Convingeri cu scurgeri
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Convingeri cu scurgeri
Ok ,am 15 ani recent mi-am futut achizitzia pe care o iubesc.Ea are 16 si sunt teribil de incitat cum s-ar afisa gura ei la nivelul supus.
Problema se manifesta astfel.Avand in vedere ca tzin la ea si o respect ,nu o pot subjuga direct la muie cum se face spontan la campie ,centura etc.
Nu stiu cum sa incep ,cum ar suna rugamintea.."Stii...vreau sa mi-o sugi,poti sa-mi faci un sex oral..? " .Apropo ,nu vreau sa stric ,sa distorsionez nici un inch din relatzia noastra pt ca vreau sa o pastrez doar pt mine.As putea sa ma lipsesc de placerea asta dar curiozitatea ma impinge.Vreau sa fac in asa fel incat sa nu ma considere un porc nenorocit.
Suntem deschisi in privintza discutiilor despre sex care se lasa cu sex dar nu vreau sa risc `ridicand` problema asta.
La scurt ,cum va convingeti prietena sa va suga pula fara obligatzii si fara consecintze.Va multumesc pt intelegere!
Problema se manifesta astfel.Avand in vedere ca tzin la ea si o respect ,nu o pot subjuga direct la muie cum se face spontan la campie ,centura etc.
Nu stiu cum sa incep ,cum ar suna rugamintea.."Stii...vreau sa mi-o sugi,poti sa-mi faci un sex oral..? " .Apropo ,nu vreau sa stric ,sa distorsionez nici un inch din relatzia noastra pt ca vreau sa o pastrez doar pt mine.As putea sa ma lipsesc de placerea asta dar curiozitatea ma impinge.Vreau sa fac in asa fel incat sa nu ma considere un porc nenorocit.
Suntem deschisi in privintza discutiilor despre sex care se lasa cu sex dar nu vreau sa risc `ridicand` problema asta.
La scurt ,cum va convingeti prietena sa va suga pula fara obligatzii si fara consecintze.Va multumesc pt intelegere!
- Cemah
- Junior Member

MiG-ule

ontopic: domnu' "ce mah" (cu sau fara "?" ?) sugestia mea e sa va adresati dnsoarei (stiu, suna ciudat) Titina (care si ea tot "achizitie" poti spune ca e) pt. ca si ea are tot 16 ani si cred eu ca ar fi cea mai in masura sa va consilieze in aceasta delicata problema.

-
Love2Fly - Junior Member
Love2fly ,
"achizitie" e termenul sustras din misoginismul in exces,stii ca te iubesc.
`Cemah` e din ebraica ,dc ai sti ce inseamna ti-ai provoca un zambet atasandu-i un "?".
Problema e confuza ,facand o comparatie grotesca spun: E ca si cum la magazin ai primi restul gresit si stii prea bine ca ti-e jena sa -i spui...
"achizitie" e termenul sustras din misoginismul in exces,stii ca te iubesc.
`Cemah` e din ebraica ,dc ai sti ce inseamna ti-ai provoca un zambet atasandu-i un "?".
Problema e confuza ,facand o comparatie grotesca spun: E ca si cum la magazin ai primi restul gresit si stii prea bine ca ti-e jena sa -i spui...
- Cemah
- Junior Member

Ce te sfatuiesc eu (acuma cat se poate de sincer) ... incerca sa vorbesti cu ea despre tema asta....sa vezi ce parere are

Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul 

-
gigica - Junior Member
Pai e foarte simplu, Cemah: fii baiat destept. Ii faci ei sex oral, o zi, o saptamana, o luna, juma de an. Daca fata e desteapta, nu trebuie sa-i faci aluzii cum ca si tu vrei. Dupa un timp isi va da seama ca daca ei ii place atat, probabil ca si tie iti va placea. O sa aiba niste probleme de constiinta, dar daca te iubeste cu adevarat, o va face pana la urma. Atunci cand e ea pregatita. Totul e sa nu para ca tu ii ceri, ci ca ea vrea sa-ti daruiasca chestia asta!
Succes!

Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
-
PeerGynt - Junior Member
bre gyntule, nu intelegi ca omu vrea sa i se suga p00la fara OBLIGATII si fara consecinte? ce-l inveti la prostii?
cemah, chestiunea ie sinpla. iei achizitia de par si ii spui tandru: auzi fa, ori suji p00la ori iti unflu botu. iti garantez ca va alege prima varianta.

cemah, chestiunea ie sinpla. iei achizitia de par si ii spui tandru: auzi fa, ori suji p00la ori iti unflu botu. iti garantez ca va alege prima varianta.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Vreau sa fac in asa fel incat sa nu ma considere un porc nenorocit.
iei achizitia de par si ii spui tandru: auzi fa, ori suji p00la ori iti unflu botu
in acest mod te va considera cel mult un misogin barbar. in niciun caz porc nenorocit.
bre ochila, numa sfaturi bune dai in ultimu timp
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
memetShol, Shaki, y0ung_h0va
ieta tanaru. tinere, ia aminte la ce zice ochila
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bre nene, tocma ce'm cautam carnetzelu sa notez..eo zic totush ca asta ie o masura extrema..eo zic ca mai bine plasezi strategic in stomacu iei neshte spirtuase shi cand vez ca incepe sa incurce rotvailarii cu femeile scotz la'naintare matzu shi'o invitzi sa suarba prin iel..
shtiu, ie parshiveshte da' asha se dezinhiba total
cel putzin asha am auzit..eo unu recunosc ca n'am vazut femee desbracata decat la televizor shi aia la o emisiune cu aborigeni pe national geographic, deci s'ar putea sa nu shtiu ce spun..
daca totush atz incercat sa'm spunetz shi mie..shi ar mai fi ceva..credetz caconteaza daca ia ie virgina in gura can suje?
shtiu, ie parshiveshte da' asha se dezinhiba total

daca totush atz incercat sa'm spunetz shi mie..shi ar mai fi ceva..credetz caconteaza daca ia ie virgina in gura can suje?
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
auz tinere, vez sa nu bagi mneata prea mult spirtos la tinen stomac si sa umbli cu scarbavnica sculata in fatza la rotvailar ca sar putea sa ai parte de un secs oral ceva mai extrem
bre daca dupe nu sangereaza io zic sa apelezi la un ciocan in gura casa te simti mascul dezvirginator.
credetz caconteaza daca ia ie virgina in gura can suje?
bre daca dupe nu sangereaza io zic sa apelezi la un ciocan in gura casa te simti mascul dezvirginator.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetu, ai uitat varianta cu spartu botului in caz ca nu vrea 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sau potzi sa ajteptzi pana adoarme...shi sa treci la actziune...dak se trezeshte aplica cele de mai sus...sau cel mai bine...iei o caramida...zici uite-l p-ala cum impinge avionu...sau...uite, e mosh craciun in spatele tau...shi cand se intoarce in dai una peste ceafa cu caramida shi apoi va fi mai mult decat ingaduitoare cu patimashele tale dorintzele ascunse...
~p~p~p~p~p~p~p
minim cel mai tare thread ever
e o fata p-aci care jtiu ca toata lumea jtie ca ea jtie cel mai bine ce saz raspunda...apropo...pe prietena ta o cheama cumva ramuna??
ca dak nu...ar trebui

minim cel mai tare thread ever
e o fata p-aci care jtiu ca toata lumea jtie ca ea jtie cel mai bine ce saz raspunda...apropo...pe prietena ta o cheama cumva ramuna??

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
Gresit ! Eu sunt o fiintza sensibila ..iubitoare de copaci si luna in consecintza batele ,caramizile si alte metode `pica` neplacut pe capul meu imbibat de romantism.
Astept opinia unei zdrentze ..aaaa...fete.Scuze.
Cand acea fata va veni ,as vrea sa-mi spuna cum a fost facuta sa suga pula gratuit ,non-violent si repetat.
Astept opinia unei zdrentze ..aaaa...fete.Scuze.
Cand acea fata va veni ,as vrea sa-mi spuna cum a fost facuta sa suga pula gratuit ,non-violent si repetat.
- Cemah
- Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii