C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Nici cu un ciortan nu ma puteai lamuri mai bine.Oricum, am intzeles asha din fuga ca un shalau alergat de-o shtiuca
lumea sanatoasa!Munceshte!Io haleshte mancare de uamini saraci ca sunt la cura de slabire, respectiv roshii cu castravetzi shi cu branza.Asha mi-a zis doftoru ca sa mananc legume.
lumea sanatoasa!Munceshte!Io haleshte mancare de uamini saraci ca sunt la cura de slabire, respectiv roshii cu castravetzi shi cu branza.Asha mi-a zis doftoru ca sa mananc legume.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
zoso scrie:eu sunt suparat ca titina a pus botul si n-am fost eu primul...
de unde stii a dat la pro teveu?
sio suptire la haleala o zama de legume siumpic de biof ca mi-i rautz dupe uichend
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci disar nu se va m-ai intampla ce crede-am eu diminatz. asta e. săctămana aviatuare.
vali, dă-i ban. cum işi permite să pună botu şi să nu te lase pe tine sa fii primu? de fapt, primu care ce?
~p~p
vali, dă-i ban. cum işi permite să pună botu şi să nu te lase pe tine sa fii primu? de fapt, primu care ce?
~p~pANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
salutam poporu muncitor
la mare suarele a apus
rait taim for biiir , aieeee
la mare suarele a apus
rait taim for biiir , aieeee

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pentru paiacec, ca mam luat cu griji shi lene pe cap shi nam mai verificat meilu shi acuma vazui tona de mesaj disperat, deci ultima pies era 10.Knights Of The 21st Century. daca se intampla sa mai scapi pe la fun itau in uichend poate o rezolvam.
alminteri, va vad bine, sanatoshi, ceea cem doresc shi mie.
alminteri, va vad bine, sanatoshi, ceea cem doresc shi mie.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bon dimine de pe malu vestic al marii negre care azi se prezinta ca un lighean adica p00la valuri. vaz fro 3 nebuni facand joghing pe mal si jamandurile inerte. un tractor ara plaja, pregatind canpania de tuamna pentru insamantari la culturile din epoca intai. creca flufaneaua duarme ca vaz pescarusii si albatrosii fuarte linijtiti si calmi
rait time for mi tu gau tu uorc ceea ce nu va urez si domniilor vuastre
rait time for mi tu gau tu uorc ceea ce nu va urez si domniilor vuastre
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Iete 90!Cine zicea domle ca a emigrase?
Io ata va spun: feritzi-va-tzi ca peste un sfert de ora ma indrept cu bolidu spre Bucureshti. Singur!
Deci vb cand ma intorc.
Neatza buna tutulor!
Io ata va spun: feritzi-va-tzi ca peste un sfert de ora ma indrept cu bolidu spre Bucureshti. Singur!
Deci vb cand ma intorc.
Neatza buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

guzmorning si sa nu betzi golden frau ca e pericol de caca.
sa va zice io cum e cu astia ... bucurestenii. dom'le ei e domni. nu ca ailantz provinciali care vorba lu dinu sararu, nishte tzarani.
ei bine un domn din acesta intr-o frumoasa dacie supernova alba stationa inaintea mea la un mega semafor prins, ca si mine intre niste bobocaturi, tractoare si camioane cu fabrica de ceatza in rezervor.
domnul (ca alfel nu pot sa ii zic), dupa ce si-a aruncat mucul de tzigara pe geam (ramaneti la locurile voastre ca nu s-a terminat cu mucul) a dat o flegma buna de suta de metri flegme si dupa ce si-a tras sufletul a incercat si a reusit sa-si doboare recordul cu un proiectil ingreunat de mucozitatea pe care si-o trasese in cavitatea bucala (nush daca nu i-a scapat si in abdominala abar nam).
si ca sa fie tacamu' complet a scos domnul intregul sau cap pe geam si astupandu-si delicat, cum numai un bucurestean intr-o dacie alba cu numar b 96 nushcat putea face, si-a dat pe rand cadou gazonului ceea ce detinea in interiorul nasului. mai pe tzaraneste si-a suflat mucii pe geam.
si am venit sa va zic si voo ca numa un adevarat domn in miezul targului poate face asa ceva. bine doamne fereste ca nu i-a venit sa se pishe sau sa se cace.
sa va zice io cum e cu astia ... bucurestenii. dom'le ei e domni. nu ca ailantz provinciali care vorba lu dinu sararu, nishte tzarani.
ei bine un domn din acesta intr-o frumoasa dacie supernova alba stationa inaintea mea la un mega semafor prins, ca si mine intre niste bobocaturi, tractoare si camioane cu fabrica de ceatza in rezervor.
domnul (ca alfel nu pot sa ii zic), dupa ce si-a aruncat mucul de tzigara pe geam (ramaneti la locurile voastre ca nu s-a terminat cu mucul) a dat o flegma buna de suta de metri flegme si dupa ce si-a tras sufletul a incercat si a reusit sa-si doboare recordul cu un proiectil ingreunat de mucozitatea pe care si-o trasese in cavitatea bucala (nush daca nu i-a scapat si in abdominala abar nam).
si ca sa fie tacamu' complet a scos domnul intregul sau cap pe geam si astupandu-si delicat, cum numai un bucurestean intr-o dacie alba cu numar b 96 nushcat putea face, si-a dat pe rand cadou gazonului ceea ce detinea in interiorul nasului. mai pe tzaraneste si-a suflat mucii pe geam.
si am venit sa va zic si voo ca numa un adevarat domn in miezul targului poate face asa ceva. bine doamne fereste ca nu i-a venit sa se pishe sau sa se cace.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sunt deştept, ce plm
NOTĂ: a se verifica ambele sheet-uri.
NOTĂ: a se verifica ambele sheet-uri.
- Fişiere ataşate
-
[Extensia xls a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
ANTI
-

mna zua! chelchen?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
din tzara lu` papura...!
deci dupe cum va spuneam, daca lucrurile merje cum vreau io, din iarna va fi mai bine! ho, nu pentru totz, numa pentru mine!:)
pan-atunciea, timp de frecat duda=nema!
ma bucur sa aflu despre voi ca suntetz bine-sanatoshi, ceea ce va doresc shi eo!
deci dupe cum va spuneam, daca lucrurile merje cum vreau io, din iarna va fi mai bine! ho, nu pentru totz, numa pentru mine!:)
pan-atunciea, timp de frecat duda=nema!
ma bucur sa aflu despre voi ca suntetz bine-sanatoshi, ceea ce va doresc shi eo!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
gaga scrie:Ce naiba e aia expresivitate?
mi-e greu sa-ti spun, pentru ca la curs ni s-a predat altceva decat scrie in manual, pentru ca suntem la fr si avem mai putine cursuri decat cei de la zi. uite, totusi, o sinteza.
ANTI
-

nu mi-au murit!chiar tre sa ma feresc de fani!Cand merg pe strada majoritatea fetelor imi cer autografe shi imi cer voie sa ma atinga.Crede-ma ca nu ie ushor deloc.
N-am mai pus muraturi, dar urmeaza sa ma incropesc asha ushurel de nishte castravetzi,gogonele, conopida, ardei usturat,morcovi shi gogoshari, + tzelina
N-am mai pus muraturi, dar urmeaza sa ma incropesc asha ushurel de nishte castravetzi,gogonele, conopida, ardei usturat,morcovi shi gogoshari, + tzelina
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-