Do you wanna get high?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Mie Sep 21, 2005 7:14 pm

dar o tzigara de iarba este intradevar comparabila cu 7 tzigari de tutun la cat de cancerigena este

sa muara titirica, io jtiam de una tigara iarba = 4,56 tigari de tutun la nivelu de cancerigenitate. am vazut io pe net cu ce-a descoperit cercetatorii ceceni
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Mie Sep 21, 2005 7:33 pm

una tigara iarba = 4,56 tigari de tutun la nivelu de cancerigenitate. am vazut io pe net cu ce-a descoperit cercetatorii ceceni

tensheli nene aiule iera de fabt 4,00 tigari de foi nu de tutun shi nu ierea vb de cancerigenitate ci de cate tzigari de foi pe juma de minut potz sa fumezi shi nu, nu erau cercetatori ceceni iera Ramuia..am dovada:

ramuia scrie:si azi am fumat 4 tigari in 30 de min

asta asha casa nu te las in neshtiintza dumitale :D

iaodi, bre eo am auzit ca nativii americani mestecau mushrooms cu duiumu, d'aia vedeau prin ochiu igalului ce se'ntampla in urbea vecina

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mie Sep 21, 2005 7:42 pm

voinice hova, e clar, matale deja esti on a...trip ~p
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Sep 21, 2005 8:07 pm

calatorie pe ciuperca scrie: In al doilea rand, si daca sunt ilegale ce?

Nu-i nimica daca`s ilegale bre.Din contra chear.Am mai zis io, un dosar penal si nejte luni cu suspendare ie chiar trendi sa ai acuma.Daca nu te ea lumea de prost...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde MushroomTrip » Mie Sep 21, 2005 9:49 pm

MiG29 scrie:Nu-i nimica daca`s ilegale bre.Din contra chear.Am mai zis io, un dosar penal si nejte luni cu suspendare ie chiar trendi sa ai acuma.Daca nu te ea lumea de prost...

Ce frumos iti sade asa ingnorant. Daca erai cat de cat atent la ce am scris, ai fi observat ca ma refeream la faptul ca nu conteaza daca e ilegal, conteaza ceea ce crezi tu. Sau tu daca traiai in America pe vremea prohibitiei nu mai beai alcool?
Deh, e trendy si sa te bagi in seama si sa aberezi ceva numai ca sa fii si tu acolo observat...bre
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Sep 21, 2005 9:54 pm

bre voi nu stiti nimic! daca v-ati uita la teveu si alte alea poate ca n-as stii doar eu ca: Marijuana iti ucide frumusetea ~p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde MushroomTrip » Mie Sep 21, 2005 10:00 pm

True ~p
:U
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Sep 22, 2005 2:42 am

MushroomTrip scrie: Daca erai cat de cat atent la ce am scris, ai fi observat ca ma refeream la faptul ca nu conteaza daca e ilegal, conteaza ceea ce crezi tu.

Deci ideia le matale ie ca daca tu crezi ca un lucru trebe facut ,il faci, indiferent ca ie legal sau nu...Io zic sa faci o propunere de lege ferenda sa modifice ajtia codu penal... ==D
MiG29

Mesajde 120dB » Joi Sep 22, 2005 5:39 am

nativii americani "mestecau" un anumit tip de cactus din care acuma se face mescaline care defapt e mai puternic ca shrooms
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Sep 22, 2005 9:26 am

care nativi bre? din ce zona a americii?
auz: da iei cand mesteca asa scoteau acele sau mancau cu tot cu ace?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Joi Sep 22, 2005 9:36 am

Nimic nu shtii bre!
Scotea cate un aculetz ashea mititel shi lasa pentrucasa curga mescalu din cacus,dupe care-l transforma in tequilla,dupe care o ambala frumos, o vindea cu o gramada de bani jumara shi cu banii ishi luau sheving gam d-aia ca sa rumege!Nimica nu shtii@Cand mai ai intrebari d-astea conplicate sa-m spui!... bine?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde MushroomTrip » Joi Sep 22, 2005 12:43 pm

MiG29 scrie:Deci ideia le matale ie ca daca tu crezi ca un lucru trebe facut ,il faci, indiferent ca ie legal sau nu...Io zic sa faci o propunere de lege ferenda sa modifice ajtia codu penal... ==D

Mai Mig-ule hai sa ne vedem fiecare de treaba noastra - tu fii baiat bun si ascultator in continuare, lasa-te condus si mainipulat de cate un Gogu Spranceana, iar eu fumez in continuare jointu meu. Ce zici de asta.
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Sep 22, 2005 12:54 pm

lasa-te condus si mainipulat de cate un Gogu Spranceana

bre, lasa subtilitatile astea pentru aia care stiu sa le faca si las-o mai suor cu joint-urile ca mie ca nu iei nici bacu in ritmu asta.
MiG29

Mesajde MushroomTrip » Joi Sep 22, 2005 1:16 pm

N-am ajuns in conditia sa primesc "sfaturi" de la nimeni, mai ales de la tine. Tot ce am facut pana acum am facut pe capul meu. Si tot eu am tras daca am gresit. Iar daca te f'''e curiozitatea asa de mult, am terminat deja dreptul anul asta. Iar bre sa-i zici lu ma-ta. Pa pa. :moon:
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Sep 22, 2005 1:56 pm

bre, ma scuzi da judecand dupa limbaj si dupa modu ( a se citii halu) de exprimare, ma indoiesc ca ai terminat dreptu.Eventual stangu.
Iar bre sa-i zici lu ma-ta

atuncia itz zic si io sa`mi sugi poola, taran prost!
ai sictir!
MiG29

Mesajde MushroomTrip » Vin Sep 23, 2005 2:19 am

Tocmai ai dovedit ca esti superior. Now go and fuck yourself :scaun:
MushroomTrip
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Sep 23, 2005 11:44 pm

Migule, nu mai fii bre icnorant si pune mana de schimba codu lu baiatu. Desi vaca nu are el nevoie, tot a terminat el dreptu si nu tine cont de ce e legal sau ilegal. L-o fi scuipat taticu direct cu cipilica-n cap fara sa mai toceste bancile scolilor.
indescifrabil
cubu

Mesajde weed13 » Sâm Sep 24, 2005 12:45 am

MushroomTrip scrie:Si cu alcoolul e aceeasi chestie - poate sa te binedispuna sau sa iti dea o stare rea, alcoolu mai mult - te poate face violent. Ceea ce iarba nu face.

aoz pasarica mica, io nu contest ca tu nu ai fumat iarba, da puate de prea putine ori, ca io zic ca ai sti de pe propria-ti piele ca iarba amplifica starea pe care o aveai inainte de a o fuma. sau ma rog, de cele mai multe ori.
ia incearca tu dupa ce te desparti de pretena ta, sau nu iti gasesti o slujba sau ceva, si ai asa o suparare care te tot fute la cap, sa baji un joint, in speranta ca o sa te simti mai bine, sa vezi cum te simti dupa aia. fa o proba!

Sica_wine scrie:sincer cel mai mult imi place sa trag la bong dar cum faci foarte greu rost de unu ma multumesc si cu jointuri sau cu un bidon

deci io zic ca tre sa stii unde sa cauti, si cum sa vorbesti, pt ca rezultatul ar putea fi destul de bun. iote o poza productie proprie.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
weed13

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 24, 2005 1:36 am

cubule, asa `s io bre icnorant, ce vrei, io n`am terminat dreptu asa ca baiatu, io l-am facut pe bune~p
MiG29

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 24, 2005 4:58 am

mushroomtrip scrie:Now go and fuck yourself

amice, linbaju asta sa-l folosesti cu prietenii tai de cartier. pe forum te-as ruga sa te stapanesti.

multumesc
continuati
eyewitness

Mesajde Sică » Sâm Sep 24, 2005 8:47 am

weed13 scrie:deci io zic ca tre sa stii unde sa cauti, si cum sa vorbesti, pt ca rezultatul ar putea fi destul de bun. iote o poza productie proprie.

si cam cat vrei pe unu, pe unde stai, sau cum sa fac unu, vad ca ai o colectie mica :n:

on topic: am auzit ca de la iarba poti sa ramai impotent ii adevarat ;)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Sep 24, 2005 9:05 am

[quote="Sica_wine"]

on topic: am auzit ca de la iarba poti sa ramai impotent ii adevarat ]
Asta-i valabil si cu "tigarile normale":P
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde cubu » Sâm Sep 24, 2005 9:10 am

Mar'usica, io am auzit ca si fara iarba poti ramane impotent. Pe bune.
indescifrabil
cubu

Mesajde Sică » Sâm Sep 24, 2005 1:05 pm

~p~p stiu ca poti ramane si fara sa fumezi iarba, ma refeream doar ca ai mai multe sanse sa ramai impotent daca fumezi iarba decat daca nu fumezi. De la tigari normale nu stiam ca poti ramane ii bine ca de alea nu prea fumez :) trag cam 2 pe saptamana din astea normale :) daca stau si ma gandesc cred ca o sa ma las de iarba pt un timp :) sau nu ;)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Feb 07, 2007 5:16 pm

Care are ceva manuale de crestere a ierbii, in romana? Multumesc anticipat.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde weed13 » Joi Feb 08, 2007 10:19 am

apeleaza cu incredere la 112.
weed13

Mesajde memetshot » Joi Feb 08, 2007 11:31 am

Care are ceva manuale de crestere a ierbii, in romana?

meri si tu la vrun institut agronomic.
dar credema, mai bine ai o cultura de lucerna decat una de iarba. intradevar e mai dificil de uscat si tinut peste iarna, dar e ceva mai buna, in sensul ca e mai hranitoare pentru animale.
Alfel, sfatul meu este sa folosesti numa ingrasaminte naturale, penca pe astea chimice s-ar putea sa le consumi chiar tu (iarba preia chimicalele, animalu preia chimicalele din iarba, tu iei neste chimicale din animal), deci mai bine pas.

Orce ai face, spor la munca si cultura bogata.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde pacha » Joi Feb 08, 2007 12:56 pm

Omu vrea gazon nu agricultura.

Din tineretea mea stiu ca un gazon bun il plantezi cu samanta buna,il plivesti cu grija si-l uzi regulat vreme de 200 de ani.
Si asta trece !
pacha

mushrooms????

Mesajde SEFU_SCARII » Joi Feb 08, 2007 3:19 pm

nu stiu care a scris ca sa ramai la droguri usoare, de ex: hash mushrooms??????:0
mai, eu nu stiu ce mushrooms ai luat dar eu am vazut pe tovarsu meu cand a luat cum il poti baga pe om in paranoia.L-am facut sa creada ca mainile lui sunt crengi de copac, si ca monstri vor sa-l manance. alta data a mancat si credea ca e vanat de nazisti!!! ahahahahah

on topic: daca alcoolul este legal( care are un efect mai daunator decat canabisul), si tutunul la fel e legal(mai daunator decat canabisul), nu vad de ce nu ar fi legal si canabisul
SEFU_SCARII
Junior Member

Mesajde Lily_Pissy » Joi Feb 08, 2007 3:42 pm

La ce ajuta oare fumatul?? :(
Lily_Pissy
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma