H.I.M.

Forumul asociat fanclubului HIM

Mesajde ville_girl_666 » Lun Sep 12, 2005 10:01 pm

mai sunt cateva zile pana pe 26 cand apare noul album "DARK LIGHT"...abia astep sa ascult toate piesele...a stat ville ce a stat dar cred ca a facut o treaba buna;)
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Sep 12, 2005 11:14 pm

eu nu (puncte puncte)
whatever

Mesajde MST3000 » Mar Sep 13, 2005 5:13 am

him...the dark side,the wrong side of the road,invers,queer(in engleza veche inseamna ciudat...nu ma credeti? cititi)...thanks for your time
MST3000
Junior Member

Mesajde wednesday » Mar Sep 13, 2005 9:47 am

The_FrozenLord scrie:ca sa vedeti si voi c am gasit.., apropo d c am spus mai devreme d vinnie, s pare k am stiam eu c stiam :| ...

Support slot for HIM in London
Anathema will be opening up for HIM in Shepherds Bush Empire, London on Monday 19th of September.
:ban: ?

nu ma credeti, intrati pe http://www.anathema.ws

wednesday, fii fericita...

i'm not :/
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

ya cititi si gura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesajde ioana4ville » Mar Sep 13, 2005 7:40 pm

H I M - trupa care a lansat moda love-metalului
H.I.M. a reusit sa faca regulile pe piata muzicala din Finlanda, devenind un model pentru trupe ca The Rasmus sau Nightwish.
Finlanda se poate lauda cu una dintre cele mai bune trupe rock din acest moment, H.I.M. provocand o cerere uriasa de concerte in Marea Britanie, Rusia si Europa Centrala. Piesele trupei au sound-uri puternice de chitara si baterie, care vin in contrast cu vocea solistului Ville Valo. Daca iti place combinatia de metal si romantism, H.I.M. este cea mai buna alegere. Este o trupa a opozitiilor (Valo - al doilea nume al solistului inseamna lumina in finlandeza), care face o combinate placuta intre iubire si moarte. La momentul aparitiei pe piata in anul 1997, cu albumul “Greatest Love Songs, Vol. 666â€Â
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Mar Sep 13, 2005 7:41 pm

Pentru toti cei care s-au saturat sa auda numai muzica de proasta calitate, numai zgomote fara rost si fara inteles, pentru toti cei care au o oarecare inclinatie catre muzica rock, am o veste buna.In anul 1995 a luat fiinta in Helsinki o formatie care va revolutiona muzica rock 5 ani mai tarziu, cand vor cunoaste succesul pe plan european.
Trupa H.I.M. (His Infernal Majesty) a adus un suflu nou pe scena muzicii rock.Ei sunt parintii unui nou gen numit "Love Metal", capul "rautatilor" fiind nimeni altul decat frontman-ul trupei, Ville Valo.
Adorat de fanii din toata lumea, apreciat de critici, Ville Valo si-a castigat in scurt timp renumele de "noul Jim Morison".
Ceea ce este impresionant in creatiile acestei trupe este conceptia despre dragoste si moarte, fara a intra pe teritoriul satanist.Una dintre melodiile lor spune totul despre aceste doua mari realitati ale vietii - "When Love and Death Embrace".
Pana acum trupa se bucura de 4 albume scoase pe piata: "Greatest Lovesongs vol.666" , "Razorblade Romance" , "Deep Shadows and Brilliant Highlights" , "Love Metal".Din toate melodiile cuprinse in aceste albume se desprinde o unda de romantism si sensibilitate ne mai intalnita pana acum la alte trupe, si im mod special la trupe de rock. Cei 5 baieti pot fi si duri in privinta sound-ului din unele melodii, dar aceasta duritate este mult atenuata de versurile pline de vibratii.
Dupa ce am ascultat cateva din creatiile celor de la HIM am ajuns la concluzia ca este una dintre cele mai bune alternative pe care ni le ofera piata muzicala internationala, alternative la atatea trupe care nu fac altceva sa ne zgarie timpanele cu "muzica" lor. Vi-i recomand cu caldura daca doriti sa ascultati muzica de foarte buna calitate, daca va place sa experimentati senzatii noi. Acordati-va o picatura de ragaz de la stressul cotidian si invatati sa simtiti dansul propriei respiratii pe ritmurile melodiei propriei
deci...sa nu va aud gura!
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Sep 13, 2005 8:15 pm

ioana4ville scrie:H.I.M. a reusit sa faca regulile pe piata muzicala din Finlanda, devenind un model pentru trupe ca The Rasmus sau Nightwish.
aici se puate rade ore bune in shir... ~p

ioana4ville scrie: Finlanda se poate lauda cu una dintre cele mai bune trupe rock din acest moment
finlanda se puate lauda cu multe trupe rock bune. evident, nu him :D

ioana4ville scrie: dupa c cititi asta puteti sa sugeti bine k HIM sunt cei mai tari
tre sa-tzi explice o fata, ramuna, k daca facem asta suntem nishte panarame :D

ioana4ville scrie: P.S nu am scris tot articolul!
lasa-ma sa ghicesc: cool girl sau bravo? ~p~p~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde The_FrozenLord » Mar Sep 13, 2005 9:37 pm

rog administratorul/a sa stearge posturile fetei alea ioana4ville, k nu stie c spune. cine iti zgaraie ma urechile? X-( sensibilo!!!
pt informatia ta eu si probabil multi care posteaza p threadu asta am ascultat si reascultat toate albumele HIM, ceea ce tu nu ai facut cu aia care iti zgaraie urechile. inainte sa-mi exprim parerea studiez continutul ceea ce tu nu prea faci. dupa ce am ascultat tot ce au avut baietii de la HIM de spus mi-am facut parerea: him sux!!
si poate k nu ar suck asa de mult dak n-ar fi atatea fane cu "ville" in coada nickului...

si PENTRU ULTIMA OARA: CARE E FAZA CU MORBIDU SI ROMANTISMUL? SUNT EU MAI IDIOT SI NU VRETI SA-MI SPUNETI SAU CE?

bring darren back!!! :ban:
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde MST3000 » Mar Sep 13, 2005 10:05 pm

In primu rand Him is Gay

In al doilea rand nordicii au cu ce sa se mandreasca cand vine vorba de muzica...adica In Flames au instumental foarte bun si him nici nu se compara...ffs..backstreet boys with guitars
MST3000
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Sep 14, 2005 7:45 am

in flames sunt suedezi mai :/
noi vorbim de finnish people. aici il avem p marele chitarist alexi laiho, cu formatia lui un pic stresanta, Sentenced care au 15 ani de experienta (in care au urmat un stil ce a variat de la un black foarte agresiv, rapid si tehnic la ceva ce, din pacate, seamana nitel cu HIM acum..), Tarot, formatie de 20 si de ani si al carei basist activeaza in celebra Nightwish.. etc
In nici un caz ultimii din lista nu au fost inspirati de HIM.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Sep 14, 2005 8:02 am

simtiti dansul propriei respiratii pe ritmurile melodiei propriei

~p si pac ... i-a luat taticu modemu' sau tastatura ~p

frozene, nu il sterg sa zicem ca are un avert pentru doo consecutive si inca unul pentru limbaj, la al treilea pleaca pa pa ... sa pape chupa chupsu' lu ville in liniste.

ma gandesc serios poate suntem prea drastici noi adminii cu "noii rockeri", sa le facem un forum separat care sa inghita mai multe ineptii?

lordu' inghetat scrie:in flames sunt suedezi mai

pai:

MST3000 scrie:nordicii au cu ce sa se mandreasca cand vine vorba de muzica...adica In Flames au instumental foarte bun

el nu a zis ca nu sunt :)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Pinguinu » Mie Sep 14, 2005 8:57 am

nightwish inpiratzi de HIM???? ~p ~p ~p ~p
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde SwanHeart » Mie Sep 14, 2005 5:15 pm

da asta m-a frapat si pe mine in mod deosebit... cand o sa se inspire Tuomas de la Valo inseamna ca vine Apocalipsa :P Finlanda are trupe d n ori mai bune decat HIM: Nightwish, Sonata Arctica, Stratovarius, Twilightning, Apocalyptica fiind doar cateva exemple... da nu va mai stresati fratilor, nu vedeti ca fetita are 12 ani? :P
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde Pinguinu » Mie Sep 14, 2005 5:21 pm

sa nu uitam IMPALED NAZARENE si AMORPHIS!
si mai sunt Children of Bodom, care nu-mi plac deloc, dar pe langa HIM sunt SUPER TARI!
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Mie Sep 14, 2005 11:42 pm

pe rasmus trebuie sa recunosc ca i-a inspirat, desi prefer HIM mai degraba decat rasmus :|

si ziceti-mi PLS care e faza cu dragostea si raul, moartea, k eu nu vad... PLS
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde MST3000 » Joi Sep 15, 2005 2:46 am

Na si Sentenced is buni...tot mai buni decat poponarii aia nenorociti de la Him...the northern living population should be shamed
MST3000
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Joi Sep 15, 2005 8:10 am

aici nu-s d acord.. faza cu the northern should be shamed.. faptul k HIM este o formatie naspa nu are nici o legatura cu multele formatii bune din finlanda. Parerea mea: o formatie nu are nici o legatura cu restul, cine a primit newsletteru ala de la bestial banuiesc k a aflat k exista o formatie de "love metal" si in romania, tara in care azi la ora 21:00 vor concerta Negura (formatie cu MARE succes exterior) pe una din scenele din bucuresti.
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde ville_girl_666 » Joi Sep 15, 2005 9:39 am

muistilor nu va mai luati de ville ca oricum e cel mai tare.voi sunteti niste rahati plouati cu ochi si nu il criticati voi pe HIS INFERNAL MAJESTY
ville_girl_666
Junior Member

Mesajde Sad_Man » Joi Sep 15, 2005 12:36 pm

din cate am obs eu mai mult fetele asculta him.Nush dak e asa, oricum sunt de kkt
Sad_Man
Junior Member

nu aveti pic de cap!

Mesajde ioana4ville » Dum Sep 18, 2005 6:15 pm

si? ai ceva problema cu varsta mea! sa ma pupi daca ai ceva problema! nu inteleg dc ati venit aici sa jicniti? :calm: down!
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde ioana4ville » Dum Sep 18, 2005 6:18 pm

HIM gay? saracu' nu s-o uitat in oglinda!

aouleu, te rog eu, incearca sa nu strici threadul asta (care e deja stricat) sa nu mai postezi mesaje consecutive si sa postezi si mesaje mai inteligente. Altfel te paste un ban.
HIM are the best! Joana
ioana4ville
Junior Member

Mesajde Shaki » Dum Sep 18, 2005 6:20 pm

asta mica nu era parca banata?... zic si io
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde The_FrozenLord » Dum Sep 18, 2005 9:15 pm

eg, draci...

ma copila de 12 ani: CARE E LAGATURA DINTRE ROMANTISM SI INTUNERIC?

makr d ai sti c inseamna ambii termeni...
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Sep 18, 2005 11:06 pm

noa, io va rog sa ramanem ontopic totusi ... stiu ca e greu, dar facem daca vreti un subiect pe katerinca si aberatii despre him, ca ar merge bine acolo :D

si ontopic : care din him e gay ? (serios acuma, bassistul sau tobosarul parca, nu ? )
whatever

Mesajde wednesday » Dum Sep 18, 2005 11:55 pm

unu din ei are dreaduri...dar nu bag mana-n foc ca nu-s atasate. totusi ochiul meu e neavizat, tu ar trebui sa stii mai bine :D
wednesday

Mesajde stefan » Dum Sep 18, 2005 11:55 pm

La capitolul imitatori HIM, stay tuned pentru o formatie de cacat de-a renilor care ii imita absolut pe fatza pe lovemetalisti, cu singura diferenta ca sunt si mai comerciali, daca se putea asa ceva: Technicolour. Cre ca singurul lor motiv de a exista e pentru a-i face pe HIM sa para baieti rai :D.

Si "Poets of the Fall" mi s-a parut ca ii cam imita pe HIM, dar mai putin pe fatza. Puii mei, totusi la o formula de succes se baga tot renu, nu? Si nu numai :).
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde The_FrozenLord » Lun Sep 19, 2005 8:32 am

hmm, de aia chiar n-am auzit, da si tu un link ceva...
The_FrozenLord
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Sep 19, 2005 12:01 pm

stefan scrie:Si "Poets of the Fall" mi s-a parut ca ii cam imita pe HIM, dar mai putin pe fatza. Puii mei, totusi la o formula de succes se baga tot renu, nu? Si nu numai :).

poets of the fall macar au feeling :)
wednesday

Mesajde SwanHeart » Lun Sep 19, 2005 12:10 pm

Eu stiam de fostul kbplayer, ala Zoltan Pluto sau cum naiba ii zicea, ca e gay... acu fiecare cu-ale lui :P
Without you... the poetry within me is dead! - Miss

Proud member of the Mats Leven FanClub
SwanHeart
Junior Member

Mesajde stefan » Lun Sep 19, 2005 12:22 pm

Frozen Lord, poate in mod normal te-as fi trimis la google (nu tin evidenta homepage-urilor formatiilor de cacat), dar prea au fetze penale ca sa nu postez linku.

http://www.technicolour.net/

Nu cred ca-s asa vestiti in afara Finlandei, dar mi-e teama ca o sa ajunga, d-aia am zis "stay tuned".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HIM