tatuajele si piercingul,un mod de viata sau o greseala tinereasca?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde pacha » Mar Mar 01, 2005 10:05 am

Nu va atacati.In fond este doar o afacere.Unii cumpara ,dar mai ales, unii stiu sa vanda.
pacha

Mesajde cosmicX » Mie Mar 02, 2005 12:36 am

eu am pierce in arcada si pot spune ca nu doar deloc cand ti`l da persoana respectiva. Se poate da si fara vreo anestezie etc..Tatuaj mi`as face doar temporar ca probabil m-as plictisi de el. Ma bucur ca sunt oameni care inca mai gandesc si nu judeca un om dupa aparentze. Asta se intampla mai des la generatiile mai tinere vad :) Uitati un exemplu fff elocvent..cand merg cu autobuzul/tramvai/metrou moshii si babele se tot holbeaza la pierceul meu...si cand ma uit la ei/ele repede isi muta privirea de parca i-as prinde in cine stie ce delict. Dar deh, cine stie ce gandesc despre mine.Oricum pt mine e un mod de viatza nu un trend sau o modalitate de a impresiona pe cineva. Mai nou am vazut ca toate manelistele si toti pustii de 14-15 ani isi dau pierceuri pt ca au vazut la Mtv sau pt ca au auzit ca e la moda...si uite asa imi vine sa mi`l dau jos si sa il las dreaq de pierce ca sunt bagat in oala cu oameni de genul.
Ah, am uitat sa spun, ca acum am vazut ca ati comentat ceva de Influentza pierceurilor la examene. Eu am da dat Examenul Auto si sesiunea [am dat si examene orale la unele materii] cu pierceul, si le`am luat pe toate [mai putin examenul la Analiza Matematica unde nu am invatzat...eram la costum si cu pierce :)))]
cosmicX
Junior Member

Mesajde the_curse » Vin Mar 11, 2005 6:38 pm

piercuri: buza spranceana(mai nou sprancene) limba si bine inteles cercel in ureke :D
tatuaj imi fac peste 2 luni adica dupa bac....un scorpion(zodia mea) pe bratul drept
nu mi se pare deloc un teribilism a celor tineri ci un mod de a iesi in evidenta.
pana la urma fiecare cu gusturile sale.nu cred ca daca acuma le port, la 30 de ani o sa le dau jos
the_curse
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Dum Apr 10, 2005 12:37 pm

Am avut ocazia sa-mi fac un piercing in limba,dar cum conditiile nu erau tocmai sterile iar persoana in cauza,nu era tocmai un profesionist,am renuntat.Recunosc ca imi surade ideea asta,si pe viitor(de indata ce voi iesi de sub tutela parintilor :D,sau poate mai devreme daca am nororc) mi-as pune un cercel in limba,in buric sau in sparceana.Tatuajele,in schimb nu ma atrag,poate doar unul micut pe care sa-l plasez undeva langa buric insa cu conditia sa fie unul temporar.
Catzelusha

Mesajde IoanaA » Dum Apr 10, 2005 1:46 pm

Eu sunt pasionata de tatuaje si piercinguri de cand aveam vreo 12 ani ... am inceput sa imi trag cate o gaura in urechi ... pe urma mi`am bagat piercing in arcada, apoi in nas.. acum vreau sa`mi bag in limba si sa ma tatuez pe picior.. vreau sa`mi fac o iguana :) si nu cred ca o sa`mi para rau pentru chestiile ce le`am facut si le fac.
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde Arthemis » Mar Apr 12, 2005 6:30 pm

vad ca sunt mai multi aici care au sau vor sa-si faca tatuaje.... asa ca fac un apel "umanitar" caut si eu pe cineva care sa-mi faca un tatuaj ( mai multe de fapt) ... si nu-mi spuneti de mall ca am fost acolo si pentru ce vreau eu platesc pana la adanci batraneti si mai raman si copii mei cu ceva datorii pe la ei..... asa ca, daca imi puteti recomanda pe cineva care sa lucreze frumos si cu un aparat bun.... zic asta ca am cunoscut si eu pe cineva care chiar trebuia sa inceapa lucrarea de reconstructie a spatelui meu, dar cand am vazut minunatul aparat facut din PIX si motorash denumaistiuce am zis pas....
asa ca daca aveti o cunostintza care face tatuaje si aveti incredere in el lasati-mi si mie numarul de telefon sau o adresa de mail.
va multumesc anticipat!
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde SOD » Mar Apr 12, 2005 9:56 pm

0722.495.484 - sergiu
zici ca ai nr de la catalin de la stage.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Arthemis » Mie Apr 13, 2005 9:55 am

saru'mana!!!!
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde iuliand » Joi Iun 30, 2005 9:30 am

Salutare!
Pentru cei nehotaratzi sau indecishi, pe langa tatuaje temporare care dureaza de regula o saptamana, se aplica cu apa si se dau jos cu putina crema, exista si piercing temporar...diverse modele, le pui unde vrei, cand vrei, fara gaura, iar cand termini distractia si trebuie sa redevii o persoana serioasa il dai jos pur si simplu !
Ca si la tatuajele temporare, piercingul temporar este fara durere, fara sange, fara infectii si deci fara complicatii si implicatii inutile si negative !
Asa ca Go for it !
iuliand
Junior Member

Mesajde cosmicX » Joi Iun 30, 2005 2:28 pm

da..asa exista si capace de dacii care seamana cu unele de bmw :P si cand vrei sa redevina masina de odinioara le dai jos. :P..si asta te face un mare faker/poser.
cosmicX
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Iun 30, 2005 10:41 pm

si inseamna sa insulti comunitati intregi de oameni dedicate piercingului si tatuajelor. gandeste-te ca tocmai faptul ca trebuie sa treci prin multe si sa ingrijesti un piercing il face o parte din tine.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde CarLiTa » Vin Aug 05, 2005 11:07 pm

Doar imi dau cu parerea...

1. Nu sunt tatuata.
2. Nu m-as tatua niciodata.
3. Nu am piercing.
4. Mi-as baga unul in buriq :D dar numai daca ii place si la prietenul meu cum arata.
5. Nu cred ca este o greseala tinereasca.
6. Vor doar sa vada cum arata, cum le sta...la unii li se pare sexy, la altii nu :P
7. Nu am nimic impotriva cu cei tatuati sau cu piercing :P
8. Fiecare face ce vrea cu viata lui.
9. Nici parintii nu ar trebui sa comenteze, doar e o parte din corpul tau gaurita nu din corpul lor.
10. Am terminat :D am zis ceva bine sau nu ? :)
CarLiTa
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Aug 05, 2005 11:51 pm

CarLiTa scrie:Doar imi dau cu parerea...

1. Nu sunt tatuata.
2. Nu m-as tatua niciodata.
3. Nu am piercing.
4. Mi-as baga unul in buriq :D dar numai daca ii place si la prietenul meu cum arata.
6. Vor doar sa vada cum arata, cum le sta...la unii li se pare sexy, la altii nu:P
7. Nu am nimic impotriva cu cei tatuati sau cu piercing :P

deci daca la prietenul tau nu place, nu pui la tine in buric cercel. foarte dragut.
la unii li se pare frumos, nu numai sexy, la la altii care ieste nu.
gotta love cluj and it's dialect.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde thebrat » Sâm Aug 06, 2005 3:06 am

Vad pareri foarte diferite in legatura cu aceasta arta...eu a trebuit sa astept 4ani pana i-am convins pe ai mei sa plateasca pentru tatuajul meu...multi fa acest lucru pentru ca este la moda acuma, este alt mod de rebeliune si binenteles ca generatia batrana nu va intelege de ce am facut-o , ce-l putin bunica mea inca crede ca se va duce cu timpul...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

Mesajde CarLiTa » Sâm Aug 06, 2005 12:09 pm

...pe mine m-ar lasa parintii sa-mi fac si piercing si tatuaj si chiar mi-ar da bani daca i-as ruga frumos si le-as spune "vreau si eu sa vad cum este" dar nu mi se pare ca daca ai avea un tatuaj ai avea si un corp mai frumos sau ceva de genu :P imi place cum arat si chiar nu mi-ar placea sa am un tatuaj, de piercing am mai zis ca unul in buriq m-ar placea, ceva micutz cu inelus dar numai daca si prietenului meu ii place :D
CarLiTa
Junior Member

Mesajde matzaa » Sâm Aug 06, 2005 6:28 pm

um..eu o sa plec acum in august in frantza..so am sa-mi bag acolo..o sa va arat nijte poze dup aia lol...maicamea cred ca s-ar da cu capu de peretzi dak as intreba-o dak ma lasa..asa ca o sa-i las surpiza asta cand o sa ma intorc ;M
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde theOffender » Sâm Aug 06, 2005 6:40 pm

matzo, daca-tzi faci unu acolo unde trebuie, multzi o sa-shi binecuvanteze alegerea...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde maxx1nsane » Dum Aug 07, 2005 1:30 am

ma batea gandu sa imi fac un tatuaj...dat cre ca renuntz la idee......dar in schimb am cercei, 3, 2 in urechea stanga, shi unu in dreapta.
Imi place cum imi sta, shi nu o sa renuntz prea ushor la ei
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Salma » Dum Aug 07, 2005 7:16 am

Pot spune ca m-am prostit la batranetze, deoarece acum 3 zile mi-am facut primul tatuaj, in conditiile in care nu mai am de mult 18 ani. Nu-mi pare rau si, tinand cont ca este facut intr-o zona ferita de soare, nu cred ca ma va deranja prea mult nici in viitor. As vrea sa spun ca l-am facut dupa o matura chibzuintza, dar as mintzi. In fond ce-i asa de rau sa te lasi in viata purtata de val din cand in cand?
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde Salma » Dum Aug 07, 2005 7:23 am

Pot spune ca m-am prostit la batranetze, deoarece acum 3 zile mi-am facut primul tatuaj, in conditiile in care nu mai am de mult 18 ani. Nu-mi pare rau si, tinand cont ca este facut intr-o zona ferita de soare, nu cred ca ma va deranja prea mult nici in viitor. As vrea sa spun ca l-am facut dupa o matura chibzuintza, dar as mintzi. In fond ce-i asa de rau sa te lasi in viata purtata de val din cand in cand?
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde CarLiTa » Dum Aug 07, 2005 11:01 am

@matzaa dupa parerea mea doi delfinasi asa frumosi in zona buricului ar arata misto :P sau undeva in spate jos ca sa se vada diferenta dintre pantaloni si maieu :D un sarpe, ceva veninos ar arata cool :D ....that's my point A-)
CarLiTa
Junior Member

Mesajde iuliand » Lun Aug 08, 2005 11:29 pm

uitati ce am gasit pe net:

http://www.okazii.ro/catalog/1042479/imbracaminte/accesorii-voiaj/Tatuaj-temporar-care-arata-unul-real.html

Just in case...ca intereseaza pe cineva !

Bafta !
iuliand
Junior Member

Mesajde blaind » Sâm Sep 10, 2005 3:16 pm

multzi ishi fac tatuaje la repezeala shi ajung sa le regrete. sunt impotriva tatuajelor batute la intamplare, cu tushuri de calitate inferioara, in conditzii de igiena precara. de asemenea mi se par oribile acelea care capata in timp o culoare verde-albastrui..
in schimb, cele gandite, care simbolizeaza ceva: o idee, o convingere, o amintire, etc.; batute cu tushuri bune, de profesionishti.. imi plac la nebunie
tatuajele care sunt la vedere, chiar daca eshti imbracat(a) la patru ace (costum, camasha...) pot fi regretate deoarece, de exemplu, unii angajatori pot alege sa nu-tzi dea un job vazandu-le. chiar am intalnit astfel de cazuri: un amic de-al meu nu s-a putut angaja ca barman in mai multe localuri deoarece avea un tatuaj pe mana, putzin mai sus de degete
piercingurile pot fi scoase oricand, iar gaurile care raman nu sunt la fel de vizibile ca un tatuaj.. de cele mai multe ori aceste gauri se astupa in timp..
deciziile luate la repezeala in legatura cu tatuajele sunt gresheli tinereshti care pot fi reparate cu greu, durere shi mari cheltuieli..
Still talkin' to myself
and nobody's home

(Alone)
blaind
Junior Member

Mesajde Crist1na » Mie Sep 14, 2005 5:45 pm

Tatuajele sunt ok la baieti, la fete nu le vad interesante deloc. Arata prea baietesc. Piercingul este inutil, poate fi un mod de expresie rebela intalnit frecvent la tinerii nostri(cei cu bani) si ne arata ca ei doresc sa fie cat mai originali si esuaza pentru ca multi renunta la el dupa 4 luni-2 ani.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Ramuna » Lun Sep 19, 2005 3:04 pm

Nu am nimic impotriva nici cu una nici cu alta atat timp cat sunt facute cu limita. Adica nu imi plac cei care eXagereaza cu piercingurile si cu tatuajele, sa aiba tot corpul plin...in rest mi se par rebeli, oarecum impunatori... nu sh ! cum a zis si blaind, conteaza foarte mult si calitatea tatuajului
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Sep 19, 2005 3:43 pm

in vreo 2 ani o sa-mi tatuez pe umar o libelula, that's for sure! :) cu pierce-urile am lasat-o mai moale...de ceva vreme mi se par destul de neinteresante, inca am doua gauri in urechea stanga, imi reperforez urechea dreapta cand am chef sa port cercei...am multe perechi cu margelute, pene and all that... :)
asa mi-as da o gaura in ureche, dar IN ureche, adica nu in lobul urechii nici in zgarciul de sus ci in cartilajul din interior. :)
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 4:06 pm

incearca in ureche adica in timpan. cica e un feeling deosebit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde wednesday » Lun Sep 19, 2005 4:22 pm

eu caut sa-mi las timpanele in pace, avand in vedere ca acum am facut otita din nou(a 3-a oara) nu suna prea tentant :plans: si nici nu stiu cat timp o sa mai 'sune'...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde memetshot » Lun Sep 19, 2005 4:32 pm

io tzam zis.....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde pacha » Mar Sep 20, 2005 9:41 am

Bijuteria are rolul de a scoate in evidenta(de a sublinia) corpul.Un gat elegant-un lantisor delicat,maini frumoase -inele elegante,etc.Nu oricine poate pune pe el o bijuterie si sa nu bata la ochi.
Si tatuajul poate face acelasi serviciu.Singurul tatuaj care mi sa parut la locul lui l-am vazut la Eminem(muzica interzisa la mine in casa).
pacha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma