C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
io unfortunateli nu pauza ajtept verdict crima sau necrima adeca daca nam problem cu conced ie bien daca am nu ie bien ca ma duc cu jalban batz la stapanire ce plm nu-s negru si aciulea nui plantatzie de bunbac.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Care?Aia de eri?Imi place cum suna!Jocul din care e luata l-am jucat numa pentru muzica mai mult!:)
Shi ca tot veni vorba de MFM, ia sa trimetz io ceva shi sa-mi spui ce gen ie ashtia.Io i-am incadrat la un deatz melodic rau de tot ashea.Ia fii pe faza ca vine in max 10 min.
Shi ca tot veni vorba de MFM, ia sa trimetz io ceva shi sa-mi spui ce gen ie ashtia.Io i-am incadrat la un deatz melodic rau de tot ashea.Ia fii pe faza ca vine in max 10 min.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre, io va cam las in plata domnului si a berilor ca tresa ajung urjent la jiurjiu ca deacolo am legatura pentru otopeni
saveti un uichend incomensurabil si ciok guzel
saveti un uichend incomensurabil si ciok guzel

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
paiacec, Delphyna
Hello suity!
Mdeah!Calatorie sprancenata aiule!Te duci cu mashina?Ai shofer?Daca n-ai, fac un efort shi vin io ca sa prestez aceasta meserie!:D
MFM espediat!
paiacec, Delphyna
Hello suity!
Mdeah!Calatorie sprancenata aiule!Te duci cu mashina?Ai shofer?Daca n-ai, fac un efort shi vin io ca sa prestez aceasta meserie!:D
MFM espediat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

eyewitness scrie:tresa ajung urjent la jiurjiu ca deacolo am legatura pentru otopeni
veri fanii, ochila, verii fani (c. SODilicutzelu).
merluc: ramane cum am stabilit, te sun laomomendat.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cecule, tie rau mami? trimite mama o grapa sa te faci bine?
ai saliu la toata lumea. az buro.
si sa va zic ceva. aznuapte m-am intilnit cu cineva care mi-a aratat un diamant facut din cenusa unei persoane pe care am cunoscut-o si care a plecat putin acum doi ani... nu va putei imagina ce poti simti cind vezi asa ceva
ai saliu la toata lumea. az buro.
si sa va zic ceva. aznuapte m-am intilnit cu cineva care mi-a aratat un diamant facut din cenusa unei persoane pe care am cunoscut-o si care a plecat putin acum doi ani... nu va putei imagina ce poti simti cind vezi asa ceva

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
dadada, tzuica aia deadevaratelea nici nu se conpara cu grapa. adica ie muuult mai buna... cred
da ma, asa e cum tzi zic io cu diamantu. nici eu nu credeam ca voi vedea vreodata asa ceva.
da ma, asa e cum tzi zic io cu diamantu. nici eu nu credeam ca voi vedea vreodata asa ceva.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
Bine Necko!Daca zici tu, te cred!Daca zicea alcineva nu l-ash fi crezut nici daca imi dadea cineva foc shi ma facea diamant!:)
Shi acuma, numa bine ca io ma car spre alte zari, unde maine o sa ma cheme Anton.Atzi ghicit!: maine la betoane,tzuica shi bere.Uichend placut!
Shi acuma, numa bine ca io ma car spre alte zari, unde maine o sa ma cheme Anton.Atzi ghicit!: maine la betoane,tzuica shi bere.Uichend placut!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

am intrat numa ca sa va spui ca io inca sunt la munca si inca mai munc si ca nu ie corect unii sa petrece altii sa muncece. si asta nu e tot. viu si maine la munca. fireste ca sa munc. ceea ce e si mai najpa
aidipa
aidipa
- gaga
unte plm ie vreme mo'orata? e superb e vreme antimunca deci ios najpa aici ... da veatza mere inainte
basuleee basuleee stii ca am un jmekerez de pele de tzinut fumuasele de motorist? intrai pe imeu sa te sal da pula baspleier
si de la radiou ala bestial ascultam eo pese care pareau modernisti care lovesc la creier cu ardoare cand prezentatoarea m-a luminat: : "muzica lu enescu care se transpune in alfel de flux de data asta cozmic" ...
e la moda enescu sau ce plm? ca pana si him are compozitie comparativ cu michimaushii astia.
chopin rulz
deci da inca mai munc
basuleee basuleee stii ca am un jmekerez de pele de tzinut fumuasele de motorist? intrai pe imeu sa te sal da pula baspleier
si de la radiou ala bestial ascultam eo pese care pareau modernisti care lovesc la creier cu ardoare cand prezentatoarea m-a luminat: : "muzica lu enescu care se transpune in alfel de flux de data asta cozmic" ...
e la moda enescu sau ce plm? ca pana si him are compozitie comparativ cu michimaushii astia.
chopin rulz
deci da inca mai munc
- gaga