Paragusul scrie:1)Chestia cu cropul - nu sunt de acord cu ea.
Poate eu am mers 100 de metri in spate sa imi asa asa - sau poate nu am avut grandangularul la mine.
2)De asemenea nu sunt de acord cu poze facute in saptamana respectiva. Eu nu le am cu taratul aparatului prin orache, dupa cum nu imi ajung 7 zile pentru a face poza, a o developa, a o scana si a-i face un resize (asta ultimul e drept ca dureaza cel mai putin).
3)In fine, orice as comenta, vad ca nu e luat in seama.
1) aici io n-am inteles cu ce nu esti de acord: sa permitem cropu sau sa-l depunctam? Eu cred ca trebuie permis - exemplu banal: faci portret "de strada" (cam ca taranii tai din Mehedinti), nu poti sa "ceri voie" ca nu mai iese nimic, deci il faci cu "tele" si p'orma tai ce-i in plus, nu?
2) aici sunt de acord cu tine, e greu sa faci pozele "la comanda" in timp limitat, pt ca nu gasesti oricand si subiectul, si conditiile atmosferice, si timpul necesar.
3) aici te foarte inseli.
nbm: sugestia am "prins-o" din prima, dar ma tem ca nu va fi exact asa (vor fi criterii de punctare/depunctare, dar va fi si libertate de "interpretare" - altfel n-are cum, ca nu e de "pro")
memetu: nu se poate numa poze de oras, si primim si "poze bestiale de le ai pe acasa", numa sa-ti apartina
mactrix: nu e la liber, va fi regulament si vor fi probe (anuntate din timp)
si mai asteptam inscrieri, comentarii, sujestii si etc-uri
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine