Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 10:22 am

a fost s-au nu a doua repriza a lui dinamo? eu zic ca da.

unde pana mea atz avut ma voi a doua repriza? o singura ocazie atz avut, cand s-a impiedicat baiatu ala cu puarta guala. in rest doo suturi de afara.
cum ziceam gaev a scos niste mingi destul de grele: sutu lu petre marin, sutu lu iacob din 10 metri...
atz avut noroc cu caru si asta in special penca jocul stelei din prima repriza (nu nu din primele 30 de min) i-a obosit pe stelisti. era o tactica buna daca iacob nu dadea in bara si nicolita gandea in faza aia la care era clar ca goian il cam deranja. daca nu tragea si incerca sa mai tina mingea cred ca putea obtine usor un 11m.

deci, daca si dupa meciu asta voi puteti spune ca "steaua nu a pierdut 2 puncte, a luat un punct", hehehe.

Ochila: sper ca amu tzai dat seama ca nu dinamu.. e cea mai in forma echipa din tzara. *nu ma hazardez sa zic ca steaua ii peste, dar locul 1 zice asta.

etapa viitoare, creca rapidu face minim egal in gruapa.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Sep 19, 2005 10:32 am

memetule, singuru joc bun din acest sezon al stelei a fost asta de-aseara si cel de la norvegieni in rest steaua nu a aratat mai nimic pierzand lamentabil si-o calificare in grupele ch.l ,pe cand dinamo a aratat mai mult in canpionat esceptie meciu cu faru din gruapa. in plus cand ai 2-0 si poti avea 4-0 si in final termini la egalitate atunci chiar ca ceva ie putred. sau ati adoptat si voi stilu rapid ? ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Ayrton » Lun Sep 19, 2005 10:38 am

memetShol scrie:daca baltoi nu se impiedica, dinamuie putea chiar sa castige.

Ai mare dreptate, daca lui Baltoi nu-i tremurau picioarele spurcatii aveau inmormantare azi...
de sa mint, eu sunt multumit ca n-am pierdut, ca au avut oitele sansa sa inchida meciul, dar nu degeaba sunt considerate oile cele mai proaste animale...
oricum Steaua a avut de partea ei omogenitatea echipei, Dinamo conditia fizica... daca ne ajuta Dumnezeu si nu vand astia din conducere jucatorii si urmeaza pe linia inceputa in primavara, si ne mai luam si un fundas dreapta, intr-un an ii spulberam pe spucati... care mi se pare ca au ajuns la limita maxima a potentialului colectiv de exprimare tactica, nu mai pot progresa.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 10:42 am

hehe. poi am zis ca rapidu e baieti dejtepti si dece nu.
sincer singuru meci cu adevarat prost al stelei mi s-o parut cel din returu cu rozenburg.

singuru joc bun din acest sezon al stelei a fost asta de-aseara si cel de la norvegieni in rest steaua nu a aratat mai nimi

aaa...meciu de acasa cu rozenburg: unde iar, numa ratari
doo meciuri de 4-0

cert e ca pana amu Protasov a reusit sa schimbe in bine jocul stelei. Din pacate nu are oameni pe banca. ieri dica trebuia scos de prin min 60, dar pe cine sa bagi? oprita: 0 barat, dar Iacob nu tine tot meciu.
tare e ca protasov si=a luato de doo ori, de ambele ori cu 3-2

apropo ayrtuane: caine spurcat pana la muarte, nui asea?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Sep 19, 2005 10:49 am

care mi se pare ca au ajuns la limita maxima a potentialului colectiv de exprimare tactica

airtuane, asta-i ineptie proprie sau culeasa de la recursu etapei? :D
e de aberatia zilei bre ~p

peseu: memetule, io consider o echipa "in forma" cand vad tabela de marcaj la sfarsit :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 10:53 am

memetule, io consider o echipa "in forma" cand vad tabela de marcaj la sfarsit

poi asta ziceam si io.
in conditiile date: steaua si dinamo or ternat un meci pe bune (nu ca cel din supercupa) la egalitate, sunt amundoo cu un picior in grupele uefa, numa ca steaua in campionat e pe locu 1. deci, dece e dinamo mai buna? (mai ales ca in jocu de ieri nu or aratat asta)
memetshot

Mesajde Ayrton » Lun Sep 19, 2005 11:00 am

nu, e de la Minutu 91, de la Dinu! :D ... m-am gandit eu ca o sa-ti placa... :D
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde eyewitness » Lun Sep 19, 2005 11:08 am

mi-am inchipuit io ca nu poti fi tu autoru acestei cretinitati :D

memetule, vazui meciurile cu bacau si everton, sa dai 11 goluri in doo meciuri in 4 zile iti trebe sanje-n bojoci. aseara in forma fu tot dinamo, a reusit sa revina de la 0-2 ~p
eyewitness

Mesajde MiG29 » Lun Sep 19, 2005 2:55 pm

Vad ca v-ati luat toti cu derbyu si ati uitat de alalant meci mare de ieri si anume Cluj-poli, meci in care o anumita echipa ce se vrea europeana n-a aratat apsolut nimic.In schimb Clujul cu un lot destul de slabutz, dar cu un super antrenor si jucator ma surprinde fuarte placut.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 3:14 pm

aide bre. sigur euroPuli Timisuara a pierdut pe mana lu arbitru care nu lea acordat 5 goluri din aut si 7 penaltiuri pentru faulturi la centru terenului.
Dorinel face treaba buna la cluj.
memetshot

Mesajde Eagle Raider » Lun Sep 19, 2005 9:27 pm

ma catelusilor, nu va mai agitatzi asa! ca nu are rost
clar Steaua trebuia sa castige meciul! zicetzi merci pt egal ! ohooo
poate ca atzi controlat voi jucul in a 2-a repriza ,dar nu atzi avut ocazii notabile (decat faza ,cand bou de baltoi se impiedica ca prostu) cate a avut steaua ! ce sa mai! v-a facut muci la inceputul meciului . Nu stitzi voi dastea ! mai avetzi de invatat de la Steaua
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde MiG29 » Lun Sep 19, 2005 9:41 pm

siguru bou esti tu, nu Baltoi.
Si mala lasa caternica de doi lei ca nu te prinde.Aici nu esti cu prietenii tai manelisti.
MiG29

Mesajde Daimon » Lun Sep 19, 2005 11:07 pm

memetShol scrie:aide bre. sigur euroPuli Timisuara a pierdut pe mana lu arbitru care nu lea acordat 5 goluri din aut si 7 penaltiuri pentru faulturi la centru terenului.

bai obosila calmeaza-te si pastreaza decenta in exprimare. sau nu mai comenta decat despre steaua ta, in cazul in care a-ti cere o atitudine civilizata e prea mult. nu-mi amintesc sa ma fi apucat sa jignesc gratuit echipa ta.

pe undeva nu e de mirare ca echipa joaca cum joaca, asta e. acuma vad ca dupa ce au terminat de agitat apele cu povesti nefondate(pleaca bkp, pleaca olaroiu ) unii s-au gandit ca ar fi bine sa discrediteze publicul.

incidentele de la cluj au plecat 99% de la excesul de zel al unor cretini de jandarmi care s-au apucat sa dea cu spray lacrimogen fara sa tina cont ca in preajma erau si copii de 10 ani.

ah sa nu uit de idiotzii de organizatori care nu au lasat un spatiu intre suporterii lui Poli si "tribuna" clujeana care a inceput sa ne injure si sa scuipe.

in fine nu mai comentez nimic despre conditiile in care se joaca pe stadionul ala.
Daimon

Mesajde MiG29 » Lun Sep 19, 2005 11:11 pm

adica de vina ptr felu in care joaca echipa sunt de fapt jandarmii, organizatorii de la cluj si cei din presa,nu?
MiG29

Mesajde Daimon » Lun Sep 19, 2005 11:16 pm

bre... de acuma cand scriu mesaje mai lungi o sa pun titlu la fiecare paragraf ca sa stiti exact despre ce vorbesc.

mie imi pare rau de echipele astea care au promovat, ca se duc asa cum vin. si ma gandesc cu groaza ca de la anul vor mai fi inca doua la fel de "competitive"
Daimon

Mesajde MiG29 » Lun Sep 19, 2005 11:18 pm

Mda, Vasluiu si Pandurii cel putin nu joaca apsolut nimica....
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Sep 20, 2005 7:51 am

igale, ia mataluta o paosa binemeritata pe sport pana cand mi-or aminti mozii ca ezisti. linbaju de peluza doa din ghencea in tinp ce sparji seminte cu colejii manelisti nu se preteaza pentru fanclub.ro

multumesc

continuati
eyewitness

Mesajde Sică » Lun Sep 26, 2005 3:09 pm

dinamo 5-2 rapid cred ca altceva nu pot sa mai spun sa fac mai clar rezultatul
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Sep 26, 2005 4:13 pm

pt mine cea mai mare surpriza e poli-sportul 0-0... chiar daca i-a furat clar pe timisoreni de un penalty pe final dom salomir, as fi jurat ca va bate timisoara, cel putin din 2 motive: i-a dat lui siman un purcoi de bani pe niste jucatori mediocri sau submediocri, si apoi era cazul sa-si rascumpere greselile si ei fata de cei ce i-au sustinut si cei ce i-au platit degeaba in acest an... pt mine incepe din ce in ce mai clar sa se contureze ideea ca oli e un antrenor lipsit total de valoare si un ratat: dupa episoadele national, steaua iata ca si acum la poli va da gres desi a avut la dispozitie toate conditiile necesare sa ia si el macar un trofeu...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Sică » Lun Sep 26, 2005 4:22 pm

sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate oli incearca dar nu prea poate, se pare ca nu este un antrenor destul de bun pt timisoara, dar inca este tanar si poate prinde multa experienta cine stie poate peste vreo 10 ani ~p va castiga vre-un trofeu cu o echipa ceva
Sică
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Sep 26, 2005 4:26 pm

ayrtuane tata, zici ca te uiti pentru prima uara la folbal.
bre neste o echipa se face in timp, nu uita ca raicard la barcelona amu doi ani, dupa tur era undeva departe, ca in retur sa ajunga pe doi.
desi nu-mi plac, timisorenii pot sa faca o figura frumoasa in retur sau cel putin la anu. anu asta...no uei
memetshot

Mesajde MiG29 » Lun Sep 26, 2005 4:35 pm

mie nu imi place olaroiu.si sunt convins ca n`are stofa de mare antrenor.iar cat despre poli, numa bine da nu ii vad prea sus anu asta.si daca continua sa juace cum juaca nici n-o sa mai vina nimenea la stadion...
MiG29

Mesajde Daimon » Lun Sep 26, 2005 5:23 pm

cam aveti voi dreptate. clar ca daca nu redreseaza echipa pana la sfarsitul turului Oli ca zboara, deja sunt multi care nu il mai vor. din pacate singura solutie e sa aducem pe cineva din afara, sa nu ne trezim cu marele Hagi.
Migule, clar ca n-o sa mai fie 20 de mii de spectatori (mai ales ca jucam tot cu echipe de-astea fara nume) dar de venit va veni lume, mult mai multa decat in alte parti.
Daimon

Mesajde MiG29 » Lun Sep 26, 2005 5:32 pm

nu ie vorba ca vine mai multa lume in alte parti....ie vorba ca numaru de spectatori tot scade si in ritmu asta o sa fie la fel de multi ca la faru...
MiG29

Mesajde Daimon » Lun Sep 26, 2005 11:10 pm

mah eu sunt convins ca Poli isi va reveni la timp. cat despre ce zice cineva legat de eventuale aranjamente.. cel putin dupa meciul asta e clar ca POLI joaca pe bune deci aviz amatorilor de carcoteli...
Daimon

Mesajde eyewitness » Mar Sep 27, 2005 6:40 am

daimone, sper ca nave-ti tupeul sa va gandi-ti ca at-i fi putut bate sportu, nu? ~p
eyewitness

Mesajde Sică » Mar Sep 27, 2005 10:20 am

daca se dadea penalty castigau asa ca poata sa aiba tupeul sa creada ca i-ar fi putut bate
Sică
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Sep 27, 2005 3:18 pm

nu bre aiule. a fost un rezultat echitabil:D bine ca n-am pierdut, ca era periculos deoareshce ne albitra Salomir
Daimon

Mesajde piskeshu » Mar Sep 27, 2005 3:35 pm

Daïmon scrie:mah eu sunt convins ca Poli isi va reveni la timp. cat despre ce zice cineva legat de eventuale aranjamente.. cel putin dupa meciul asta e clar ca POLI joaca pe bune deci aviz amatorilor de carcoteli...

Daimoane, o sa se implineasca previzunile mele in legatura cu Poli, adica se duce incet pe pl!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Mar Sep 27, 2005 3:39 pm

daca se dadea penalty castigau

adevaru e ca nu ai vazt penaltiuri ratate
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern