Scandalul avertismentelor

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Scandalul avertismentelor

Mesajde Aliosha » Vin Apr 26, 2002 1:49 am

Situatia incepe sa devina penibila si m-am gandit sa deschid un thread despre chestia asta unde sa putem discuta.

Ma uit stupefiat cum se cearta lumea pe threadul de avertismente. Pe Sopra cred ca a inceput sa-l doara capu analizand atatea "procese" pe zi...

Taberele ar fi cam astea: Gabytu, deedee, si mai nou Andrei vs Kryszti, K-gula si Zgubilici , in mare.

In primul rand Gabytu si Andrei sunt genul de oameni care se SUFOCA daca vad ceva scris impotriva formatiei lor preferate. Se limiteaza la forumurile alea ca in niste cazemate si privesc orice intrus cu pareri diferite ca pe un dusman.
Pentru cei ca ei joaca de-a moderatorii s-a transformat intr-o vendeta personala.
Andrei zice spre exemplu:
"Yeap Sorry mey Raven .. dar crede`am ca vei fi la fel ca K-gula.. ala o sa isi ia ban pe toate forumurile unde moderez eu .. nu`i asa sly ? in special pe Hi-q .. dam! hate him !"

Pe alocuri deedee are o atitudine ceva mai matura dar doar pe alocuri. Se chinuie ea sa faca ceva dar nu prea reuseste.

E la fel de adevarat ca cei 2-3 va stau in coasta si va asteapta greseala. Zgubi va face cu argumente de la A la Z fara probleme si atunci cand sunteti lasati fara replica scoateti mascota , adica avertsimentul. Eu nu sunt de acord cu nici una dintre atitudini desi recunosc ca si eu vin sa imi bag nasul si sa intep pe unde vad ceva ce mi se pare strigator la cer. Din ce in ce mai rar in ultimul timp pentru ca am realizat ca este fara speranta.

Nu ca vreau sa dau lectii de moderare dar pentru forumurile mai sus amintite si pentru cel de house...dar ce talmes balmes e acolo... te doare capul. Asa ca daca tot aruncati cu "bani" in dreapta si in stanga de ce nu va apucati sa faceti si o oarece curatenie interioara de primavara ca uite peste o saptamana e Pastele.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 3:40 am

OK. aveti 3 zile sa faceti curat, forumurile pe care nu gasesc curat, isi pierd toti moderatorii, fara nici un drept de contestatie si am sa pun pe cine vreau eu.
Cat despre scandal... nu vreau sa compar nici cei 3-4-5-6-7 ani de acasa ai celor care se cearta, nici cultura lor muzicala... nu de alta, dar se stie care are dreptate. Deci, care mai ameninta ca da ban aiurea si ca face si drege, o sa aiba de suportat consecintele.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Apr 26, 2002 10:27 am

Io as propune, fara suparare, pe cine nu intereseaza un anumit forum sa nu il citeasca si sa nu posteze acolo. Si se calmeaza imediat spiritele. Se poate critica la greu pe barfe...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 26, 2002 6:34 pm

Propun avertismnet si chiar banare pentru userul ROLF !
Nu este admisibil ca un user de talia lui...sa nu aiba semnatura si avatar ! Este o ofensa adusa celorlaltzi membrii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

hahaha!

Mesajde Joao » Vin Apr 26, 2002 10:24 pm

apropo de chesti asta,am vazut un mesaj,sau ce mai ramasese din el,mesajul original fiind sters.
Mai era doar citatul ceva cam asa:buna eu sunt.... si ma bucur sa scriu aici!
nu am inteles de prima data de ce nu-s mai multe mesaje asa,dar mi-am dat seama a doua zi ca exista moderatori!
Ma bucur ca s-a luat in considerare si certurile fara rost de pe anumite canale ,pe care nu le-am inteles si unde nu am mai intrat de la inceput!
asta nu e un mesaj de bagare in seama,ci unul de apreciere!:o
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 10:40 pm

stai pe aproape... ca se elibereaza posturi de moderator in curand :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde hellfire » Vin Apr 26, 2002 10:46 pm

bah, vreau shi eu un post de moderator...daca o bere tot nu vrei sa bei cu oamenii muncii :)

(ghici cine? )
hellfire

atat am de spus

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 26, 2002 11:02 pm

daca aia nu au dreptate si fac pe bosii ca sa se dea mari, ma opun!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 26, 2002 11:11 pm

Initial trimis de hellfire
bah, vreau shi eu un post de moderator...daca o bere tot nu vrei sa bei cu oamenii muncii :)

(ghici cine? )

:con:
Sopra Tutt1
Junior Member

sopra tata....

Mesajde Joao » Vin Apr 26, 2002 11:35 pm

nu poti sa faci un subiect unde sa puna administratorii de pe toate canalele(sa-i includ si pe aia care nu merita) mesajele cele mai stupide de la ei?
alea de genul buna eu sunt jiji si-mi place aici la voi!
sau andre e mai tare decat accent pt ca asa zic eu!
etc?
sper sa intelegi ideea!
Joao
Junior Member

Mesajde hellfire » Vin Apr 26, 2002 11:38 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1

:con:

soacra-ta mah!!!

vali mah, in vizita la tov hellfire ... ma uit la tine in camera pe geam :P
hellfire

Mesajde Kryszti » Sâm Apr 27, 2002 2:43 am

Cred ca aliosha are dreptate. E useless... Eu nici nu prea mai am timp sa stau ca alta data si nu mai intru decat rar pe animal, andre etc. Dar nu ma pot abtine. Nu stiu ce sa fac cand vad ce-i acolo: sa rad, sa plang?!...
Ultima chestie meseriasa a la dedee: sa nu mai incerca sa-i iau locul pe post de moderator la animal x... :hehe: :N

By the way sopra, nu am mai vrut sa comentez acolo, dar sa mor eu ca nu am stricat subiectelealea. Unde mai pui ca la faza cu avertismentul am dat un reply in sensul de raspuns la o discutie care era de mult paralela cu subiectul. De altfel, mi se pare absurd - imposibil sa te tii 100% de subiect. Pt ca nu sortezi carnati, cascaval si castraveti sa fie totul clar... E mult mai complex si totulare legatura cu totul...

Vezi ce curat e forumul vama veche? :N
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Rolf » Sâm Apr 27, 2002 12:02 pm

Joao, vezi ca e pe undeva mai la vale un thread cu cele mai penibile posturi sau asa ceva... e si unu cu cele mai interesante.

Oribile, voi continua sa te ofensez!
Rolf
Junior Member

/

Mesajde roby2002 » Sâm Apr 27, 2002 12:42 pm

shi eu sunt de parere ca daca cineva nu vrea sa sau nu shtie ce sa scrie intr-un forum sa nu o faca.shi sa nu se mai abata de la subiectul de discutzie .caci pe mine ma exaspereaza.

shi........ ce e <oribilule'> daca rolf nu vrea sa se semneze e treaba lui .de ce te simtzi jignit ?
I AM / Roby_13 \ beleve me

i will come after your blood if you don't .....!!!!!!

roby2002@myx.net
roby2002
Junior Member

???????

Mesajde Joao » Sâm Apr 27, 2002 12:46 pm

nu l-am vazut tata,cred ca ar mai trebui adaugate cateva,recente!
Joao
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Apr 27, 2002 1:31 pm

Joao - da, exista un subiect... dar moderatorii nu isi dau osteneala...

