Se potriveste culoare neagra pentru o rochie imbracata la o nunta?
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
da poate ea vrea sa le faca pe amandoua odata...shi astfel scapa shi de nuaptea nuntzii 

sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
eyewitness, una e sa te imbraci ca o paiatza, ma refer la fete, sa vii la nunta imbracata in roz ( culoare pe care eu una nu o suport) si alta e sa vii intr-o rochie neagra cat mai simpla si cat mai eleganta in acelasi timp, sortata cu accesoriile potrivite... daca nu le ai cu moda, no comment pls!
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
culoarea neagra la o rochie de nunta...de ce nu
eu m-am gandit la asha ceva de mult, mi se pare mishto ca nevasta-mea sa fie imbracata intr-o rochie neagra la nunta
shi eu ma imbrac des in negru, nu sunt rocker, shi nici doliu nu tzin,
pur shi simplu mi se potriveshte.

shi eu ma imbrac des in negru, nu sunt rocker, shi nici doliu nu tzin,
pur shi simplu mi se potriveshte.
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
nu zic nu, shi alba e superba, dar de ce nu shi neagra....sau nu se poate?!? iar superstitzii d-alea handicapate?
-
nu e vb de superstitzii, nu sh, e vb de traditie... culorile alb si negru sunt opuse...si asha ne-am obisnuit, daca la inmormantare te imbraci in negru, ar fi un pic ciudat ca la propria-ti nunta sa apari imbracat asha... nu sh, negru e trist.... Si nu sunt de acord nici cu rochiile alea de mireasa crem, visinii sau io mai sh ce culoare... tot albu` il prefer 

-
Ramuna - Junior Member
da acu ca asha e traditzia asha tre sa fac shi eu?
negru este trist pentru unii,pentru mine inseamna mister.
iar la inmormantarea mea, vreau sa fiu imbracat in alb,na, asha,numai ca sa nu fac cum e traditzia
negru este trist pentru unii,pentru mine inseamna mister.

iar la inmormantarea mea, vreau sa fiu imbracat in alb,na, asha,numai ca sa nu fac cum e traditzia

-
sincera sa fiu mie imi place culoarea neagra... poate cel mai mult dintre toate culorile...dar in chestia asta nu sunt de acord cu tine... au incercat si altii sa schimbe traditia creand rochii de mireasa de alte culori, cum ti-am zis si mai sus... si rezultatul? nu mi-a placut! daca ar fi sa vin cu ceva original la nunta mea, nu sh, altceva, totusi nu sa ma imbrac in culoarea neagra 

-
Ramuna - Junior Member
dar nu am zis ca vreau sa chimb traditzia, da mie nu imi place sa fac ce fac altzii, nu imi place efectu de turma, eu fac numai ce ma taie capu'
dacami se pune mie pata sa fac ceva, pai asha fac...nu ma iau eu dupa altzii, ce , ei shtiu ce vreau eu? nu!
dacami se pune mie pata sa fac ceva, pai asha fac...nu ma iau eu dupa altzii, ce , ei shtiu ce vreau eu? nu!

-
tzi-am mai zis, ma doare undeva de traditzii.... blesteme.... superstitzii... vrajitoare... shi mai shtiu eu ce prostii. mie imi place mult negrul, shi nu il vad ca pe o culoare trista...deprimanta..ci ca pe o culoare misterioasa
daca arata bine gagica in rochie neagra, de ce nu
am citit cateva chestii interesante despre aceasta culoare.
mi-e multa lene sa scriu acum... dar daca voi avea chef, shi te intereseaza itzi trimit shi tzie cateva rabduri...

daca arata bine gagica in rochie neagra, de ce nu

am citit cateva chestii interesante despre aceasta culoare.
mi-e multa lene sa scriu acum... dar daca voi avea chef, shi te intereseaza itzi trimit shi tzie cateva rabduri...

-
shi nu il vad ca pe o culoare trista...deprimanta..ci ca pe o culoare misterioasa
corect! intradevar, fuarte misterioasa. eu eram odata intrun bar cand nejte uameni care purtau culoarea asta au intrat acolo. as putea zice ca misterios de mult am incercat sa nu prea atrag atentia asupra mea, nu ca ar fi fost ceva probleme, ci pur si simplu voiam sa fiu mai misterios.
iata deci cum negrul puate fi misterios de misterios:
- Fişiere ataşate
-
- 6171.jpg (60.8 KiB) Vizualizat de 2484 ori
-
weed13 - Mesaje: 1868
weed13 scrie:corect! intradevar, fuarte misterioasa. eu eram odata intrun bar cand nejte uameni care purtau culoarea asta au intrat acolo. as putea zice ca misterios de mult am incercat sa nu prea atrag atentia asupra mea, nu ca ar fi fost ceva probleme, ci pur si simplu voiam sa fiu mai misterios.
e hai ca shtii la ce ma refeream

shi pana la urma..nu te-ai intrebat vre-odata..cine dracu e in spatele acelor cagule?

-
din totdeauna mi-am dorit o mireasa imbracata in negru...SEXY..
da ma tata am auzit si de virgula, punct si litera mare..da dau click mai greu pe ele pe intuneric.
-
om_fericit - Junior Member
48 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii