The Bloodhound Gang

ce-a fost pe Muzici o data

The Bloodhound Gang

Mesajde whatever » Mar Sep 13, 2005 9:39 pm

Inca din 1993 America a fost terorizata de o trupa de imbecili numiti The Bloodhound Gang condusi de rapperul alb Jimmy Pop Ali. Totul a inceput cand Jimmy impreuna cu 2 prieteni vroia sa faca o trupa de hip hop, si au gasit loc de repetitii la un prieten acasa (Evil Jared Hasselhoff, care avea sa ajunga chiar bassistul trupei un an mai tarziu)

Componenta trupei prin 1994 era total diferita fata de cea actuala, in afara de Jimmy Pop care de la inceput a fost acolo, prin cadrul formatiei perindandu-se printre altii indivizi ciudati cu nume si mai ciudate, gen : Bubba K. Love, Byron, Daddy Long Legs, Foof, Lazy I, M.S.G., Piddly B, Skip O'Pot2Mus, sau Tard-E-Tard. Dupa 2 casete demo (Just Another Demo si genial intitulata Hitler's Handicapped Helpers) The Bloodhound Gang au ajuns sa inregistreze un EP (Dingelberry Haze) la (tineti-va bine) Cheese Factory Records. Si EP`ul a fost vandut in aproximativ 100 de exemplare, dar in mod surprinzator succesul inca ii ocolea.

Un an mai tarziu, habar nu am cum, dar BG au prins un contract cu Columbia Records, si au scos primul lor album, intitulat Use Your Fingers. La momentul respectiv componenta trupei ii includea pe Jimmy Pop, Daddy Long Legs, M.S.G., Skip O'Pot2Mus, si Lüpüs Thünder. Acesta a fost momentul in care Daddy Long Legs si M.S.G. s-au hotarat sa paraseasca trupa, in locul lor ajungand Evil Jared Hasselhoff si Tard-E-Tard. Imediat dupa incheierea turneului de promovare a albumului, s-a incheiat si contractul lor cu Columbia Records, precum si colaborarea cu Skip O'Pot2Mus. Dupa concertele din Franta, prin toamna lui 1995 trupa si-a dat seama ca suna mult mai bine live cu instrumentisti, asa ca a fost adus un undersized drummer pe nume Spanky G precum si D.J. Q-Ball, care a venit il locul lui Tard-E-Tard.

Si cu aceasta componenta The Bloodhoung Gang au inregistrat din nou la Cheese Factory Records (care isi schimbasera de fapt numele in Republic Record) probabil cel mai bun album al lor, intitulat One Fierce Beer Coaster. A urmat un turneu mondial plin de bere, soareci vii mancati pe scena de catre Evil Jared, etc etc. si tocmai dupa inregistrarea celui de-al treilea album serios (?!?) al formatiei, Hooray For Boobies, Spanky G a plecat din trupa. In locul sau a fost adus Willy The New Guy, care aparent a fost singurul tobar prezent la auditie care nu l-a trimis in pizda ma-sii pe Jimmy.

De-a lungul timpului Bloodhoung Gang au concertat cu nume mari din rockul mondial, precum AC/DC, Bad Religion, Danzig, Faith No More, Metallica, Marilyn Manson, Rammstein, Offspring, Stabbing Westward, dar si cu trupe precum Scooter, N'Sync, Eiffel 65, sau S Club 7.

Albumul nou al trupei trebuia sa iasa deja pe piata de un an, habar nu am ce s-a intamplat, poate cei 5 nu mai canta impreuna, sau poate iar au schimbat componenta. In orice caz, The Bloodhound Gang sunt una din trupele mele preferate, si asta inca de prin 97 cand am vazut clipul de la Fire Water Burn si am ramas profund impresionat.

Voi ce parere aveti despre ei ? Si va rog mult de tot, daca stiti doar de Along Comes Mary, The Bad Thouch sau The Inevitable Return Of The Great White Dope mai bine nu ziceti nimic, ok ? :D
whatever

Mesajde gaga » Mie Sep 14, 2005 8:51 am

De-a lungul timpului Bloodhoung Gang ...

:D: am dat search pe google dupa numele de mai sus sa vad daca sunt aia cu you and me baiby blabla si m-a intrebat daca nu cumva caut pe alcineva ~p

peseu: e umpic offtopic postul meu ca nu i-am (si nici nu i-ash) "studia" ca trupa dar pesa the bad touch a fost data pe mtv pana la exasperare deci a fost un hit ceea ce probabil ca iti displace :)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Daimon » Mie Sep 14, 2005 9:29 am

nu stiu cum ie cu "bad touch" ca nu-mi aduc aminte de ea, dar FITRE WATHER BURN e escelenta:D
Daimon

Mesajde SkA » Mie Sep 14, 2005 11:55 am

O trupa care suna mult mai bine live decat pe albume!
Urban Guerilla --- Druckerii
SkA
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Sep 14, 2005 6:33 pm

Bad Touch e o piesa ok, destul de amuzanta, si super bine aleasa ca si single de pe Hooray For Boobies (e de departe melodia cu cel mai mare potential comercial de pe disc) Acuma, sincer sa fiu imi place, dar cat am auzit-o pe la tv mi s-a acrit de ea. Dana, eu iti recomand neaparat de la baietii astia ceva piese, cum ar fi Fire Water Burn, Boom (asta'i cu Vanilla Ice) Go Down, Shut Up sau Coo Coo Ca Choo. Daca iti plac Primus, sunt sanse destul de mari sa iti placa si Bloodhoung Gang (ambele sunt trupe de caterinca, bine, marea diferenta e ca Primus sunt si instrumentisti super buni ceea ce nu e cazul celor din BH)

Ska, ce sa zic, eu am ascultat destule piese live de la ei, si suna bine, dar asta cam doar de prin 98 incoace. Pentru ca Live at the Apollo sau Mineapollisurile sau naiba stie ce am mai ascultat cand baietii erau inca preponderent hip hop suna super nasol.

Va mai amintiti cumva clipul de la Mope ? Ala in care apare Pacman, si cu sigla Metallica taiata, si sub ea aparand The Bloodhound Gang. Aia e piesa celebra in care BH parodiaza Frankie Goes to Hollywood, Falco, Metallica, si mai si fura riffuri de la Sugar Ray.

"- yo yo yo yo yo, what it is motherfuckers ?
- oh shit, here comes pacman !
- hey pacman, what's up ?
- me you bitches, i'm high on crack ! "

:D
whatever

Mesajde catharsis » Mie Sep 14, 2005 6:59 pm

mda, ascultam si eu the bloodhound gand, care mi-au sarit in ochi mai ales prin clipurile lor (mope, the inevitable return of the great white dope, bad touch, fire water burn). recent am dat peste clipul lor nou, foxtrot uniform charlie kilo, clip care parodiaza pe benni benassi si am impresia ca the killers. si melodia imi place.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde whatever » Mie Sep 14, 2005 10:24 pm

ce fain, inseamna ca iese/a iesit albumul, trebuie sa ma interesez.

am vazut aici intr-un magazin dvd cu ei, ala cu coperta de la Beer Coaster, strang bani acuma sa il iau :D
whatever

Mesajde theOffender » Dum Sep 18, 2005 8:59 am

a ieshit albumul nou, ascultat. punct. are doar 40 de minute. punct.punct.punct.

e facut in genu lui hooray for the boobies. are prea multe acorduri tehno shi in general facut, cred ca, intr-o lipsa completa de inspiratzie. iar blestematzia blestematiilor, something diabolical e cantata cu ville valo ~p

in opinia mea e cam de 3 stele din 5.
imi plac piesele: #8; #11; #12

coperta albumului e in schimb, bestiala
Fişiere ataşate
bloodhound+gang-hefty+fine.jpg
bloodhound+gang-hefty+fine.jpg (14.03 KiB) Vizualizat de 618 ori
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde whatever » Dum Sep 18, 2005 6:38 pm

Nu Se Poate !!!!!!!!!! Nu Se Poate !!!!!!!!!
whatever

Mesajde SkA » Joi Sep 22, 2005 1:04 pm

ville valo?!?!? De cand canta cu muieri? ;-)
Urban Guerilla --- Druckerii
SkA
Junior Member

Înapoi la De pe muzica