)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Asa, cub ! Asa trebuie ! Nu ca pustii din ziua de azi...care daca tin cu Dinamo....le pare rau ca face si Steaua un rezultat bun.
Am vorbit cu Nea Mihai, betivu de la mine de la bloc....care e dinamovist convins de vreo 30 de ani. Era foarte bucuros pentru toate cele 3 echipe romanesti. Mi-a spus : "ce ? nu sunt tot dn Romania ? ".
Am vorbit cu Nea Mihai, betivu de la mine de la bloc....care e dinamovist convins de vreo 30 de ani. Era foarte bucuros pentru toate cele 3 echipe romanesti. Mi-a spus : "ce ? nu sunt tot dn Romania ? ".
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
k@tzy scrie:pana mea, abea acu mi'a revenit netu. mue evolva. cu galeata.
k@tzy, era de la tine. mie mi-a mers impecabil netu zilele astea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Daimone....n-ai plecat spre Cluj ?
-

ce sa faci tu la Cluj ? vrei sa mananci un peste si sa bei un vin fin alaturi de piskeshu ? 

-

nu bre. peste fro 4 ore plec de-acasa:D.
si pe mine ma inerveaza aia de se tot duc pe la concerte ba cu megamuarte, ba cu naituish shi lista puate continua.
un sfarsit de saptamana cat mai plin de reushite (s.a.m.d. )
si pe mine ma inerveaza aia de se tot duc pe la concerte ba cu megamuarte, ba cu naituish shi lista puate continua.
un sfarsit de saptamana cat mai plin de reushite (s.a.m.d. )
-

Daimon - Mesaje: 5074
Ma sperie avatarul lui Eagle Raider. La varsta mea ar trebui sa-l ignor pe Chucky, dar inca are ceva rau in el...un copil din oras si-a luat o papusa Chucky si a pus-o la geam. acum tre sa-l vad cand trec pe-acolo.
- Crist1na
- Junior Member
Crist1na scrie:Ma sperie avatarul lui Eagle Raider. La varsta mea ar trebui sa-l ignor pe Chucky, dar inca are ceva rau in el
nu ar trebui sa il ignori ,pe strada e bland,dar pe forum e rau

///tHE Lion kING\\\
-

Eagle Raider - Mesaje: 645
moshule, nu neaparat, cat sa ma plinb over the hills. peisajul era superbOribilul Mosh scrie:ce sa faci tu la Cluj ? vrei sa mananci un peste si sa bei un vin fin alaturi de piskeshu ?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
..iar eu aseara m-am delectat cu ce se vede in poza...
ma gandeam ca va intereseaza....
ma gandeam ca va intereseaza....
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0572.jpg (233.9 KiB) Vizualizat de 403 ori
-

Daïmon scrie:pai care e varsta ta? daca nu sunt indiscret:D
Fumeaza si bea deci cat poate sa aiba? 10-11 ani?
p.s: eu aseara ma delectam cu bere Carlsberg la sticla mica intr-o bodega de pe langa Romana. Team Building cica...
ma gandeam ca va intereseaza...
LATER EDIT: Shaki, dai o bere?

-

Love2Fly - Junior Member
Moshule, mai ai tigarile?:D
Imi bag pl in toti oamenii retardati si tarani care populeaza acest oras minunat care este Cluju!
Imi bag pl in toti oamenii retardati si tarani care populeaza acest oras minunat care este Cluju!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
piskeshu scrie:Moshule, mai ai tigarile?:D
Evident. Le-am primit asta iarna in Gara de Nord...de la un prieten bun. mai sunt 8 in pachet

-

Daïmon scrie:
si pe mine aia care copiaza un liNbaj de la aia care-l enerveaza. mai pe romaneste: suji

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bine bre, deci ne inervam reciproc:D
in alta ordine de idei, va salut din cluj unde sper sa ma vad cu pishkesh peste cateva ore.
numa bine
in alta ordine de idei, va salut din cluj unde sper sa ma vad cu pishkesh peste cateva ore.
numa bine
-

Daimon - Mesaje: 5074