aici e locul de cearta pentru abuzul meu de moderare cu privire la Patton
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
aici e locul de cearta pentru abuzul meu de moderare cu privire la Patton
bun, am mutat discutia, am pus sondaj si aici, si vom vedea raspunsurile. M-ar interesa cel mai mult opinia sincera a unui administrator sau a unui moderator de pe sectiunea de rock.
Aruncati aici cu rosii in mine daca aveti chef, dar va rog sa si dati motive. Eu am dat destule (si ma refer aici de ce am facut threadul sticky)
ps - cam super puerila cearta asta, daca o sa fie super multi care sa ma vada vinovat, o sa ii multumesc pe toti ca altfel o sa fie suparati pe mine pana nu mai postez pe forum, si o sa scot threadul din sticky.
Aruncati aici cu rosii in mine daca aveti chef, dar va rog sa si dati motive. Eu am dat destule (si ma refer aici de ce am facut threadul sticky)
ps - cam super puerila cearta asta, daca o sa fie super multi care sa ma vada vinovat, o sa ii multumesc pe toti ca altfel o sa fie suparati pe mine pana nu mai postez pe forum, si o sa scot threadul din sticky.
-
whatever - Mesaje: 2848
n-a fost cum ii zici tu, abuz, nu. eu te sustzin 100%. eu vreau subforum, nu chestii din alea sticky. pai cum adica, proconsulii au subforum shi mike patton nu???
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
uatever, ce ie, ma ? cin' te supara ? tu ejt shefu, da-le ban. ee dracie, ce atata debandada.
patton gigea, gigea. vazui offlainu, cum ziceai ca ramane cu sidiele alea ?
inca ceva: daca fac tred cu bob dylan, il bagi sticky ?
shi mai ie ceva: subiectu' asta de ce nu ie sticky ?

patton gigea, gigea. vazui offlainu, cum ziceai ca ramane cu sidiele alea ?

inca ceva: daca fac tred cu bob dylan, il bagi sticky ?

shi mai ie ceva: subiectu' asta de ce nu ie sticky ?

-
nocturna - Mesaje: 8725
Ba, mie imi plac oamenii care pun pasiune in ce fac si am citit cu mare interes ce scrie Raul pe-acolo, desi nu mi-e usor sa-l ascult pe Patton. Si mai degraba o sa citesc despre un om care ma face curios, cu un traseu ciudat al carierei, decat de Megadeth sau Maiden sau plm mai stie ce bunici.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
mda. m-am cam lamurit cum sta treaba. Dupa o mica discutie cu Aliosha am ajuns la urmatoarele concluzii. Voi modifica mesajele, si voi sterge tot ce e offtopic de pe threadul initiat de mine plus ca il voi lasa pentru moment sticky. Daca va convine, bine, daca nu iara e bine. Nu fac absolut nici un abuz, daca voi priviti treaba asta ca atare, atunci imi pare rau.
ce m-a surprins (neplacut) este aceasta izbucnire pentru indrazneala mea de a face threadul important. Eu unul nu as fi avut absolut nimic impotriva unui thread facut sticky (daca mi-ar fi fost oferite macar cateva motive). Imi asum raspunderea in totalitate pentru decizia luata. La urma urmei, ce naiba aveti toti care comentati acolo ? Doamne fereste, relaxati-va si voi, ce naiba? Faptul ca ati sarit asa pe mine ma face sa ma gandesc ca poate e ceva personal, pentru ca imi pare complet anormal faptul sa iasa asa scandal pentru un simplu gest de a face un thread sticky (si habar nu am cu ce v-am suparat)
Din punctul meu de vedere discutia s-a terminat, din acest moment nu voi mai raspunde la mesaje in legatura cu subiectul cu pricina. Daca am gresit voi suferi consecintele, administratorii vor decide acest lucru.
ce m-a surprins (neplacut) este aceasta izbucnire pentru indrazneala mea de a face threadul important. Eu unul nu as fi avut absolut nimic impotriva unui thread facut sticky (daca mi-ar fi fost oferite macar cateva motive). Imi asum raspunderea in totalitate pentru decizia luata. La urma urmei, ce naiba aveti toti care comentati acolo ? Doamne fereste, relaxati-va si voi, ce naiba? Faptul ca ati sarit asa pe mine ma face sa ma gandesc ca poate e ceva personal, pentru ca imi pare complet anormal faptul sa iasa asa scandal pentru un simplu gest de a face un thread sticky (si habar nu am cu ce v-am suparat)
Din punctul meu de vedere discutia s-a terminat, din acest moment nu voi mai raspunde la mesaje in legatura cu subiectul cu pricina. Daca am gresit voi suferi consecintele, administratorii vor decide acest lucru.
-
aaa, mishto ticule. las ca-mi pag eu pula in jalbele voastre shi fac cum vreau eu ca doar mi-s tartor, mishto rezolvarea.
cel putzin fii barbat bre shi recunoashte ca de-asta ai vrut s-ajungi mod ca sa-tzi tragi thread cu patton shi muzica lui.
doamne-ajuta! bine ca n-o fost HIM...
cel putzin fii barbat bre shi recunoashte ca de-asta ai vrut s-ajungi mod ca sa-tzi tragi thread cu patton shi muzica lui.
doamne-ajuta! bine ca n-o fost HIM...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
sa imi bag piciorul in ea de treaba
unu` la mana : am zis ca suport consecintele pentru ceea ce am facut, asa ca NU E TREABA VOASTRA sa comentati decizia mea. Da, threadul a ramas sticky. UNDE PULA MEA SCRIE CA NU ARE VOIE SA FIE STICKY ????
doi la mana : ma cac pe ea de moderare daca deja a iesit asa scandal de la o nimica toata, plus ca am specificat intentia mea de a face topicul ala de peste un an de zile. aiule, daca gasesti un inlocuitor pentru mine pe threadul de rock international foarte bine.
trei la mana : fii tu barbat si recunoaste de ce te fute la nervi asa de mult decizia mea de a face treadul sticky. ce pula mea de treaba.
ps - nici nu ma mai intereseaza ce ar mai scrie lumea pe threadul despre Patton. Il voi inchide si asa sa ramana. nah in pula mea, sunteti toti multumiti acuma ?
daca nu va convenea ca am fost facut moderator puteati sa imi spuneti direct. Putin imi pasa de faptul ca vezi doamne, sunt mod. Am acceptat sa fiu doar ca sa o ajut pe Dana, nu ca sa "imi fac de cap" pe thread, dar vad ca sunteti prea preocupati de alte treburi sa observati treaba asta.
unu` la mana : am zis ca suport consecintele pentru ceea ce am facut, asa ca NU E TREABA VOASTRA sa comentati decizia mea. Da, threadul a ramas sticky. UNDE PULA MEA SCRIE CA NU ARE VOIE SA FIE STICKY ????
doi la mana : ma cac pe ea de moderare daca deja a iesit asa scandal de la o nimica toata, plus ca am specificat intentia mea de a face topicul ala de peste un an de zile. aiule, daca gasesti un inlocuitor pentru mine pe threadul de rock international foarte bine.
trei la mana : fii tu barbat si recunoaste de ce te fute la nervi asa de mult decizia mea de a face treadul sticky. ce pula mea de treaba.
ps - nici nu ma mai intereseaza ce ar mai scrie lumea pe threadul despre Patton. Il voi inchide si asa sa ramana. nah in pula mea, sunteti toti multumiti acuma ?
daca nu va convenea ca am fost facut moderator puteati sa imi spuneti direct. Putin imi pasa de faptul ca vezi doamne, sunt mod. Am acceptat sa fiu doar ca sa o ajut pe Dana, nu ca sa "imi fac de cap" pe thread, dar vad ca sunteti prea preocupati de alte treburi sa observati treaba asta.
-
si pan la urma tot n-am inteles, cine plm e patton asta? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai whatever, ce te-ai aprins asa?
inca nu ai constatat ca unii se bucura cand ii vad pe altii nervosi?
n-are legatura nici cu muzica nici cu persoanele nici cu subiectul.
ti-as sugera sa nu mai bagi in seama chestii de astea si sa-i bagi in poola ta, si daca ie gagigi sa le bagi si in aaaa mea ca nu ma supar.
asadar , fara rautate sau mishtocarie, nu merita sa te enervezi pe aia care se leaga de viata ta prin metode virtuale(fc, internet, messenger etc).
eu de exemplu, nu stiu ce canta nici aia pe care i-ai enumerat deja, nici ce canti tu(desi ai o bila rosie pentru ca iti permiti sa canti). dar mi-as permite sa zic un lucru: indiferent de joc, jucatorul e mai important decat chibitzu(chibitu).
asa ca da-le-n pla mea de chibitze(ca iei nu ma intereseaza deloc) si veziti de treaba, nu pune la suflet toate marlaniile nascute in tot felu de creiere bolnave.
inca nu ai constatat ca unii se bucura cand ii vad pe altii nervosi?
n-are legatura nici cu muzica nici cu persoanele nici cu subiectul.
ti-as sugera sa nu mai bagi in seama chestii de astea si sa-i bagi in poola ta, si daca ie gagigi sa le bagi si in aaaa mea ca nu ma supar.
asadar , fara rautate sau mishtocarie, nu merita sa te enervezi pe aia care se leaga de viata ta prin metode virtuale(fc, internet, messenger etc).
eu de exemplu, nu stiu ce canta nici aia pe care i-ai enumerat deja, nici ce canti tu(desi ai o bila rosie pentru ca iti permiti sa canti). dar mi-as permite sa zic un lucru: indiferent de joc, jucatorul e mai important decat chibitzu(chibitu).
asa ca da-le-n pla mea de chibitze(ca iei nu ma intereseaza deloc) si veziti de treaba, nu pune la suflet toate marlaniile nascute in tot felu de creiere bolnave.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
creca la fiecare trei romani se nashte un melitzean shi-un patolog de serviciu. gigielle matale joci rolu lu psihologu in cazu de fatza. da am impresia ca functzionezi fara mandat.
whatever eu n-am nici un fel de problema cu moderarea ta shi nu ma deranjeaza ca vrei sa-i cantzi la orgí£ lu patton.
eu am problema cu alice in tzara minunilor aka "minunata lume" a poveshtilor lui patton, cu cei doi gigei proaspetzi ieshitzi din naftalina care sa inceapa sa aplaude bravo patratzel de la primu post (aia care fac asha ceva pe HIM ishi iau ban direct) shi mai ales ca tu nu vrei discutzie tu vrei aplauze aka marire tzie pattone!...
whatever eu n-am nici un fel de problema cu moderarea ta shi nu ma deranjeaza ca vrei sa-i cantzi la orgí£ lu patton.
eu am problema cu alice in tzara minunilor aka "minunata lume" a poveshtilor lui patton, cu cei doi gigei proaspetzi ieshitzi din naftalina care sa inceapa sa aplaude bravo patratzel de la primu post (aia care fac asha ceva pe HIM ishi iau ban direct) shi mai ales ca tu nu vrei discutzie tu vrei aplauze aka marire tzie pattone!...
-
fain stii sa le intorci. Am zis eu ceea ce ai postat mai sus cu privire la Patton ? Nu. Faci sa para ca si cum as fi zis asa ceva. De unde stii tu ca eu vreau aplauze la adresa lui Patton ? Si tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
ps - m`am lamurit complet acuma ca am apucat sa vorbesc cu Aiu. Concluziile finale sunt astea : threadul cu Patton ramane pe rock, si ramane sticky. Nu va convine, nu postati.
ps - m`am lamurit complet acuma ca am apucat sa vorbesc cu Aiu. Concluziile finale sunt astea : threadul cu Patton ramane pe rock, si ramane sticky. Nu va convine, nu postati.
-
ok vere, acuma c-ai vorbit direct cu ion gura de aur , in mod cert ai dreptate.
priti pliz, pot sa am shi eu threadu de la HIM facut sticky? ca uite ca are un nou album, a cantat recent shi cu james shi cu apocalyptica.... pliiiiiiiiiiz
priti pliz, pot sa am shi eu threadu de la HIM facut sticky? ca uite ca are un nou album, a cantat recent shi cu james shi cu apocalyptica.... pliiiiiiiiiiz
-
Whatever scrie:Faith No More
--------------------------------------------------------------------------------
Sunt foarte curios de mai exista lume ce isi aminteste de una dintre cele mai originale formatii ale ultimilor 20 de ani, si de uluitorul solist Mike Patton. .[/QUOTE]
unu
Whatever scrie:o parere despre nu-metal
new metal sunt in cazul acesta Faith No More, Mr. Bungle....
doi
Whatever scrie:Mike Patton si minunata sa lume muzicala ....
trei!
Inca doua trei threaduri d-astea shi forumul de rock internatzional se va transforma in Mike Patton shi restul trepadushilor care se chinuie shi ei sa faca rock:)
Eu zic ca ai o gramada de material pentru un mic subforum pe care nu cred ca tzi-ar trebui prea mult timp sa-l obtzii daca vei vorbi cu cine trebuie.Asha ar fi(zic eu)toata lumea impacata shi nu ar mai fi astfel de discutzii precum precedentele.
Nimeni nu contesta faptul ca eshti fan Patton!S-a vazut asta cand vreo catziva useri au avut "tupeu" sa spuna ca Patton nu-i chiar atat de prolific:) ...Dar, totushi sa deschizi threaduri in care sa se vorbeasca practic(aproape) de acelashi lucru...mie unul nu mi se pare fair enought pentru ceilaltzi useri.
P.S. - nu vreau ca postul asta sa para unul rautacios!e doar o mica concluzie
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
esti chiar rautacios bah paiacecule. ce plm nutz convine ca lu uatevar ii place paton care nu canta ca prostii de la maiden si alte cacaturi dastea de formatii care au scos si ei o pesa macsim doo
auz uatevar, tu ce poola mea injuri in poola mea in halu asta?
auz uatevar, tu ce poola mea injuri in poola mea in halu asta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ha!ha! zi mercy ca n-a zis nimic despre Savatage:D
Apropo : sa ma elucubrez pe The Price You Paid de pe Hall of The Mountain King ca nu mai pot sa scap de ia!E chiar mishto, iar pe aceasta cale vreau satzi multzumesc! Tenx bah:D
Apropo : sa ma elucubrez pe The Price You Paid de pe Hall of The Mountain King ca nu mai pot sa scap de ia!E chiar mishto, iar pe aceasta cale vreau satzi multzumesc! Tenx bah:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
hehe.
are si aia de la savatage o melodie si tu zici ca e mai buni ca patton? BAH, cand patton ii futea in cur pe nemti aia de la savatage nici macar nu era nascuti ma. Si ce ma, aia de la savatage au ei film dupa numele lor? Ai vazut tu film de SUCCES cu numele savatage (sau maiden...etc?). "Patton" am vazut io ma.
deci clar patton asta merita
are si aia de la savatage o melodie si tu zici ca e mai buni ca patton? BAH, cand patton ii futea in cur pe nemti aia de la savatage nici macar nu era nascuti ma. Si ce ma, aia de la savatage au ei film dupa numele lor? Ai vazut tu film de SUCCES cu numele savatage (sau maiden...etc?). "Patton" am vazut io ma.
deci clar patton asta merita
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
"Patton" am vazut io ma
Ptiu drace!M-ai facut curios!Uite chiar acu ma iau de scotocit netul dupe filme cu Palton (perdea):D
Shi vezi ca in doo ore sunt la bukale!Fa repede o copie dupe film ca sa mi-l dai shi mie sa nu mor neinformat.
Da sigur ie cu platton?
Ptiu drace!M-ai facut curios!Uite chiar acu ma iau de scotocit netul dupe filme cu Palton (perdea):D
Shi vezi ca in doo ore sunt la bukale!Fa repede o copie dupe film ca sa mi-l dai shi mie sa nu mor neinformat.
Da sigur ie cu platton?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
-
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii