Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neata la ora 11 ??????????
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Buna dimineata, copii morcoviti !
hahahaha ha ha ! a nceput scuala !!! hahahha ha ha ! io am scapat ! voi nu ! hahahaha ha ha .... uffffffffffffffff ce dor mi-e de scoala si de fiarele mele !
ce mult as vrea sa fiu iar cu copiii mei nebuni
pingu, cred ca ma las de ocrotit vulturasi si trec la pinguini uzi si nefericiti
delphy... older... sa ma tineti la curent cu ultimile birfe mici, chiar daca nu poci bea cafeaua dimineata cu voi.
cubule, abia acum pot satz multzumesc din sufletel pentru muzichiile pe care le primesc si carora, in sfirsit, le-a venit rindu sa se descarce pe noul meu comp. 10x mult de tot !
care la fel si lu paiacecu.
enbiem, helau helau !!!!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! ajtept pm
hahahaha ha ha ! a nceput scuala !!! hahahha ha ha ! io am scapat ! voi nu ! hahahaha ha ha .... uffffffffffffffff ce dor mi-e de scoala si de fiarele mele !

pingu, cred ca ma las de ocrotit vulturasi si trec la pinguini uzi si nefericiti

delphy... older... sa ma tineti la curent cu ultimile birfe mici, chiar daca nu poci bea cafeaua dimineata cu voi.
cubule, abia acum pot satz multzumesc din sufletel pentru muzichiile pe care le primesc si carora, in sfirsit, le-a venit rindu sa se descarce pe noul meu comp. 10x mult de tot !
care la fel si lu paiacecu.
enbiem, helau helau !!!!
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! ajtept pm
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sunt ud si nefericit
bah daca ma-ntrebai pe mine inainte iti spuneam clar ca ramuna nu ia muje si nu te mai udai de pomana

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineatza copii! acu' e buna si pentru mine dimineatza, mi-am pus bocancii(ieri am avut adidasi) si nu mai sunt ud pe picioare! pacat ca acushika vine sefu....
Mersi pentru oferta de ocrotire Necko, apreciez...
Mersi pentru oferta de ocrotire Necko, apreciez...

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Am sedinta in juma de ora... rog respectuos pe tuata lumea sa nu-mi bea superba cafea sau sa-mi fumeze tigarushele...
Neata la lume intre timp!
Neata la lume intre timp!
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
-
older - Mesaje: 699
Neatza copii!
azi am gasit tic-tac albastru si sunt f. fericit!
in rest, ieri am plecat printre ultimii de la work, azi am fost printre primii...si am dormit super-nasol, am visat probleme de work....it sucks
azi am gasit tic-tac albastru si sunt f. fericit!
in rest, ieri am plecat printre ultimii de la work, azi am fost printre primii...si am dormit super-nasol, am visat probleme de work....it sucks
In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
paiacec scrie:
majoritatea shi mai shtiu vreo catziva!
astia fiind colo-sa mai la deal... baga-mi-as ce n-am in capu` lor de shafi!
deci buna dimineata (e numa` doo)!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Buna dimineata, copii harnici!
ptiu ptiu sa nu va fie de deochi! ce-aveti dragilor? v-ati bolinzit de munciti atitica?
si la mine acuma ie 15.37, adica c-o ora mai devreme ca la voi, asa ca pot sa va zic "buna dimineata"
ptiu ptiu sa nu va fie de deochi! ce-aveti dragilor? v-ati bolinzit de munciti atitica?
si la mine acuma ie 15.37, adica c-o ora mai devreme ca la voi, asa ca pot sa va zic "buna dimineata"

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:si la mine acuma ie 15.37, adica c-o ora mai devreme ca la voi, asa ca pot sa va zic "buna dimineata"
si io care credeam ca esti pe partea ailalta a pamantului si de-aia scrii numai dupa ora 3...m-am gandit ca acolo o fi dimineatza

In curte la un motan
In curte la un motan
-
Pinguinu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma