Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Cristy » Lun Aug 29, 2005 4:34 pm

Gilmore Girls - sezonul 2 - Aventura continua in acest al doilea sezon plin de umor si caldura .
Lucrurile se complica , relatii se destrama , noi iubiri apar . Sezonul incepe cu fetele Gilmore amandoo aparent fiind
in relatii perfecte , utopice chiar , dar totul pare a culmina cu Lorelai rupand logodna cu Max , Rory avand escapade cu Jess ,nepotul lui Luke , Sookie trecand la nivelul urmator in relatia cu Jackson si Richard deschizandu-si propria firma de consultanta .
Printre cele mai bune episoade se numara : The Bracebridge Dinner , A-Tisket A-Tasket si Lorelei's Graduation Day , care sunt presarate
cu momente emotionale intense ( pentru personaje :p ) si glume bine gandite . Un serial ce te invata sa treci peste probleme , sa nu renunti la visele tale si ii tii aproape pe cei care tin la tine . 10/10

Stargate Atlantis - s02ep01-05 - Sezonul debuteaza cu ultima parte a seriei asediului asupra Atlantisului . In aceste episoade s-au incercat idei noi , cu episoade fie pline de actiune ca (,) Condemned fie episoade extrem de comice precum Duet ( " Dr. Fumbles McStupid " cracks me up :D ) .
Sezonul asta pare a fii promitator , sa vedem cu ce o sa ne surprinda in continuare .

The Treasure of the Sierra Madre - Un clasic ,castigator a numeroase premii ( Oscaruri , Globuri de Aur , etc ) in care remarcam pe Walter Hustonn si pe Humphrey Bogart avand prestatii uimitoare , in rolul unor cautatori de aur . Din cate am inteles acesta a fost un rol atipic pentru HB , dar care evident i s-a potrivit perfect . Avand un scenariu solid ,
dupa o carte B. Traven , filmul ne prezinta viata in anii '40 a celor saraci , cautand mereu sa faca un ban repede . Scenariul , regia si actorii fac din acest film un film pe care nu ar trebui sa il ratati 8/10

Seven Samurai - Un film clasic ,care inca rezista testului timpului ,despre un sat care angajeaza 7 samurai care sa-l apere de banditi , in regia legendarului Kurosawa. Ironic , in episodul Teach Me Tonight (s2ep18) din Gilmore Girls , avand loc un festival de film este remarcat si Kurosawa , creatorul ( regizor / scenarist ) acestui epic impresionant , despre care se spune ca este un regizor excelent si despre film ca e o capodopera , replica cu care nici n-as putea sa fiu mai mult de acord .
Un film excelent din toate punctele de vedere , scenariu , actori , regie , muzica si coregrafie 10/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Titina » Lun Aug 29, 2005 11:23 pm

Child's Play - 6.5/10
Child's Play 2 - 7/10
Child's Play 3 - 7.5/10
Bride of Chucky - 10/10 (SUPERB !! )

Din toata seria Chucky ,pana akum 4 mi-a plakut cel ami mult....ink nu l-am vzt pe 5,dar tre sa fie cred ca cel mai tare din toata seria.Iar vocea lui Brad Dourif e pur shi simplu superba :D
Titina
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Aug 30, 2005 1:56 am

About Schimdt - nicholson isi face rolul obisnuit pentru batranetile sale, insa regia speciala al lui payne (cunoscut si pentrui Sideways) il face un film bun. 8/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Titina » Mar Aug 30, 2005 12:21 pm

Seed of Chucky - 10/10 I love this movie....cel mai mishto din toata seria Chucky...

Si soundtrackul e f mishto...

Feardotcom - 7/10 povestea e cam k la toate filmele horror :) nu prea se intelege mare chestie,dar in rest....avea secvente care reusheau sa ma sperie,deci din punctul asta de vdr e un film foarte interesant :)
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 01, 2005 11:51 pm

Once Upon a Time in the West . 9/10 (8.8 pe imdb)

Desi actiunea m-a captivat mai putin decat la westernurile cu Clint Eastwood (fac aici referire la The Good The Bad and The Ugly si For a few dollars more)....Once Upon a Time in the West a fost un film remarcabil...in primul rand datorita prestatiei exceptionale a 4 mari actori, de legenda as putea spune. Este vorba despre Charles Bronson, Henry Fonda, Jason Robards si nu in ultimul rand Claudia Cardinale. Muzica nu este a lui Ennio Morricone...dar este de asemenea foarte reusita. Pe langa toate acestea se mai adauga si dragostea pentru trenuri....asa ca din punctul meu de vedere filmul merita.