Kryszti - ai stricat subiectele alea 2 prin faptul ca te-ai luat de cei de acolo... si nu ai postat in nota forumului... adica, pe mine nu ma intereseaza daca tu esti mai destept ca ei si pui problemele in asa fel incat sa nu mai aiba ce sa spuna sau sa le scoti in evidenta subcultura lor muzicala... pentru ca asta duce la inchiderea subiectului... cel mai bine e sa te certi cu aia pe care ii duce capul... si care isi dau osteneala sa raspunda on topic... adica, posteaza si tu pe acolo pe unde se scriu lucruri inteligente, capishi? Oricum... sa stii ca eu iti dau dreptate in ceea ce ai postat... dar din motivele exprimate mai sus eu nu postez in nota asta.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Kryszti » Dum Apr 28, 2002 4:13 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
tu esti mai destept ca ei si pui problemele in asa fel incat sa nu mai aiba ce sa spuna sau sa le scoti in evidenta subcultura lor muzicala... pentru ca asta duce la inchiderea subiectului... cel mai bine e sa te certi cu aia pe care ii duce capul... si care isi dau osteneala sa raspunda on topic... adica, posteaza si tu pe acolo pe unde se scriu lucruri inteligente, capishi? Oricum... sa stii ca eu iti dau dreptate in ceea ce ai postat... dar din motivele exprimate mai sus eu nu postez in nota asta.

totul e relativ, dar cam asa e: nu ai cu cine... Si mi-au luat cateva luni sa ma prind
:confused:
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Apr 28, 2002 8:28 pm

eu am o intrebare...stiu ca pe barfe is reguli "indoite" sa zic asa,adica mai merge una-alta...dara discutie offtopic tot aia inseamna peste tot,nu??.....mai ales cand ceilalti chiar incearca sa discute subiectul respectiv...
nu inteleg de ce nu folosesc oamenii forumul de generalitati daca nu PM-urile pentru a se injura si a-si da in cap unul altuia...
nu dau nume sa nu zica(,) ca le caut nod in papura degeaba...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde darkshines » Dum Apr 28, 2002 9:15 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Propun avertismnet si chiar banare pentru userul ROLF !
Nu este admisibil ca un user de talia lui...sa nu aiba semnatura si avatar ! Este o ofensa adusa celorlaltzi membrii !

that's what makes him unique :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Re: Scandalul avertismentelor

Mesajde gabuba » Dum Apr 28, 2002 9:58 pm

Initial trimis de Aliosha
Situatia incepe sa devina penibila si m-am gandit sa deschid un thread despre chestia asta unde sa putem discuta.

Ma uit stupefiat cum se cearta lumea pe threadul de avertismente. Pe Sopra cred ca a inceput sa-l doara capu analizand atatea "procese" pe zi...

Taberele ar fi cam astea: Gabytu, deedee, si mai nou Andrei vs Kryszti, K-gula si Zgubilici , in mare.

In primul rand Gabytu si Andrei sunt genul de oameni care se SUFOCA daca vad ceva scris impotriva formatiei lor preferate. Se limiteaza la forumurile alea ca in niste cazemate si privesc orice intrus cu pareri diferite ca pe un dusman.
Pentru cei ca ei joaca de-a moderatorii s-a transformat intr-o vendeta personala.
Andrei zice spre exemplu:
"Yeap Sorry mey Raven .. dar crede`am ca vei fi la fel ca K-gula.. ala o sa isi ia ban pe toate forumurile unde moderez eu .. nu`i asa sly ? in special pe Hi-q .. dam! hate him !"

Pe alocuri deedee are o atitudine ceva mai matura dar doar pe alocuri. Se chinuie ea sa faca ceva dar nu prea reuseste.

E la fel de adevarat ca cei 2-3 va stau in coasta si va asteapta greseala. Zgubi va face cu argumente de la A la Z fara probleme si atunci cand sunteti lasati fara replica scoateti mascota , adica avertsimentul. Eu nu sunt de acord cu nici una dintre atitudini desi recunosc ca si eu vin sa imi bag nasul si sa intep pe unde vad ceva ce mi se pare strigator la cer. Din ce in ce mai rar in ultimul timp pentru ca am realizat ca este fara speranta.

