't bleedin' enough for two..
-
verde - Junior Member
ca maine am restantza...tu-le natzia;)
acu sa incep cu offtopicele (unde ma pricep cel mai bine)
pai in primu rand ii alerg prin camera vreo juma de ora...dupa ce ii obosex ii prind...le rup aripile shi ii arunc de la etaj...fara parashuta...i'm so evil
acu sa incep cu offtopicele (unde ma pricep cel mai bine)
pai in primu rand ii alerg prin camera vreo juma de ora...dupa ce ii obosex ii prind...le rup aripile shi ii arunc de la etaj...fara parashuta...i'm so evil

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma