T.Bone SC300 Studio-Condenser-Microphone

Totul despre tehnologia sunetului

T.Bone SC300 Studio-Condenser-Microphone

Mesajde puiu » Lun Sep 26, 2005 8:19 pm

A auzit cineva de el ?
Cum suna ?

Se merita sa dai 200 RON pe el ?

Stima,

PUIU
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
puiu
Junior Member

sc300

Mesajde Michele » Mar Sep 27, 2005 1:22 am

puiu scrie:A auzit cineva de el ?
Cum suna ?

Se merita sa dai 200 RON pe el ?

Stima,

PUIU

Ciao.
Costa 29€ la Thomann. Are caracteristica de supercardioid asadeci putine probleme cu fluieraturile (live). Nu suna deloc rau pentru cat costa.
Date tehnice:Supernierencharakteristik

íœbertragungsbereich: 40-18000Hz

Empfindlichkeit: -35dBV/pa (22,4mv/pa)

Impedanz: 200 Ohm

max. SPL: 136dB (THD kleinergleich 1% 1000Hz)

Phantomspeisung: 36-52V.

Am folosit 5 bucati pentru tobe si am fost placut surprins. Nu sunt destul de robuste din punct de vedere al constructiei.
Sper sa te fi putut ajuta.
Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

Voce !!!!

Mesajde puiu » Mar Sep 27, 2005 2:36 am

Dar se preteaza la voce ?
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
puiu
Junior Member

Sc300

Mesajde Michele » Mar Sep 27, 2005 2:50 pm

Depinde cat de mari sunt asteptarile tale...? Nu vei obtine niciodata cu un SC300 (29€) soundul unui Brauner sau Neumann (intre 1.000 si 4.000 € ). Este incomparabil mai slab decat Studio Projects C1(200€).
Michele.
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
Michele
Junior Member

C1 ????

Mesajde puiu » Joi Sep 29, 2005 6:51 am

Dar C1 de la Behringer ?? E mai bun ? E la fel ?
puiu
Junior Member

Parerea mea

Mesajde Endo_ro » Joi Sep 29, 2005 2:02 pm

puiu scrie:Dar C1 de la Behringer ?? E mai bun ? E la fel ?

Eu am un C1 de la Studio Projects si e super, la banii pe care ii dai.

Cineva care a lucrat si cu microfoane mai bune zice ca e o idee mai pe joase, mai infundat.

Dar mie imi place. A-) A-) A-)
Endo_ro
Junior Member

Behringer !!!!!!!!

Mesajde puiu » Joi Sep 29, 2005 4:32 pm

Eu intrebam de C1 de la BEHRINGER care este cam de 5 ori mai ieftin decat cel de la Studio Projects......ma intereseaza un mic de studio, pentru voci, mai ieftin.....in jur (nu injur) de 200 RON.
Pe celalalt C1 de la SP il stiu. Este extraordinar, iar intr-adevar are joase dar astea se pot scoate direct din mixer ca sa ai loc sa-l tragi tare.
puiu
Junior Member

Mesajde Michele » Vin Sep 30, 2005 1:36 am

puiu scrie:Eu intrebam de C1 de la BEHRINGER care este cam de 5 ori mai ieftin decat cel de la Studio Projects......ma intereseaza un mic de studio, pentru voci, mai ieftin.....in jur (nu injur) de 200 RON.
Pe celalalt C1 de la SP il stiu. Este extraordinar, iar intr-adevar are joase dar astea se pot scoate direct din mixer ca sa ai loc sa-l tragi tare.

Ciao.
Diferenta intre C1 Si sc300 este minimala. In interior este aceeasi tehnica. Designul difera si cu siguranta ca la Behringer controlul tehnic de calitate este mai bun. Asadeci la Behringer ai sanse mai mari ca doua microfoane de acelasi tip sa sune mai aproape unul de celalalt. Chinezul care masoara si selecteaza trebuie sa-si ia salariul. Astfel se justifica si cei 6-7 euro mai mult la pret.
Calitatea este in general direct proportionala cu pretul.

Michele.
Michele
Junior Member

Ok !!!!

Mesajde puiu » Vin Sep 30, 2005 6:58 pm

Mersi mult pt. informatii.
Cred ca ma opresc la C1. ==D
puiu
Junior Member

Înapoi la Home Recording