Nu ca vreau sa dau lectii de moderare dar pentru forumurile mai sus amintite si pentru cel de house...dar ce talmes balmes e acolo... te doare capul. Asa ca daca tot aruncati cu "bani" in dreapta si in stanga de ce nu va apucati sa faceti si o oarece curatenie interioara de primavara ca uite peste o saptamana e Pastele.

mi se pare o confuzie totala. de cand s-au "instituit" deja, celebrele, avertismente, fiecare se da cu parerea! ele au fost create pt. a amenda persoanele care nu respecta regulile personale ale forumului respectiv. atunci cand treaba cu avertismentele sta mai moale, vin sefii si ne dau in cap [nu mai comentez pe aceasta tema]. atunci cand amendam userii care pt. ashi demonstra superioritate posteaza off topic, sau jignesc, suntem acuzati de prea mult "agresivitate". intotdeauna am amendat conform rugulilor care se gasesc la forumul meu. si cand vad ca exista unii care vin, si dreg, si se dau cu parerea... iar eu unu singur pe ANDRE, ca restul sunt ca si inexistenti, incerc sa rezolv situatia . dupa umila mea parere exista in aceasta lume, cateva principii generale. unul dintre ele ar fi ca fiecare persoana crede ca genul muzical pe care il asculta este cel de calitate. daca mai tarziu realizeaza ca nu e asa, este partea a doua. dar nu poti tu, <<carnatul>> [scuzati limbajul] de 18-30 ani sa vii si sa spui unui teen-ager ca e in fel si chip, si sa-si schimbe preferitele ca ... tra-la-la, ca el din personalitatea specifica varstei nu va renuntza la asta nici d-al naibi. aaa sa nu uit.... mai exista o categorie de persoane, care sub cearceaf asculta, muzica de care fac mishto, si au grija sa vina pe forum sa se mandreasca cu anumite replici pe care le-au dat pe un anume forum. cred ei, au inchis gura multora. dak am spus pe forumul ANDRE ca nu mai are sens sa continuam o discutia, nu am spus-o pt. ca mi-ar fi inchis cineva gura [caci mereu am dat o replica] , ci pt. ca discutia devenea chiar absurda! si conform unor reguli si principii generale nu aveam de ce sa tolerez la nesfarsit parerile, mult prea ascutite, poate chiar arogante ale unora dintre cei care posteaza!

P.S. in ultima vreme am realizat care sunt cu adevarat persoanele de care am ceva de invatat, si cele de la care pot doar sa desprind aroganta, nesimtirea, setea dupa... hmmm... "putere"... atunci cand singur voi conshtientiza ca sunt, pe plan muzical, doar un incult, imi voi schimba preferintele. dar oricum nu vad de ce atatea sunt atatea comentarii din momente ce am grait, clar si raspicat ca muzica nu ocupa nicidecum un loc fruntash in topul pasiunilor mele. ea ramane doar un hobby.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: ???????

Mesajde Rolf » Lun Apr 29, 2002 11:35 am

Initial trimis de Joao
nu l-am vazut tata,cred ca ar mai trebui adaugate cateva,recente!

Joao, uita-te si prin contul tau personal, pe la setari/optiuni etc... vezi ce setare ai pentru afisarea subiectelor de pe forum. Ca se poate sa ai selectata optiunea de a-ti afisa numai subiecte pe care s-a postat in ultimile 30-40-60 zile, caz in care nu vezi tot ce exista pe forumu asta, ci numai threadurile cu ceva activitate. Bagi acolo optiunea sa-ti afiseze toate subiectele, indiferent de vechime, si o sa apara to'felu' de subiecte...

Mirela, Barfe e un forum listat in fanclub, dar care tine de site-ul muzicabuna... chiar sunt oameni care posteaza numai acolo, intrind prin siteul ala, si care habar n-au ce se discuta in restul fanclubului. Asa ca de aia e nitel mai independent, autonom sa zic. Cam asta ar fi.... Sopra poa sa-ti zica ezapt!
Rolf
Junior Member

Re: Re: ???????

Mesajde Mirela » Lun Apr 29, 2002 1:26 pm

Initial trimis de Rolf
Mirela, Barfe e un forum listat in fanclub, dar care tine de site-ul muzicabuna... chiar sunt oameni care posteaza numai acolo, intrind prin siteul ala, si care habar n-au ce se discuta in restul fanclubului. Asa ca de aia e nitel mai independent, autonom sa zic. Cam asta ar fi.... Sopra poa sa-ti zica ezapt!

Rolf....multumiri de explicatie,dar eu nu asta intrebasem...
eu spuneam ca si acolo poti sa fii offtopic si ca m-au enervat 2 care au inceput sa-si dea unul altuia in cap in mijlocul discutiei noastre...anyways,let-s just drop it...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Rolf » Lun Apr 29, 2002 1:41 pm

Pai tocma fiindca e forum cu autonomie nu se baga nimeni sa-i traga de urechi pe ai de o iau pe de laturi.... Plus ca mozii de acolo se pare ca apar mai rar. Da cum spuneam, Sopra stie exact.
Rolf
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Apr 29, 2002 6:27 pm

De forumul ala se ocupa DrSlam... si asta pentru ca e felia lui... pe mine nu ma intereseaza ce se intampla acolo... atata timp cat nu se sare calul prea mult.
Sopra Tutt1
Junior Member

Explicatie

Mesajde Kryszti » Mie Mai 01, 2002 1:21 am

Initial trimis de Gabytu
mi se pare o confuzie totala. de cand s-au "instituit" deja, amendat conform rugulilor care se gasesc la forumul meu. si cand vad ca exista unii care vin, si dreg, si se dau cu parerea... iar eu unu singur pe ANDRE, ca restul sunt ca si inexistenti, incerc sa rezolv situatia . dupa umila mea parere exista in aceasta lume, ca.

Unu la mana, trebuie sa fi cel puitin retard sa crezi ca varsta nu are vreo importanta in toata povestea asta cu gusturile. In acest sens, singurul carnat esti tu (nu o lua ca o jignire, pt. ca peste vreo 4-5 ani cat o fi diferenta de varsta intre noi o sa vezi ca vei gandi altfel).
Doi... Vz. pe forumul Vama veche sau Vita de vie sau Taxi subiecte ingropate de la nastere (ex: Oare VV sunt cei mai buni? sau Tudor Chirila ce actor bun e) sau Mesje de genul VV sunt regii muzicii rock, *uie nu stiu care? cumsunt la forumurile trupelor de dance?! <O sa deschid pe muzica un subiect pe tema asta, sa intelegi mai bine>. Imi pare rau daca te-am jignit prea rau, dar ai cautat-o de prea multe ori... :)
Trei... nu am chef sa "discut" subiectivitati cretine (hai sa vb noi intre noi cat de buni sunt vama veche la nesfarsit) de unul singur ci prefer sa imi dau cu parerea despre niste lucruri care sunt chiar grave. Ca tu asculti muzica de consum si nu te deranjeaza ce se intampla, e parerea ta, dar lasa-ma in puii mei sa ma plang si eu de una alta.
Patru... Taca, sete de putere :hehe: . Pentru tine sau pt. deedee poate e important sa fii modertor pe nu stiu ce forum, pt.mine e o chestie care nu are o importanat majora, intelegi?! Chiar am lucruri serioase de facut, nu doar sa fac pe seful in fata unor necunoscuti...
Patru... Cand forumul asta va fi atat de cenzurat incat nu o sa mai poti spune o parere anti, el va ajunge exact ca orice ziar, revista comerciala, aflata in mainile caselor de discuri de 2 bani, unde trebuie sa aclamam autenticele valori: fetele din playboy (lucky, de luxe etc.), animalele x, pe andreea marin, *vulitele de la blondy, senzatiile muzicii romanesti, akkent etc.
Si atunci cand se va intampla asta, intreb si eu cine va mai ramane sa scrie aici? SI mai intreb cui foloseste?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

o singura mentiune am de facut

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 01, 2002 8:33 am

Initial trimis de Gabytu
[...]si cand vad ca exista unii care vin, si dreg, si se dau cu parerea... iar eu unu singur pe ANDRE, ca restul sunt ca si inexistenti, incerc sa rezolv situatia

Propun stergerea forum-ului Andre din moment ce insasi moderatorul spune ca nu are activitate.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Mai 01, 2002 1:49 pm

propun stergerea forumurilor andre,blondy,3se,animalx,etc deoarece ele atrag numai retarzi ce afecteaza si forumurile de muzica,generalitati,etc.
hello sopra?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 01, 2002 2:38 pm

cea mai grozava idee de pana acum!
Zgubilici
Junior Member

Re: Explicatie

Mesajde gabuba » Mie Mai 01, 2002 9:03 pm

Initial trimis de Kryszti

Unu la mana, trebuie sa fi cel puitin retard sa crezi ca varsta nu are vreo importanta in toata povestea asta cu gusturile. In acest sens, singurul carnat esti tu (nu o lua ca o jignire, pt. ca peste vreo 4-5 ani cat o fi diferenta de varsta intre noi o sa vezi ca vei gandi altfel).
Doi... Vz. pe forumul Vama veche sau Vita de vie sau Taxi subiecte ingropate de la nastere (ex: Oare VV sunt cei mai buni? sau Tudor Chirila ce actor bun e) sau Mesje de genul VV sunt regii muzicii rock, *uie nu stiu care? cumsunt la forumurile trupelor de dance?! <O sa deschid pe muzica un subiect pe tema asta, sa intelegi mai bine>. Imi pare rau daca te-am jignit prea rau, dar ai cautat-o de prea multe ori... :)
Trei... nu am chef sa "discut" subiectivitati cretine (hai sa vb noi intre noi cat de buni sunt vama veche la nesfarsit) de unul singur ci prefer sa imi dau cu parerea despre niste lucruri care sunt chiar grave. Ca tu asculti muzica de consum si nu te deranjeaza ce se intampla, e parerea ta, dar lasa-ma in puii mei sa ma plang si eu de una alta.
Patru... Taca, sete de putere :hehe: . Pentru tine sau pt. deedee poate e important sa fii modertor pe nu stiu ce forum, pt.mine e o chestie care nu are o importanat majora, intelegi?! Chiar am lucruri serioase de facut, nu doar sa fac pe seful in fata unor necunoscuti...
[b]Patru... Cand forumul asta va fi atat de cenzurat incat nu o sa mai poti spune o parere anti, el va ajunge exact ca orice ziar, revista comerciala, aflata in mainile caselor de discuri de 2 bani, unde trebuie sa aclamam autenticele valori: fetele din playboy (lucky, de luxe etc.), animalele x, pe andreea marin, *vulitele de la blondy, senzatiile muzicii romanesti, akkent etc.
Si atunci cand se va intampla asta, intreb si eu cine va mai ramane sa scrie aici? SI mai intreb cui foloseste?
[/B]

eu cred ca tu [ca multi altii] ori nu percepi "datele corect" ori esti chior. cred ca prima varianta. nu mai comentez asupra primului paragraf al tau, deoarece una spun eu, una vezi tu. cat despre subiectele acelea, dak asta e intelectul fanilor, nu le pot cere mai mult, iti dai seama... s-ar putea sa raman cu 4 subiecte.... nu, nu m-am simtit deloc jignit. vezi ca esti plecat? no comment!
eu de aceea am postat aici pt. ca m-am saturat de atata subiectivitate din partea unora. am si eu o intrebare : o persoana trebuie sa-si exprime punctul de vederea [parerea] in 1000000 de posturi?!?!??!?!? wow... dak e asa... propun deschiderea unui forum special.... dupa cum vezi, pt. aceste "sublime" pareri am deschis un subiect special, dar voi nu! preferati sa spurcati toate celalte subiecte... eeeeeh de asta [aproape] toate avertismentele.
in rest nu mai comentez pt. ca "informatiile" pe care ti le voi acorda oricum nu vor fi percepute....
- Toţi in păr!
gabuba

Re: o singura mentiune am de facut

Mesajde gabuba » Mie Mai 01, 2002 9:07 pm

Initial trimis de Zgubilici

Propun stergerea forum-ului Andre din moment ce insasi moderatorul spune ca nu are activitate.

:hehe: micutzo.... ie grele intelegerile ... dak eu nu ash avea activitatea s-ar duce dreaq forumu' ANDRE! dar ce sa-i faci... eu ma refeream la "inmultirea unui singur post" sub alte forme de expunere.
- Toţi in păr!
gabuba

Următorul

Înapoi la Antichitati