Regia...Sergio Leone. Anul...1968. Nu-l ratati !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sică » Vin Sep 02, 2005 1:09 am

the wash - are ceva timp de cand ii aparut m-am uitat la el ca ii cu snoop, dr. dre si eminem film misto cat de cat merita un 6 din 10
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde vali » Vin Sep 02, 2005 10:48 am

Oribilul Mosh scrie:Once Upon a Time in the West . 9/10 (8.8 pe imdb)
Muzica nu este a lui Ennio Morricone...dar este de asemenea foarte reusita.

pe la minutul 6 vedeai imaginea ataşată.
fii mai atent, gabriel.
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 02, 2005 11:19 am

nu m-am uitat cu atentie...dar mi s-a parut ca suna mai altfel decat muzica cu care eram obisnuit de la Ennio. oricum..foarte frumoasa muzica :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Vin Sep 02, 2005 11:33 am

daca doriti, va pun la dispozitie coloana sonora.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 02, 2005 12:05 pm

o doresc. urcati-o pe un site cu download bun. va multumesc !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde theOffender » Vin Sep 02, 2005 11:28 pm

The Longest Yard, 2005, 6.5/10
Adam Sandler, Burt Reynolds

am vazut Mean Machine cu vinnie jones shi jason statham shi nush dice da parca erau mai convingatori englezii. oricum trebuie aplaudat rob schneider in tribune shi sanii lui courtney cox (sunt silicon valley oare?). altfel, cam plictisitor asha ca e bine sa-tzi cautzi shi alte cele de facut in timp ce te uitzi la film.

Casshern, 2004, 6/10
Japonezi

un fel de manga cu actori reali. zici ca-i playstation. poveste tipic japoneza, nimeni nu cashtiga, nimeni nu pierde, vreau banii de pe DVD inapoi.

When the Last Sword Is Drawn, 2003, 7.5/10
Japonezi

pentru cine n-a vazut ultimul samurai, iote shi varianta in japoneza. un pic cam nelucrat.

Sometimes in April, 2005, 8.5/10

Un film extraordinar despre genocidul din Rwanda. Din fericire nu-i nici un Don Cheadle care sa hollywoodizeze filmul. A fost filmat in Rwanda, in Kigali spre deosebire de Hotel Rwanda care-a fost filmat in Johannesburg. Un film despre care nu potzi scrie un spoiler pentru ca in final cei peste 800 000 de Rwandezi au fost ucishi in timp ce administratzia lui Clinton negocia semantica cuvantului genocid. O tzara de 20 000 kmp, de 11 ori mai mica decat Romania unde belgienii cand au intrat au zis: tutsi sunt superiori, hutu nu.

Nishte chestii interesante: in Arusha (Tanzania) exista un tribunal ONU pentru criminalii de razboi din Rwanda. In timpul filmului se mentzioneaza ca doar 20 dintre instigatori au fost condamnatzi la inchisoare pana acum (sau ceva asemanator). Am cunoscut nishte avocatzi care lucreaza pentru tribunalul respectiv. Salariul lor este de 50 000 USD / luna (600 000 /an), au chiria shi intretzinerea platite (stau in case care costa 5000 / luna) plus doua mashini la dispozitzie la care se mai adauga indemnizatzie pentru nevasta, shcoala platita pentru copii, etc, etc, etc. Am intzeles ca deoarece lucreaza pentru ONU cashtigul este neimpozabil. Da doamne cat mai multe pogroame!
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde maxx1nsane » Dum Sep 04, 2005 11:00 am

The Island - cool movie! you'v got to see this!
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde vali » Lun Sep 05, 2005 2:42 am

transporter 2 - excelent, la fel de bine ca primul
the 40year old virgin - comedie cam fără gust
vali

Mesajde MushroomTrip » Lun Sep 05, 2005 10:34 am

Confessions Of A Sociopathic Social Climber - o comediuta romantica de calitate destul de proasta cu aroma americana. 3/10
Last Hippie Standing - documentar despre miscare hippie si ce a mai ramas din ea. Merita vazut. 8/10
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Lun Sep 05, 2005 4:33 pm

eu nu am gasit subtitrare la transporter 2, pentru cel filmat in sala..:(
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde vali » Lun Sep 05, 2005 4:35 pm

nu exista inca sub. atunci cand va exista, o vei gasi pe titrari.ro
vali

Mesajde MiG29 » Lun Sep 05, 2005 7:52 pm

Der Untergang (Downfall)-film european despre ultimele zile ale lui Hitler.Foarte bine facut cu atentie deosebita pentru detalii, bine jucat si corect dpdv istoric.Cateva scene deosebit de dure.Merita 8/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde maxx1nsane » Vin Sep 09, 2005 6:58 pm

The Machinist - Belea de film :)
FX47 - wish | more
maxx1nsane

Mesajde Crist1na » Sâm Sep 10, 2005 1:45 am

Equilibrium 9/10

Film bun, sci-fi, tensionat, are cateva scene filmate cu maiestrie si contine o poveste interesanta. Are si un scor maricel pe imdb.

Red Eye 9/10

Film realizat de maestrul sperieturilor, Wes Craves,despre o femeie care este hartuita in avion. De remarcat si micile intorsaturi spre finalul filmului.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Sică » Sâm Sep 10, 2005 9:14 am

A walk to remember 8/10
mi-a plcaut foarte mult filmul imi plac filmele bune de drama care te fac sa iti curga o lacrima ii misto pt cei care vor sa vada o drama romantica le recomand filmul

Gost Lake 6/10
misto fimul cat de cat te face sa stai putin in tensiune si sa iti creasca pulsul dar cam atat nu pot spune ca se poate compare cu alte filme de groaza
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde theOffender » Dum Sep 11, 2005 8:16 pm

The Believer, 2001, 8/10
Ryan Gosling, Summer Phoenix, Billy Zane

Eram curios sa o vad pe Summer Phoenix, sora lui River shi Joaquim Phoenix. Povestea unui evreu Nazi. Probabil ca nu atat de bun ca American History X insa mult mai... religios.

Serendipity, 2001, 9.5/10
John Cusack, Kate Beckinsale

Pe coloana sonora e Nick Drake (piesa Northern Sky) - care apare shi in Garden State - shi e singurul moment in care pot sa rezist ascultand Drake. Povestea de dragoste e povestea de dragoste.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Crazy Babe » Dum Sep 11, 2005 8:33 pm

ieri am vazut Raise your Voice cu Hillary Duff.. 4/10.. a fost cam tras de par si actiune ca de telenovela.. una care isi dorea sa mearga la o scoala de muzica celebra in l.a. si ai ei nu-i dau voie si de aici face fel de fel de chestii sa fuga de acasa si este acceptata de aceasta scoala datorita fratelui ei... daca chiar n-aveti altceva mai bun de facut uitati-va la filmu asta de vreo 2 ore.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde MiG29 » Lun Sep 12, 2005 7:43 pm

The Hostage- o poveste destul de captivanta, desi putin trasa de par si cu final asteptat.oricum o atmosfera interesanta, parca peste majoritatea filmelor cu Bruce Willis. 7/10
MiG29

Mesajde ValiEnte » Mie Sep 14, 2005 2:37 am

the day after tomorrow 5/10
ma asteptam la mai mult
final destination 2 8,9/10
f bun, cu unele faze incredibile, faza cu baiatu' si geamu' a fost tare :n:
constantine 7/10
battle royal 6/10
idea e destul de interesanta, o clasa sa se omoare intre ei, ar fi interesant sa se intampla cu adevarat :D:
team america 8/10
~p
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde vali » Mie Sep 14, 2005 3:11 am

the transporter 2 - foarte mişto.
vali

Mesajde eyewitness » Mie Sep 14, 2005 7:37 am

hai bre, chiar asa? tras de par pana la calvitie :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde vali » Mie Sep 14, 2005 9:09 am

depinde ce te aşteptai ... mie mi-a placut. Ce imi place mult e că Jason Statham arată a om obişnuit, nu e muşchiulos ca Stallone, frumuşel ca Pitt sau chinez ca Li, dar se descurcă la fel de bine.

The Man - American Pie meets 51 State. O comedie bunicică.
vali

Mesajde memetshot » Mie Sep 14, 2005 10:38 am

MiG29 scrie:The Hostage- o poveste destul de captivanta, desi putin trasa de par si cu final asteptat.oricum o atmosfera interesanta, parca peste majoritatea filmelor cu Bruce Willis. 7/10

migule ce film vazusi tu? peste maj filmelor lu brus?
un ghivecii de date, care ba e ala nebun, ba intervin altii...etc. GHIVECI cinefilistic.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mie Sep 14, 2005 2:37 pm

vali, tomna ca si mie imi place de statham care nu iese in evidenta nici prin muschi si nici prin trasaturi pittiene. un actor la "locu lui" dar cu un sharm deosebit iesind in evidenta tomna prin stapanire de sine, cuvinte putine si magnetism. insa cand il vad un film intreg ca se bate in 3 runde cu cate 20 de insi unde si trucajele sunt deficitare (o ranga s-a oprit la fro juma de metru de adversar :D) mi se pare mai mult decat exagerat si nu-l plasez in astfel de ipostaze nicicum. mi se pare un actor prea intelijent pentru un rol tip rambo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Sep 14, 2005 3:05 pm

Animale, deci da peste Last Boy Scout sigur nu ie.Da totuj a fost destul de bun filmu, macar ptr ca Brus n-a batut pe nimenea:D.Si orice ai zice ideia ie destul de interesanta~p
Aiule Statham ie un actor fuarte bun, da mai potrivit in comedii gen Snatch sau Lock,Stock....Dar si in Mean Machine a fost senzational:D
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film