noutati/curiozitati
ieseni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! get ready, PROCONSUL is coming2 you!!!!!!!!!!!!!!!!din sursele mele, va fi un concert PROCONSUL pe 1 octombrie, in Pub25. tocmai am aflat vestea cea mare, si mi-am manifestat bucuria tipand pe strada, adik facand anuntul public in gura maaaaare, dansand si cantand - tot pe strada si tot in gura mare- piesele lor:D. pana la urma...visul care l-am avut serile trecute...se va indeplini, numai ca va fi pe dos, and this can only make me very happy:).va las, ma duc sa ma uit la caseta cu recitalul lor de la Mamaia:) Bye!!!
-
ursuletroz - Junior Member
In sfarshit! Cand e vorba de pub, club, aflam si eu de pe afisul lipit pe vitrina, si abia apoi imi confirmau. So, bravos! Mai e un pic pana in 1 octombrie. Si la Oradea se zvoneste ca vor veni la Toamna Oradeana. Dar am inteles ca inca nu s-a batut palma. Adevarul e ca au cam fost in fiecare an cu aceasta ocazie. De ce n-ar veni si anul asta?
Ursuletzule, dupa concert sa mergi la ei. Si poze, si povesti si... See you!

-
camitza1 - Junior Member
pt Juanita!
Juanita 1 scrie:Mi se pare total deplasat gestul tau de a povesti discutiile private pe care le-ai avut cu membrii formatiei. Si pentru ce? Pentru un moment de glorie? Daca ar fi destepti nu ti-ar mai adresa nici un cuvant.
Buna draga mea.. Nu stiu cine esti, nici nu ma intereseaza, nici nu ti-am cerut parerea, da?
In primu' rand nu se pot considera discutii private. Era vb despre un potential proiect care sa sper, poate prinde contur. N-am povestit nimic din viata personala a baietilor. Au fost discutii de "serviciu", daca ma pot exprima asa.
Moment de glorie? Nu e vb de nici un moment de glorie, baietii ma cunosc pe mine. Momentele de glorie trec si lumea uita ce-ai facut bine in trecut, prezent..Doar raul ramane..isi lasa amprenta. Gest deplasat, toata lumea m-a sustinut cu acest proiect sa sti. Si s-a considerat o idee originala, aparand si in presa..Sa fim seriosi. Chiar nu inteleg ce putea fi ceva intim, sincer? Sa te vad pe tine cat esti de originala si buna? E usor sa vb, dar cand sa faci ...
Draga TOTVIVA:. sa imi gasesc sponsor..nu eu imi gasesc personal daca cumva se doreste acest proiect, 4-5 fani sa-i insotim. Asta potentialul sponsor la urmatorul turneu ar putea accepta. Sunt care accepta, sunt unii care nu..Oricum..daca ..pana la urma poate ma duc doar eu singurel:).
Succes si distractie placuta la IASI, daca vor canta baietii. Si la Cluj vor mai veni pe la sfarsit sau octombrie, poate chiar un turneu national prin cluburi..Who knows?;)..
O zi frumoasa sa aveti..
APropo, camitza ai putea sterge mesajul juanitei, da?
- Gigi0517
gigi, dragutza...
Nu crezi ca ar trebui sa deschizi un manual de gramatica inainte de a te apuca sa postezi pe-un forum. Ma dor urechile la o asemenea fraza "baietii ma cunosc pe mine"... si daca ai curajul de a te analiza putin... poate ti-ar mai cadea cateva perini de sub fund. Te-ai urcat pe-un piedestal, de unde te crezi "Dumnezeu". Revino-ti baiete... suntem pe Pamant... Macar ai curajul de-a privi in "oglinda" sufletului tau, esti ca Regina mama care se crede mult prea frumoasa. Sper ca nu esti atat de plin de tine, incat sa nu accepti niste "critici".
Nu crezi ca ar trebui sa deschizi un manual de gramatica inainte de a te apuca sa postezi pe-un forum. Ma dor urechile la o asemenea fraza "baietii ma cunosc pe mine"... si daca ai curajul de a te analiza putin... poate ti-ar mai cadea cateva perini de sub fund. Te-ai urcat pe-un piedestal, de unde te crezi "Dumnezeu". Revino-ti baiete... suntem pe Pamant... Macar ai curajul de-a privi in "oglinda" sufletului tau, esti ca Regina mama care se crede mult prea frumoasa. Sper ca nu esti atat de plin de tine, incat sa nu accepti niste "critici".
-
micaela - Junior Member
Un exemplu...
Gigi0517 scrie:Buna draga mea.. Nu stiu cine esti, nici nu ma intereseaza, nici nu ti-am cerut parerea, da?
In primu' rand nu se pot considera discutii private.
Citeste ce ai scris in pagina anterioara!

1. „Am aflat ca dupa alegeri li se spune «trupa prezidentiala» si am fost curios daca ii avantajeaza faptul ca socrul lui Bodo e presedinte. Mi-a raspuns ca nu, ca si pina acum aveau concerte si succese...“, dezvaluie Gigi.
2.„Mi-a zis Bodo ca nu au bani pentru a ne sustine deplasarea si ca pentru videoclip raspunde numai regizorul“, conchide Gigi Love cu resemnare.
- Juanita 1
- Junior Member
Logic, Camitza, ca voi veni cu poze si va voi povesti ce si cum:). Nu vreau sa par rea, dar este ceva ce ma enerveaza de cam mult timp pe acest forum:sunt cateva subiecte pe prima pagina de pe forum unde nu se mai scrie nimic, si unde mai pui ca unul din aceste subiecte -atentie cum ne imbracam- parerea mea e ca...nu are ce cauta pe site-ul unei formatii. daca gresesc, let me know.nu vreau sa se sa inteleaga ca am ceva personal cu cei care au initiat respectivele subiecte, dar eu nu le vad rostul pe acest forum;poate pe altul ar da mult mai bine:D. altceva ce nu-mi place: discutiile, mai bine zis certurile iscate pe marginea felului de a fi a lui Gigi, si a tot ceea ce spune si face.nu ar fi mai bine daca i-am reprosa ce avem sa-i reprosam in privat???eu una nu am nimic against him, ideile care le-a dat, am si zis, mi-au placut ( cum sa nu-mi placa????), chiar daca pe de alta parte mi se par cam greu de realizat, dat fiind costurile implicate.pe mine nu ma deranjeaza si nu cred ca Gigi a scris discutia pe care a avut-o cu baietii pt a se da important sau mai stiu eu ce;a relatat discutia avuta cu ei pentru a ne informa si pe noi ce cred baietii cu privire la ideile lui. nu gasesc nimic deplasat in asta.stiu ca felul de a fi a lui Gigi deranjeaza uneori, si eu am avut momente in care imi doream sa fie dat afara de pe forum:), dar m-am gandit ca e mai bine sa-l iau asa cum este.apreciez ca are idei, ca ni le impartaseste;ce ii sugerez este, pe cat posibil, sa se limiteze la subiecte care au legatura cu muzica Proconsul, cu starea de spirit Proconsul.iar daca
cineva nu este de acord cu ce am scris, poate vb cu mine pe messenger, idul meu fiind tot ursuletroz:).

-
Subscriu! Cu o mica precizare: subiectul "atentie cum ne imbracam" a fost mutat de pe acest forum. Ok, in alta ordine de idei, gata cu polemicile! Nu sunt constructive, nu folosesc la nimic. Voi fi mai exigenta si tot ce e off topic sterg. Restul, cum a zis ursuletz, pe MP-uri.
-
camitza1 - Junior Member
:))
micaela scrie:gigi, dragutza...
Buna frumoaselor.. Crezi ca stiu limba romana la perfectie, ei si tu:) NU le poate stie Gigi pe toate. Mai fac asemenea gafe, stai calma. Sa vezi la vedetele nationale, cand le mai citesc cate o perla . Probabil eram intr-un delir existential..Gigi mai zboara , din multe puncte de vedere draga mea. De aceea sunt eu mai greu de inteles. Ma caracterizeaza nebunia. Si am descoperit ca este un lucru senzational pt multi. Nu aici pt ca multi nu sunt inzestrati cu multe calitati ( nu ca le-as detine eu). MI se spunea ca trebuia sa traiesc in anii '80.. Stiu ca suntem pe Terra, draga mea. MA bucur ca sti cum se scriu subst. proprii. Am avut curajul de-a privi in 'oglinda| sufletului meu de multe ori fata de multi altii. SI am descoperit multe lucruri frumoase si urate. De aceea stiu cum sa "tratez". Eu zbor de obicei pt ca asa imi place mie, stiu ce e viata intr-o oarecare masura, si m-am saturat sa vad in stanga si in dreapta suferinta, etc. De aceea incerc eu "sa ridic" lumea..Chiar daca altii ma catalogheaza gresit. Fiecare are dreptul la opinie. Vezi draga mea, de aceea noi "particularitatile" riscam in ceea ce facem de multe ori. Pt ca este formati un nucleu al societatii romane. O mentalitate care nimeni nu o poate schimba. Si atunci cand aterizeaza efectele ca mine sunt respinse de multi. Sau, intelese gresit. De aceea uneori e mai bine sa "plutesti", decat sa palpez real viata...Intelegi?.
Apropo, gramatica n-am mai facut de mult, ai dreptate:) Voi tine cont..Ma bucur ca mai "participi" si ii iei apararea d-rei sau d-nei Juanita. Numai daca sunteti trase de ureche se poate?:). pt tine...Micaela..Multe imi spuneau sa raman asa cum sunt. Pt ca sunt putini ca mine. Cunosti doar o mica parte din oglinda sufletul meu draga mea, crede-ma. In fine...ma bucur ca esti asa cum esti..Trebuie sa ma obisnuiesc si cu atacuri..
Draga Juanita.. Chiar azi am mai intrebat 2 pers. despre ce spuneai tu.
Cum spunea si Ursuletroz, sunt parerile, motivele expuse de ce nu s-ar putea sa ma exprim asa..
"Mi-a zis Bodo ca nu au bani pentru a ne sustine deplasarea si ca pentru videoclip raspunde numai regizorul“, conchide Gigi Love cu resemnare." Ce poate semnifica aceasta afirmatie, nu inteleg. Este pur si simplu motivul. Oricum nu este neparat sa mergem 5, si eu singur ma pot duce. Glumeam..
Absolut nu este nimic personal, nu stiu ce-ai vazut tu. Chiar sincer m-a surprins gestul tau..Nimeni n-a mai afirmat ..Nu stiu, dar de fiecare daca cand mi-ai m-ai atacat, oare de ce? SE intampla ceva...aici..Tu esti cea "mai aparte" dintre feline , tot ma ataci..

Draga Ursuletroz ma bucur ca ai iesit din hibernare, de mult timp nu te-am mai zarit. Ce s-a intamplat cu rozul din tine. Da, subiectul a fost mutat pe un alt forum. Acolo sunt multe discutii, sfaturi pt voi femeile, domni, etc. CHiar azi am scris impreuna cu cineva un sfat femeilor ce le va fi de folos. POate te uiti cu coada ochiului si tu.
Asa, sa ne povestesti de IAsi, cum a fost. Chiar si poze. Incearca si poze cu tine alaturi de membri, da? Cu baietii tot s-au postat, alege si tu ipostaze mai originale acum. Tot stereotipie am vazut. TRebuie sa fac si eu cand mai vin. Fac rost de un digital si atunci poze. Incerc ceva mai excentric, nu ce faceti voi..Dar asta ramane secret..Multumesc pt sustinere ( daca nu mai eram pe forum, iti era dor de mine, nu?). SI eu "am roz", nu numai tu..

Dificil este sa lucrezi cu publicul:)). serios vb..MAi ales cu felinele..Vai, incep un curs din nou, iar voi avea numai feline acolo.

Cu drag!
- Gigi0517

-
incredibil,gigi,baiatule!sa vrea omu sa-ti trimita mesaj personal si sa nu poata.pai se poate?se pare ca da:)si io care vroiam sa-ti scriu o gramada pe pm si nu vroiam sa te hartuiesc,pe cuvantu meu:)eh,o sa incerc si maine si daca tot nu pot ma las pagubasa,bine?daca nu cumva gasesc o alta solutie(nu stiu,poate diluant,poate alcool,ma mai gandesc,sper ca n-o sa mi-o iei in nume de rau orice ar fi)
- carina
- Junior Member
Ooooooffff!!!! nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebare??? i-am trimis un mail si lui Florin, dar nu cred ca l-a citit. vreau sa stiu daca e cu intrare concertul de la Iasi, de pe 1. nu imi place sa fiu luata prin surprindere. astept raspuns!!!
-
Pai m-am dus sa intreb, dar aia m-au trimis la baieti, cik ei stiu. sa mor eu daca mai inteleg ceva.ei, lasa, vad eu.merci! pa pa
-
In ajutor pt Ursuletroz !( sa fiu domn )
Draga Ursuletroz,
Vad ca nivelul de agitatie este destul de ridicat.
Am venit eu sa sar in ajutorul tau pt ca stiu un pic mersurile.
CAmitza stie doar aproximativ locul concertelor si data, desi uneori apar cantari imprevizibile care dansa nu le stie. Asa cum s-a intamplat la Cluj. Se organizeaza pe ultima suta de metri. Amanunte mai "nesemnificative" considerate de unii ( nu fac aluzie la tine Camitza), nu sunt postate de organizatori sau ma rog...cine se ocupa..Eu in Cluj am prins miscarea, asa trebuie sa urmaresti si tu. Este veridic. Concertul din Iasi va avea loc pe data de 1 octombrie. Am vb cu un memebru al formatiei ( nu conteaza numele), daca imi imaginez bine PUB25 si retin, este un club, nu?
Cu siguranta va fi cu intrate platita. De obicei cantarile sustinute in cluburi sunt cu intrate platita ( inclusa si consumati) sau, chiar reprezinta acel bilet consumatia integral. Crede-ma, Dl Gigi e versat si umblat si stie mersurile in unele situatii. Sfatul meu este ca, indiferent de locatie si daca ma insel si nu este un club sa iti iei bani cu tine. Sa fi asigurata. CAt costa te intrebi probabil> Acum fac o analogie asupra pretului, pt ca Iasi-ul este in aproape masura cu orasul Cluj-Napoca. Biletul va costa in jurul sumei de 150.000-200.000 lei, in care vei avea inclusa consumatia, poate chiar integral dupa cum spuneam anterior.
Te intereseaza si ora..Aici e un pic mai periculos:) Stiu ca l-am sunat pe un membru al formatiei si a incercat sa ma pacaleasca recent la cat incepe concertul (era in aer liber. o mica aluzie). In club nu au o ora anume fixata. Cam in jurul orei 22:00, nu mai putin. Se poate si ora 23:00. Daca esti la ora 22:00 acolo e bine. Sa te imbraci bine, seara e rece si vei tremura acolo, mai ales dupa un Cherry, Jack Daniel's, Red Bull, etc rece, te vor cuprinde fiorii.
Ce-ar mai fi de zis, a....idaca tot ai fost la respectiva locatie unde are loc cantarea, nu discuta cu chelneritele ca nu stiu nici cum sa serveasca occidental, discuta cu managerul sau patronul.
Sper sa te simti bine, voi fi cu tine in gand acolo, dansand cu tine:) Sa dansezi si sa te piruetezi pt toti..
Acum sper sa fi mai linistita.
Apropo, nu trebuie sa imi multumesti..
Un pupic pe obraz e suficient..
Doamne ajuta sa patineze de-acolo
~P.
Vad ca nivelul de agitatie este destul de ridicat.
Am venit eu sa sar in ajutorul tau pt ca stiu un pic mersurile.
CAmitza stie doar aproximativ locul concertelor si data, desi uneori apar cantari imprevizibile care dansa nu le stie. Asa cum s-a intamplat la Cluj. Se organizeaza pe ultima suta de metri. Amanunte mai "nesemnificative" considerate de unii ( nu fac aluzie la tine Camitza), nu sunt postate de organizatori sau ma rog...cine se ocupa..Eu in Cluj am prins miscarea, asa trebuie sa urmaresti si tu. Este veridic. Concertul din Iasi va avea loc pe data de 1 octombrie. Am vb cu un memebru al formatiei ( nu conteaza numele), daca imi imaginez bine PUB25 si retin, este un club, nu?
Cu siguranta va fi cu intrate platita. De obicei cantarile sustinute in cluburi sunt cu intrate platita ( inclusa si consumati) sau, chiar reprezinta acel bilet consumatia integral. Crede-ma, Dl Gigi e versat si umblat si stie mersurile in unele situatii. Sfatul meu este ca, indiferent de locatie si daca ma insel si nu este un club sa iti iei bani cu tine. Sa fi asigurata. CAt costa te intrebi probabil> Acum fac o analogie asupra pretului, pt ca Iasi-ul este in aproape masura cu orasul Cluj-Napoca. Biletul va costa in jurul sumei de 150.000-200.000 lei, in care vei avea inclusa consumatia, poate chiar integral dupa cum spuneam anterior.
Te intereseaza si ora..Aici e un pic mai periculos:) Stiu ca l-am sunat pe un membru al formatiei si a incercat sa ma pacaleasca recent la cat incepe concertul (era in aer liber. o mica aluzie). In club nu au o ora anume fixata. Cam in jurul orei 22:00, nu mai putin. Se poate si ora 23:00. Daca esti la ora 22:00 acolo e bine. Sa te imbraci bine, seara e rece si vei tremura acolo, mai ales dupa un Cherry, Jack Daniel's, Red Bull, etc rece, te vor cuprinde fiorii.
Ce-ar mai fi de zis, a....idaca tot ai fost la respectiva locatie unde are loc cantarea, nu discuta cu chelneritele ca nu stiu nici cum sa serveasca occidental, discuta cu managerul sau patronul.
Sper sa te simti bine, voi fi cu tine in gand acolo, dansand cu tine:) Sa dansezi si sa te piruetezi pt toti..
Acum sper sa fi mai linistita.
Apropo, nu trebuie sa imi multumesti..
Un pupic pe obraz e suficient..
Doamne ajuta sa patineze de-acolo

~P.
- Gigi0517

-
Ce bine ma simt))Ursulet(pink)
Ioi, deja m-am umflat in pene precum curcanul . Sti, una dintre calitatile mele este "modestia"..Multe femei au constat asta..
CE sa faci, oricum oficial se spune ca modestia e un defect. Daca ai cu ce sa te lauzi, fa-o...
MA bucur ca te-au putut ajuta informatiile mele. Ai vazut, eu nu trebuie sa fiu langa tine sa stiu ce se intampla. Gigi le stie pe "toate" de la Cluj..AM facut o analogie cu IAsi-ul.Fiind daca nu ma insel al 2-lea pe tara ca marime daca nu ma insel. DIn cate stiu Clujul ca preturi este al doilea situati national dupa Bucuresti. Preturi ridicate...SI atunci am facut un raport si am avut dreptate. Nu ca ma simt eu bine, dar am analizat problema:). La repetii din cate stiu cam dupa-masa le fac, nu?
As dori sa fiu si eu acolo sincer, dar imi vei transmite telepatic imaginile si nievul ridicat de epinefrina, da? Apoi ma revansez cu un pinkbear de plus, s-a facut? CU conditia sa-i pui numele Gigi..Sau JIJi./STI CE BINE ma simt atunci cand pot ajuta oamenii, cand ii pot "inalta"..Adica, eu nu prea am fost ajutat la viata mea, dar incerc eu sa ofer, sa ajut ..Pt ca, atunci simt ca inima imi radiaza incandenscenta si un zambet se emana la suprafata. Atunci simt ca sunt eu Gigi, ca traiesc cu adevarat. Un simplut "Multumesc" pt mine a contat f.mult in viata. Atat astept de la oameni, un Multumesc sincer si ma simt impacat, chiar daca nu vine acel "thank you" tot sunt fericit..SI nu uita de maxima ce-am scris-o la "'Buna dimineata" de Chamfort...
apropo..
Piesa mea preferata (una dintre ele) este "pt ea"
Pt ea
Mi s-a intamplat si mie
Sa ma-ndragostesc
Si nu am crezut
Ca totul este asa firesc.
Mi-e gandul la ea
Si tare as vrea
S-o intalnesc,
S-o pot revedea
Pe fata ce e stapana de-acum
Peste inima mea.
R: Pentru ea
Soarele zambeste dimineata,
Pentru ea
Stelele se-aprind noaptea pe cer.
Cand o-ntalnesc pe ea
Mult mai frumoasa mi se pare viata.
Numai ea
Stie sa dezlege orice mister
Lumanari am sa aprind
Deseara, sa arda pana-n zori.
Pe pat am sa-i pun
Petale de la mii de flori.
Mi-e gandul la ea
Si tare as vrea
S-o intalnesc,
S-o pot revedea
Peste inima mea.
Pentru ea
Cand o-ntalnesc pe ea
Numai ea
Stie sa dezlege orice mister........
Foarte verosimil...

