CONCURS de genialitati
ca sa zic asa, nu cred ca e grea intrebarea, da ie o chestie de suflet:
mare savant al intregii lumi, nascut in romania, care a murit in perioada cand romanii vanau teroristi, si se jucau de-a "revolutiunea"
mare savant al intregii lumi, nascut in romania, care a murit in perioada cand romanii vanau teroristi, si se jucau de-a "revolutiunea"
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
repet, cu alte cuvinte, a murit in perioada "revolutiei" din '89, adica in ultimele zile ale anului , ceremonia funerara avand loc in 3 ianuarie 1990
a avut rolul de "parinte" intr-una din cele mai mari realizari umane din toate timpurile
asta ar trebui sa fie mura-ngura
a avut rolul de "parinte" intr-una din cele mai mari realizari umane din toate timpurile
asta ar trebui sa fie mura-ngura
-
jeorj - Junior Member
Corect Migu.Herman Oberth este considerat, in occident cel putin, "Parintele zborului cosmic".
Von Braun a recunoscut ca Oberth a fost mentorul lui(relatia lor o fost Oberth profesor- von Braun student) si ca toate relizarile lui au avut la baza proiectele si studiile neamtului originar din romania.
asadar gigiell terminat
Mig receptie:)
Von Braun a recunoscut ca Oberth a fost mentorul lui(relatia lor o fost Oberth profesor- von Braun student) si ca toate relizarile lui au avut la baza proiectele si studiile neamtului originar din romania.
de aia ziceam ca ie mai mult o chestie de suflet. Ca in timp ce un asa mare om intra in lumea dreptilor, romanii erau prea preocupati cu vanatoarea de fantome si alte aberatii de care n-am chef sa-mi amintescmigu scrie:Mare pacat ca in Romania e aproape un necunoscut...
asadar gigiell terminat
Mig receptie:)
-
jeorj - Junior Member
Jiuquan ??
de unde s-au dat chinejii cu divina nava jpatziala

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Maria Sklodowska-Curie (1867-1934)
Outstanding Polish physicist and chemist living and working in France, first woman being the professor of Sorbona, wife of Piere Curie. Together with him discovered 1898 radium and polonium. She twice won the Nobel Prize - 1903 together with her husband (in physics) for research of natural radioactivity, and 1911 (in chemistry) for exhalation of clean radium. In 1914 she founded the Radium Institute in Paris. She was also initiator of the Radium Institute in Warsaw (1932).
Outstanding Polish physicist and chemist living and working in France, first woman being the professor of Sorbona, wife of Piere Curie. Together with him discovered 1898 radium and polonium. She twice won the Nobel Prize - 1903 together with her husband (in physics) for research of natural radioactivity, and 1911 (in chemistry) for exhalation of clean radium. In 1914 she founded the Radium Institute in Paris. She was also initiator of the Radium Institute in Warsaw (1932).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Eshti sigur ca vrei tzuika?:D
Hai sa va iert de data asta:
Care este marea diferentza intre bateriile pe baza de Li-Ion shi cele de Ni-MH, in afara de compozitzie bine-ntzeles.Ma refer la treaba cu incarcarea.
Hai sa va iert de data asta:
Care este marea diferentza intre bateriile pe baza de Li-Ion shi cele de Ni-MH, in afara de compozitzie bine-ntzeles.Ma refer la treaba cu incarcarea.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
Corect Migule!
Mai corect, este ceea ce se numeshte " efect de memorie" (la bateriile Ni-MH).Din cauza asta se necesita formatarea bateriei(12h in priza) : 3 cicluri de incarcari cu descarcare completa intre ele.
Mai corect, este ceea ce se numeshte " efect de memorie" (la bateriile Ni-MH).Din cauza asta se necesita formatarea bateriei(12h in priza) : 3 cicluri de incarcari cu descarcare completa intre ele.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
Somalia After the U.N.
In March 1994, U.S. and other Western troops withdrew from Somalia, and by March 1995 the remaining African and Asian U.N. troops withdrew. The fighting subsided after this.
deci 1994
2 minute de google
-
jeorj - Junior Member