Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Florion » Mie Sep 14, 2005 4:05 pm

[quote="zoso"]the transporter 2 - foarte miş] dar eu stiam ca apare tocmai la sfarsitul la octombrie tu unde draq ai vazut filmul in vis :ce: :ce: :ce: :ce:
Florion
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 14, 2005 7:30 pm

tu unde draq ai vazut filmul, in vis

nu in vis ci in divX ~p

auzi bre, la voi in botoshani a bagat ajtia casablanca in premiera absoluta? shi stei tiund, vezi ca tresa apara pe piata primu geims bond cu sean connery ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde old lord » Mie Sep 14, 2005 11:01 pm

mai florion daca vrei filme asteapta sa inceapa anul universitar si se va da drumu la retele de net din tudor si copou
atunci vei gasi ce vrea muschiul tau, dar fa-ti niste relatii printre studenti
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde MST3000 » Joi Sep 15, 2005 3:33 am

Sin city o fost ultimu film care l-am vazut si pot spune ca o fost genial si extrem de bine realizat...jur ca de multe ori arata exact ca un comic-book si chiar si actorii aratau asa cu alburile super seci si griuri si negru...dammit nu pot explica...trebuie sa il vedeti oameni buni merita.

Mai era o faza misto care necesita atentie...un tip pe post de narator vorbea despre ochii verzi a unei tipe...dar era alb-negru tipa...singura chestie color era rochia si buzele rosii...dar in momentu in care tipu o mentionat ochii,acestea au prins culoare pt o clipa dupa care au revenit la alb negru...foarte faina realizarea.
MST3000
Junior Member

Mesajde vali » Joi Sep 15, 2005 8:39 am

florion, un pic de atenţie la limbaj, că nu suntem pe camp.

eyewitness scrie:vali, tomna ca si mie imi place de statham care nu iese in evidenta nici prin muschi si nici prin trasaturi pittiene. [...]mi se pare un actor prea intelijent pentru un rol tip rambo

aici ai dreptate, au cam exagerat cu bătăile inutile. dar doar pentru asta nu pot cataloga filmul ca prost.
some people deserve to die
vali

Mesajde jiji » Vin Sep 16, 2005 4:03 pm

La marche de l'empereur - 10/10
Documentar despre pinguinul imperial care are ciclul de reproducere in timpul iernii polare tocmai in antarctica la o temperatură medie de -58°C. Imagine definitorie: un ou scăpat pe jos de mamă care nu a fost luat destul de rapid de tată ingheaţă intr-un minut şi crapă.

P.S.: Eu am văzut varianta engleză, cu naraţiune Morgan Freeman.
..., părerea mea, ...
jiji
Junior Member

