Metode de contraceptie si protectie.

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Cat din placere "fura" un prezervativ ?

Mesajde Aliosha » Dum Mar 17, 2002 5:34 am

Ce sa facem... Vrem nu vrem tre sa le punem nu de alta dar e pericol mare.

Dar cam cat la suta din placere se pierde prin protejare?
Eu zic ca destul de mult.

In Romania Durexurile sunt scumpe si raman in vitrine - nu le cumpara nimeni.
"Love plus" sunt ok si lumea le prefera pentru ca au un pret mai decent.
Mai sunt alea chinezesti, tailandeze cu poze pe ele sau ce dracu or fi mai ieftine decat o bere proasta care se rup daca le tii mai mult de 20 de minute pentru ca nu sunt lubrefiate mai deloc.

Si daca isi aduce aminte cineva de Romedurile de acum ceva ani.
Alea erau penale rau. Cred ca erau destinate direct masochistilor.
Am intels ca nu se mai fac.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Dum Apr 28, 2002 4:08 pm

Daca ai partener stabil, eu zic ca pilula contraceptiva e cea mai buna...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Apr 28, 2002 4:24 pm

Majoritatea fetelor se cam feresc sa ia pilule, oricat de bine dozate si recomandate ar fi ele.
Aliosha

mda

Mesajde Joao » Dum Apr 28, 2002 4:41 pm

iti cam fura stept ultimul racnet-polibutan sau poliuretan,nu am inteles exact,de 10 x mai subtiri si de 10 x mai rezistente!
pilulele cam dau noduli.eu ma cam folosesc de prezervative.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Apr 28, 2002 8:40 pm

Initial trimis de B-O-B-O
Daca ai partener stabil, eu zic ca pilula contraceptiva e cea mai buna...

Pai normal...lasa responsabilitatea ei ca e mai usor!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Dum Apr 28, 2002 9:00 pm

Initial trimis de Mirela

Pai normal...lasa responsabilitatea ei ca e mai usor!!!

:con: :confused: :con:

bai mirela, cum adika ?

Pilula contraceptiva are peste 99% sanse sa mearga (adika sa nu ramana fata insarcinata), pe cand prezervativul in jur de 90%.

Nu inteleg ce e asa greu sa iei o pilula 21 de zile? Ce e asa mare responsabilitate? Mi-o fie mie mai usor dar de ce sa va placa voua mai mult sexul ca noua? (ca cu prezervativul scazi considerabil placerea barbatului)

E parerea ta e una, a mea e alta...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Apr 28, 2002 9:41 pm

In primul rand pilulele aduc dereglari hormonale ce pot produce unele efecte neplacute pentru fete. ( ingrasatul spre exemplu)
Din punctul asta de vedere nu poti sa-ti obligi partenera sa le ia din moment ce organismul ei nu suporta asa ceva prea bine.
Probabil ca la asta se referea Mirela.

Chestia cu 99% si 90% nu atarna prea greu in discutie. Alea 9 % lipsa de la metoda prezervativului tin de hazard - sa zicem sa se rupe sau altceva de genul asta.

In fond si la urma urmei fiecare cuplu cum se intelege si cum se simte bine. Sunt mai multi factori care atarna in alegerea metodei potrivite...
Aliosha

Mesajde Vizitator » Dum Apr 28, 2002 10:30 pm

desi nu mi-am inceput viata sexuala, cand voi crede ca este momentul potrivit pt. acest lucru, voi alege la teimpul potrivit cea mai buna metoda de protejare, si cel mai bun produs. desigur imi doresc ca aceasta prima experienta sa fie reushita.
Vizitator

Mesajde Aragorn » Dum Apr 28, 2002 11:45 pm

Initial trimis de Aliosha
Chestia cu 99% si 90% nu atarna prea greu in discutie. Alea 9 % lipsa de la metoda prezervativului tin de hazard - sa zicem sa se rupe sau altceva de genul asta.

In fond si la urma urmei fiecare cuplu cum se intelege si cum se simte bine. Sunt mai multi factori care atarna in alegerea metodei potrivite...

Pai mai aliosha cum sa nu fie important 9%? 9% inseamna ca in 9 cazuri din 100 tipa ramane insarcinata...ceea ce nu e de aruncat...sau neglijat.

Faza a doua, ai perfecta dreptate...ca doar nu-mi oblig partenera sa ia pilule, dar daca amandoi suntem de acord nu vad care e problema...si in plus daca tipa tine la tine ar accepta ca sa simti si tu ceva mai mult la act, nu?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Apr 28, 2002 11:56 pm

Da ma BOBO dar asta e in statistici. Daca il folosesti cum trebuie nu ai cum sa o patesti. Am zis, doar sa se rupa sau ceva de genul asta, un ghinion.
Acum normal ca noua ne convine mai mult ca sa ia partenera pilule dar nici sa o vad de la luna la luna ca se umfla si ia kile in plus.
Ma repet, depinde de la caz la caz...
Aliosha

Mesajde Aragorn » Lun Apr 29, 2002 12:38 am

Pai Aliosha sunt zeci de feluri de pilule, unele de la 10$ altele la 70$, si normal ca alea mai ieftine au efecte secundare mai neplacute. In cazul meu, sau mai bine zis al prietenei mele nu a fost asa ceva ca ingrasatul sau alte efecte secundare...Probabil din cauza ca ea ceva mai scump decat alea normale...sau depinde de la caz la caz cum zici tu.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Apr 29, 2002 12:09 pm

Ba baieti, nu era invers? Adica 99% siguranta la condoame si sub 90% la buline?

Tiriste si relatii de trei zile: clar prezervativ! Te mai gindesti si la tine, acolo nu e numa problema de contraceptie, principalu e protectia! Tiriste la scurt: nimic! Ca se duce tot farmecu' Te risti si gata...

Partenera: daca-ti pasa de ea mai subtire cu pilulele. Daca totusi ia pilule obligat pauza tot la 6 luni. Daca nu ia: prezervative si calendar. Apropo: mie nu mi s-a intimplat niciodata sa se rupa prezervativu.

Pilulele nu duc numai la ingrasat. Au si alte efecte pe termen mult mai lung. To'felu' de efecte hormonale, pe linga care si afectarea diferitelor organe ca pateu' sau rinichii. Un ginecolog care e cinstit iti anti-recomanda pilulele. Stiu fiindca cunosc fo 2.
Rolf
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Apr 29, 2002 2:41 pm

Nu inteleg ce e asa greu sa iei o pilula 21 de zile? Ce e asa mare responsabilitate? Mi-o fi mie mai usor dar de ce sa va placa voua mai mult sexul ca noua? (ca cu prezervativul scazi considerabil placerea barbatului)

In primul rand ce zici tu e sexist...adica eu sunt barbat,mie tre'sa-mi placa in primul rand si dupa aia ma gandesc la ea...

Responsabilitate e sa le iei..pentru ca daca ai uitat o data sa le iei degeaba le-ai luat pe cele dinainte...cum au zis Aliosha si Rolf,complicatii sunt cu carul,nu numai fizice,sau hormonale dar si pe plan psihic(gen complexari,obsesie etc etc)si atunci s-a dus si placerea barbatului!!

asta e cu pilulele regulate...mai sunt si "morning after pil"-urile,care nu necesita atata "maturitate"sau "responsabilitate" ca sa le iei,dar nici o prea mare sigutanta nu poti avea...

Concluzia..n-o poti obliga sa ia pastile daca nu vrea,nu-i plac sau nu poate sa le ia(de ex.daca tii regim e contraindicat ca iti deregleaza metabolismul).Iar faze de constrangere cu "daca ma iubeste..." sunt josnice si se cheama santaj sentimental!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Lun Apr 29, 2002 8:29 pm

Initial trimis de Mirela

In primul rand ce zici tu e sexist...adica eu sunt barbat,mie tre'sa-mi placa in primul rand si dupa aia ma gandesc la ea...

Responsabilitate e sa le iei..pentru ca daca ai uitat o data sa le iei degeaba le-ai luat pe cele dinainte...cum au zis Aliosha si Rolf,complicatii sunt cu carul,nu numai fizice,sau hormonale dar si pe plan psihic(gen complexari,obsesie etc etc)si atunci s-a dus si placerea barbatului!!

asta e cu pilulele regulate...mai sunt si "morning after pil"-urile,care nu necesita atata "maturitate"sau "responsabilitate" ca sa le iei,dar nici o prea mare sigutanta nu poti avea...

Concluzia..n-o poti obliga sa ia pastile daca nu vrea,nu-i plac sau nu poate sa le ia(de ex.daca tii regim e contraindicat ca iti deregleaza metabolismul).Iar faze de constrangere cu "daca ma iubeste..." sunt josnice si se cheama santaj sentimental!!!

Bai mirela ma uimeste mult gandirea ta...Ce e sexist in ce am zis eu? Daca partenera mea e de acord sa ia pilulele fara sa o oblig eu ce e rau in asta...? Eu cred ca tu ai ramas tot la gandirea aia de acum 100 de ani, dar fie mai sunt si din astia...
Complicatii cu carul? MAi fata ia o carte si citeste ca se pare ca nu stii nimik... Nu vrei sa-mi spui acum ca vin complicatii de genu' ca atunci cand va naste tipa va avea un copil cu vreo trei capete si 5 maini? Si te anunt eu ca daca ai uitat sa iei o pilula NU E NIMIK, ca poti sa o iei a doua zii si totul e normal...n-ai voie sa nu iei mai multe zile, dar nu numa una.
Complicatii pe plan pshihic? Hai sa fimi seriosi...ca daca tipa are complicatii pe plan pshihic atunci tre sa vada un doctor neaparat.
Si in plus daca tipa nu vrea sa le ia, nu le ia...
mirela unde am zis eu ca am santajat partenera sa ia pilule sau am obligat-o sa faca asa ceva?

Pt rolf: 99% pilulele, 90% prezervativele
N-are cum sa fie invers deoarece pilule opresc formarea"oului", pe cand asa cum a zis si aliosha, prezervativele se pot rupe...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

eu sunt stan patitu'

Mesajde Joao » Lun Apr 29, 2002 9:07 pm

Pt rolf: 99% pilulele, 90% prezervativele
N-are cum sa fie invers deoarece pilule opresc formarea"oului", pe cand asa cum a zis si aliosha, prezervativele se pot rupe...

deci mie mi s-a rupt o data si am luat de urgenta de la farmacie pilule pt asa ceva(farmacista radea de mine ,in loc sa ma aprecieze ca-s grijuliu!:D )
Joao
Junior Member

B-O-B-O

Mesajde Mirela » Lun Apr 29, 2002 10:41 pm

sa ma explic?!??...
1.gandirea mea e chiar destul de moderna(zic eu),altfel n-as fi intrat pe forumul de sex si nu m-as fi bagat in discutia de fatza...
2.si pe mine ma uimeste gandirea TA si felul cum ai pus problema...
3.nu ma refeream la tine cand am zis ca nu o poti obliga si nu vorbeam serios cand am zis de "santaj sentimental"...dar daca te-ai simtit cu musca pe caciula,asta e alta mancare de peste ;n
4.nici nu ma asteptam la altceva din partea ta...
daca tipa are complicatii pe plan pshihic atunci tre sa vada un doctor neaparat.

5.cat despre copiii "cu 3 capete si 5 maini"...
m-am documentat ca sa fiu sigura...
<<There is a risk of benign liver tumors which can be serious among pill users. The pill slightly increases the incidence of gallbladder disease. Most women taking oral contraceptives have few or no problems. But do call your practitioner if you notice any of the following symptoms:
vision disturbance, blurred vision, flashing lights,headaches (severe),unusual leg pain (calf or thigh),chest pain (severe), shortness of breath,coughing up blood ,abdominal pain (severe)>>
toate aste sunt puse pe lista pentru ca s-au intamplat in trecut(!?!)
6.si aici iti dau dreptate...nu se intampla nimic daca nu le iei o data
<<If you forget one pill, take it as soon as you remember. If you do not remember untill the next day, then take two pills that day. If you miss two pills, take two pills a day for two days. If you miss three or more pills, call the clinic for instructions.
IMPORTANT: If you miss more than one pill in a row, you need to use a backup method for one week to prevent pregnancy that cycle.>>

Ps: Joao,ai stiut tu de care pilule sa ii iei tipei??Cred ca farmacista radea de figura ta chiorandu-te la diferitele pachete de prin rafturi ...(glumesc,normal!!):o
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

?

Mesajde Joao » Lun Apr 29, 2002 10:52 pm

hahaha!:( :(
deci era 4 dimineata si nu am mai intrat in farmacie,ci am luat de la ungiseu(e greu de explicat,dar tot din farmacie).
era coada in spatele meu,5 persoane(2 babe) si eu vorbeam tare si eram nervos,iar aia radea: cand s-a intamplat, vai ce ''viril'' esti tu, nu stii sa-ti pui prezervativul,etc
si cum abera ea asa i-am zis sa se grabeeasca ca naste fata pana-mi da ea pilula! s-a potolit si mi-a dat niste instructiuni gresite,de a facut fata nodul!(deci vina mea binenteles!)

eu va sfatuiesc sa nu ajungeti in situatia mea!:sperm:
Joao
Junior Member

Re: B-O-B-O

Mesajde Aragorn » Mar Apr 30, 2002 4:10 am

Initial trimis de Mirela
sa ma explic?!??...
1.gandirea mea e chiar destul de moderna(zic eu),altfel n-as fi intrat pe forumul de sex si nu m-as fi bagat in discutia de fatza...
2.si pe mine ma uimeste gandirea TA si felul cum ai pus problema...
3.nu ma refeream la tine cand am zis ca nu o poti obliga si nu vorbeam serios cand am zis de "santaj sentimental"...dar daca te-ai simtit cu musca pe caciula,asta e alta mancare de peste ;n
4.nici nu ma asteptam la altceva din partea ta...

5.cat despre copiii "cu 3 capete si 5 maini"...
m-am documentat ca sa fiu sigura...
<<There is a risk of benign liver tumors which can be serious among pill users. The pill slightly increases the incidence of gallbladder disease. Most women taking oral contraceptives have few or no problems. But do call your practitioner if you notice any of the following symptoms:
vision disturbance, blurred vision, flashing lights,headaches (severe),unusual leg pain (calf or thigh),chest pain (severe), shortness of breath,coughing up blood ,abdominal pain (severe)>>
toate aste sunt puse pe lista pentru ca s-au intamplat in trecut(!?!)
6.si aici iti dau dreptate...nu se intampla nimic daca nu le iei o data
<<If you forget one pill, take it as soon as you remember. If you do not remember untill the next day, then take two pills that day. If you miss two pills, take two pills a day for two days. If you miss three or more pills, call the clinic for instructions.
IMPORTANT: If you miss more than one pill in a row, you need to use a backup method for one week to prevent pregnancy that cycle.>>

Ps: Joao,ai stiut tu de care pilule sa ii iei tipei??Cred ca farmacista radea de figura ta chiorandu-te la diferitele pachete de prin rafturi ...(glumesc,normal!!):o

1. Gandirea ta e perfect aiurea, feminista complet, asa cum sunt si astea pe aici prin canada. Si imi pare rau sa-ti spun dar nu prea le duce mintea pe astea care sustin sus si tare ca vor egalitate cu barbatii cand ele primesc mult mai multe lucruri (nu ma pune ca iti dau sute de exemple).

2. Cum am pus problema ca eu nu-mi dau seama ce e gresit, poate altcineva in afar de tine ma poate lumina si pe mine.

3.Daca ai dat reply la mesajul meu si ai scris aia acolo, cu putina logica se vede replica, dar nu ma asteptam la altceva de la tine. Si pt cunostiintele tale generale am si scris ca NU am obligat pe nimeni cu nimik.

4.la ce altceva sa te astepti? si de ce nu te asteptai ca nu prea mai cunoscut, dar fie cum zici tu...

5.Most women taking oral contraceptives have few or no problems tre sa fac altceva ca sa vezi aia? Pai daca o iei asa pe orice produs scrie ca s-ar putea in unu din 10000 de cazuri sa se intample ceva, si e normal ca mai sunt si oameni diferiti pe lume.

6. Ma bucur ca la ceva macar dai dreptate...cu toate ca ar trebuii la mult mai mult :D

7. Ma bucur ca am cu cine ma certa pe tema asta, dar nu ma bucura faptul ca interpretezi prosteste multe lucruri...

Joao bine ca ai fost in romania cu chestia ai, ca daca erai pe aici pe la mine te dadea femeia aia in judecat si te storcea de bani.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: B-O-B-O

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 9:08 pm

5.[B]Most women taking oral contraceptives have few or no problems
tre sa fac altceva ca sa vezi aia? Pai daca o iei asa pe orice produs scrie ca s-ar putea in unu din 10000 de cazuri sa se intample ceva, si e normal ca mai sunt si oameni diferiti pe lume.

6. Ma bucur ca la ceva macar dai dreptate...cu toate ca ar trebuii la mult mai mult :D

7. Ma bucur ca am cu cine ma certa pe tema asta, dar nu ma bucura faptul ca interpretezi prosteste multe lucruri...

Joao bine ca ai fost in romania cu chestia ai, ca daca erai pe aici pe la mine te dadea femeia aia in judecat si te storcea de bani. [/B]

ba vere,oricum nu m-ar fi dat,era vorba de dragoste,poate ai norocul sa stii cum e...............
Joao
Junior Member

Re: Re: Re: B-O-B-O

Mesajde Aragorn » Mar Apr 30, 2002 9:54 pm

Initial trimis de Joao

ba vere,oricum nu m-ar fi dat,era vorba de dragoste,poate ai norocul sa stii cum e...............

bai vere stiu ce e aia dragoste, si stiu prea bine cred dar nu asta era faza...tu ai zis ca tipa de atunci, deci inseamna ca una din trecut, deci cu care numai esti acu, deci te-ar fi putut da foarte bine in judecata...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: Re: Re: Re: B-O-B-O

Mesajde Joao » Mar Apr 30, 2002 10:15 pm

bai vere stiu ce e aia dragoste, si stiu prea bine cred dar nu asta era faza...tu ai zis ca tipa de atunci, deci inseamna ca una din trecut, deci cu care numai esti acu, deci te-ar fi putut da foarte bine in judecata...

poate din razbunare,oricum,i-a trecut fara probleme! si ma bucur ca s-a terminat cu bine faza.:cool:
Joao
Junior Member

Mesajde Aragorn » Joi Mai 02, 2002 2:49 pm

Ce faci Mirela ai uitat ca aici ai deschis o convorbire? sau ai vazut ca n-ai cum sa acastigi si ai lasat-o balta :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Mai 02, 2002 2:56 pm

Nu,mah n-am uitat :D ...cand am sa am timp iti voi desfiinta sistematic argumentele....acum am tulit-o.
ziua buna!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mie Mai 08, 2002 12:23 am

SARACA mIRELA, inca mai cauta sa gaseasca ceva cu care sa-mi "distruga" mie argumetele... :D

PS: pacat ca e imposibil ca era frumos altfel...:a
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Mai 15, 2002 3:59 am

Dupa inca o saptamana mirela na fost in stare sa gaseasca ceva cu care sa ma 'distruga' pe mine :D:N ;h :t :rulz:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde cool-girl » Lun Mai 20, 2002 6:23 pm

contraceptzia.. e o decizie care trebuie luata de ambii partenerii indiferenta daca e pilula.. sau e prezervativ.. ( si nu e numa' de datoria barbatului sa procure prezervative.. ) totul e sa nu.. se lase- dupa o noapte nebuna de love- cu vre-un bebe-strumf :)
life is a shit.. and we are full of life
cool-girl
Junior Member

Mesajde PuturOSU` » Sâm Iul 06, 2002 9:49 pm

sexul cu prezervativ e....ca si cum ai mirosi o floare cu masca de gaze!
Nu conduc pe nimeni dar sunt un lider ,si-mi place sa cred ca sunt un om liber!
PuturOSU`
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Sâm Sep 07, 2002 11:28 am

pilulele RulZ:)) adevaru e ka o data pe intunerik am luat alta pilula decat din ziua respectiva si dupa aia am asteptat inka 2 saptamani pana sa pot face sex fara prezervativ .. dar se merita domne sa asteptzi :) la mine pilulele ori stau in Computer ..adika in Unitate ca akolo nu umbla decat JE sau la prieten ..... plus ka ai beep`rul de la Merci ... pe care il primesti gratis din orice farmacie .. asha ka nu se pune problema a uita pilula :))
orikum numai kand te gandesti ka potzi sa o faci kand ai chef si unde ai chef iar eu ..... desi exista 1% posibilitatea de a ramane insarcinata ... de 3 luni de zile nu am patzit nimik :) asha ka nu e vorba ca iei pilule ka te obliga iubitul .. dar stii tu daca nu persoanele kare te iubesc nu stiu ce e mai bine pentru tine ? atunci cine ? :)

orikum zik ka o tipa tre sa incerce si ku prezervativ si apoi sa ia o data o luna pilule si sa vada kum e si fara ... si e sotto ka o sa ia si a doua luna pilule :P
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Re: Bau

Mesajde Aragorn » Mar Sep 10, 2002 6:29 pm

Initial trimis de PreferatA
pilulele RulZ:)) adevaru e ka o data pe intunerik am luat alta pilula decat din ziua respectiva si dupa aia am asteptat inka 2 saptamani pana sa pot face sex fara prezervativ ...

Hmmm ciudat ca eu stiam (cel putin asa am vazut la pritena mea) ca nu conteaza din ce zi ei pilula ca toate au acelasi efect...aveai cumva pilule speciala care aveau alta concetratie in fiecare zi?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Bau

Mesajde PreferatA » Mie Sep 11, 2002 2:11 pm

Hmmm ciudat ca eu stiam (cel putin asa am vazut la pritena mea) ca nu conteaza din ce zi ei pilula ca toate au acelasi efect...aveai cumva pilule speciala care aveau alta concetratie in fiecare zi?

eu iau Mercilon si acelea sunt puse pe zile si ai doua variante
1- sa incepi sa iei pilula inka din prima zi de ciclu adika daca tzie itzi vine intr`o zi de joi atunci iei prima pilula pe kare scrie Joi [in engleza) si apoi a doua zi vineri o iei pe cea de vineri .. in sensul indikat de niste sagetzi
2- sau iei atunci kand tzi s-a terminat ciclu .. si iei pilula din ziua in care esti ...

si are doze diferite de hormoni pentru ka aceasta pilula sa nu afecteze metabolismul .... adika nici tu ingrashat nici tu nimik :P

easy :P
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Următorul

Înapoi la Sex