MA bucur ca te-au putut ajuta informatiile mele. Ai vazut, eu nu trebuie sa fiu langa tine sa stiu ce se intampla. Gigi le stie pe "toate" de la Cluj..AM facut o analogie cu IAsi-ul.Fiind daca nu ma insel al 2-lea pe tara ca marime daca nu ma insel. DIn cate stiu Clujul ca preturi este al doilea situati national dupa Bucuresti. Preturi ridicate...SI atunci am facut un raport si am avut dreptate. Nu ca ma simt eu bine, dar am analizat problema:). La repetii din cate stiu cam dupa-masa le fac, nu?
As dori sa fiu si eu acolo sincer, dar imi vei transmite telepatic imaginile si nievul ridicat de epinefrina, da? Apoi ma revansez cu un pinkbear de plus, s-a facut? CU conditia sa-i pui numele Gigi..Sau JIJi./STI CE BINE ma simt atunci cand pot ajuta oamenii, cand ii pot "inalta"..Adica, eu nu prea am fost ajutat la viata mea, dar incerc eu sa ofer, sa ajut ..Pt ca, atunci simt ca inima imi radiaza incandenscenta si un zambet se emana la suprafata. Atunci simt ca sunt eu Gigi, ca traiesc cu adevarat. Un simplut "Multumesc" pt mine a contat f.mult in viata. Atat astept de la oameni, un Multumesc sincer si ma simt impacat, chiar daca nu vine acel "thank you" tot sunt fericit..SI nu uita de maxima ce-am scris-o la "'Buna dimineata" de Chamfort...
apropo..
Piesa mea preferata (una dintre ele) este "pt ea"
Pt ea
Mi s-a intamplat si mie
Sa ma-ndragostesc
Si nu am crezut
Ca totul este asa firesc.
Mi-e gandul la ea
Si tare as vrea
S-o intalnesc,
S-o pot revedea
Peste inima mea.
Pentru ea
Cand o-ntalnesc pe ea
Numai ea
Stie sa dezlege orice mister
Lumanari am sa aprind
Deseara, sa arda pana-n zori.
Pe pat am sa-i pun
Petale de la mii de flori.
Mi-e gandul la ea
Si tare as vrea
S-o intalnesc,
S-o pot revedea
Peste inima mea.
Pentru ea
Cand o-ntalnesc pe ea
Numai ea
Stie sa dezlege orice mister........
Foarte verosimil...

- Gigi0517
gigi scrie:seara e rece si vei tremura acolo, mai ales dupa un Cherry, Jack Daniel's, Red Bull, etc rece, te vor cuprinde fiorii.
iote bre, au scos ajtia si bere cherry... futu`i! uite ce se intampla daca nu mai umbla omu sau oama, nu mai stie noile sortimente de beri si beuturi racoritoare... pfui!
bine ca ne luminasi, gigele..
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
noutati/curiozitati
c faza super tampita am patit ieri!!!! ma pregateam sa intru intr-o discoteca, pe la 10 jumate seara, cand ma suna o prietena, sa-mi zik sa iau taxiul, sa fug la mall, pt ca e concert.... PROCONSUL!!!!! am ramas masca!!!!!!!!am luat taxiul, am ajuns putin dupa ce incepusera ei sa cante. buun. m-am chinuit sa intru langa scena, am vorbit cu toti gardienii, sau ce dracu erau aia, care nu m-au lasat DELOC sa intru. m-au trimis sa vorbesc cu seful de la MTV, ca concertul era organizat de MTV. vorbesc cu seful, care nu mi s-a parut deloc cooperant, s-a uitat la mine de parca eram de pe alta lume, si mi-a zis"nu stiu, vorbeste cu cei de la paza, eu nu POT sa fac nimic". Doamne fereste, nu intelegeam absolut nimic!! vorbesc din nou cu paza, le spun ca insusi seful la care m-au trimis ei mi-a zis ca de ei depinde sa intru, la care ei mi-au repetat un "NUUUUUUUUUUUUU" categoric.ce-i asta fratilor????ala ma trimite la sef, sefu ma trimite inapoi la aia....ca la prosti, zau de nu. mi-a facut greata tot circul asta!!!!!!!!pana la urma, dupa cantare, vine Bodo unde eram eu si inca un tip, care la fel se ruga de aia care pazeau sa-l lase sa intre la baieti, si mi-a placut ce-a zis Bodo gardienilor:"lasati copiii sa intre".
si dupa luuuuuungi stradanii am reusit sa-i pup si sa-i salut pe baieti. i-am intrebat ce-i cu cantarea asta pe nepusa masa, si mi-au zis ca nici ei nu stiau, era ceva spontan. ei de fapt azi au concert in Iasi. stiti, v-am zis eu acum cateva saptamani ca am avut un vis in care cik pierdusem un concert cu ei; ei, ceva de genul asta era sa se intample aseara:D. pentru prima data in viata mea m-am simtit ca un...( nu mai zic ce) la un concert Proconsul; se uitau cei de la paza la mine, chiar m-au intrebat" de unde ii stii tu pe baietii???ia zi-mi cum ii cheama si cati ani au" . asta a fost durere!!!!!! trebuia sa stau sa dau explicatii la niste nenorociti de jandarmi despre ce relatie am eu cu baietii?????da de cand???sincer, m-am simtit ca ultimul om...fapt pentru care SUSTIN DIN TOT SUFLETUL IDEEA CE LEGITIMATIILE DE INTRARE LA CONCERT!!!!!! este FOARTE MARE nevoie de ele!!!!! eu si cu tipul ala vroiam, ne doream ingrozitor de tare sa-i vedem exact de langa scena, cum am facut la fiecare concert al lor, sa stam cu ei in spate, numai ca persoane care se cred importante s-au bagat in seama. nu mai zic nimic, ca sunt plina de greata. sper ca diseara in PUB sa nu fie probleme, ca las balta concertul si... o chestie din asta iti taie tot cheful!!!! sper ca voi sa nu treceti prin ce am trecut eu ieri, ca va asigur ca nu e deloc placut!!!! va las acum, ma duc sa-i vad la repetitii. pa pa

-
Buna Ursuletroz:)
Auci.........ce neplacut..Dupa cum spuneam..BUna in primul rand...Asa se intampla..E ceva spontant uneori..Asa s-a intamplat si in Cluj, la un club pe nume Karma..Ar trebui sa ne anunte si ei, dar asta e:)..Daca eram acolo intrai in backstage, te asigur eu...La mine s-a facut o singura data scandal, au intervenit baietii si a doua oara organizatorul n-a mai zis malc.>Oricum daca ai tricoul pe tine,normal trebuie sa te lase..Esti din stuff-ul formatiei ( se spune) si..Se intampla..Stiu ca jandarmii sunt..Ei nu stiu regulile mai draga Ursuletroz..Daca esti din stuff ai dreptul.>Nici organizatorul nu stie...NU stie ca presa are trecera libera cu rahatul de acreditare eliberata de el sau fara ea..Nici de stuff si asa mai departe...De ce crezi ca spuneam eu despre legitimatii. AM vb cu Dragos, acum fac grafica la un disc ce il vor lansa.. E vb despre cantecele live cantate la show-ul de 8 MArtie " balate pt tine"..Nici eu n-au badge-uri..I-am si l-am rugat sa faca..Acum nu stiu la Iasi..AM vb...atunci..Oricum voi insista pe tema asta cu baietii..CU cea mai mare placere te-as fi ajutat daca as fi acolo..Stai faza la mine ce-am patit acum 2 zile..Au venit Iris si Luna Amara sa concerteze..la lansarea unui post nou de radio..Asa, intrarea scria pe baza de invitatie ( oricum intrarea era libera).Asa de formalitate a fost..Ma duc scot card-ul..Si era seful securitatii care ma stie ca n-am bunul simt~P si intru fara sa ii bag in seama..AM invitatie..ce invitatie iti trebuie ..E card-ul..Bla bla..de data asta nu mai intri zice el catre mine cacaciosul..'intotdeauna ai facut cum ai vrut tu..intri fara acreditare de la.." ce acreditare..tu nu sti ca presa are trecere libera..N-ai cu cine discuta..Iti dai seama, doar pe Gigi il stii..E culmea nesimitirii
..NU se lasa usor..Cheama un organizator sa vb cu el..Nu l-a chemat..Daaaaaa...l-am injurat in gand..Las' ca te fac eu..AI impresia ca vb cu omu de rand ..Bun...era impresarul de la Luna Amara, s-a uitat in directia mea si l-am chemat la mine..Normal ca ma cunostea...Buna..Si-a adus aminte de mine ( ne vedem mai rar)..Ajuta-ma sa intru..Sigur nici o problema...Hai sa vedem care e mai tare ...INtra le inchide gura la mucosii de la securitate..Sunt impresarul...Dansul e cu mine....Mama......unul dintre ei sa mearga la sefu..Zice..lasa-l daca e cu el...Trec pe langa sefu si ii zic poftim..AM vrut sa ii zic gunoiule cu mine te pui..in loc sa iti vezi de treaba ta, poate iti fura cineva portofelul din buzunar te ocupi de intrarea mea..Eu daca vreau sa intru atunci intru, nu ma opreste nimeni.SI l-am facut..Vine in sala la mine.si zice" Jur ca de-acum inainte la fiecare eveniment unde-s eu tu nu mai intri...Euuuuuuuu..ia sa vedem gunoiule"..Eu is dusmanul la respectivul..Sa vedem care pe care..Si am intrat pana la urma..Si j'ai mon fiche de el.....EU sper sa se rezolve problema cu legitimatiile..Am o rugaminte..daca ai nr lui Dragos lasa-mi-l in private sau pe messenger..Sa-l il sun si sa mai discut problema asta..Nr lui nu il am....Inca o data imi pare rau..pt ce s-a intamplat..N-am fost acolo sa te ajut...firar sa fie..las' ca rezolvam si problema asta...iti promit..!
cu drag...!
Apropo, iti pregatesc o portie de clatite sa nu mai fi supy..!

cu drag...!
Apropo, iti pregatesc o portie de clatite sa nu mai fi supy..!
- Gigi0517

-
Atentie domnilor........
Imi pare rau sincer pt ce s-a intamplat cu d-ra Ursuletzroz din neglijenta formatiei...Vezi draga Juanita despre ce vb acum ..iti reamintesc " daca nu chef sa vb dupa concert " e vb despre intrarea in culise..Uite iti dau un exemplu chiar daca se supara cineva..D-ra ursuletroz n-a fost tratata cum se cuvine..A dorit sa mearga si ea la un concert in Pub si nici n-a fost..Motivul..las sa se deduca..CUm spuneam de multe ori..Proconsul si prietenii apropiati trebuie sa fie o familie..NU indepartati...Asa ca draga Juanita si nu stiu cine nu mai acuzati.>Eu stiu de ce vb..Lipsa legitimatiilor uite ce cauzeaza..Si nu numai...SI atentia baietilor nu ar trebui sa fie asa distributiva daca se intelege..MA rog..sper sa nu fiu acuzat de ...Doresc sa se gandeasca bine si sa reflecteze la probleme de genul acesta.....NUmai bine...Oricum camitza si ..n-aveti ce sa luati apararea nimanui..ca oboseala..si bla bla...bla...da...Ursuletroz merita sustinuta si bagata in seama de formatie ca oricare dintre noi....Cu respect!
- Gigi0517
Gigi0517 scrie: ..n-aveti ce sa luati apararea nimanui..ca oboseala..si bla bla...bla...da...Cu respect!
Tot cu respect

Nu iau apararea nimanui, dar nu mi se pare normal sa te "sece" cineva la creier in timpul serviciului.Ca pana la urma, oamenii astia traiesc din asta. Canta. Asta le este job-ul.Si daca o fac, presupun ca vor sa o faca profesional.
Nu stiu daca tie ti-ar placea sa fii intrerupt de fani in momentul cand te chinui sa redactezi o stire (care sa sune si bine si sa fie si corect scrisa, din punct de vedere gramatical)

A..si daca vezi ca nu ai succes cu legitimatiile poate ca este timpul sa te gandesti la altceva, ca doar esti plin de idei

-
totviva - Junior Member
Dl. Kalman,
Ce ati zice daca ati reveni cu picioarele pe pamant?
Cine a spus ca un fan adevarat ii musai sa shada in culise?
Eu am stat pe o ploaie torentiala, fara umbrela, la inceput de decembrie, deci nu tocmai cald, ca sa ii urmaresc, in fata scenei si m-am multumit cu un salut. Asta insemna fan adevarat si nu unul care ia faptul ca nu a fost lasat in culise, drept un afront personal.
Si da, uneori fanii sar calu, crezand ca totul li se cuvine! NU!
Fiecare band isi rezerva dreptul de a-si alege interlocutorii inainte sau dupa concert, ramane ca "interlocutorul" sa de-a dovada de inspiratie in a intelege semnalele de acceptare sau nu a sa in preajma lor. Cred ca Dvs nu sunteti deloc inspirat...
Ce ati zice daca ati reveni cu picioarele pe pamant?
Cine a spus ca un fan adevarat ii musai sa shada in culise?
Eu am stat pe o ploaie torentiala, fara umbrela, la inceput de decembrie, deci nu tocmai cald, ca sa ii urmaresc, in fata scenei si m-am multumit cu un salut. Asta insemna fan adevarat si nu unul care ia faptul ca nu a fost lasat in culise, drept un afront personal.
Si da, uneori fanii sar calu, crezand ca totul li se cuvine! NU!
Fiecare band isi rezerva dreptul de a-si alege interlocutorii inainte sau dupa concert, ramane ca "interlocutorul" sa de-a dovada de inspiratie in a intelege semnalele de acceptare sau nu a sa in preajma lor. Cred ca Dvs nu sunteti deloc inspirat...
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
Duminica, in cadrul Toamnei Oradene, Proconsul va concerta in Piata Independentei. Nu pot sa scriu exact de la ce ora, dar inaintea lor vor canta Verso, Analia Selis si Impact si, teoretic, programul se termina la 23:30. Apreciati si voi cam cand va fi. 

-
camitza1 - Junior Member
Voi nu stiti nimic din lumea show-bizului
Buna frumosilor Totviva si 'lixandru..In primul rand permiteti-mi sa va spun cu mana pe inima in calitate de expert si om umblat, vazute si nevazute..Nu stiti nimic din lumea show-bizului. Intr-un fel ai dreptate ca fiecare sa aiba legitimatie sa intre gratuit la concert..Draga mea, n-am spus zeci de legitimatii..Si legitimatii se fac. Si cei de la Voltaj le-au facut fanilor..Cateva normal..Cam 10 maxim daca am inteles bine..Fiecare formatie are prietenii lor in fiecare oras, si apropierea dintre fan si formatie poate reprezenta o "familie"..Faptul ca exista un respect fata de formatie, si formatia are un respect pt "tine"...SI sa fim seriosi, nu te-ai enerva tu sa mergi in backstage si sa nu te lase jandarmii sa intri? Sau esti in club si trebuie sa platesti intrarea 500.000 ( normal ca nu ti-ar comveni sa dai)..Cm intri..Nu intri, normal...Ai sa zici, nu sunt obligata sa asist la fiecare concert Proconsul..Nu esti, dar si normal atunci cand traiesti muzica si dupa faptul ca formatia canta de 3-5 ori maxim in acelasi oras pe an..Nu ti-ai dori sa ii ratezi niciodata..Intelegi? N-am spus un alai de legitimatii..Minimul draga mea, intelegi? Fiecare s-ar bucura sa stea in backstage sau uneori e in pana de bani si nu isi permite sa intre..>Ma rog..legitimatia nu reprezinta o binefacere, sa nu se inteleaga gresit.. Sa spunem ca se organizeaza un mega concert rau rau de tot la tine in oras Totviva ..Si vine Rod Stewart sustine un concert..Si mari vedete pe acolo..Proconsul canta in deschidere..SI tu ai vrea sa ii intalnesti pe ei..Sa stai in culise intre fite..Normal, poate tu ca nu pui pret mare pe astea, nu te respecti..Dar eu cum tin la statutul meu, si altii, si nu e vb de statut..ci dorinta unora de-ai vedea vii, palpabil...
Ma bucur 'LIxandru ca ai trait un concert in ploaie, e o senzatie placuta..Un fan adevarat nu are o definitie....Intelegi..fan nu inseamna doar a trai muzica respectivei formatiei sau cantaretului. Implica o relatie bilaterala semnificata prin respect reciproc, colaborare ( idei, sugestii..luarea in considerare...) etc....Mie de ex imi place M. Bolton la nebunie, nu sunt un fan pt ca nu am tangente cu el..Nu ne cunoastem..nu iesim la un whisky, nu ne sunam...doar traiesc muzica acestuia la nebunie..e o diferenta..Si cine nu si-ar dori sa isi cunoasca "idolii" in flash and blood?>>Sa fim seriosi..
Draga Totviva..NU voi renunta la legitimatii..oricum tu vei avea sau...Voi lupta pt cei care merita cu adevarat...Tu poti sa stai si din dealul Ploiestului sa-i vezi pe baieti..da?..Nu trebuie sa fie nici un fel de polemica pe tema aceasta..nici cu formatia, nici intre noi..fiecare are parerea lui...Voi discuta cu baietii pt 2 legitimatii ....Ursuletroz si eu..De restul daca nu va intereseaa ma doare la pateu..Chiar asa insensibli sunteti..fata acea chiar si-a dorit..chiar traieste muzica mai mult ca voi..Pune suflet, inimei ii cresc aripi atunci cand aude ca, Proconsul canta la Iasi, si isi ia elanul spre ceruri..VOi nu credeti in multe, nu credeti in frumos, nu credeti in dorintele oamenilor, nu credeti in zambetul si stradaniile oamenilor..E ca si cum te-ai implica intr-un proiect si nu te sustine nimeni.Desi respectivul proiect ar "metamorfoza" intr-o latura mult mai eficienta respectiva firma.>vedeti, de aceea rautatea predomina in sufletele oamenilor.Pt ca nu credem in alti, nu credem in noi.De e credeti ca pe mine uneori sare lumea..Pt ca eu pun suflet in ceea ce fac si ar putea lua un contur frumos.....Stiu ca pe acest forum vb singur..Ideile imi sunt aruncate in trash..nu se dau relevanta......Dar daca nu incerci nu vei sti impactul, nu? Uitati-va la voi , am urmarit acest forum de mult si n-ati venit cu sugestii, idei, care ar putea inalta formatia..Sa faceti parte din familie..De ce mai exista acest forum atunci? Sa discutam in eter? Proconsul ar putea sa faca multe lucruri frumoase, in afara de muzica extraordinara pe care o fac si ii respect enorm pt asta..F multi ii respect pt muzica lor..pt ca muzica induce stari pe care nu le-am simtit niciodata...Asa cum Proconsul va induce o stare care nici o alta formatie nu va "impus-o"..Proconsul ar putea dupa cum spuneam sa se implice in multe lucruri frumoase ..Nu doar pt a fi prima formatie din tara care a mai facut...CI pt zambetul celor de langa ei..Pt fani lor...pt imaginea lor..s.a.m.d...vedeti bine ca formatia nici nu are o mediatizare buna in orasele care canta..mai ales atunci cand pornesc intr-un turneu...Proconsul este o formatie extraordinara, care face lucruri frumoase si ar putea sa faca mult mai multe...NU pt a impresiona, ma repet..pt ei, pt cei de langa ei....Nu e de ajuns ca o formatie doar sa cante..Sa fie apropiata cu fanii ei...Sa ia in calcul ideile, sugestiile...lor..Proconsul ar putea sa faca multe proiecte premiera pe tara...Totul este sa creada si sa isi doreasca..la fel si d-voastra impreuna cu ei...Niciodata nu te multumi cu minimul..Asteapta mai mult de la tine...Asa vreau si Proconsul si d-voastra sa fiti..D-voastra dupa cum am dedus, si ma repet..NU credeti in voi insiva...reflectati cu o profunzime ...vedeti si cu ochii sufletului..EU recunosc..am asteptari mari de la Proconsul..As dori sa plec si in turneu cu ei..Chiar daca nu se va putea cu mai multi fani..Vreau sa fiu cu "ei", sa ii cunosc mai bine..Sa fim prieteni buni..recunosc ca nu ma multumesc cu putin..Ar fi atatea idei de spus......doar trebuie sa fie cineva care sa le asculte...si aceia nu sunteti d-voastra cei care scrieti aici..Exista mici exceptii aici care simt si traiesc cu adevarar Proconsul si asteapta mai multe de la ei...Numele lor nu conteaza..Conteaza ca ei sa mearga mai departe cu trairile si speranta lor.....
Despre legitimatii voi vb cu ei doar pt 2 pers..Oricum sper sa le faca ei..daca nu am sa le cer acordul si am sa le fac eu pe cele 2. SI restul...Sus palaria deasupra voastra..Pacat ca nu "jos"......
Va doresc si numai bine..LAsati-i pe altii sa creada daca d-voastra nu sunteti in stare.........mereu "exceptiile" au fost ignorate..dar si cand sunt luate in considerare habar nu aveti ce schimbari pot aduce..relfectati "copiii" la e v-am spus...
Cu respect..Nu trebuie sa se oftice nimeni care citeste acest mesaj.Pt ca nu asta e intentia..
DOAR_EL...UNICUL UNICUL UNICUL
Ma bucur 'LIxandru ca ai trait un concert in ploaie, e o senzatie placuta..Un fan adevarat nu are o definitie....Intelegi..fan nu inseamna doar a trai muzica respectivei formatiei sau cantaretului. Implica o relatie bilaterala semnificata prin respect reciproc, colaborare ( idei, sugestii..luarea in considerare...) etc....Mie de ex imi place M. Bolton la nebunie, nu sunt un fan pt ca nu am tangente cu el..Nu ne cunoastem..nu iesim la un whisky, nu ne sunam...doar traiesc muzica acestuia la nebunie..e o diferenta..Si cine nu si-ar dori sa isi cunoasca "idolii" in flash and blood?>>Sa fim seriosi..