Mesajde Cristy » Vin Sep 16, 2005 5:34 pm

Friends - sezoanele 1&2 - un serial ce nu mai are nevoie de nici o prezentare . Pur si simplu un geniu comic ( cel putin in primele doo sezoane ) , plin de energie si umor . Matthew Perry si Matt LeBlanc exceleaza , au mereu replici bune pe care le livreaza perfect , efectul comic garantat , la unele episoade fiind pe jos de ras .
Un serial ce-ti va aduce zambetul pe buze , indiferent de stare . Il recomand
Gilmore Girls - sezonul 3 - Viata in Stars Hollow se complica , relatii se destrama , noi iubiri apar , totul intr-un pachet frumos denumit sezonul 3 . Serialul continua cu Rory in clasa a 12 a cu planuri ptr facultate , Lorelai avand probleme la han in acelasi timp confruntandu-se cu problemele deschiderii propriului ei han , iar relatiile fetelor cu Richard si Emily se racesc .
Rory e incurcata intregul sezon cu triunghiul de dragoste cu Jess si Dean , Lane are multe de furca cu noua ei trupa , iar Sookie are parte de o surpriza . Un sezon mai dramatic , cu multe intrigi , ce culmineaza cu absolvirea lui Rory de la Chillton in calitate de sefa de promotie , oferind un discurs de zile mari , care l-a emotionat pana si pe Luke . Un sezon ce nu trebuie ratat
The 4400 - sez 2 ep 1-8 - povestea continua cu cei 4400 fosti disparuti , dar totul ia o intorsatura ciudata , sezonul asta ducandu-se intr-o alta directie decat ma asteptam . Cel mai interesant episod este 07 in care se merge un subiect ciudat , dar deloc original , deja fiind discutat si in The Outer Limits si Star Trek , dar care totusi nu dezamageste . Totusi sezonul asta paleste in comparatie cu grandoarea sezonului 1 , dupa care aveam mari sperante sa urmeze ceva mai bun .
Rashomon - O poveste spusa in 4 versiuni complet diferite de catre participanti . Kurosawa a reusit sa faca un film diferit care sa vorbeasca despre umanitate si minciunile ei . 8/10
High Sierra - film-noir clasic cu Humphrey Bogart , in rolul unui fost-detinut care inca se mai tine de nelegiuri si planuieste spargerea unui case de valori de la un hotel 7/10
Moved away.
Cristy

Mesajde Crist1na » Vin Sep 16, 2005 11:55 pm

Am vazut azi la cinema un horror australian "Wolf Creek" 0/10
E un film scarbos cu scene de o oribilitate rara, dar mai are si efectul asta ca ti se fixeaza in minte. Nu recomand celor slabi de inima (adica mie), de fapt nimeni n-ar trebui sa-l vada ca e foarte sadic. De evitat.
Crist1na
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Sep 17, 2005 2:14 pm

4 brothers 8/10
destul de bun, mark w a jucat f bine
night watch 4/10
pierdere de timp
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Love2Fly » Sâm Sep 17, 2005 5:27 pm

The interpreter - 5.5/10. Mi s-a parut cel putin plictisitor filmul. Nicole Kidman are parte de un rol principal ce sigur ar intra la categoria "de toata jena" in cariera unui actor.
Horror Express - 7/10. Un film horror din '73 pe care il vad a doua oara dupa ce prima oara l-am vazut in urma cu vreo 12 ani :)
Pentru vremea lui mi s-a parut bun. Prea putin suspans totushi....
The Hours - 7/10. Spoiler alert. Daca esti doamna sau domnisoara si ai avut ganduri in ceea ce priveste suicidul atunci nu e recomandat sa te uitzi la el. F.f.f deprimant dar bine realizat si cu o interpretare de exceptie. Daca nu m-ar fi prost dispus subiectul atat de mult, cu sigurantza i-as fi dat 10 fara sa clipesc :(
Otherwise, coloana sonora de remarcat...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde vali » Lun Sep 19, 2005 7:27 am

A.Lot.Like.Love - o comedie romantica misto. daca era altcineva in locul lui ashton, era si mai bine. 7/10

Bewitched - will farrel a reusit sa strice inca un film.
vali

Mesajde Crazy Babe » Lun Sep 19, 2005 3:02 pm

40 year old virgin- 5/10.. poante de kkt
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde toox » Lun Sep 19, 2005 3:45 pm

....am vazut de curand "sin city" ..... interesant filmul .... mi-a placut cum a fost regizat .... distributia a fost "peste masura" .... am inteles k vor sa faca si partea a doua ...woaw ...ma intreb ce actori mai cheama ?!?! :)) ....
toox
Junior Member

Mesajde Sică » Lun Sep 19, 2005 5:11 pm

how high 8/10 cred ca ii a 5-a oara cand ma uit la el dar ii foarte misto filmul si pt cei care nu l-ati vazut merita sa va uitati
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Sep 20, 2005 6:52 pm

