C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
am zis merlucian
am gasit-o pe scara blocului la mine. sujerezi s-o las in ploae?
jtiu ca ai zis merlucian. io am o armata de pisici pe scara blocului si mici si mari sunt companioanele semisalbatice ale pensionarilor si catzelelor blocului. crezi ca daca ash pune-o acolo s-ar imprieteni cu haita, cardu, nush cum se zice la multe pisici?
io mai stau daca vreau conced tre sa termin ceva cica

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alalei
sunt in bucale davash pe mujtiuce de truditori lenesi
sa traiti nenea necko, cam rare aparitiile pe la noi
o intrebare de 100 de puncte pentru concursu de genialitati unde io nu mai particip de cand cu solaris and flufanela:
ce inseamna "a matzagoni" ?
sunt in bucale davash pe mujtiuce de truditori lenesi
sa traiti nenea necko, cam rare aparitiile pe la noi
o intrebare de 100 de puncte pentru concursu de genialitati unde io nu mai particip de cand cu solaris and flufanela:
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:sunt in bucale
bine că ştiu. acum o să dorm liniştit la noapte.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Matza = denumirea populara la adresa pisicii
Goni = vb. inf., sinonim cu a fugari, a expulza. Insa, in limbaj popular se regaseshte cu un alt intzeles shi anume cel de monta.Adica uaminii in loc sa zica "Mi s-a montat vaca cu tauru lu Parpalea" , zice " Mi s-a gonit vaca cu tauru lu Candel".Deci, A goni = a monta, a regula, a phoote, a regula...
a matzagoni = a phoote pisici
Neatza buna tutulor!
Matza = denumirea populara la adresa pisicii
Goni = vb. inf., sinonim cu a fugari, a expulza. Insa, in limbaj popular se regaseshte cu un alt intzeles shi anume cel de monta.Adica uaminii in loc sa zica "Mi s-a montat vaca cu tauru lu Parpalea" , zice " Mi s-a gonit vaca cu tauru lu Candel".Deci, A goni = a monta, a regula, a phoote, a regula...
a matzagoni = a phoote pisici
Neatza buna tutulor!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lalei
cine f00te pisici?
cine f00te pisici?
ANTI
-

laleo
cecu ph00te pisici
ma simt stingher in propriul biuro
cecu ph00te pisici
ma simt stingher in propriul biuro
-

cheam-o pe Ramuna.
ANTI
-

ho ho ho and a bottle of rum
az munc ca sa binevoiasca shef sami aprobe concediu meu legal tul de matzagonitor.
ooo o venit aiu sa alunge ploaia din bukale sa instaureze si aici canicula din zona prezidentiala
bre ie enorm de mult bobor pe strazi, nush dice simt eo in urina ca un dezastru pashte bukalele sa se mai inputineze .. am io un filing
az munc ca sa binevoiasca shef sami aprobe concediu meu legal tul de matzagonitor.
ooo o venit aiu sa alunge ploaia din bukale sa instaureze si aici canicula din zona prezidentiala
bre ie enorm de mult bobor pe strazi, nush dice simt eo in urina ca un dezastru pashte bukalele sa se mai inputineze .. am io un filing
- gaga
am io un filing
De unde-l ai?Ai acte la el?
Shaki, nu era nici un apropoi!Era o mica isplicatzie la intrebarea lu aiu!
Astazi munca multa, care creca o sa scapatzi de stresu lu persoana mea!
Am trimes MFM cu ghicitoare!
De unde-l ai?Ai acte la el?
Shaki, nu era nici un apropoi!Era o mica isplicatzie la intrebarea lu aiu!
Astazi munca multa, care creca o sa scapatzi de stresu lu persoana mea!
Am trimes MFM cu ghicitoare!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
rechino, acu ca esti roshcata iti poti cunpara televizoru ca nu te mai dibuie vanzatoru ca iejti blonda 

-

cine l-a banat pe gigi?
cum spuneam pe privat mior instalat un office cica nou si am ajuns sa ma balbai in pps care are niste alte caracteristici adica la microsoft lucrurile merg din prost in mai prost.
cum spuneam pe privat mior instalat un office cica nou si am ajuns sa ma balbai in pps care are niste alte caracteristici adica la microsoft lucrurile merg din prost in mai prost.
- gaga
bre, cel mai grav ie ca la suparat pe pijkej.
nul vaz bine pe jijica
nul vaz bine pe jijica

-

normal ca daca am plecat io asear deacolo azi nu ie de plaja
las ca vin marti inapoi
las ca vin marti inapoi
-

sati unfli si camera de la tractor sa te plinbi pe mare
tzai loat alaltaieri pesti morti de la mamaia? loa aia cu grederu, tone de peste
tzai loat alaltaieri pesti morti de la mamaia? loa aia cu grederu, tone de peste
-

pai cum plm ajunji cu minjea de volei la bosfor? duar so iei in sacosa si sa iei avionu de pe kogalniceanu. iar la agatat iti zice je, ie mai trendy cu camera de tractor 

-

poate-l fac un mute
adica ii dai una peste bot sa taca, nu?
si btw, gaga tu nai trebi? ce plm cauti pe fc? poate nuti mai da ajtia voe in conced sa vezi ce ma pish pe miraculosu de ras sa nu te duci nici la mare nici la mute
-

aiule la bosfor ajung inot.daca nu atuncia gasesc io in port vriun vapor sa ma duca si pe mine.si nu ma preocupa ce ie trendy, io prefer ce ie verificat ca merje:P
gaga, da bre scrie si migurila pe ceme.ie vreo problema?:D
gaga, da bre scrie si migurila pe ceme.ie vreo problema?:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
dute bah ca voiam sa modific mutele si tzop sarish tu. am timp o laie, numa de feceu si de imeu ma tziu. las ca daca ie viu sancbata si gata.
migurila, nu ie bre da nu te mai vazui de mult. ia zi teai vazut cu flufi?
migurila, nu ie bre da nu te mai vazui de mult. ia zi teai vazut cu flufi?
- gaga