comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
da' mie imi place cowterpillaru' de langa TNB (parca). si mi se par haioase, nu opere de arta, dar haioase.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
frate h0va de ce esti bre asa suparat? las ca ne mai vedem si promit sa iti fac poze:)
migu ie mai timid ashe de felu lui;)
migu ie mai timid ashe de felu lui;)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Wow, super tari pozele, pe scurt: as dori sa arat ca Necko cand voi avea varsta ei, arata f.bine.
Titina, stii tu arati super, dar cum esti la radacini: saten inchis sau spre blond?
MiG29 esti norocos cu asa o fata draguta lg. tine, ce mai conteaza manelele.
Titina, stii tu arati super, dar cum esti la radacini: saten inchis sau spre blond?
MiG29 esti norocos cu asa o fata draguta lg. tine, ce mai conteaza manelele.
- Crist1na
- Junior Member
cecule, vezi, bre, că s-a inventat basculantele. la ce te chinuiezi să muţi munţii din loc cu braţele?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cecule, batea vantu ala chiar asa tare de trebea sa te ancorezi de ditamai bolovanu ? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
MiG-ule, vad ca umbli numai cu femei de mare clasa...imbracate dupa ultimele tendinte in moda...iar tu esti imbracat ca pentru stadion la meciurile lu Faru
de ce ?

de ce ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma