Lucescu in Turcia
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce parere aveti despre Galatsaray?
Mie imi palce echipa asta ca acum nu are nic o vedeta si isi face treaba,a dika vreau sa spun imi place cum antreneaza Lucescu si mi-ar palce sa fie si la nationala...dar din pacate asta nu cred ca se va intampla.
Si ati auzit chestia aia precum Hagi va fi secundul lui Lucescu un an iar dupa Lucescu va deveni Director Sportiv la Galata iar Hagi antrenor principal...cel putin asa am citit pe http://www.onefootball.com
Si ati auzit chestia aia precum Hagi va fi secundul lui Lucescu un an iar dupa Lucescu va deveni Director Sportiv la Galata iar Hagi antrenor principal...cel putin asa am citit pe http://www.onefootball.com
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Si mie imi plac...si au avut mult ghinion in actuala grupa din Champhions League ! 4 egaluri din 4 meciuri..cu Liverpool (acasa + deplasare) cu Barca pe Camp Nou si cu Roma la Istambul.
Ce credetzi ? Se califica in sferturi,sau nu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si mie imi plac...si au avut mult ghinion in actuala grupa din Champhions League ! 4 egaluri din 4 meciuri..cu Liverpool (acasa + deplasare) cu Barca pe Camp Nou si cu Roma la Istambul.
Pai Roma i-au egalat in minutul 93, ghinion curat, iar barcelona i-a egalat de la 2-0

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: azi
Initial trimis de B-O-B-O
Astazi este derby-ul mare al turciei: Galatasaray - Besikitas.
Cine credeti ca va castiga?
Eu tin cu Galata ...
si noi tot cu Galata...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Re: Re: azi
Initial trimis de mirela2001
si noi tot cu Galata...
SI voi, care voi? Romanii toti? Sa vina fiecare sa zica:D

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: azi
Galata-Besikitas: 1-0
SI acum Galata e pe primul loc la 3 pct departare de locul doi.
SI acum Galata e pe primul loc la 3 pct departare de locul doi.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Mie din campionatul Turciei..imi plac galben-albastrii...ce provin din cel mai de temut cartier al metropolei turce...Fenerul !
Acolo joaca si unul dintre portarii mei preferatzi...Rustiu !
Dar..orcicum..tin si cu Galata...vorba aia..e Lucescu antrenor...
Deci..repet intrebarea ? Se califica sau nu in Sferturile UEFA Champhions LEague ?
Eu zic ca..NU ! Se duc mai departe Roma si Barcelona !
Acolo joaca si unul dintre portarii mei preferatzi...Rustiu !

Dar..orcicum..tin si cu Galata...vorba aia..e Lucescu antrenor...
Deci..repet intrebarea ? Se califica sau nu in Sferturile UEFA Champhions LEague ?
Eu zic ca..NU ! Se duc mai departe Roma si Barcelona !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu zic ca..NU ! Se duc mai departe Roma si Barcelona ! [/B
sanse cam slabe sa mearga galata mai departe....Barcelona se duce sigur.(de Roma nu pariez,insa.....deci cine stie?).
Eu zic ca..NU ! Se duc mai departe Roma si Barcelona ! [/B
sanse cam slabe sa mearga galata mai departe....Barcelona se duce sigur.(de Roma nu pariez,insa.....deci cine stie?).
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Barcelona e de tot kkt acuma, e foarte slaba, adika ba are meciuri bune ba nu, si nu cred ca trece mai departe, iar galata cred ca o sa treaca ca o bate pe barcelona in ultimul meci.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
B-O-B-O
ok,asteptam sa vedem ultimul meci.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: B-O-B-O
ok,asteptam sa vedem ultimul meci.....
Ok mirela dar un pronostic la scoruri?
eu zic: roma-galata 0-0
galata barcelona 2-1
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Roma - Galata 3-1
Barca - Liverpool 1-0
.........
Galata - Barca 1-1
Liverpool - Roma 0-0
merg mai departe : AS Roma si CF Barcelona
Barca - Liverpool 1-0
.........
Galata - Barca 1-1
Liverpool - Roma 0-0
merg mai departe : AS Roma si CF Barcelona
-
Io nu pricep de ce am fost bombardati de Pro tv numa cu amaratii aia de turci?Daca e Lucesc antrenor ce daca?Daca juca Hagi shi cu mos Popescu la ei ce daca?In loc sa arate echipe mari imi arata Galatasaray...da chiar nu pricep de ce tot romanu tine cu galata?Ce draq mare echipa mai e shi aia?Un singur meci au avut si ei cu adevrat shi ala a fost cu Chelsea acum vreo 3 ani pe Aly Samien(mai shtie careva scoru,btw?)
-
MiG29 - Mesaje: 7104
In sfarsit..mai e cineva de acord cu mine ! :p
Vere....eu am facut spume..ca dadeau astia pe Galata la televizor....in loc sa-i dea pe Deportivo,Barcelona sau Manchester !
De 3-4 ani...ne intoxica cu Galata !
Vere....eu am facut spume..ca dadeau astia pe Galata la televizor....in loc sa-i dea pe Deportivo,Barcelona sau Manchester !
De 3-4 ani...ne intoxica cu Galata !
-
Pai parca vad k iar iese Galta campioana,iar merge in CL si la anu in loc sa vad echipe cu adevarat mari o sa vad Galta...da sunt sigur k dak pleaca Lucescu de la ei nu o sa mai fie nici macar un meci cu ei...sau poate daca or sa joaca cu viitoarea echipa a lui Lucescu...
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Acid Jazz....la anul o sa avem o zi Galata, o zi Sporting ! Suntem slavatzi doar daca...echipele joaca in zile diferite (una martzi,unamiercuri) sau daca cad in aceiasi grupa ! :p
-
Bobo..daca vrei inkide subiectul si deschide unul nou.."Ce parere avetzi despre Betsiktas ? "
Sau..redenumeste-l pe asta !
Oricum..daca te pricepi..spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa ! Eu nu stiu pe nimeni de la Betsiktas !
Sau..redenumeste-l pe asta !
Oricum..daca te pricepi..spune-mi si mie ce mari jucatori are Mircea Lucescu la noua sa echipa ! Eu nu stiu pe nimeni de la Betsiktas !
-
cred ca galata a luat-o in buza cu terim
se pare ca multi fani cim bom ii duc doru lu lucescu
slabe rezultate in cl anu asta si s-ar putea ca si in campionat sa capoteze
se pare ca multi fani cim bom ii duc doru lu lucescu
slabe rezultate in cl anu asta si s-ar putea ca si in campionat sa capoteze
-
eyewitness - Mesaje: 19220
postand pe ytransferuri mi-am adus aminte de o chestie....cica la ultimul meci al galatei in campionatul Turciei suporterii au afisat un banner enorm pe care statea scris "Terim presedinte,Hai antrenor.Intoarce-te,Hagi!"
Ma intreb daca asa ceva ar fi posibil....Imi vine greu sa cred ca cei doi s-ar accepta reciproc ;n
Ma intreb daca asa ceva ar fi posibil....Imi vine greu sa cred ca cei doi s-ar accepta reciproc ;n
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
44 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Fotbal International