) pe care speri sa le spui candva, cu sinceritate, unei persoane cu adevarat speciale, persoana de care esti convins ca tii cu adevarat si de care ai curajul sa afirmi ca ai sentimente puternice.
Iata ca momentul pe care il asteptam candva s-a intamplat.
I-am spus Te iubesc !!!
A fost o clipa in care m-am simtit in al 9-lea cer. Era o scena ca in filme, perfecta as putea spune, pana intr-un anumit punct.. si anume momentul cand a urmat reply-ul, scenariul ne mai fiind ca in filme ci ca intr-un serial de genu` tanar si nelinistit -
o privire blank urmata de o replica celebra - "cum adica ma iubesti?" si un hug
- dupa care ne-am desparitit; am plecat fiecare la casele noastre prefacandu-ne ca nimic nu s-a intamplat... how romantic... A urmat clipa in care simteam cum tocmai mi s-au smuls aripile si urmeaza sa ma izbesc de pamant. Si asa a fost. M-am simtit ca o leguma de atunci doar ca pe ea (perosana mea iubita) nu am lasat-o sa observe acest lucru.
Acum dupa o asemenea scena chiar nu stiu cum sa ma mai comport cu aceasta persoana la care tin fooooarte mult si de aceea v-ar ruga sa ma ajutati si pe mine, umil si confuz cum sunt, cu niste sfaruti amarate
Al dvs.,
Te iubesc !

)
?