Draga Totviva..NU voi renunta la legitimatii..oricum tu vei avea sau...Voi lupta pt cei care merita cu adevarat...Tu poti sa stai si din dealul Ploiestului sa-i vezi pe baieti..da?..Nu trebuie sa fie nici un fel de polemica pe tema aceasta..nici cu formatia, nici intre noi..fiecare are parerea lui...Voi discuta cu baietii pt 2 legitimatii ....Ursuletroz si eu..De restul daca nu va intereseaa ma doare la pateu..Chiar asa insensibli sunteti..fata acea chiar si-a dorit..chiar traieste muzica mai mult ca voi..Pune suflet, inimei ii cresc aripi atunci cand aude ca, Proconsul canta la Iasi, si isi ia elanul spre ceruri..VOi nu credeti in multe, nu credeti in frumos, nu credeti in dorintele oamenilor, nu credeti in zambetul si stradaniile oamenilor..E ca si cum te-ai implica intr-un proiect si nu te sustine nimeni.Desi respectivul proiect ar "metamorfoza" intr-o latura mult mai eficienta respectiva firma.>vedeti, de aceea rautatea predomina in sufletele oamenilor.Pt ca nu credem in alti, nu credem in noi.De e credeti ca pe mine uneori sare lumea..Pt ca eu pun suflet in ceea ce fac si ar putea lua un contur frumos.....Stiu ca pe acest forum vb singur..Ideile imi sunt aruncate in trash..nu se dau relevanta......Dar daca nu incerci nu vei sti impactul, nu? Uitati-va la voi , am urmarit acest forum de mult si n-ati venit cu sugestii, idei, care ar putea inalta formatia..Sa faceti parte din familie..De ce mai exista acest forum atunci? Sa discutam in eter? Proconsul ar putea sa faca multe lucruri frumoase, in afara de muzica extraordinara pe care o fac si ii respect enorm pt asta..F multi ii respect pt muzica lor..pt ca muzica induce stari pe care nu le-am simtit niciodata...Asa cum Proconsul va induce o stare care nici o alta formatie nu va "impus-o"..Proconsul ar putea dupa cum spuneam sa se implice in multe lucruri frumoase ..Nu doar pt a fi prima formatie din tara care a mai facut...CI pt zambetul celor de langa ei..Pt fani lor...pt imaginea lor..s.a.m.d...vedeti bine ca formatia nici nu are o mediatizare buna in orasele care canta..mai ales atunci cand pornesc intr-un turneu...Proconsul este o formatie extraordinara, care face lucruri frumoase si ar putea sa faca mult mai multe...NU pt a impresiona, ma repet..pt ei, pt cei de langa ei....Nu e de ajuns ca o formatie doar sa cante..Sa fie apropiata cu fanii ei...Sa ia in calcul ideile, sugestiile...lor..Proconsul ar putea sa faca multe proiecte premiera pe tara...Totul este sa creada si sa isi doreasca..la fel si d-voastra impreuna cu ei...Niciodata nu te multumi cu minimul..Asteapta mai mult de la tine...Asa vreau si Proconsul si d-voastra sa fiti..D-voastra dupa cum am dedus, si ma repet..NU credeti in voi insiva...reflectati cu o profunzime ...vedeti si cu ochii sufletului..EU recunosc..am asteptari mari de la Proconsul..As dori sa plec si in turneu cu ei..Chiar daca nu se va putea cu mai multi fani..Vreau sa fiu cu "ei", sa ii cunosc mai bine..Sa fim prieteni buni..recunosc ca nu ma multumesc cu putin..Ar fi atatea idei de spus......doar trebuie sa fie cineva care sa le asculte...si aceia nu sunteti d-voastra cei care scrieti aici..Exista mici exceptii aici care simt si traiesc cu adevarar Proconsul si asteapta mai multe de la ei...Numele lor nu conteaza..Conteaza ca ei sa mearga mai departe cu trairile si speranta lor.....
Despre legitimatii voi vb cu ei doar pt 2 pers..Oricum sper sa le faca ei..daca nu am sa le cer acordul si am sa le fac eu pe cele 2. SI restul...Sus palaria deasupra voastra..Pacat ca nu "jos"......
Va doresc si numai bine..LAsati-i pe altii sa creada daca d-voastra nu sunteti in stare.........mereu "exceptiile" au fost ignorate..dar si cand sunt luate in considerare habar nu aveti ce schimbari pot aduce..relfectati "copiii" la e v-am spus...
Cu respect..Nu trebuie sa se oftice nimeni care citeste acest mesaj.Pt ca nu asta e intentia..
DOAR_EL...UNICUL UNICUL UNICUL
- Gigi0517
era sa uit..
Draga Totviva..Nimeni nu s-a dus pe scena ca sa ii intrerupa in timp ce canta...faptul ca ei stau de vb cu fani dupa cantare inseamna un semn de respect..NU a pus nimeni problema de-ai deranja in timpul meseriei..E vb ce se intampla dupa...Draga mea..sunt cantareti..care au o prietenie f.f.apropiata cu unii dintre fanii lor..Cu care ies...Merg in turneu..si asa mai departe...IN fine...Nu ma astept sa intelegi....
- Gigi0517
Draga Camitza
Nu este o ofensa la adresa nimanui..aceste sugestii pot fi utile daca se gandeste multilateral, nu doar pe o singura directie...
- Gigi0517
oooooofffff!!!!!!!!!!! saracu Gigi:) se cam lupta cu morile de vant, din pacate. mda...vad ca unii au inteles gresit ce am scris eu vis-a-vis de intrarea in backstage.asa e, nu s-a pus problema sa-i deranjez in timp c canta, nu sunt atat de proasta!!!!! eu tin ingrozitor de mult la ei; se intampla sa vina extrem de rar in iasi, si absolut de fiecare data am cate o problema pe care trebuie s-o las balta pt a veni la concert. si absolut de fiecare data am fost prezenta, mai putin sambata.ca imi doresc sa stau de vb cu ei inainte si dupa cantare nu e un moft, e o dorinta suepr logica. e ceea ce simti pt o persoana pe care o vezi rar, ingrozitor de rar, iar cand in sfarsit ai ocazia sa fi langa ea, nu vrei s-o iei in brate, sa stai chiar si 5 min cu ea????despre asta e vb!!!iar eu am fost impiedicata de niste persoane care nu-si stiau prea bine rolul pe care il aveau de indeplinit in acea seara, de vreme ce tot ma trimiteau de la unul la altul. plus ca de cand trebuie sa dau detalii unor jandarmii despre cum i-am cunoscut pe baieti, sa le spun cum ii cheama, cati ani au, si cati copii au fiecare; asta mi-au cerut jandarmii, cik sa-i conving ca realmente ii cunosc pe baieti. asta chiar mi s-a parut aberant!!!!! daca jandarmii aia aveau habar sa raspunda ei la ce m-au intrebat, jos palaria; dar sa-ti bati joc in halul asta de un om care nu vroia decat sa intre in spatele scenei, fara intentii ascunse, e strigator la cer!!!!e bataie de joc!!!! eu cred ca baietii stiu cam c fani au in fiecare oras, care din ei ii viziteaza la fiecare cantare, care merita realmente sa stea cu ei langa scena; ei, pentru acesti oameni DAAAAA, pentru ei ar trebui luate niste masuri.nu vreau sa imi ia nimeni apararea aici pe forum, sau sa mai aud polemici pe subiectul asta. eu pur si simplu am crezut de cuviinta sa va spun cum a decurs seara de vineri, cand ei au cantat aici. iar legat de forum....oooff, sunt multe de zis. da, sunt de acord cu Gigi: nu e nici pe departe genul de forum pe care mi-l inchipuiam. dar e forumul formatiei mele de suflet, si, vreau nu vreau, deocamdata il accept asa. si asta pt ca nu eu il conduc, nu eu fac regulile, nu eu il pot transforma in ceva mai bun.dar recunosc ca mi-ar fi placut sa fin o familie, sa invatam sa ne acceptam "vecinii" de forum, sa nu-i mai criticam in halul in care o facem, (sunt enorm de multe moduri prin care ii poti arata unei persoane ca ideea pe care o are e putin cam nerealista, dar nu toti sunt capabili de asa ceva), sa ne punem putin mintea la munca pentru a vedea daca ideea propusa poate deveni realitate, nu sa o respingem din start, pe diferite motive.logic ca nimic nu-ti iese daca te lovesti de un refuz. e prima data, cred, cand imi exprim parerea legata de acest forum.voi cum ati vazut acest forum?se apropie de imaginea la care v-ati gandit initial?nu e nevoie sa posteze zeci de mii de oameni, si 3 persoane e ok; dar acele 3 persoane sa fie de baza, sa stii ca poti apela la ei cand vine vb de o informatie legata de Proconsul, sa stii ca la ei gasesti sustinere si respect. dar eu imi dau seama ca unii nu au respect nici macar fata de formatia Proconsul ( ca sa nu mai zic de respectul pt vizitatorii forumului si fata de Camitza,care il conduce), de vreme ce se leaga de altii care scriu aici. asa ceva este exclus!!!! si eu aveam, la randul meu, ceva de reprosat unora dintre voi, dar ( nici macar pe private nu am facut-o) eu nu de asta m-am inscris aici; nu ca sa critic pe altii. cam asta e, ca sa nu ma mai lungesc.nu stiu...daca voua va place atmosfera care se regaseste pe acest forum....
-