Taxi (episodul 2004) - 5/10. Genu' de film pe care te duci sa-l vezi fix in Mall cu prietenii tai pizdoshi (si manelisti pe deasupra) care delireaza dupa R'n'B, de dragu' de a spune a doua zi: "Muama, sa moara tzaca, am vazut un film in Mall de moare lumea! deci trebuie sa-l vezi neaparat! e genial...mai ales CA CAnta shonpol/Blucantrell..am dat 800.000 pe bilet si mi-am luat si incalzarile mele de 4 milioane" :)
Anyway....cateva faze care m-au amuzat (fapt pt. care l-am trecut clasa) in rest...o ora si ceva pierduta. Noroc ca exista timp din cauza de vreme :D

The Bourne supremacy - 7/10. Prima oara am crezut ca e un alt film in care armele se descarca mereu. In care toata lumea moare si doar unul supravietzuieste..."John McClane" ! :D
A fost totusi un pic diferit. S-au adaugat servicii secrete, planuri secrete, urmariri cu mashina pe alocuri spectaculoase si un "erou" care sufera de amnezie.

Whale rider - 9.5/10. Am aflat de film luand la rand toata "filmografia" cu OST-uri marca Lisa Gerrard & Co. Nushtu' cum se intampla ca pana acum am dat numai peste filme bune si f. bune.
"Whale rider" este "construit" dupa nuvela lui Witi Ihimaera cu acelashi nume si prezinta viata maorilor din tinutul de vis numit Noua Zeelanda. O viatza inca prinsa bine de vechile credintze, de vechile mituri, traditii, de natura...
Un peisaj de vis, o comuniune om-ocean emotionanta, ritualuri ce-mi amintesc de echipa de rugby "All Blacks" :D, un batran ce incearca sa pastreze valorile stravechi in detrimentul "noului val" si o fata (interpretata de micutza dar geniala Keisha Castle-Hughes) care reuseste sa schimbe unele prejudecatzi ale "mitului luptatorului mascul".
Film distins cu mai multe premii si nominalizari asha cum se vede si in "afishul" atashat.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Mar Sep 20, 2005 9:37 pm

Monsters Inc - Shi de data asta am ras cu aceeashi pofta ca shi la premiera :n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde ValiEnte » Joi Sep 22, 2005 3:45 pm

bewitched 7/10
n kidman e pe an ce trece mai frumoasa
fantastic four 6/10
destul de slab
land of the dead 8/10
se putea si mai bine...
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Crist1na » Vin Sep 23, 2005 9:51 pm

Anger Management 9/10 starring: Adam Sandler, Jack Nicholson, Marisa Tomei - comedie cat se poate de reusita, mereu imi place s-o revad;

Scary Movie 3 9/10 starring: Anna Faris, Pamela Anderson, Marnie Eng, Simon Rex - cel mai reusit din toata seria, nu e capodopera, dar m-a binedispus :* avand in vedere ca primul Scary Movie era prea ..obscen, al doilea cam dezgustator.

Land of the Dead 10/10 starring: John Baker, John Leguizamo, Dennis Hopper, Asia Argento - horror cu zombii pentru fani. A avut unele faze "greu de digerat" dar e echilibrat, adica nu are faze comice , dar nici sa dormi cu lumina aprinsa.
Crist1na
Junior Member

Mesajde FIORELA » Vin Sep 23, 2005 10:10 pm

RAZBOIUL LUMILOR CU TOM CRUISE
super filmul tre sa-l vedeti neaparat
FIORELA
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Sep 24, 2005 12:34 am

crash 9/10 poveste foarte buna, joc pe masura. unul dintre cele mai bune filme din anul asta.
being julia 8.5/10 foarte bun, bening exceptionala, atmosfera foarte bine recreata.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 24, 2005 4:53 am

RAZBOIUL LUMILOR CU TOM CRUISE
super filmul tre sa-l vedeti neaparat

saracu wells, s-ar rasuci in gruapa sa stie cum i-a fost maltratata opera ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde nbm » Mie Sep 28, 2005 8:03 pm

Moartea Domnului Lazarescu 8,5/10
Film foarte bun, dar un pic cam lung pentru gusturile mele (mai ales ca in seara aia eram si cam mort de foame, iar popcornul nu ie taman printre felurile mele favorite). Insa, spun realizatorii, filmul a fost intentionat lungit pt a reda SPOILER ALERT moartea lenta a personajului, plinbat din spitale in spitale END OF SPOILER ALERT
filmul e foarte bine jucat, prezinta o realitate cruda si este chiar si amuzant pe alocuri (mai ales pt cei care gusta umorul negru)
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde stefan » Joi Sep 29, 2005 12:03 am

Tot Moartea domnului Lazarescu - mi-ar fi placut sa scriu despre ultima bashina de film facuta de Cristi Puiu, alt cacat supraapreciat etc. - doar astea erau asteptarile dupa Marfa si banii si Niki Ardelean, colonel in rezerva (la ultimul a scris numai scenariul). Pe ala cu Kentu nu l-am vazut. Ei bine, e un film cam... de cacat la propriu, toate discutiile alea despre ulcer si voma ma facusera sa-mi vina mancarea proaspat digerata inapoi in gat, dar e cel mai putin de cacat din cele in care a fost implicat Cristi Puiu, IMO (nu se pune ala cu Kentu pe care nu l-am vazut). Adica, OK, aceleasi incercari penibile de a fi "veridic" (vezi scena din "Niki..." cand il filmeaza pe Rebengiuc cum isi taie unghiile), acelasi ritm "trepidant" (e al dracului de plictisitor, se misca foarte incet), dar... macar exista o poveste, un mesaj.

Riscand a fi considerat un film ce demonizeaza doctorii din Romania/Bucuresti, totusi reuseste sa ne vorbeasca despre cinismul existent in sistemul medical de la noi; doctori aroganti, cinici, unii cu un umor negru (dealtfel vestit), vezi afirmatii de genul "Duceti-l sa-l opereze de hematom sa moara acasa de cancer".

In concluzie, un film cam prost, plictisitor (deh, marca Cristi Puiu), scarbos (idem), dar care reuseste sa si spuna ceva, acolo, un mesaj. Ceea ce nu pot spune despre "Marfa si banii", de exemplu, sau de "Niki Ardelean".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde vali » Joi Sep 29, 2005 7:08 am

Must Love Dogs - o comedie acceptabila
vali

The Power of Nightmares

Mesajde Aliosha » Vin Sep 30, 2005 4:49 am

http://www.archive.org/details/ThePowerOfNightmares
Aveti aici un documentar extrem de interesant impartit in 3 episoade (aprox o ora fiecare) numit The Power of Nightmares. Linkurile pt download sunt pe coloana din stanga. (Va recomand versiunea MPEG2. (daca nu aveti codecul necesar il pot uploada eu ))

Linkul spre imdb:
http://www.imdb.com/title/tt0430484/
Aliosha

Mesajde Titina » Vin Sep 30, 2005 10:19 pm

Strangeland fff frumos filmul :) nu e chiar "frumos" bine spus,dar e ff interesant :D faza aceea cand aia deschide gura care era cusuta shi i se rup buzele...shi apoi zice ala "Or maybe u do feel the pain" e my favourite,am revazut-o de zeci de mii de ori....e genul meu de horror :) shi muzik din film e f mishto. 9/10
Titina
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Vin Sep 30, 2005 11:38 pm

Madagascar...in sfarshit :)
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Aliosha » Sâm Oct 01, 2005 5:07 am

Crash http://www.imdb.com/title/tt0375679/

... acum vad ca a postat si catharsis si a zis ce era mai important.
Aliosha

Mesajde vali » Sâm Oct 01, 2005 6:48 am

am revazut Four Brothers. superb. unu din cele mai bune filme anul asta.
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 02, 2005 1:53 pm

Crash . 10/10

fara cuvinte.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film