Cine iubeste iepurashii?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine iubeste iepurashii?
cene iubeste iepureasii? mie imi plac la nebunie, chiar am 2 acasa (o sa pun shi poze cu ei) dar cel mare e pe cale sa moara ca are o boala incurabila specifica iepurilor....deci....va plac sau nu iepurii? 

Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza 

-
Irinu-k - Junior Member
daca e pe cale sa moara...impusca-l sa nu se mai chinuie.
sau il puteti manca...ca iepurii sunt ai dracu de gustosi. facuti in vin...sa se fragezeasca. asa am mancat eu odata.
imi plac mult iepurii....
sau il puteti manca...ca iepurii sunt ai dracu de gustosi. facuti in vin...sa se fragezeasca. asa am mancat eu odata.
imi plac mult iepurii....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
shi totushi aveam impresia ca fatuca asta vorbea daca-tzi plac "iepurashii" vii, nu inotand in vin...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Titina, boema ca mai mereu
Ce avetzi domne' cu biata fata? In primul rand nu stiu de ce nu apare subiectul asta pe "animale...". E bine de stiut ca mai exista si oameni care iubesc animalele. Sunt destui "indivizi" care nu le trateaza cu respectul cuvenit, ca parte importanta din viata asta, asha cum e ea, pe pamant.

Ce avetzi domne' cu biata fata? In primul rand nu stiu de ce nu apare subiectul asta pe "animale...". E bine de stiut ca mai exista si oameni care iubesc animalele. Sunt destui "indivizi" care nu le trateaza cu respectul cuvenit, ca parte importanta din viata asta, asha cum e ea, pe pamant.
-
Love2Fly - Junior Member
Titina scrie:imi luam "lb in gura" cu iepurele ala
copirait io, indubitabil.
Irinuk-a, eşti, cumva, iepurofilă?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
mie imi plac iepurashii
cand eram mica, creshtea un unchi la tzara iepuri shi ma duceam tuata ziua sa-i hranesc cu mere. erau tare dragalashi, sa-i vezi cum ishi intind boticurile sau cu rontzaie cu dintzishorii lor dragalashi... totushi, nu i-am vazut k pe nishte pets. adik nu m-am atashat in special de vreunul anume

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
abia acum?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si mie imi plac iepurashi!! sunt dragalasi ,dar nu ii iubesc
la cuptor
oribilul mosh scrie:imi plac mult iepurii....
la cuptor

///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
am acasa vreo 50 de iepuri
ma ienerveaza la culme. put ca dracu si manaca toata ziua. iar pe deasupra nici nu sunt foarte gustosi
in ultimul timp mai mult ii vand dacat ii tai
ma ienerveaza la culme. put ca dracu si manaca toata ziua. iar pe deasupra nici nu sunt foarte gustosi
in ultimul timp mai mult ii vand dacat ii tai
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
am avut shi yo iepurashi la tzeara fiind mai prichindel...shi m-au mushcat de deget...so DEATH TO THE RABBITS...oricum threadu se indreapta spre gastronomie:))
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
deci sunt si io de acord cu neste omini dacilea,
iepurii e niste animale fuarte dragutze si dulci asea, mai ales daca adaugi multa ciapa
iepurii e niste animale fuarte dragutze si dulci asea, mai ales daca adaugi multa ciapa
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
nbm scrie:si faci secs cu iei?
numai oral ca se pastreaza...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
Crist1na scrie: Sunt o iepurofila convinsa, preferatii mei find cei albi cu ochii rosii.
si ios iepurofag convins, preferatii mei fiind cei gatiti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
preferatii mei find cei albi cu ochii rosii.
ai avut iepuri de culoare maro deschis?
sa-i vezi ce simptici sunt
mai ia sa aud niste retete de gatit iepuri?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
-
Sunt un iepurofil convins, preferatii mei find cei albi cu ochii rosii. Shi chiar am crescut o pereche in balcon!! (fara geamuri-of course) si mi-a facut 9 pui. Pana-ntr-o zi, cand ma intorceam from school, nu am m-ai gasit-o in chusca. Era in OALA.
am shi poza cu "ea")

Sa fitzi deshteptzi shi fara frica
Eu va salut...Mitica!
Eu va salut...Mitica!
- Mitica
- Junior Member
[B] ji mie imi plac iepurii...chai ram avut acum cativa ani,un iepuras negru cu ochi roshii....superb.
- Catzelusha
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii